2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

O da var tabi doğru. Of insan mantıklı düşünemiyor ki.

Benim ilk cocuk sezeryandı ikincide mecbur olacak dedi hem üst dikişlerle hem altla ugraşamayız dedi

O da var tabi doğru. Of insan mantıklı düşünemiyor ki.

hatta dogumhaneye kimseyi almiyolardi. baktı doktor eşimle ben varız sadece eşimi oğlum doğunca iceri aldı. fotoğraf çekimi yapılıyordu doğumhanede de fotoğrafımız olmuş oldu eşim hiç beklemeden bizi görmüş oldu❤

sen iyiye odaklan inşallah hayırlısı olsun kolay ve güzel olsun hep güzel hatırla

Ne güzel iyiye odaklanması çalışıyorum ama ben burda daha ne hastane ne doktor bulabildim o yüzden de endişeliyim biraz aslında. O da korkutuyor. İnşallah çok güzel olur hepimiz için her şey

Ne güzel iyiye odaklanması çalışıyorum ama ben burda daha ne hastane ne doktor bulabildim o yüzden de endişeliyim biraz aslında. O da korkutuyor. İnşallah çok güzel olur hepimiz için her şey

neredeydin sen şu an:)

Benim doktorum da spinal anestezi ile sezaryen yapalım eşinde girer içeri diyor bende aman hocam kalsın eşim girerse bayılır diyorum gülüyor bugün diyorum sende gelme kızımla evde kal ben gider doğurup gelirim

Benim doktorum da spinal anestezi ile sezaryen yapalım eşinde girer içeri diyor bende aman hocam kalsın eşim girerse bayılır diyorum gülüyor bugün diyorum sende gelme kızımla evde kal ben gider doğurup gelirim

o kadar da değil kız evde kalmasınlar odada beklerler senle bebisi. benim normal olacak ben çok bağırıp seni çekmiştim oğlan duyup korkmasın diye evde bırakıyorum:)
ben oğlanı annemle evde bırakıp eşimle gidicem hastaneye.
Yatış kayıt ödeme sağ sol işlerine bakıp aynı zamanda bana da bakması lazım gelen kişinin:)

Bitlisten manavgata geldik eşimle

orda hastane de doktor da az galiba değil mi?
şehir hastanesi var mı yakında.
teyzemin gelini Ankara şehir hastanesinde doğum yapmış özel gibiydi çok memnun kaldım demiş. odasında doğum yaptırmışlar oda tek kisilikmis falan

Bende Eskişehir şehir hastanesinde yapacağım. Aynı şekilde tek kişilik odalarda odada doğum yaptırıyoruz dedi ebe. Doğum zamanı eşim yanımda olabilecekmiş. Gerçi haftaya salı doğum öncesi son randevumuz var o zaman son ayrıntıları konuşuruz

Canım ameliyat gibi düşün üzerinde herhangibir metal olmaması gerekiyor takılar vs çıkartılıyor. Yani her türlü acil müdahale gerekecek ortam oluşabilir o yüzden çıkarttırıyorlar. Hatta önceden kandaki oksijeni ölçen aleti takmak İçin işaret parmağındaki okeyi bile sildiriyorlardı. Artık herkes kalıcı oje jel falan yaptırdığı İçin başka yöntem uyguluyorlar ona galiba

hayırlı olsun canim:)
çok güzelmiş inşallah senin de çok güzel olsun. gelinin yanında annesi varmış. senin eşin olacaksa daha iyi bence:)

ben en çok eşimle rahat ediyorum:)

Ben yine de hastaneye Prima premium götüreceğim belki hastanedeki pişik yapacak Prima vereceklerini sanmıyorum ben kremlerimin de hepsini götüreceğim hangi kremi veriyor senin gittiğin hastane

Maalesef ilçedeyim. Uzak şehir hastanesi falan. İle 1 saat mesafe. Bir sürü hastane var ama adam akıllı doktor ve hastane yok. Bir tane bulduk işte normalde yarın gidecektik covid çıkınca cumartesi ye erteledik.

Normal doğumu bilmiyorum ama sezeryanda çıkarılıyor benimde minnacık çok belli bile olmuyor hizmam var onuda cikartmami istiyorlar

Ya aslında 21 veya 22 temmuzda doğsa da yengeç olsa bari diyorum, aslanlar çok bilmiş oluyo 37+2 oluyo ama erken mi olur, bi 38 olsa bari daha iyi, neyse artık yengeç olmayıversin
Bide erkekse yengec erkegi cok Iyi oluyor hem annesine ileride hem esine Cok faydasi dokunur:) esim yengec bugun kendi ailesi geldi mesela, kaynanam zaten sagolsun 1 aydir her hafta geliyor haftalik yemek yapip gidiyor. Bugun kendileri icinde yemek yapti esim mutfakta annesine yardim etti gidip gelip bisey istiyor mu diye soruyor annesine, Ben uzanmaya gittim bi geldim masa kurmus benimki kiz kardesi vardi kendinden 3 yas kucuk o oturmus, benimki hic kullanmadigim masa ortusunu suplalari cikarmis guzel masa kurmus bize biraz dalga gectik ama cok merhametli oluyor, esine annesine eve cok bagli. Bende yengec olsun isterdim ama cok erken oluyor

Canım benim oğlumda suyum geldi bebek kanala girmişti ama sancım çok az dı 14 saat normal sancı sonra 4 saat de şunu sancı verildi ama açılma 1.5 cm geçmedi zaten suni sancı verilince ve saatler de geçince bebek de sen de çok yoruluyorsun hele açılma yoksa sezaryen e gidiyor. Ama korkma hiç birinden. Biraz bebek karar veriyor öyle düşün hangisi olursa rahat olsun kendini ana bırak.mesela ben bilsem direkt zorlamaz sezaryen olurdum gayet iy geçmişti. Şimdi kızım İçin de normal başlamasını bekleyeceğim sezaryen isteyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…