2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Normal doğumu bilmiyorum ama sezeryanda çıkarılıyor benimde minnacık çok belli bile olmuyor hizmam var onuda cikartmami istiyorlar
Bende cikarttirirlar diye dusunuyodum hep erteledim artik erteletmiyim gidiyim degistireyim, zamaninda acisini cok cektim kapanmasinlar dogumdan sonra takarim

Maalesef ilçedeyim. Uzak şehir hastanesi falan. İle 1 saat mesafe. Bir sürü hastane var ama adam akıllı doktor ve hastane yok. Bir tane bulduk işte normalde yarın gidecektik covid çıkınca cumartesi ye erteledik.

benim arkadaşım da orda yasiyo orda doğum yaptı iki çocuğunu da. ama hastane doktor adini bilmiyorum.
oraya en yakin çolakli galiba demi ama orası da büyük değil zaten.

cumartesiye de bisey kalmadi inşallah row. Sen eczaneden hazır test alıp evde de yapabilirsin negatife dönüp dönmediğini görmek için. benim eşim hergün yapmıştı

Bilmiyorum ne yapacağımı şaşırdım ara öğünleri de atlamıyorum aslında ama anlamadım ya hayırlısıyla bi doğursaydık bebişleri sağlıkla

Kız daha kayıtlarımi kendim yaparım çıkarken de Allah büyüktür orada beni öyle görünce adamın içi geçiyor napim o bana kıyamıyor ben de ona kıyamıyorum
Bende cikarttirirlar diye dusunuyodum hep erteledim artik erteletmiyim gidiyim degistireyim, zamaninda acisini cok cektim kapanmasinlar dogumdan sonra takarim
Hemen kapanmıyor ama bu seferde takarken ağrıyor o yüzden kapanmasına izin vermeden hemen takarsın canım

Aynen çolaklo Serik falan ama gerek yok oralara 2 hastane ve 2 doktor var iyi dedikleri. Onlara bakacağız artık hangisi içimize sinerse. Zaten o zamana kadar doğum da gelmiş olacak. Aynen az kaldı ama insan sabırsızlanıyor işte.

Emziriyorum diye ne bulursak yersek kilo veremeyiz tabi. Ama normalde süt üretimine günlük harcanan kalori 1 saat orta seviye egzersize tekabul ediyor yani her gün düzenli spor yapiyormuş gibi olacağız üstüne dengeli de beslenirsek zaten kilolarin bir kısmı otomatikman gidecek. E üstüne biraz çaba sarf edersek hiç kilo kalmaz. En çok süt yapan şey uyku ve çok su içmek. Emzirme bahanesiyle hamur işi tatlı gömmek ancak kendimizi kandırmak oluyor Oğlumda çok daha fazla kilo almam rağmen hiç bir şey yaoamdna kilolar gitmişti ama ben zaten genellikle sağlıklı beslenen biriyim onunla da alakalı tatlı abur cubur falan pek sevmem.

bilmiyorum bebisim hastaneye yalnız gitmek uygun değil bence. Sen yine bi düşün. biseye ihtiyacın olabilir biseyler çıkabilir esin olmasa da başka biri bulunsun o zaman.

Ben de yengec burcu istemiyordum ayy çok şaşırdım artık istiyorum ki burcu yengeç olsun yengeç erkeği tembel oluyormuş diyorlar o yüzden 25 temmuza çekmek için çok uğraştım doktorum hayır 20'si diyor aslan olsun diye cabalayip durdum sonunda kabullendim tamam sağlıkla gelsin yengeç olsun diyordum

Bizimki kız ama yengeçler evine ailesine bağlı olur diye biliyorum ben de, neyse sağlıklı olsun, hayırlı evlat olsun, kısmet neyse o zaman olsun

inşallah kendine uygun bi doktor bulursun.
her doktorla her hastanın elektriği de tutmuyo:)
benim doktorum çok sakindir mesela. ben de sakın bi insanım. çok büyük bi sorun ya da tehlike olmadıkça üstünde durmaz kısaca bahseder ben de durmam öyle şeylerin üzerinde.

İnşallah İnşallah çok gerginim bu konuda bakalım nasıl olacak. İlla doğuracağım tabiki ama insanın bildiği içinin rahat edeceği yerde olsa daha güzel olur tabi

İnşallah İnşallah çok gerginim bu konuda bakalım nasıl olacak. İlla doğuracağım tabiki ama insanın bildiği içinin rahat edeceği yerde olsa daha güzel olur tabi

doktor kesinlesse sen bu kadar gerilmezsin zaten:)
inşallah cumartesi hersey içine sinerek gelip anlatırsın bize:)

Sağolasın canım bugün şükür çıkmadı tansiyonum takipteyim inşallah bakalım 10 gün kaldı azck daha alabilirse kilo iyi olur yoksada canı sagolsun benim kızlarda 2300 ve 2780 doğdu alışığım

Canimmm şimdi gördüm iyimisin herşey yolundamı minik kuş az daha dursa yaa ama Allah en iyisini bilir canım en guzeli en iyisi olsun en hayırlı zamanda gelsin inşallah

Ben yine de hastaneye Prima premium götüreceğim belki hastanedeki pişik yapacak Prima vereceklerini sanmıyorum ben kremlerimin de hepsini götüreceğim hangi kremi veriyor senin gittiğin hastane

Oncekinde lansinoh vermisti hemen. Ben başka marka krem aldım ama 2 3 gün hastanede lansinoh kullanırım hastanenin verdiğini.

