2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yok bacım uzun süre şekersiz kaldığın için vücut bi afallıyor noluyor lan diyor yükselmiyor. Ama bunu 2 3 gün daha yap hemen tavan yapıyor

Yok bacım uzun süre şekersiz kaldığın için vücut bi afallıyor noluyor lan diyor yükselmiyor. Ama bunu 2 3 gün daha yap hemen tavan yapıyor
Zaten dogurmamada az kaldı doğumdan sonra bunları canım istemeyecek en azından tadını çıkarayım demiştim doktoruma yazsam hemen kızar

Zaten dogurmamada az kaldı doğumdan sonra bunları canım istemeyecek en azından tadını çıkarayım demiştim doktoruma yazsam hemen kızar
Bende iple çekiyorum doğumdan sonrayı. hayırlısı ile bir doğuraydık . eşime diyorum liste yapacağım bana onları al gel diyorum sjsjjsjs o kadar özledim ki. Tatlıyı abur cuburları hamur işleri..... Ben yiyemeden zam geldi her şeye bir de

Bende liste hazırladım ama normalde hiç sevmedim şeyler listenin başında ama börek yemeyi coookkk özledim keşke bugün diyeti bozmusken bir de peynirli börek yeseydim

Offff ben yaş pastaya bayılırım ama benim beğendiğim pastalar yokKocam çok arıyor alırken çikolatalı olmayacak hele içinde ki tanecik çikolatalara gıcık oluyorum benim karamelli ,kestaneli veya sade olcak sade ama meyveli de degil pufff bugün tatlı bişe yemem lazım temizlikten yıldım resmen bitse de rahata ersem

Kapalıyız deriz valla liste de olup şurada
Tek Bir yorum yapmamış olan ama formdan çıkmayanlar da var
Evet evet. Dun bir tanesinin profiline girdim. Baska basliklarda epey aktifti, meraktan bir suru mesajini okudum. Stalker mode on. Napim artik bostayim, bol bol bakarim

Evet evet. Dun bir tanesinin profiline girdim. Baska basliklarda epey aktifti, meraktan bir suru mesajini okudum. Stalker mode on. Napim artik bostayim, bol bol bakarim
Hahahaha çok tatlısın Kaç kişiyiz buraada yazan toplasak cidden az sayımız. Bizi beğenmiyorlarsa demekki

Guncelleme. Uzun zamandir gobis paylasilmadi. Foto 5 gun oncesinden. Size diyorum karnim devasa buyudu. Cildim iyice gerildi, damarlarim gorunuyor, gobek deligim sizliyor. Ama karnim hala dusmedi. Tekmeleri de yukarda.

Eklentiler

• 20220706_125840.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 80
Ayy ben normalde çok sevmem şerbetli tatlı hiiiccc sevmem ama canım istiyorsimdi bende öyle seviyorum sade ,karamelli, kestaneli eşim yaptırıyor arkadaşına neredeyse koca pastayı ben yiyeceğim adam noluyor diye korkuyor ayy birde burda ipek pastanesi var öyle güzel börek yapıyor ki oranın ustası eşime diyorum doğumdan çıktığımda hazır bulundursonrasinda kabızlık problemi olur diyor olsun çorbayı içip ardından peynirli börek istiyorum diyorum

Hanımlar acil cevap. Dshs önce bebeğinin kalp atısları yüksek olan vat mıydı nst de. Ne oldu sonra
Benmki ilk bebekte yuksekti. Ama ben bilmiyodum. Tasikardik bi bebekti anne karnida dedi doktor. Dogumdan hemen sonra yogunbakima indirip bi yarim saat gozlemlediler. Sanirim ekg falan cekildi. Sonra geri getirdiler yanima bisi olmadi yani.

Çıldırıcııımmmm ne güzel yazdın öyle ben kızımın doğum günü için kimseyi çağırmadım kocaman pasta yaptırdım hepsini ben yedim

Bende liste hazırladım ama normalde hiç sevmedim şeyler listenin başında ama börek yemeyi coookkk özledim keşke bugün diyeti bozmusken bir de peynirli börek yeseydim
Tamam şakin ol.... yiyeceksin hepsinden. Ama zamanı var daha. Azcık şu kadar daha sabır. Ay bende özledim börek hele su böreği of offf. Ay sussak bari canımız çekiyor durduk yere
Ya ben diyorum Size. Bize uğramıyorlar hiç. Gelip yapmıyorlar. Ne var sanki ıccık bilgi paylaşımı yapsak
Ama herkesin bakış açısı farklı beklentileri farklı. Dolayısıyla bu üzücü bir durum değil herkes herkesi samimi bulmayabilir bu iyi insan olmadığı anlamına da gelmez ki
İyidir belki bir şey diyemem tabiki şaka yapıyorum. ama bence samimi bir topiğiz bunda hala iddialıyım
Hahahaha çok tatlısın Kaç kişiyiz buraada yazan toplasak cidden az sayımız. Bizi beğenmiyorlarsa demekki
Evet ya 20 anca var. Belki o kadar bile yok ama listeyE bakıyorum 92 kişiyiz

Samimiyet konusunda hem fikiriz ben o yüzden buradayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…