- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
İlk doğumumda yanımda annem vardı ama bu kez kızıma bakacak birisi lazım canım. Kızımı annemden başka kimseye emanet etmedim şimdiye kadar, onun için annem evde büyük kızıma bakarken bizde eşimle küçük kızımızı alıp geleceğiz
Hastalıktan mı yoksa saatlerce girdiğim nst lerden mi veya stresten mi benim de belim agrıyor hastaneye gelirken dr hafif belim agrıyordu, sancı bele vururmus ya korkmustum. Ama bu aylarda bel agrısı vok normalmiş
Benim oğlan normalde ikizler olacaktı ama çok geç gelip ucundan yengeç oldu. İnan yengeç çocuğun olması da zor, çok hassas bir çocuk hep kırılan üzülen o oluyor. Bir de bir tık melankoliye yatkın oluyor yengeçler. Bana falan düşkün, duygusal, düşünceli bir çocuk ama kendi içinde hep fırtınalar. Aslanlar da tam tersi çok kendini beğenmiş oluyor genelde ama her burcun kendine göre iyi ve kötü huyları var. Bir de asıl etki eden doğum saatine göre yükseleni ve ay burcu. Güneş burcundan yani bizim bildiğimiz normalYa aslında 21 veya 22 temmuzda doğsa da yengeç olsa bari diyorum, aslanlar çok bilmiş oluyo37+2 oluyo ama erken mi olur, bi 38 olsa bari daha iyi, neyse artık yengeç olmayıversin
Ah canım yaaa eskiler neler çekmiş gerçekten. Ama iste kondisyonlari hep yuksekmiş. Bir de köylerdeki doğum ortamı da tam doğal doğum ortamı. Ebe birebir sadece bir gebeyle ilgileniyor onu rahatlatıyor rahatlayacağı ortamı oluşturuyor falan. O zamanlar anne bebek ölümleri çok olmasına rağmen eskilerde doğumdan korku da pek yokmuş herkes çatır çatır doğuruyormuş. Biz hastanelerde binbir müdahale ile mahremiyetimize 0 saygı ile korku endişe içinde doğuruyoruz onun da etkisi var.Muhtemeln onlar bizim gibi degillerdi. Benim evi robot supuruyo camasirimi makine kurutuyo bulasigimi makine yikiyo. E wc banyo koca temizliyo yemek de canimiz istemezs3 disardan yiyoruz. Annem kv ile oturmus 2 bekar kayin bi evli kayin elti bebeler kendi bebeleri. Camasir elde bulasik.elde. babannem zalimmis gunde 3 kez cali supurgeyle ev supurturmus. Her aksam babanneye dedeye yun 20 kiloluk yataklari salona tasir sabah geri yerine tasirmis falan. O bi saatte dogurmasin da ben mi dogurayim
Hastalıktan mı yoksa saatlerce girdiğim nst lerden mi veya stresten mi benim de belim agrıyor hastaneye gelirken dr hafif belim agrıyordu, sancı bele vururmus ya korkmustum. Ama bu aylarda bel agrısı vok normalmiş
Evet yukseltiyor.Hanımlar ciğer geliştirici iğne anne şekerini yükseltiyor mu. Bugun bi ölceyin dedim aclık 111 geldi 1. Saat toklu 139 geldi acaba iğneden mi yoksa hastanede oldugumdan dikkat edemedim ondan mı. Dikkat edemedim dediğim de meyveyi sade yedim bi ağzıma arada burcak bisküvi attım arada. Cok yemek yiyemiyorum zaten
Aynen. Amin amin inşallahdoktor kesinlesse sen bu kadar gerilmezsin zaten:)
inşallah cumartesi hersey içine sinerek gelip anlatırsın bize:)
Bende her gün okuyorum ama oranının da heyecanı bitmek üzere. Biz başlayacağız artık yakın zamandaBen de saat 4 buçuk gibi çise kalktımve o kalkış gözüme uyku girmedi .midem de yanıyor az biraz temmuz anneleri okudum 2. Çocuk da olsa herseyi unuttum dogunca eminim yeniden yüklenecek annelik böyle bir sey dogum yapıp kucağına almadan bilemiyor insan içgüdüsel gelişiyor bir de böyle mecralarda okumak bilgi almak iyi oluyor mesela özeller 15 temmuzda da acıkmış okumasam hastaneyi aramazdım gider para verip muayene olurdum doktor nst ye gel dedi idi 10gun dolmadan ücret ödememiş olursun dedi ilk nst için bi arayacağız bakalim hastaneyi. Temmuz annelerinde konular doğum geliyor mu bu gerçek sancı mı doğum hikayeleri emzirme gazi kakasi göbek bağı vs si bizi tatlı günler bekliyor
Güle güle kullanınGünaydın kızlar. Dün dayanamadım puset örtüsü minderi aldım anakucagı için. Doguma 2.5 hafta kaldı. 38+1 de dogum olcak muhtemelen sezeryanla. 2 agustosu düsünüyoruz. Belki bu gittiğimizde haftaya pazartesi gün alırız. Hala calısıyorum bugünü saymazsak son 3 gün daha calısacagım ama sıkıldım artık. Yollarda dogurmasam bari.
