Onlarda bizi samimi bulamamıştır ya da soracak sorusu sohbet konusu yokturKapalıyız derizvalla liste de olup şurada
Tek Bir yorum yapmamış olan ama formdan çıkmayanlar da var
Yok bacım uzun süre şekersiz kaldığın için vücut bi afallıyor noluyor lan diyor yükselmiyor. Ama bunu 2 3 gün daha yap hemen tavan yapıyorKizlar benim şekerim yükseliyordu bugün diyeti bıraktım öncelikle koca bir dilim yaş pasta yedim hiç sevmem normalde ardından yarım haşlanmış mısır yedim çok severim ardından da irmik helvası yedim bol fıstıklı ama şekerim ilk saat 125 çıktı normal de şekerim yükseldiğinde midem bulanıyordu acaba diyetle düzeldik mi
Böyle düşünürlerse bu beni üzer. Bence çok tatlı samimi bir topiğizOnlarda bizi samimi bulamamıştır ya da soracak sorusu sohbet konusu yoktur
Zaten dogurmamada az kaldı doğumdan sonra bunları canım istemeyecek en azından tadını çıkarayım demiştimYok bacım uzun süre şekersiz kaldığın için vücut bi afallıyor noluyor lan diyor yükselmiyor. Ama bunu 2 3 gün daha yap hemen tavan yapıyor
Bende iple çekiyorum doğumdan sonrayı.Zaten dogurmamada az kaldı doğumdan sonra bunları canım istemeyecek en azından tadını çıkarayım demiştimdoktoruma yazsam hemen kızar
Bende liste hazırladım ama normalde hiç sevmedim şeyler listenin başındaBende iple çekiyorum doğumdan sonrayı.hayırlısı ile bir doğuraydık . eşime diyorum liste yapacağım bana onları al gel diyorum sjsjjsjs o kadar özledim ki. Tatlıyı abur cuburları hamur işleri..... Ben yiyemeden zam geldi her şeye bir de
Offff ben yaş pastaya bayılırım ama benim beğendiğim pastalar yokKizlar benim şekerim yükseliyordu bugün diyeti bıraktım öncelikle koca bir dilim yaş pasta yedim hiç sevmem normalde ardından yarım haşlanmış mısır yedim çok severim ardından da irmik helvası yedim bol fıstıklı ama şekerim ilk saat 125 çıktı normal de şekerim yükseldiğinde midem bulanıyordu acaba diyetle düzeldik mi
Evet evet. Dun bir tanesinin profiline girdim. Baska basliklarda epey aktifti, meraktan bir suru mesajini okudum. Stalker mode on. Napim artik bostayim, bol bol bakarimKapalıyız derizvalla liste de olup şurada
Tek Bir yorum yapmamış olan ama formdan çıkmayanlar da var
Ama herkesin bakış açısı farklı beklentileri farklı. Dolayısıyla bu üzücü bir durum değil herkes herkesi samimi bulmayabilir bu iyi insan olmadığı anlamına da gelmez kiBöyle düşünürlerse bu beni üzer. Bence çok tatlı samimi bir topiğiz
Yakalamışken o topikten sorsaydın ya bizde buyurcakmısın diyeEvet evet. Dun bir tanesinin profiline girdim. Baska basliklarda epey aktifti, meraktan bir suru mesajini okudum. Stalker mode on. Napim artik bostayim, bol bol bakarim
Hahahaha çok tatlısınEvet evet. Dun bir tanesinin profiline girdim. Baska basliklarda epey aktifti, meraktan bir suru mesajini okudum. Stalker mode on. Napim artik bostayim, bol bol bakarim
Maşallah maşallahGuncelleme. Uzun zamandir gobis paylasilmadi. Foto 5 gun oncesinden. Size diyorum karnim devasa buyudu. Cildim iyice gerildi, damarlarim gorunuyor, gobek deligim sizliyor. Ama karnim hala dusmedi. Tekmeleri de yukarda.
