Yine preeklemsi gibi geliyor bana cabim ellerim biraz sis ama doktor o kadarı normal dedi sabah ölçtüm 13 9 du akşamda eve gidince ölçücem umarım bir anda kötülemez bebeğim azıcık daha kilo alsa keşke dua edin bize
İnşallah bakalım 36+2 deyim 23 temmuz için tarih werdi doktor ailem gelecek uçak bileti filan alınmış inşallah öncesinde acil bir durum oluşmazKüçük tansiyon çok da yükselmemiş. Zaten haftan çok güzel risk almaya gerek yok bence. Hayırlısı olsun.
Muhtemelen doktor yönlendirecek benide yazmadım ama yazayim iyi dedij canım bir liste tutayım kızlarda 16 10 21 10 filan olmuştu inşallah olmaz olmazsa acilde idrar tahlili ney wereyim bir fikir olur kontrol 17sinde ama doktor tansiyonunun çıkarsa hemen haber et dedi bakalım hayırlısı sağolasın canım3
Bebeğin.kilosuna boşuna stres yapma, kocaman zaten şu an. Benim sezaryenim 36.haftada olacak, rahat ol. Kilo ancak 2 kg altında ise.sorun teşkil edebiliyor ki o da bebekten bebeğe değişiyor.
Tansiyonu takip et, 12/8 aralığında olması gerekli diye biliyorum, yükselme var mı bir liste yapar doktora atarsın. Bayramdan sonra olmadı aile hekimliğinde idrar testi ver protein kaçağı var mı baksınlar, hiç yoktan için rahat olur
bebeklerin kalp atışlarının bizden fazla olduğunu biliyorsun değil mi? 160a kadar normal. '160-180 arası hafif taşikardi, 180-200 arası orta, 200′ün üstü şiddetli taşikardi olarak adlandırılır.' stres altında oldukları anlamına geliyormuş taşikardi olması.Hanımlar acil cevap. Dshs önce bebeğinin kalp atısları yüksek olan vat mıydı nst de. Ne oldu sonra
Tamam canım teşekkür edirKullandim evet ..normal dogum oldugu icin zor olmadi 2 cocukta ayni korseyi kullanmistim eskidi o artik diye bundada yeni aldim cantama koydum dikis durumuma gore kullanicam
evet canım bende nedefiti çok duydum. Sıcak olurmu olmazmı diye kararsızım. Zaten benim kilo aldığım yer yukarısıAbooooo. Bebeler paramıza harbiden s.çıyorkız hafta da 70 ne? Hiç çıkarmayıp içimde mi tutsam
Ben biraz yürünce oluyor. Sertleşiyor karnım patlayacak gibi oluyor. Sonra hafif sancı oluyor. Ama haftaya bol bol yürüyüş yapacağım.
Evet o da olabilir. Yani istersen im rahat etsin dersen sür tabi yine de sen bilirsin
Bir ara bende sormuştum bunu.Delirella önermişti bir korse. Bi de temmuz annelerinde görmüştüm. Bu konseyi önermişlerdi. Ben doğumdan sonra korse tayt kullanacağım nedefit diye.
Zaten 3 4 saat giyiliyormuş günde. Bence dayanılır. Benim göbek gitsinde yeter kiTamam canım teşekkür edir
evet canım bende nedefiti çok duydum. Sıcak olurmu olmazmı diye kararsızım. Zaten benim kilo aldığım yer yukarısıbacaklarım o kadar zayıf kalıyorki, bel çevresinden aldım ben kiloyu
Göbek giderde acaba yukarısı zayıflarmıZaten 3 4 saat giyiliyormuş günde. Bence dayanılır. Benim göbek gitsinde yeter ki
Bende bakıyordum YouTube dan sonra orda zayıf kadınları görünce sinirlendim vazgeçtim o yüzden izlemiyorumGöbek giderde acaba yukarısı zayıflarmışimdiden sporlara bakıyorum
İçini ferah tut şöyle, sadece tansiyon takibi yap ki doktor için fikir oluştursun. Her sey güzel olacak, biraz danyediklerine dikkat et bu ara, belki yemekler de yukseltebilir. Bakmışsın ay bitmisMuhtemelen doktor yönlendirecek benide yazmadım ama yazayim iyi dedij canım bir liste tutayım kızlarda 16 10 21 10 filan olmuştu inşallah olmaz olmazsa acilde idrar tahlili ney wereyim bir fikir olur kontrol 17sinde ama doktor tansiyonunun çıkarsa hemen haber et dedi bakalım hayırlısı sağolasın canım
Kız sakarya maysa tahmini tarih 19 ağustostabiii, bilgilerini yazarsan neden olmasın
Bende son 1 haftadir fazla sismeye basladim ellerimi kapayamiyorum artik o derece şişim ..valla haftam uzamadan dogumu yapiyimda canim gectim refakatciden falan biliyoruz nede olsa herseyi kimse olmasada olur yanimda nasip kismet artikCanım bende korkumdan dışarı çıkamıyorum çıkınca her dakika WC ihtiyacım oluyor öyle bir basi yapıyor ki çok kötü oluyorum ayağımda günden güne sisiyor ama çok şükür Rabbime daha tansiyonum normal seyrediyor tansiyon çok kötü etkiliyor hergun sabah uyanırken uyuyamıyorum ama kalkarken adet sancısı çekiyorum benim herif bu bebede daha iyisin maşallah diyor beni gaza getiriyorayy unutmadan covit vakaları arttığı için artık devlet ve şehir hastanelerinde refakatçi almayabilirler
Yok korse kullandim canim .. simdiki aldigimda boyleTamam canım teşekkür ederim. Korse şeklindemi kullandın. Yoksa toparlayıcı külot gibimi?
Isleri gucleri vardir belki yada hemen hemen herkes kadar super gecmiyordur hamilelikleri vs vs beklemek lazim..Ya birgün kürkçü dükkanı na geri dönmek isterlerse
Aynen öyle valla bende sezaryen olucam ama kendim her şeyi yaparım diyorum sağlıkla gelsinlerde inşallah benim az kaldı ayın 20'sindeBende son 1 haftadir fazla sismeye basladim ellerimi kapayamiyorum artik o derece şişim ..valla haftam uzamadan dogumu yapiyimda canim gectim refakatciden falan biliyoruz nede olsa herseyi kimse olmasada olur yanimda nasip kismet artik
Kapalıyız derizYa birgün kürkçü dükkanı na geri dönmek isterlerse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?