2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Covid yarın cıkacakmıs bugun 4 te toplu yolluyolarmıs o yüzden bu devlet adamı kanser ediyor cidden benim bi covid sonucumu 3 günde cıkaracaksa ben her ay 2000 lira niye bagkur primi ödüyorum acaba
Ben pes ettim artık işletmemi kapattım bağkur öde öde ama yararlanama

Canim cok cok gecmis olsun. Dun dogru duzgun giremedim foruma simdi gordum. Iyisindir insallah
İyi sayılırım canım bu gece agrım olmadı 3 4 saat de uyuyabildim cok sukue bebeğin kalp atışlarına bakıyolar o da iyi olunca için rahat en azından

Ben pes ettim artık işletmemi kapattım bağkur öde öde ama yararlanama
Benim avukatlık ofisi oldugundan mecbur paşa paşa ödeyeceğim. Yoksa bağlı calısmam laızm baska bir avukatın yanında Evet ya bi de gidiyoruz özele de bir sürü para döküyoruz. Yeminle 3 gündür bir covid sonucunu cıkaramı devlet. Servis dolmus beni baska servise taşıdılar. Hasta hasta elimde cantalar bilgisayar cantam bir de yardım ediyim demiyor. Hadi onu gectim de sağlık hizmetini iyi verseler zaten avil hasta olmasan bir doktora bir aydan asagı görünemiyorsun koca konyada bir sürü devlet hastanesi var

Böyle seyleri tanıdık cok bildik hoyrat kullanmayacagını bildik birilerine vereceksin ben de kız kardeslerimden birkac arkadasımdan baska kimseye vermem verecek olsam, insanlar baskasının malı olunca emanete hor davranıyor malesef

Son mesajları hiç okumayamadım telaşeden valla insallah önemli gelişmeler olmamıştır hanımlar, korkudan doguracam diye bebeğin bazı esyalarınj toplattım biberon vs steril edilecek seyleri de götürttüm eşime yıkasın diye, dogursam cocugumun ni donu yok giydirmeye temiz. Kendiöi toparladıgım an negatife dönünce herseyi hazırlayacagım daha fazla beklemeden

Okadar belim ağrıyor ki dünden beri artık magnezyum içtim yoksa kakılmış gibi kalıcam
Hastalıktan mı yoksa saatlerce girdiğim nst lerden mi veya stresten mi benim de belim agrıyor hastaneye gelirken dr hafif belim agrıyordu, sancı bele vururmus ya korkmustum. Ama bu aylarda bel agrısı vok normalmiş

Hastalıktan mı yoksa saatlerce girdiğim nst lerden mi veya stresten mi benim de belim agrıyor hastaneye gelirken dr hafif belim agrıyordu, sancı bele vururmus ya korkmustum. Ama bu aylarda bel agrısı vok normalmiş
Hepsi neden olmuştur kuzum ya analık zor iş birde doğuralım sağlıcakla inşallah tam olacak

Ben de saat 4 buçuk gibi çise kalktım ve o kalkış gözüme uyku girmedi .midem de yanıyor az biraz temmuz anneleri okudum 2. Çocuk da olsa herseyi unuttum dogunca eminim yeniden yüklenecek annelik böyle bir sey dogum yapıp kucağına almadan bilemiyor insan içgüdüsel gelişiyor bir de böyle mecralarda okumak bilgi almak iyi oluyor mesela özeller 15 temmuzda da acıkmış okumasam hastaneyi aramazdım gider para verip muayene olurdum doktor nst ye gel dedi idi 10gun dolmadan ücret ödememiş olursun dedi ilk nst için bi arayacağız bakalim hastaneyi. Temmuz annelerinde konular doğum geliyor mu bu gerçek sancı mı doğum hikayeleri emzirme gazi kakasi göbek bağı vs si bizi tatlı günler bekliyor

Günaydın kızlar. Dün dayanamadım puset örtüsü minderi aldım anakucagı için. Doguma 2.5 hafta kaldı. 38+1 de dogum olcak muhtemelen sezeryanla. 2 agustosu düsünüyoruz. Belki bu gittiğimizde haftaya pazartesi gün alırız. Hala calısıyorum bugünü saymazsak son 3 gün daha calısacagım ama sıkıldım artık. Yollarda dogurmasam bari.

Hadi hayırlısıyla al kucagına bebeğini, iyi yapmışsın bu hamileliktw erken demeyeceksin herseyi hazır edeceksin 30 dan sonra valla ne olacagı hic belli olmuyor

Ben korkarım diye hic bakmıyorum dün ilk alttan elle muayenemi oldum zaten rabbim hepimizin yardımcısı olsun. 10 saniye sürüyor sürmüyor ama anaların hakkı valla ödenmez.

Günaydın
kolay gelsin az kalmış sabret sağlıkla kucağına al inşallah

Bende öyle wc ye kalkıyım bir daha uyuyamıyorum ben uyanıyım bebişde uyanıyor başlıyor hareketlenmeye bi yandan belim. Wc yüzünden dinlenemiyorum
Nst için ayrı ücret veriliyor dimi. İlk on güne nst de dahil mi oluyor peki

Aslan burcu zor kisilik bence :) ablamin eside yengec, evine annesine esine bagli oluyor gercekten. Saglikla gelsin tabi :) ben yukselene bakmay basladim artik aslan burcunu kabullendim sezeryan olursa saatlere bakacagim

Hanımlar ciğer geliştirici iğne anne şekerini yükseltiyor mu. Bugun bi ölceyin dedim aclık 111 geldi 1. Saat toklu 139 geldi acaba iğneden mi yoksa hastanede oldugumdan dikkat edemedim ondan mı. Dikkat edemedim dediğim de meyveyi sade yedim bi ağzıma arada burcak bisküvi attım arada. Cok yemek yiyemiyorum zaten

Gecmis olsun, Insallah rahat atlatirsin. Igne ve Seker konusuyla ilgili fikrim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…