Geçmiş olsun canımSelamın aleyküüüm. Covidmişim hanımlar yaa aksam cıktı sonuc, @Ufukta_bebek doktor yokru hemsire sabah gelecek doktorun dedi. Su anlık kimse bi bilgi vermedi doktor karar veriyormus. Yarın sabah büyük ihtimalle taburcu eder evde izole ol der doktor. Cunku esim servis kapısında beklerden 2 kovid li gebeyi sonucları cıkınca eve yollamıslar esim duymus. Bugun nst ye girmedim ama bebek kalp atısına baktılar 2 uc kere normal hep cok sukur. Ben yarın kendi doktorumla görüseceğim gel derse gideceğim demezse her halukarda bebekte bişey yoksa eve gideceğim. Doktorun soyleyeceğine göre hareket edeceğim. Bende de sırt agrısı hafif göğüs agrısı tüm eklem agrısı öksürük var su anda bakalım insallah hafif atlatırım
Ah canim cok gecmis olsun. Yarisi gitri yarisi kaldi hastaligin bi an once negatifi gor tum etkilerinden kurtul insallah. Doktorun pozitif oldugun icin gel demez bana kalirsa. Yarin evine gecince daha iyi hissedersin eminimSelamın aleyküüüm. Covidmişim hanımlar yaa aksam cıktı sonuc, @Ufukta_bebek doktor yokru hemsire sabah gelecek doktorun dedi. Su anlık kimse bi bilgi vermedi doktor karar veriyormus. Yarın sabah büyük ihtimalle taburcu eder evde izole ol der doktor. Cunku esim servis kapısında beklerden 2 kovid li gebeyi sonucları cıkınca eve yollamıslar esim duymus. Bugun nst ye girmedim ama bebek kalp atısına baktılar 2 uc kere normal hep cok sukur. Ben yarın kendi doktorumla görüseceğim gel derse gideceğim demezse her halukarda bebekte bişey yoksa eve gideceğim. Doktorun soyleyeceğine göre hareket edeceğim. Bende de sırt agrısı hafif göğüs agrısı tüm eklem agrısı öksürük var su anda bakalım insallah hafif atlatırım
63 kg ile kaldım şu an 71 kiloyum. Boyum uzun ama 173. Bi tanesini açtım denedim şimdi bile oluyor bu karnıma M bedenSu an kaç kilosun ki? Kilolu hamile kalmadıysa yeter, ben bile L aldık. 70 kg altı hamile kalanlar M alabilir bence
İnsallah canım benim,Ah canim cok gecmis olsun. Yarisi gitri yarisi kaldi hastaligin bi an once negatifi gor tum etkilerinden kurtul insallah. Doktorun pozitif oldugun icin gel demez bana kalirsa. Yarin evine gecince daha iyi hissedersin eminimaleykum selam bu arada
Sağolasın canımGeçmiş olsun canım
Benim de sezeryende karar kıldı doktorum ama korkuyorum açılmam olursa suyum gelir bebek kanala girer ordan normal mi alırlar bebeği yoksa sezeryan olur mu diye aklımda birsürü soru işaretiCanım benim oğlumda suyum geldi bebek kanala girmişti ama sancım çok az dı 14 saat normal sancı sonra 4 saat de şunu sancı verildi ama açılma 1.5 cm geçmedi zaten suni sancı verilince ve saatler de geçince bebek de sen de çok yoruluyorsun hele açılma yoksa sezaryen e gidiyor. Ama korkma hiç birinden. Biraz bebek karar veriyor öyle düşün hangisi olursa rahat olsun kendini ana bırak.mesela ben bilsem direkt zorlamaz sezaryen olurdum gayet iy geçmişti. Şimdi kızım İçin de normal başlamasını bekleyeceğim sezaryen isteyeceğim.
