Ben pes ettim artık işletmemi kapattım bağkur öde öde ama yararlanamaCovid yarın cıkacakmıs bugun 4 te toplu yolluyolarmıs o yüzden bu devlet adamı kanser ediyor cidden benim bi covid sonucumu 3 günde cıkaracaksa ben her ay 2000 lira niye bagkur primi ödüyorum acaba
İyi sayılırım canım bu gece agrım olmadı 3 4 saat de uyuyabildim cok sukue bebeğin kalp atışlarına bakıyolar o da iyi olunca için rahat en azındanCanim cok cok gecmis olsun. Dun dogru duzgun giremedim foruma simdi gordum. Iyisindir insallah
Benim avukatlık ofisi oldugundan mecbur paşa paşa ödeyeceğim. Yoksa bağlı calısmam laızm baska bir avukatın yanında Evet ya bi de gidiyoruz özele de bir sürü para döküyoruz. Yeminle 3 gündür bir covid sonucunu cıkaramı devlet. Servis dolmus beni baska servise taşıdılar. Hasta hasta elimde cantalar bilgisayar cantam bir de yardım ediyim demiyor. Hadi onu gectim de sağlık hizmetini iyi verseler zaten avil hasta olmasan bir doktora bir aydan asagı görünemiyorsun koca konyada bir sürü devlet hastanesi varBen pes ettim artık işletmemi kapattım bağkur öde öde ama yararlanama
Böyle seyleri tanıdık cok bildik hoyrat kullanmayacagını bildik birilerine vereceksin ben de kız kardeslerimden birkac arkadasımdan baska kimseye vermem verecek olsam, insanlar baskasının malı olunca emanete hor davranıyor malesefBen de bu kafadayım. Zaten samimiyetin olmayan insana ne sen söyleyebilirsin ne o sana teklif edebilir. Bazısı da hiç yanaşmıyor tercih meselesi. Ama bu kafadaysan böyle eşyaların devir daim yaptığı bir arkadaş ya da akraba grubu olması bence çok büyük nimet. He bir şey elinde patladı mi benden öncekiler de kullanmıştı demeyip yenisini almak gerekir tek eksisi bu
Asıl ben naptım onu anlatayım da gülün. İlk bebeğimde gençtim saftım herkesi kendim gibi sandımOğlumun bütün büyük eşyalarını benden sonra doğum yapan eltilerime, görümcelerime hep verdim, kaç bebek büyüttü ana kucağı, oto koltuğu, küveti, bebeğini vs. İlk bebek hevesiyle en iyilerini almıştım ben bu kadar masraf ettim dolap bekleyeceğine başkaları da istifade etsin diye düşündüm.
Cezayir'dekiler de sanmış ki ben kocam daha çocuk istemez diye ümidi kestiğimden verdim. Bazısı çok özenli kullandı Allah için ama bazısı çok hoyrat davrandı, sandı ki ben çöpe atacağıma ona verdim, tabi verdikten sonra farkedince geri de isteyemedim. Hatta bir tanesi kendi bebek arabamı kayinvalidemin oraya indirmek istemiyorum çocuklar bozuyor, seninkini verir misin dedi de ben de İstanbul'da bıraktim arabayı bir daha kimse isteyemesin diyeBiri ana kucağının içindeki demiri kaybetmiş nasıl becerdiyse, bir de dedi ki "e benden önce kaç kişi kullandı" . Ben de "sana verdiğimde sağlamdı, başkasının kullanımından kumaşı solar hatta eskir yırtılır onu da anlarım ama içindeki demir söküp atılmaz yani" dedim. Sonra bakmış yenisini alayım diye ama çok pahalı gelmiş bir de bunu bana söylüyor cybexler çok uçtu tabi son zamanlarda.
Neyse ana kucağının resmini koyuyorum soldaki eşimin yıkayıp dezenfekte ettiği emniyet kemeri diğeri de bana geri verdikleri hali
Bu eşya paylaşımı olayı da karslikli aynı kafa yapısında olan insanlarla olmalı zaten yoksa yaşadıklarımdan sonra eşya devirdaimini tercih etmeyenlere daha da hak vermeye başladımAzıcık aşım ağrısız başım. Elimde kalanları da ikinci el satarım daha iyi diyorum bazen
Bir de ben bu verdiğim kişilerden hiçbir şey almak istemem. Zaten çoğu ya kalitesiz seyler alıp günü kurtarıyor ya da habire doğuruyor zaten kendi çocuğuna kullanıyor yine. Hijyen zaten hak getireBir de aldığım gibi teslim edemezsem yenisini almam gerekir e o zaman baştan alayım derim.
Ama tamamen kişisine göre bu. Kuzenimle olsa öyle olmaz bir şey kırılsa bile aman bendeyken de bozulabilirdi kırılabilirdi deriz asla yenisini aldırmayız birbirimize. Hala bile birbirimize kıyafet veririz. Hamileyken don aldım kenarının dantelleri rahatsız etti hiç giyemedim sadece denemistim onu bile verdim o da kıyafet alır kullanamazsa bana verir.
