2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hayırla sağlıkla gelsin minnoş
biz de minik adamla abisini bulusturcaz:)
doğum olunca hastaneye getirir ama eşim annemi babami oğlumu:)

Hastalıktan mı yoksa saatlerce girdiğim nst lerden mi veya stresten mi benim de belim agrıyor hastaneye gelirken dr hafif belim agrıyordu, sancı bele vururmus ya korkmustum. Ama bu aylarda bel agrısı vok normalmiş

canım vurulan iğnenin içinde laktoz vs varsa o etkiler. Ben bilmiyodum gyno Ferrari sanol içip açlık baktırdım 169 çıktı. meğer içinde laktoz varmış o yüzden yüksek çıkmış.

iğnenin içeriğini sorabilirsin hemşireye falan.
ama bisküvi o kadar artırmak bence

Ya aslında 21 veya 22 temmuzda doğsa da yengeç olsa bari diyorum, aslanlar çok bilmiş oluyo 37+2 oluyo ama erken mi olur, bi 38 olsa bari daha iyi, neyse artık yengeç olmayıversin
Benim oğlan normalde ikizler olacaktı ama çok geç gelip ucundan yengeç oldu. İnan yengeç çocuğun olması da zor, çok hassas bir çocuk hep kırılan üzülen o oluyor. Bir de bir tık melankoliye yatkın oluyor yengeçler. Bana falan düşkün, duygusal, düşünceli bir çocuk ama kendi içinde hep fırtınalar. Aslanlar da tam tersi çok kendini beğenmiş oluyor genelde ama her burcun kendine göre iyi ve kötü huyları var. Bir de asıl etki eden doğum saatine göre yükseleni ve ay burcu. Güneş burcundan yani bizim bildiğimiz normal
burcundan daha etkili de hesaplaması daha zor olduğundan onlar pek gündem olmuyor. İnşallah dengeleyecek bir burç üçlüsü olur da iyi huylu iyi insanlar olurlar.
Ah canım yaaa eskiler neler çekmiş gerçekten. Ama iste kondisyonlari hep yuksekmiş. Bir de köylerdeki doğum ortamı da tam doğal doğum ortamı. Ebe birebir sadece bir gebeyle ilgileniyor onu rahatlatıyor rahatlayacağı ortamı oluşturuyor falan. O zamanlar anne bebek ölümleri çok olmasına rağmen eskilerde doğumdan korku da pek yokmuş herkes çatır çatır doğuruyormuş. Biz hastanelerde binbir müdahale ile mahremiyetimize 0 saygı ile korku endişe içinde doğuruyoruz onun da etkisi var.

Hastalıktan mı yoksa saatlerce girdiğim nst lerden mi veya stresten mi benim de belim agrıyor hastaneye gelirken dr hafif belim agrıyordu, sancı bele vururmus ya korkmustum. Ama bu aylarda bel agrısı vok normalmiş

Regl ağrısı gibi yaşanıyor zaten, benim kasigimda ve belimde olup geçiyor. Devam arz etmediği sürece sorun Yok

Evet yukseltiyor.

Günaydin kizlar ay pazartesiden beri girmemişim yaa farkinda degilim gezmekten annemlere geldim malum 9 kardeşiz gez gez bitmediler bugünde 40 kisi falan pikniğe gidicez dudağımın kenarinda sivilce cikmisti bayramin ilk günü patladi söndü vs bugün uçuk gibi bişeye dönüşmüş bi zararı olur mi bebege uçuksa doktoruma da yazmadim adam parise tatile gitmiş rahatsiz etmek istemedim

doktor kesinlesse sen bu kadar gerilmezsin zaten:)
inşallah cumartesi hersey içine sinerek gelip anlatırsın bize:)
Aynen. Amin amin inşallah
Bende her gün okuyorum ama oranının da heyecanı bitmek üzere. Biz başlayacağız artık yakın zamanda
Güle güle kullanın böyle söyleyince çok az kalmış ama takvime bakınca daha çok gibi duruyor. Çok heyecanlı
İğne harici sana sorun taktılar mı? Progestan falan tarzı erken doğumu önleyici? Onlar yükseltiyor. Gebelik şekerin olduğunu söylemediysen normal takıyorlar. Ama söylediysen ona uygun serum takıyorlar. Bende de hastanede yattığım dönem öyle olmuştu. Biz söylediğimiz halde suymamışlar şekerim 200 den aşağı düşmüyordu.