Ve aleyküm selam. İnşallah hafif atlatırsın Rabbim şifa versin inşallah canımSelamın aleyküüüm. Covidmişim hanımlar yaa aksam cıktı sonuc, @Ufukta_bebek doktor yokru hemsire sabah gelecek doktorun dedi. Su anlık kimse bi bilgi vermedi doktor karar veriyormus. Yarın sabah büyük ihtimalle taburcu eder evde izole ol der doktor. Cunku esim servis kapısında beklerden 2 kovid li gebeyi sonucları cıkınca eve yollamıslar esim duymus. Bugun nst ye girmedim ama bebek kalp atısına baktılar 2 uc kere normal hep cok sukur. Ben yarın kendi doktorumla görüseceğim gel derse gideceğim demezse her halukarda bebekte bişey yoksa eve gideceğim. Doktorun soyleyeceğine göre hareket edeceğim. Bende de sırt agrısı hafif göğüs agrısı tüm eklem agrısı öksürük var su anda bakalım insallah hafif atlatırım
Sanci baslayinca su gelince oyle hemen bebek kanalda ilerlemez kuzum. Benim arkadas 10 cm aciklikla 1 saat catalda kaldi bebek sanki takilmis gibi belli bi yerden sonra inmedi. Meger kordonu kisaymis hop sezeryan. Yani son endisen bu olsun bisi olmazBenim de sezeryende karar kıldı doktorum ama korkuyorum açılmam olursa suyum gelir bebek kanala girer ordan normal mi alırlar bebeği yoksa sezeryan olur mu diye aklımda birsürü soru işareti
Hemen cikmasi lazim aslinda benim 3 4 saat sonrsina cikmisti hemen o kadar kiside test vermisti halbuki neyse negatif ciksinda tek onemli olan oCovid yarın cıkacakmıs bugun 4 te toplu yolluyolarmıs o yüzden bu devlet adamı kanser ediyor cidden benim bi covid sonucumu 3 günde cıkaracaksa ben her ay 2000 lira niye bagkur primi ödüyorum acaba
Canım çok geçmiş olsun iyi düşün iyi olsun herşey dikkat et kendine atlatacaksın inşallahSelamın aleyküüüm. Covidmişim hanımlar yaa aksam cıktı sonuc, @Ufukta_bebek doktor yokru hemsire sabah gelecek doktorun dedi. Su anlık kimse bi bilgi vermedi doktor karar veriyormus. Yarın sabah büyük ihtimalle taburcu eder evde izole ol der doktor. Cunku esim servis kapısında beklerden 2 kovid li gebeyi sonucları cıkınca eve yollamıslar esim duymus. Bugun nst ye girmedim ama bebek kalp atısına baktılar 2 uc kere normal hep cok sukur. Ben yarın kendi doktorumla görüseceğim gel derse gideceğim demezse her halukarda bebekte bişey yoksa eve gideceğim. Doktorun soyleyeceğine göre hareket edeceğim. Bende de sırt agrısı hafif göğüs agrısı tüm eklem agrısı öksürük var su anda bakalım insallah hafif atlatırım
Gecmis olsun cnm, hemen iyileşirsin insallahSelamın aleyküüüm. Covidmişim hanımlar yaa aksam cıktı sonuc, @Ufukta_bebek doktor yokru hemsire sabah gelecek doktorun dedi. Su anlık kimse bi bilgi vermedi doktor karar veriyormus. Yarın sabah büyük ihtimalle taburcu eder evde izole ol der doktor. Cunku esim servis kapısında beklerden 2 kovid li gebeyi sonucları cıkınca eve yollamıslar esim duymus. Bugun nst ye girmedim ama bebek kalp atısına baktılar 2 uc kere normal hep cok sukur. Ben yarın kendi doktorumla görüseceğim gel derse gideceğim demezse her halukarda bebekte bişey yoksa eve gideceğim. Doktorun soyleyeceğine göre hareket edeceğim. Bende de sırt agrısı hafif göğüs agrısı tüm eklem agrısı öksürük var su anda bakalım insallah hafif atlatırım
Rahatlıkla M olur sana, L yi ben aldım senden kiloluuum63 kg ile kaldım şu an 71 kiloyum. Boyum uzun ama 173. Bi tanesini açtım denedim şimdi bile oluyor bu karnıma M bedendenemek aklıma gelmedi soruyu sorarken
Sezaryende zaten 40 hafta beklenmiyor o sebep, normal dogum gelmeden alıyorlar icuni ferah tut cnmBenim de sezeryende karar kıldı doktorum ama korkuyorum açılmam olursa suyum gelir bebek kanala girer ordan normal mi alırlar bebeği yoksa sezeryan olur mu diye aklımda birsürü soru işareti
Çok teşekkür ederim canım rahatlattın beniSanci baslayinca su gelince oyle hemen bebek kanalda ilerlemez kuzum. Benim arkadas 10 cm aciklikla 1 saat catalda kaldi bebek sanki takilmis gibi belli bi yerden sonra inmedi. Meger kordonu kisaymis hop sezeryan. Yani son endisen bu olsun bisi olmaz
Ilk dogum en guzeli hic endiselenme. Bi sekilde dogucak bu bebekler. Dogdugu an bitiyo herseyÇok teşekkür ederim canım rahatlattın beniAşırı korkmaya başladım doğumdan iki türlüsünden de korkuyorum ameliyathane fobim var resmen sonrası korkutmuyor beni de o an canlı canlı kesildiğini bilmek