Yoklama yapalımHahahaha çok tatlısınKaç kişiyiz buraada yazan toplasak cidden az sayımız. Bizi beğenmiyorlarsa demekki
Ayy ben normalde çok sevmem şerbetli tatlı hiiiccc sevmem ama canım istiyorOffff ben yaş pastaya bayılırım ama benim beğendiğim pastalar yokKocam çok arıyor alırken çikolatalı olmayacak hele içinde ki tanecik çikolatalara gıcık oluyorum benim karamelli ,kestaneli veya sade olcak sade ama meyveli de degil pufff bugün tatlı bişe yemem lazım temizlikten yıldım resmen bitse de rahata ersem
Benmki ilk bebekte yuksekti. Ama ben bilmiyodum. Tasikardik bi bebekti anne karnida dedi doktor. Dogumdan hemen sonra yogunbakima indirip bi yarim saat gozlemlediler. Sanirim ekg falan cekildi. Sonra geri getirdiler yanima bisi olmadi yani.Hanımlar acil cevap. Dshs önce bebeğinin kalp atısları yüksek olan vat mıydı nst de. Ne oldu sonra
Çıldırıcııımmmm ne güzel yazdın öyleAyy ben normalde çok sevmem şerbetli tatlı hiiiccc sevmem ama canım istiyorsimdi bende öyle seviyorum sade ,karamelli, kestaneli eşim yaptırıyor arkadaşına neredeyse koca pastayı ben yiyeceğim adam noluyor diye korkuyor ayy birde burda ipek pastanesi var öyle güzel börek yapıyor ki oranın ustası eşime diyorum doğumdan çıktığımda hazır bulundur sonrasinda kabızlık problemi olur diyor olsun çorbayı içip ardından peynirli börek istiyorum diyorum
Tamam şakin ol.... yiyeceksin hepsinden. Ama zamanı var daha. AzcıkBende liste hazırladım ama normalde hiç sevmedim şeyler listenin başındaama börek yemeyi coookkk özledim keşke bugün diyeti bozmusken bir de peynirli börek yeseydim
Ya ben diyorum Size. Bize uğramıyorlar hiç. Gelip yapmıyorlar. Ne var sanki ıccık bilgi paylaşımı yapsakEvet evet. Dun bir tanesinin profiline girdim. Baska basliklarda epey aktifti, meraktan bir suru mesajini okudum. Stalker mode on. Napim artik bostayim, bol bol bakarim
İyidir belki bir şey diyemem tabiki şaka yapıyorum.Ama herkesin bakış açısı farklı beklentileri farklı. Dolayısıyla bu üzücü bir durum değil herkes herkesi samimi bulmayabilir bu iyi insan olmadığı anlamına da gelmez ki
Evet ya 20 anca var. Belki o kadar bile yok ama listeyE bakıyorum 92 kişiyizHahahaha çok tatlısınKaç kişiyiz buraada yazan toplasak cidden az sayımız. Bizi beğenmiyorlarsa demekki
Kız benim en son ki nst de 190 şarıl buldu. Doktor hareketten kaynaklı sorun yok dedi.Hanımlar acil cevap. Dshs önce bebeğinin kalp atısları yüksek olan vat mıydı nst de. Ne oldu sonra
Samimiyet konusunda hem fikiriz ben o yüzden buradayımTamam şakin ol.... yiyeceksin hepsinden. Ama zamanı var daha. Azcıkşu kadar daha sabır. Ay bende özledim börek hele su böreği of offf. Ay sussak bari canımız çekiyor durduk yere
Ya ben diyorum Size. Bize uğramıyorlar hiç. Gelip yapmıyorlar. Ne var sanki ıccık bilgi paylaşımı yapsak
İyidir belki bir şey diyemem tabiki şaka yapıyorum.ama bence samimi bir topiğiz bunda hala iddialıyım
Evet ya 20 anca var. Belki o kadar bile yok ama listeyE bakıyorum 92 kişiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?