2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de bi soru sorayim. Asmler yarin acik dimi? Idari izin sayildigi icin calisiyolardir diye dusunuyorum kan vermem lazm da

Kiz allah korusun ben su kalan bi ay nasi tasicam derdindeyim. Annemin hamilelikleri o kadar kolay gecerdi ki. Anneme bugun keske benm yerime tasiyip dogursan diyorum. Bana hersey hamilelik dogum kadar kolay olsa deyip beni cildirtiyo
Hahaha işte her bi şey anneye çeker ama bu çekmez. İnsan sinirleniyor ya o değil de gerçekten gününü beklese daha 1 ay var.

Hahaha işte her bi şey anneye çeker ama bu çekmez. İnsan sinirleniyor ya o değil de gerçekten gününü beklese daha 1 ay var.
Ay anneme cekeydim keske. Dogumda kocam fenalasinca annem girmisti yanima. Beni sogurdun oglunu niye dogurdun hadi onu dogurdun 3.yu hangi akilla dogurdun diye sizlaniyorum ikinma aralarinda. Guya bana moral verecek kizim ben cok kolay dogurdum hep 1 2 saatte aldim sizi kucagima diyo doktor da diyo ki yok yok annenim epidurali bile yoktu o evde cekmistir asil sanciyi diyo

Ay deme öyle ya tamam gelsin gelsin diyorum da iş ciddiye binince korkuyorum

Neyse ben 37 de başlayacağım yürüyüşe.

ben de bugün baslayacktim 37+0 oldum ama yat dedi doktor
doğumun da kolay bi solukta geçsin inşallah ben ilk doğumda sancida zorlandım doğumun çok rahat ve güzeldi inşallah hepimizin güzel geçer

Canım, İstanbul- yaş 38 - 2. Çocuk - cinsiyet kız- tahmini doğum 18 Temmuz ama bence ilk hafta gelecek . Teşekkür ederim i
Canım M Mirune 18 Ağustos yazacağıma Temmuz yazmışım yoksa Temmuz da mı gelecek cadı. Zaten yerinde durmuyor. Oğlum 38.0 da doğmuştu bu kız erken doğacak gibi bir his var içimde ama Ağustos 1-2 yada 6-10 gibi doğsa diye geçiyor gönlümden. 3-4-5 Ağustos olmasın sevmediğim kişiler var o tarihlerde doğan oğlumda suyum gelmişti 18 saat sancı 4 saati suni sancı açılma olmayınca sezaryen olmuştum. Şimdi bu kızda da herşey normal başlasın istiyorum ama yine sezaryen olacağım. Plansız sezaryen olacak bakalım kısmet.

Sezeryan da çıkartmışlar kafamdaki tokaya kadar

Hastaneye goturmeyecegim zaten, bebek bezi, minik boy gogusnucu kremi hastane veriyor zaten. Eve geçince inşallah duruma göre alırım bakalım

ben bi tane 1 numara aldım 70 li. 3 tane 2 numara 60 li. Bi tane de 3 numara 144 lü aldım. daha gelmedi ama kargo
1 ve 2 numara çok alma. bizim elimizde 2 numara kalmıştı 3 çok kullandik:)

Gelir gelir merak etme. Benim olasılıkla 36 da alınacağı için sizin 40 haftalik bebeler gibi topaç olamayacak, 1 2 numara kullanılır diye düşünüyorum cnm

Hipoglisemiyi tetikliyor hamilelik cnm

Günde 3 değil minimum 5 öğün (2 öğün ara ) beslenmeli
cok ara verip şeker dusunce şekere dusmemeli l, bu kez de seker çok hızlı yükseliyor cunku