Gecmis olsun yeni gordum canim sendeki belirtileri hep yasadim ki zaten pozitiftim ölü gibi yattim ama hic gitmedim belkide benim bebegiminde kalp atislari farkliydi bu yuzden vicdan azabi cekiyorum biraz neden gitmedim diye.. hastaligim sirasi zaten pek hareketli degildi esim pozitif cikmasa belkide bilmicektim covid oldugumu insallah sende hafif atlatirsin.. kendi doktorum kendim oldum zor oldu ama gecti.. insallah ilerde bi sorun yaratmaz bi onceki gecirdigim covidin hasarlarini hala cekiyorum onmli olan bebekler onlara bisey olmasin gelir gecer bunlarda insallah tekrar gecmis olsunSelamın aleyküüüm. Covidmişim hanımlar yaa aksam cıktı sonuc, @Ufukta_bebek doktor yokru hemsire sabah gelecek doktorun dedi. Su anlık kimse bi bilgi vermedi doktor karar veriyormus. Yarın sabah büyük ihtimalle taburcu eder evde izole ol der doktor. Cunku esim servis kapısında beklerden 2 kovid li gebeyi sonucları cıkınca eve yollamıslar esim duymus. Bugun nst ye girmedim ama bebek kalp atısına baktılar 2 uc kere normal hep cok sukur. Ben yarın kendi doktorumla görüseceğim gel derse gideceğim demezse her halukarda bebekte bişey yoksa eve gideceğim. Doktorun soyleyeceğine göre hareket edeceğim. Bende de sırt agrısı hafif göğüs agrısı tüm eklem agrısı öksürük var su anda bakalım insallah hafif atlatırım
İlk doğumumda yanımda annem vardı ama bu kez kızıma bakacak birisi lazım canım. Kızımı annemden başka kimseye emanet etmedim şimdiye kadar, onun için annem evde büyük kızıma bakarken bizde eşimle küçük kızımızı alıp geleceğizhayırlı olsun canim:)
çok güzelmiş inşallah senin de çok güzel olsun. gelinin yanında annesi varmış. senin eşin olacaksa daha iyi bence:)
ben en çok eşimle rahat ediyorum:)
38 de alacak evet canımGecmis olsun cnm, hemen iyileşirsin insallah
Rahatlıkla M olur sana, L yi ben aldım senden kiloluuum
Sezaryende zaten 40 hafta beklenmiyor o sebep, normal dogum gelmeden alıyorlar icuni ferah tut cnm
Canim cok cok gecmis olsun. Dun dogru duzgun giremedim foruma simdi gordum. Iyisindir insallahSağolasın canımbu arada hepiniz cok dikkat edin esim biraz once bi hastaneye test vermeye gitti tıklım tıklımmış herkes pozitif cıkıyormus doktorlar patladı tekrar diyormuş, maskenizi takın dosyal mesafeye uyun
Aynısı bana oldu, 1saat kadar kaldım doğum masasında. bebeğin kanalde ilerlemesi için belli kafa hareketleri yapması gerekiyormuş. Yana öne gibi. Benim oğlan saolsun yapmayınca doktorum eliyle bebeğin başını çevirip çekmişti. sürekli kalp atışları takip esiliyordu bir yandan. artık doktorum müdahale etti. Son ana kadar ne olacağı belli olmuyor gerçekten. bebis nasıl gelmek istiyorsa hayırlısıyla öyle geliyorSanci baslayinca su gelince oyle hemen bebek kanalda ilerlemez kuzum. Benim arkadas 10 cm aciklikla 1 saat catalda kaldi bebek sanki takilmis gibi belli bi yerden sonra inmedi. Meger kordonu kisaymis hop sezeryan. Yani son endisen bu olsun bisi olmaz
Bunu bende okumuştum ve not aldım ne olur ne olmazYa İnternette ne okudum40 haftayı geçerseniz doktorunuza danisin
Fitili de yaz canım sen şuruba sabredecek tahammülüm kalmadı artık, aslında magnesie calcinee den sonra bugün biraz çıktım tuvalete ama kesinlikle rahatlayamadım çünkü bir haftalık bi olay tam bi temizlenmesi gerekiyor bağırsakların rahatlamam içinCanım ben hamileliğimin başlarında çok kötü kabız oldum hatta hastanelik oldum orda çok büyük bi lağman yapıldı. doktorum bana kesinlikle her gün tuvalete çıkmam gerektiğini çıkamazsam ya lağman ya fitil yada şurup verdi. Şu senin kullandığını da önceki doğumumdan sonra doktorum rahat tuvalete çıkmam İçin vermişti bol suyla karıştırıp üstüne de bol su içiliyordu. Eczanede küçük lağmanlar var ondan alıyorsun hamilelikte kullanılıyor kabızlık daha kötü etkiliyormuş. Fitil ve şurubu da yazarım istersen fitil de hızlı etkili şurup gecemiçiyorsun sabah rahat çıkartıyor ama 2 günü geçen kabızlığın varsa lağman yada fitille o tıkanık kısmı atman lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?