O da var tabi doğru. Of insan mantıklı düşünemiyor ki.benim de düşük riski vardi erken doğum riski vardı. simdi de 38 çıktı başıma
rahat ve güzel geçsin de plan programı bosver row. benim annem gelmemişti daha doğmaz diye. eşimle gittik doğuma. İlk doğum uzun sürer sandık ebe de dahil. annem ve kv gelmeden ben doğurup kahvaltı yaptım
önemli olan aksilik olmasın zorluk olmasın. ben çok rahat geçirdim planlı olsa belli bu kadar rahat olmazdı onu da bilmiyorum:)
Amin amin. İnşallahHerkesin hesabi ona gore gorulecek allah vicdansizlardan korusun
Benim ilk cocuk sezeryandı ikincide mecbur olacak dedi hem üst dikişlerle hem altla ugraşamayız dediKızlar bende bir soru sorayım sezeryan ilerleyip hangi durumlarda normale dönülüyor yani Allah korusun suyumuz gelse bebeğin kafası kanala inmiş olsa bile sezeryan yapılıyor dimi. Gün yaklaştıkça korkularım iyice artıyor gerçi her iki doğum türünden de korkuyorum da
O da var tabi doğru. Of insan mantıklı düşünemiyor ki.
Ne güzelhatta dogumhaneye kimseyi almiyolardi. baktı doktor eşimle ben varız sadece eşimi oğlum doğunca iceri aldı. fotoğraf çekimi yapılıyordu doğumhanede de fotoğrafımız olmuş oldu eşim hiç beklemeden bizi görmüş oldu❤
sen iyiye odaklan inşallah hayırlısı olsun kolay ve güzel olsun hep güzel hatırla
Ne güzeliyiye odaklanması çalışıyorum ama ben burda daha ne hastane ne doktor bulabildim o yüzden de endişeliyim biraz aslında. O da korkutuyor. İnşallah çok güzel olur hepimiz için her şey
Benim doktorum da spinal anestezi ile sezaryen yapalım eşinde girer içeri diyor bende aman hocam kalsın eşim girerse bayılır diyorum gülüyorhatta dogumhaneye kimseyi almiyolardi. baktı doktor eşimle ben varız sadece eşimi oğlum doğunca iceri aldı. fotoğraf çekimi yapılıyordu doğumhanede de fotoğrafımız olmuş oldu eşim hiç beklemeden bizi görmüş oldu❤
sen iyiye odaklan inşallah hayırlısı olsun kolay ve güzel olsun hep güzel hatırla
Bitlisten manavgata geldik eşimleneredeydin sen şu an:)
Benim doktorum da spinal anestezi ile sezaryen yapalım eşinde girer içeri diyor bende aman hocam kalsın eşim girerse bayılır diyorum gülüyorbugün diyorum sende gelme kızımla evde kal ben gider doğurup gelirim
Bitlisten manavgata geldik eşimle
Bende Eskişehir şehir hastanesinde yapacağım. Aynı şekilde tek kişilik odalarda odada doğum yaptırıyoruz dedi ebe. Doğum zamanı eşim yanımda olabilecekmiş. Gerçi haftaya salı doğum öncesi son randevumuz var o zaman son ayrıntıları konuşuruzorda hastane de doktor da az galiba değil mi?
şehir hastanesi var mı yakında.