Bu anneler niye böyle benimki de öyle diyor. Nasıl doğurdularsa artık. Ben 1 taneyi zor çıkartcam bu gidişle
ben de bugün baslayacktim 37+0 oldum ama yat dedi doktor
doğumun da kolay bi solukta geçsin inşallah ben ilk doğumda sancida zorlandım doğumun çok rahat ve güzeldi inşallah hepimizin güzel geçer
Sizden güç alıp bende yatacağım jsjsjsj Amin amin inşallah hepimizin doğumlaro sağlıkla güzellikle geçer

birden kilo alıp toparlayabilir canım. sütün yarar bebek çabuk kilo alır. zayıf bebekler de çabuk kilolanir diyolar.
kullanırsın ama birer ay kullanacak gibi düşün daha büyük numara al. düşündüğün gibi olmazsa küçük numara alırsın ek olarak.

inşallah canım:)
doktor bana bu bebek gelmez 40 i bekler demişti. üç gün sonra suyum geldi bebek ne zaman isterse o zaman geliyo gerçekten

Muhtemeln onlar bizim gibi degillerdi. Benim evi robot supuruyo camasirimi makine kurutuyo bulasigimi makine yikiyo. E wc banyo koca temizliyo yemek de canimiz istemezs3 disardan yiyoruz. Annem kv ile oturmus 2 bekar kayin bi evli kayin elti bebeler kendi bebeleri. Camasir elde bulasik.elde. babannem zalimmis gunde 3 kez cali supurgeyle ev supurturmus. Her aksam babanneye dedeye yun 20 kiloluk yataklari salona tasir sabah geri yerine tasirmis falan. O bi saatte dogurmasin da ben mi dogurayim

inşallah canım:)
doktor bana bu bebek gelmez 40 i bekler demişti. üç gün sonra suyum geldi bebek ne zaman isterse o zaman geliyo gerçekten
Aaaa çok geriliyorum. Ani ve plansız olduğu için insan kendini hazırlayamıyor psikolojik olarak. benimkini de zor tutuyordum 25 ten beri. Şimdi gelesi tok herhalde

Çok üzücü bir durum bu da. Doğru valla. Üzülüyorum böyle duyunca. Yani neler çekmişler zamanında. Benim annem genetik olarak doğumu rahat geçmiştir. Çünkü annemde böyle bi durum söz konusu değildi. Ama bana da anneannem anlatır hep ne çektiğini hamilelikte falan

Aaaa çok geriliyorum. Ani ve plansız olduğu için insan kendini hazırlayamıyor psikolojik olarak. benimkini de zor tutuyordum 25 ten beri. Şimdi gelesi tok herhalde

benim de düşük riski vardi erken doğum riski vardı. simdi de 38 çıktı başıma
rahat ve güzel geçsin de plan programı bosver row. benim annem gelmemişti daha doğmaz diye. eşimle gittik doğuma. İlk doğum uzun sürer sandık ebe de dahil. annem ve kv gelmeden ben doğurup kahvaltı yaptım

önemli olan aksilik olmasın zorluk olmasın. ben çok rahat geçirdim planlı olsa belli bu kadar rahat olmazdı onu da bilmiyorum:)

annem de aşağı yukarı böyle yaşamış ve yasadi
bazı insanlar hayatı zorlaştırmak için elinden geleni yapiyolar sagolsunlar.

Kızlar bende bir soru sorayım sezeryan ilerleyip hangi durumlarda normale dönülüyor yani Allah korusun suyumuz gelse bebeğin kafası kanala inmiş olsa bile sezeryan yapılıyor dimi. Gün yaklaştıkça korkularım iyice artıyor gerçi her iki doğum türünden de korkuyorum da

annem de aşağı yukarı böyle yaşamış ve yasadi
bazı insanlar hayatı zorlaştırmak için elinden geleni yapiyolar sagolsunlar.
Herkesin hesabi ona gore gorulecek allah vicdansizlardan korusun

Ya aslında 21 veya 22 temmuzda doğsa da yengeç olsa bari diyorum, aslanlar çok bilmiş oluyo 37+2 oluyo ama erken mi olur, bi 38 olsa bari daha iyi, neyse artık yengeç olmayıversin
Ayy ben de yengec değilde aslan burcu olmasını istiyorum aslanlar da çok çalışkan oluyor yengeçler biraz tembel oluyormuş doğru mu bilmiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…