Bi şey olmaz bende 2 hafta da bir uçuk çıkıyordu oh ya paris heeee.....

Yengec erkeklerinin ozelliklerini bana sorun Burclarq inanmamin sebebi yengec erkekleri. Oglak burcuyum zit burcum yengecmis ve zit kutuplar birbirini cektiginden mutevellit aramizda cekim olusuyormus. Bunu tum sevgilelerim flortlerim yengec ciktigindan teyit ettim. Vallahi dogru. Artik burcun ne diye sordugum flort yengec derse kendimi ucan sabri gibi yere atasim geliyordu. Bikmistim yengece. Cok miy miy oluyorlar kusura bakmayin lutfen. Anneye duskun oluyolar. Anneleri mutludur eminim ama sevgililerine cektiriyolar, surekli annesi gibi ilgilenmen gerekiyor yine de memnun olmuyolar. J Lo ablamiz ne demis ain't your mama zalimin oglu

Ucuksa su an bi zarari olmaz ama dogdugunda aktif bir ucugun varsa maske takman gerekir. Dikkatli olmak lazim. Bebekler yuzden opulmemeli kuralinin temelini ucuk virusu gibi viruslere maruz kalmalarini engellemektir. Gecer zaten yakinda. Gecmis olsun.

İlişkiden 24 gün sonra yapılan kan testi kesin mi daha fazla sürede öğrenen oldu mu
Iliskiden en az 10 gun sonra fln kan testi yaptirmaniz gerekir. 24 saatte cikmaz.

Duzeltme. 24 saat okumusum. 24 gunmus. Tabi kesin sonuc verir artik.

Son düzenleme:
Tam tersini yazmışsın herhalde yanlışlıkla ama çocuk yanda annenin hayatı riske girdiği her an sezaryene dönülebiliyor yani ne aşamada olursa olsun o ihtimal hep var diye biliyorum. Riskli durumlarda zaten doktorlar daha da hazırlıklı oluyorlar ameliyat ekibi hazır bekliyor falan.
Bir de mesela çocuğun bir kısmı çıktı ama doğum durdu diyelim (çok nadir bir durum genelde başı çıkınca gerisi hemen akıp geliyor) o zaman da vakum vb. yöntemler var. Sen bu ihtimalleri düşünme olumlu şeyleri düşün. Komplikasyonsuz gayet güzel bir doğum olacak diye düşün.

Bu konu da göreceli gerçi. Kimisi (özellikle benim gibi başaklar ) her ihtimali bilip ona göre hazırlıklı olmayı tercih ediyor. Bir komplikasyon olduğu zaman da riskleri bilip karar aşamasında doktor ve ekibine görüşünü bildirmek en ideal olanı zaten.

Ama bazısı da var ki bu riskleri okudukça öğrendikçe daha da korkuyor. Doğum sürecinde hep en kötüsü aklına geliyor, hep bir komplikasyon olma ihtimalini bekliyor falan. Bence onların yapması gereken iyi bir doktor seçip gözü kapalı ona güvenmek. Çünkü doğumda en önemli şey annenin kendine ve bebeğine güvenmesi. Sonuçta doktor değil biz doğuruyoruz.

Benim kizim Aslan. Firtina gibi esiyor valla 2 yasinda halinle. Gecen gun vurmadan kakmadan dedigim dedikligi ile kendinden buyuk bi cocugu aglatti parkta. Ki bununla gurur duymuyorum tabi agzimiz acik kaldi. Cok inatci, babasi Sirp ya Sirp inadi almis diye dalga geciyorlar. Ama ben de az inatci degilim. Haliyle cocuk da inatci. Kendine has tavri tutumu var. Istedigini almak konusunda israrci, espri anlayisi kendine has sakalari fln var, bildigin kucuk bir insan. Guclu bir cocuk Kardesi yengec olursa onu biraz uzebilir. Ben soylensem de etsem de yine yengecleri severim. Hassasligi, duygusalligi, evcilligi hosuma gider ama dedigim gibi kizimla zit olabilirler. En buyuk korkum aralarinda kavga dovus olursa diye. Esim de diyor olmicak, biz sevgi dolu bi aileyiz cocuk bizden kotu bir sey gormedi ki kotu davransin kardesine. Aksine cok sevecek. Ay insallah dedigi gibi olur.

Hiç uçuk çikaran biri degilim şimdi sarimsak sürcem gebersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…