teyzemin gelini Ankara şehir hastanesinde doğum yapmış özel gibiydi çok memnun kaldım demiş. odasında doğum yaptırmışlar oda tek kisilikmis falan
Sezeryan da çıkartmışlar kafamdaki tokaya kadar
Tesekkurler, Ben garantiye alayim degistireyim sunlariNormalde cok seyapmiyolar. Ama sezeryanda cikarttiriyolar. Bi de normalin aon anda sezeryana donme olasiligi var o yuzden ben olsam gider hallederdim
Canım ameliyat gibi düşün üzerinde herhangibir metal olmaması gerekiyor takılar vs çıkartılıyor. Yani her türlü acil müdahale gerekecek ortam oluşabilir o yüzden çıkarttırıyorlar. Hatta önceden kandaki oksijeni ölçen aleti takmak İçin işaret parmağındaki okeyi bile sildiriyorlardı. Artık herkes kalıcı oje jel falan yaptırdığı İçin başka yöntem uyguluyorlar ona galibaKızlar birşey soracağım, doğumda (normal veya sezeryan) piercing varsa cikarttiriliyor mu? Kulagimda helix ve tragus deliklerim var da, biri takildi cikaramiyorum esimde kardesimde yapamadi. Ona gore piercing ciye gidip rahat cikarilan takilandan alicam taktiricam. Biraz gereksiz soru gibi oldu :)
Bende Eskişehir şehir hastanesinde yapacağım. Aynı şekilde tek kişilik odalarda odada doğum yaptırıyoruz dedi ebe. Doğum zamanı eşim yanımda olabilecekmiş. Gerçi haftaya salı doğum öncesi son randevumuz var o zaman son ayrıntıları konuşuruz
Ben yine de hastaneye Prima premium götüreceğim belki hastanedeki pişik yapacak Prima vereceklerini sanmıyorum ben kremlerimin de hepsini götüreceğim hangi kremi veriyor senin gittiğin hastaneHastaneye goturmeyecegim zaten, bebek bezi, minik boy gogusnucu kremi hastane veriyor zaten. Eve geçince inşallah duruma göre alırım bakalım
Gelir gelir merak etme. Benim olasılıkla 36 da alınacağı için sizin 40 haftalik bebeler gibi topaç olamayacak, 1 2 numara kullanılır diye düşünüyorum cnm
Hipoglisemiyi tetikliyor hamilelik cnm
Günde 3 değil minimum 5 öğün (2 öğün ara ) beslenmeli
cok ara verip şeker dusunce şekere dusmemeli l, bu kez de seker çok hızlı yükseliyor cunku
Maalesef ilçedeyim. Uzak şehir hastanesi falan. İle 1 saat mesafe. Bir sürü hastane var ama adam akıllı doktor ve hastane yok. Bir tane bulduk işte normalde yarın gidecektik covid çıkınca cumartesi ye erteledik.orda hastane de doktor da az galiba değil mi?
şehir hastanesi var mı yakında.
teyzemin gelini Ankara şehir hastanesinde doğum yapmış özel gibiydi çok memnun kaldım demiş. odasında doğum yaptırmışlar oda tek kisilikmis falan
Normal doğumu bilmiyorum ama sezeryanda çıkarılıyor benimde minnacık çok belli bile olmuyor hizmam var onuda cikartmami istiyorlarKızlar birşey soracağım, doğumda (normal veya sezeryan) piercing varsa cikarttiriliyor mu? Kulagimda helix ve tragus deliklerim var da, biri takildi cikaramiyorum esimde kardesimde yapamadi. Ona gore piercing ciye gidip rahat cikarilan takilandan alicam taktiricam. Biraz gereksiz soru gibi oldu :)
Bide erkekse yengec erkegi cok Iyi oluyor hem annesine ileride hem esine Cok faydasi dokunur:) esim yengec bugun kendi ailesi geldi mesela, kaynanam zaten sagolsun 1 aydir her hafta geliyor haftalik yemek yapip gidiyor. Bugun kendileri icinde yemek yapti esim mutfakta annesine yardim etti gidip gelip bisey istiyor mu diye soruyor annesine, Ben uzanmaya gittim bi geldim masa kurmus benimkiYa aslında 21 veya 22 temmuzda doğsa da yengeç olsa bari diyorum, aslanlar çok bilmiş oluyo37+2 oluyo ama erken mi olur, bi 38 olsa bari daha iyi, neyse artık yengeç olmayıversin
Canım benim oğlumda suyum geldi bebek kanala girmişti ama sancım çok az dı 14 saat normal sancı sonra 4 saat de şunu sancı verildi ama açılma 1.5 cm geçmedi zaten suni sancı verilince ve saatler de geçince bebek de sen de çok yoruluyorsun hele açılma yoksa sezaryen e gidiyor. Ama korkma hiç birinden. Biraz bebek karar veriyor öyle düşün hangisi olursa rahat olsun kendini ana bırak.mesela ben bilsem direkt zorlamaz sezaryen olurdum gayet iy geçmişti. Şimdi kızım İçin de normal başlamasını bekleyeceğim sezaryen isteyeceğim.Kızlar bende bir soru sorayım sezeryan ilerleyip hangi durumlarda normale dönülüyor yani Allah korusun suyumuz gelse bebeğin kafası kanala inmiş olsa bile sezeryan yapılıyor dimi. Gün yaklaştıkça korkularım iyice artıyor gerçi her iki doğum türünden de korkuyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?