İğne harici sana sorun taktılar mı? Progestan falan tarzı erken doğumu önleyici? Onlar yükseltiyor. Gebelik şekerin olduğunu söylemediysen normal takıyorlar. Ama söylediysen ona uygun serum takıyorlar. Bende de hastanede yattığım dönem öyle olmuştu. Biz söylediğimiz halde suymamışlar şekerim 200 den aşağı düşmüyordu.Hanımlar ciğer geliştirici iğne anne şekerini yükseltiyor mu. Bugun bi ölceyin dedim aclık 111 geldi 1. Saat toklu 139 geldi acaba iğneden mi yoksa hastanede oldugumdan dikkat edemedim ondan mı. Dikkat edemedim dediğim de meyveyi sade yedim bi ağzıma arada burcak bisküvi attım arada. Cok yemek yiyemiyorum zaten
Bi şey olmaz bende 2 hafta da bir uçuk çıkıyorduGünaydin kizlar ay pazartesiden beri girmemişim yaa farkinda degilim gezmekten annemlere geldim malum 9 kardeşiz gez gez bitmediler bugünde 40 kisi falan pikniğe gidicezdudağımın kenarinda sivilce cikmisti bayramin ilk günü patladi söndü vs bugün uçuk gibi bişeye dönüşmüş bi zararı olur mi bebege uçuksa doktoruma da yazmadim adam parise tatile gitmiş rahatsiz etmek istemedim
Yengec erkeklerinin ozelliklerini bana sorunBenim oğlan normalde ikizler olacaktı ama çok geç gelip ucundan yengeç oldu. İnan yengeç çocuğun olması da zor, çok hassas bir çocuk hep kırılan üzülen o oluyor. Bir de bir tık melankoliye yatkın oluyor yengeçler. Bana falan düşkün, duygusal, düşünceli bir çocuk ama kendi içinde hep fırtınalar. Aslanlar da tam tersi çok kendini beğenmiş oluyor genelde ama her burcun kendine göre iyi ve kötü huyları var. Bir de asıl etki eden doğum saatine göre yükseleni ve ay burcu. Güneş burcundan yani bizim bildiğimiz normal
burcundan daha etkili de hesaplaması daha zor olduğundan onlar pek gündem olmuyor. İnşallah dengeleyecek bir burç üçlüsü olur da iyi huylu iyi insanlar olurlar.