Hastalıktan mı yoksa saatlerce girdiğim nst lerden mi veya stresten mi benim de belim agrıyor hastaneye gelirken dr hafif belim agrıyordu, sancı bele vururmus ya korkmustum. Ama bu aylarda bel agrısı vok normalmişOkadar belim ağrıyor ki dünden beri artık magnezyum içtim yoksa kakılmış gibi kalıcam
Hepsi neden olmuştur kuzum ya analık zor iş birde doğuralım sağlıcakla inşallah tam olacakHastalıktan mı yoksa saatlerce girdiğim nst lerden mi veya stresten mi benim de belim agrıyor hastaneye gelirken dr hafif belim agrıyordu, sancı bele vururmus ya korkmustum. Ama bu aylarda bel agrısı vok normalmiş
Hadi hayırlısıyla al kucagına bebeğini, iyi yapmışsın bu hamileliktw erken demeyeceksin herseyi hazır edeceksin 30 dan sonra valla ne olacagı hic belli olmuyorGünaydın kızlar. Dün dayanamadım puset örtüsü minderi aldım anakucagı için. Doguma 2.5 hafta kaldı. 38+1 de dogum olcak muhtemelen sezeryanla. 2 agustosu düsünüyoruz. Belki bu gittiğimizde haftaya pazartesi gün alırız. Hala calısıyorum bugünü saymazsak son 3 gün daha calısacagım ama sıkıldım artık. Yollarda dogurmasam bari.
Ben korkarım diye hic bakmıyorumBen de saat 4 buçuk gibi çise kalktımve o kalkış gözüme uyku girmedi .midem de yanıyor az biraz temmuz anneleri okudum 2. Çocuk da olsa herseyi unuttum dogunca eminim yeniden yüklenecek annelik böyle bir sey dogum yapıp kucağına almadan bilemiyor insan içgüdüsel gelişiyor bir de böyle mecralarda okumak bilgi almak iyi oluyor mesela özeller 15 temmuzda da acıkmış okumasam hastaneyi aramazdım gider para verip muayene olurdum doktor nst ye gel dedi idi 10gun dolmadan ücret ödememiş olursun dedi ilk nst için bi arayacağız bakalim hastaneyi. Temmuz annelerinde konular doğum geliyor mu bu gerçek sancı mı doğum hikayeleri emzirme gazi kakasi göbek bağı vs si bizi tatlı günler bekliyor
GünaydınGünaydın kızlar. Dün dayanamadım puset örtüsü minderi aldım anakucagı için. Doguma 2.5 hafta kaldı. 38+1 de dogum olcak muhtemelen sezeryanla. 2 agustosu düsünüyoruz. Belki bu gittiğimizde haftaya pazartesi gün alırız. Hala calısıyorum bugünü saymazsak son 3 gün daha calısacagım ama sıkıldım artık. Yollarda dogurmasam
Bende öyle wc ye kalkıyım bir daha uyuyamıyorum ben uyanıyım bebişde uyanıyor başlıyor hareketlenmeye bi yandan belim. Wc yüzünden dinlenemiyorumBen de saat 4 buçuk gibi çise kalktımve o kalkış gözüme uyku girmedi .midem de yanıyor az biraz temmuz anneleri okudum 2. Çocuk da olsa herseyi unuttum dogunca eminim yeniden yüklenecek annelik böyle bir sey dogum yapıp kucağına almadan bilemiyor insan içgüdüsel gelişiyor bir de böyle mecralarda okumak bilgi almak iyi oluyor mesela özeller 15 temmuzda da acıkmış okumasam hastaneyi aramazdım gider para verip muayene olurdum doktor nst ye gel dedi idi 10gun dolmadan ücret ödememiş olursun dedi ilk nst için bi arayacağız bakalim hastaneyi. Temmuz annelerinde konular doğum geliyor mu bu gerçek sancı mı doğum hikayeleri emzirme gazi kakasi göbek bağı vs si bizi tatlı günler bekliyor
Benimde öyle. Wc ye kalkıyorum bebekte kalkıyor .Bende öyle wc ye kalkıyım bir daha uyuyamıyorum ben uyanıyım bebişde uyanıyor başlıyor hareketlenmeye bi yandan belim. Wc yüzünden dinlenemiyorum
Nst için ayrı ücret veriliyor dimi. İlk on güne nst de dahil mi oluyor peki
Aslan burcu zor kisilik bence :) ablamin eside yengec, evine annesine esine bagli oluyor gercekten. Saglikla gelsin tabi :) ben yukselene bakmay basladim artik aslan burcunu kabullendimBen de yengec burcu istemiyordum ayy çok şaşırdım artık istiyorum ki burcu yengeç olsunyengeç erkeği tembel oluyormuş diyorlar o yüzden 25 temmuza çekmek için çok uğraştım doktorum hayır 20'si diyor aslan olsun diye cabalayip durdum sonunda kabullendim tamam sağlıkla gelsin yengeç olsun diyordum
Evet saglikli olsun Hayirli evlat olsunlar zamanlarinda gelsinlerBizimki kız ama yengeçler evine ailesine bağlı olur diye biliyorum ben de, neyse sağlıklı olsun, hayırlı evlat olsun, kısmet neyse o zaman olsun
Gecmis olsun, Insallah rahat atlatirsin. Igne ve Seker konusuyla ilgili fikrim yokHanımlar ciğer geliştirici iğne anne şekerini yükseltiyor mu. Bugun bi ölceyin dedim aclık 111 geldi 1. Saat toklu 139 geldi acaba iğneden mi yoksa hastanede oldugumdan dikkat edemedim ondan mı. Dikkat edemedim dediğim de meyveyi sade yedim bi ağzıma arada burcak bisküvi attım arada. Cok yemek yiyemiyorum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?