Zaten abur cubur ve hamur işi yoksa verirsin kilo, sağlıklı besleniyormususn sen en.guzeli cnm, maşallah sana :))

Bizimki kız ama yengeçler evine ailesine bağlı olur diye biliyorum ben de, neyse sağlıklı olsun, hayırlı evlat olsun, kısmet neyse o zaman olsun

Eşim yengeç, evcimenler, ama oğlum aslan olacak

Ben de bu kafadayım. Zaten samimiyetin olmayan insana ne sen söyleyebilirsin ne o sana teklif edebilir. Bazısı da hiç yanaşmıyor tercih meselesi. Ama bu kafadaysan böyle eşyaların devir daim yaptığı bir arkadaş ya da akraba grubu olması bence çok büyük nimet. He bir şey elinde patladı mi benden öncekiler de kullanmıştı demeyip yenisini almak gerekir tek eksisi bu

Asıl ben naptım onu anlatayım da gülün. İlk bebeğimde gençtim saftım herkesi kendim gibi sandım Oğlumun bütün büyük eşyalarını benden sonra doğum yapan eltilerime, görümcelerime hep verdim, kaç bebek büyüttü ana kucağı, oto koltuğu, küveti, bebeğini vs. İlk bebek hevesiyle en iyilerini almıştım ben bu kadar masraf ettim dolap bekleyeceğine başkaları da istifade etsin diye düşündüm.

Cezayir'dekiler de sanmış ki ben kocam daha çocuk istemez diye ümidi kestiğimden verdim. Bazısı çok özenli kullandı Allah için ama bazısı çok hoyrat davrandı, sandı ki ben çöpe atacağıma ona verdim, tabi verdikten sonra farkedince geri de isteyemedim. Hatta bir tanesi kendi bebek arabamı kayinvalidemin oraya indirmek istemiyorum çocuklar bozuyor, seninkini verir misin dedi de ben de İstanbul'da bıraktim arabayı bir daha kimse isteyemesin diye Biri ana kucağının içindeki demiri kaybetmiş nasıl becerdiyse, bir de dedi ki "e benden önce kaç kişi kullandı". Ben de "sana verdiğimde sağlamdı, başkasının kullanımından kumaşı solar hatta eskir yırtılır onu da anlarım ama içindeki demir söküp atılmaz yani" dedim. Sonra bakmış yenisini alayım diye ama çok pahalı gelmiş bir de bunu bana söylüyor cybexler çok uçtu tabi son zamanlarda.

Neyse ana kucağının resmini koyuyorum soldaki eşimin yıkayıp dezenfekte ettiği emniyet kemeri diğeri de bana geri verdikleri hali
Bu eşya paylaşımı olayı da karslikli aynı kafa yapısında olan insanlarla olmalı zaten yoksa yaşadıklarımdan sonra eşya devirdaimini tercih etmeyenlere daha da hak vermeye başladım Azıcık aşım ağrısız başım. Elimde kalanları da ikinci el satarım daha iyi diyorum bazen

Bir de ben bu verdiğim kişilerden hiçbir şey almak istemem. Zaten çoğu ya kalitesiz seyler alıp günü kurtarıyor ya da habire doğuruyor zaten kendi çocuğuna kullanıyor yine. Hijyen zaten hak getire Bir de aldığım gibi teslim edemezsem yenisini almam gerekir e o zaman baştan alayım derim.

Ama tamamen kişisine göre bu. Kuzenimle olsa öyle olmaz bir şey kırılsa bile aman bendeyken de bozulabilirdi kırılabilirdi deriz asla yenisini aldırmayız birbirimize. Hala bile birbirimize kıyafet veririz. Hamileyken don aldım kenarının dantelleri rahatsız etti hiç giyemedim sadece denemistim onu bile verdim o da kıyafet alır kullanamazsa bana verir.

Eklentiler

• IMG20220621155956.webp
    66,3 KB · Görüntüleme: 79
Ben mi pimpirikliyim bilmiyorum ama bu kadar leş de kullanılmaz, ha düşünüyorum emniyet kemerini istesem ben böyle kirletem3m sanırım, nasıl becermisler anlamadim.

Hic mi yikamamis allah belani versin deseydin. Sana boyle vermesini gectim o pisligin icinde cocugu oturunca nasil rahat etti. Insanlari anlamak cok zor gercekten

Selamın aleyküüüm. Covidmişim hanımlar yaa aksam cıktı sonuc, U Ufukta_bebek doktor yokru hemsire sabah gelecek doktorun dedi. Su anlık kimse bi bilgi vermedi doktor karar veriyormus. Yarın sabah büyük ihtimalle taburcu eder evde izole ol der doktor. Cunku esim servis kapısında beklerden 2 kovid li gebeyi sonucları cıkınca eve yollamıslar esim duymus. Bugun nst ye girmedim ama bebek kalp atısına baktılar 2 uc kere normal hep cok sukur. Ben yarın kendi doktorumla görüseceğim gel derse gideceğim demezse her halukarda bebekte bişey yoksa eve gideceğim. Doktorun soyleyeceğine göre hareket edeceğim. Bende de sırt agrısı hafif göğüs agrısı tüm eklem agrısı öksürük var su anda bakalım insallah hafif atlatırım

Eklentiler

• Screenshot_20220712_233759.webp
    13 KB · Görüntüleme: 63
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…