Ucuksa su an bi zarari olmaz ama dogdugunda aktif bir ucugun varsa maske takman gerekir. Dikkatli olmak lazim. Bebekler yuzden opulmemeli kuralinin temelini ucuk virusu gibi viruslere maruz kalmalarini engellemektir. Gecer zaten yakinda. Gecmis olsun.Günaydin kizlar ay pazartesiden beri girmemişim yaa farkinda degilim gezmekten annemlere geldim malum 9 kardeşiz gez gez bitmediler bugünde 40 kisi falan pikniğe gidicezdudağımın kenarinda sivilce cikmisti bayramin ilk günü patladi söndü vs bugün uçuk gibi bişeye dönüşmüş bi zararı olur mi bebege uçuksa doktoruma da yazmadim adam parise tatile gitmiş rahatsiz etmek istemedim
Iliskiden en az 10 gun sonra fln kan testi yaptirmaniz gerekir. 24 saatte cikmaz.İlişkiden 24 gün sonra yapılan kan testi kesin mi daha fazla sürede öğrenen oldu mu
Kan testi kesin sonuç verirİlişkiden 24 gün sonra yapılan kan testi kesin mi daha fazla sürede öğrenen oldu mu
Tam tersini yazmışsın herhalde yanlışlıkla ama çocuk yanda annenin hayatı riske girdiği her an sezaryene dönülebiliyor yani ne aşamada olursa olsun o ihtimal hep var diye biliyorum. Riskli durumlarda zaten doktorlar daha da hazırlıklı oluyorlar ameliyat ekibi hazır bekliyor falan.Kızlar bende bir soru sorayım sezeryan ilerleyip hangi durumlarda normale dönülüyor yani Allah korusun suyumuz gelse bebeğin kafası kanala inmiş olsa bile sezeryan yapılıyor dimi. Gün yaklaştıkça korkularım iyice artıyor gerçi her iki doğum türünden de korkuyorum da
Kesin sonuç verdiğini biliyorum ama acaba erken mi oldu 24 gün onu düşünüyorumKan testi kesin sonuç verir
Benim kizim Aslan. Firtina gibi esiyor valla 2 yasinda halinle. Gecen gun vurmadan kakmadan dedigim dedikligi ile kendinden buyuk bi cocugu aglatti parkta. Ki bununla gurur duymuyorum tabi agzimiz acik kaldi.Benim oğlan normalde ikizler olacaktı ama çok geç gelip ucundan yengeç oldu. İnan yengeç çocuğun olması da zor, çok hassas bir çocuk hep kırılan üzülen o oluyor. Bir de bir tık melankoliye yatkın oluyor yengeçler. Bana falan düşkün, duygusal, düşünceli bir çocuk ama kendi içinde hep fırtınalar. Aslanlar da tam tersi çok kendini beğenmiş oluyor genelde ama her burcun kendine göre iyi ve kötü huyları var. Bir de asıl etki eden doğum saatine göre yükseleni ve ay burcu. Güneş burcundan yani bizim bildiğimiz normal
burcundan daha etkili de hesaplaması daha zor olduğundan onlar pek gündem olmuyor. İnşallah dengeleyecek bir burç üçlüsü olur da iyi huylu iyi insanlar olurlar.
Ah canım yaaa eskiler neler çekmiş gerçekten. Ama iste kondisyonlari hep yuksekmiş. Bir de köylerdeki doğum ortamı da tam doğal doğum ortamı. Ebe birebir sadece bir gebeyle ilgileniyor onu rahatlatıyor rahatlayacağı ortamı oluşturuyor falan. O zamanlar anne bebek ölümleri çok olmasına rağmen eskilerde doğumdan korku da pek yokmuş herkes çatır çatır doğuruyormuş. Biz hastanelerde binbir müdahale ile mahremiyetimize 0 saygı ile korku endişe içinde doğuruyoruz onun da etkisi var.
Iliskiden 10 gun sonra ogrenirsin o yuzden pozitifse sonuc kesindir hatta 1000 falan olmasi gerekir degerin tahminimceİlişkiden 24 gün sonra yapılan kan testi kesin mi daha fazla sürede öğrenen oldu mu
Adetiniz geçti mi? Yani ben ilişkiden sonra kan verildiğini pek duymadım. Adete göre verilmiyor mu beta testi?Kesin sonuç verdiğini biliyorum ama acaba erken mi oldu 24 gün onu düşünüyorum
Hiç uçuk çikaran biri degilim şimdi sarimsak sürcem gebersinUcuksa su an bi zarari olmaz ama dogdugunda aktif bir ucugun varsa maske takman gerekir. Dikkatli olmak lazim. Bebekler yuzden opulmemeli kuralinin temelini ucuk virusu gibi viruslere maruz kalmalarini engellemektir. Gecer zaten yakinda. Gecmis olsun.
Yok 24 gun hayli hayli yeterli. Varsa kesin cikar. Yoksa yoktur.Kesin sonuç verdiğini biliyorum ama acaba erken mi oldu 24 gün onu düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?