2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

3
Bebeğin.kilosuna boşuna stres yapma, kocaman zaten şu an. Benim sezaryenim 36.haftada olacak, rahat ol. Kilo ancak 2 kg altında ise.sorun teşkil edebiliyor ki o da bebekten bebeğe değişiyor.

Tansiyonu takip et, 12/8 aralığında olması gerekli diye biliyorum, yükselme var mı bir liste yapar doktora atarsın. Bayramdan sonra olmadı aile hekimliğinde idrar testi ver protein kaçağı var mı baksınlar, hiç yoktan için rahat olur

Küçük tansiyon çok da yükselmemiş. Zaten haftan çok güzel risk almaya gerek yok bence. Hayırlısı olsun.
İnşallah bakalım 36+2 deyim 23 temmuz için tarih werdi doktor ailem gelecek uçak bileti filan alınmış inşallah öncesinde acil bir durum oluşmaz

Muhtemelen doktor yönlendirecek benide yazmadım ama yazayim iyi dedij canım bir liste tutayım kızlarda 16 10 21 10 filan olmuştu inşallah olmaz olmazsa acilde idrar tahlili ney wereyim bir fikir olur kontrol 17sinde ama doktor tansiyonunun çıkarsa hemen haber et dedi bakalım hayırlısı sağolasın canım

Hanımlar acil cevap. Dshs önce bebeğinin kalp atısları yüksek olan vat mıydı nst de. Ne oldu sonra
bebeklerin kalp atışlarının bizden fazla olduğunu biliyorsun değil mi? 160a kadar normal. '160-180 arası hafif taşikardi, 180-200 arası orta, 200′ün üstü şiddetli taşikardi olarak adlandırılır.' stres altında oldukları anlamına geliyormuş taşikardi olması.

Kullandim evet ..normal dogum oldugu icin zor olmadi 2 cocukta ayni korseyi kullanmistim eskidi o artik diye bundada yeni aldim cantama koydum dikis durumuma gore kullanicam
Tamam canım teşekkür edir
evet canım bende nedefiti çok duydum. Sıcak olurmu olmazmı diye kararsızım. Zaten benim kilo aldığım yer yukarısı bacaklarım o kadar zayıf kalıyorki, bel çevresinden aldım ben kiloyu

Zaten 3 4 saat giyiliyormuş günde. Bence dayanılır. Benim göbek gitsinde yeter ki

İçini ferah tut şöyle, sadece tansiyon takibi yap ki doktor için fikir oluştursun. Her sey güzel olacak, biraz danyediklerine dikkat et bu ara, belki yemekler de yukseltebilir. Bakmışsın ay bitmis

Bende son 1 haftadir fazla sismeye basladim ellerimi kapayamiyorum artik o derece şişim ..valla haftam uzamadan dogumu yapiyimda canim gectim refakatciden falan biliyoruz nede olsa herseyi kimse olmasada olur yanimda nasip kismet artik

Bende son 1 haftadir fazla sismeye basladim ellerimi kapayamiyorum artik o derece şişim ..valla haftam uzamadan dogumu yapiyimda canim gectim refakatciden falan biliyoruz nede olsa herseyi kimse olmasada olur yanimda nasip kismet artik
Aynen öyle valla bende sezaryen olucam ama kendim her şeyi yaparım diyorum sağlıkla gelsinlerde inşallah benim az kaldı ayın 20'sinde benimki büyür sen doğurana kadar

Kizlar benim şekerim yükseliyordu bugün diyeti bıraktım öncelikle koca bir dilim yaş pasta yedim hiç sevmem normalde ardından yarım haşlanmış mısır yedim çok severim ardından da irmik helvası yedim bol fıstıklı ama şekerim ilk saat 125 çıktı normal de şekerim yükseldiğinde midem bulanıyordu acaba diyetle düzeldik mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…