2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar benim gibi perine masajona bir türlü başlama azmini kendinde bulamayanlar için bugün başka iki alternatif öğrendim. Birincisi pamuğa yağ koyup dışarıdan perine bölgesine koymak, ikincisi de çuha çiçeği kapsülünü fitil olarak kullanmak. Kapsül istemeyenler çuha çiçeği yağını enjekte de ebebilirlermiş. Hiç duydunuz mu bu yöntemleri? O bölgeyi yumuşatıyormuş.. Biliyorsunuz dikişler en büyük korkum kesi olmasın diye gaza gelip saçma sapan şeyler yapmaktan da korkmuyor değilim

Canım dogum eninde sonunda olacak boşuna korkuyoruz dua edelim herşey yolunda gitsin sağlıkla kucagimiza alalım yavrularımızı inşallah üstelik ben bu bebelere ulaşmak için maddi manevi ne zorluklarla mücadele ettim tüp bebek tedavisi ile sağlığımdan oldum kaç kez ohss geçirdim yinede Rabbim nasip etti 2. mucizem geliyor o yüzden en basiti doğum vız gelir

Yok bebeğe değil kendimize çorap doğumdan sonra ayaklar üşür kendinize çorap koyun dedi

Yok bebeğe değil kendimize çorap doğumdan sonra ayaklar üşür kendinize çorap koyun dedi
Doğumda hiç bir komplikasyon olmasa bile illa ki kan kaybı oluyor o yüzden üşüyebiliyor insan. Hele İstanbul'da havalar böyle giderse patik bile giyebiliriz Yüce Rabbim hamilelere rahmet olarak tahsis etmiş sanki bu yazı

Hiç duymadım bu yöntemleri cumartesi randevum var soracağım doktora. Valla işe yarar her şeyi yapabilirim 3dikişim vardı ilk doğumumda o bile 40gün zonkladı resmen. bol bol masaj yapacağım doğuma kadar

Canım kol çok acıtıyor deneme bacaktan yapabilirsin üst tarafına ama en rahatı en az agrisizi göbek

Aaa çok iyiymiş valla Rabbim doktorunda iyisiyle karşılaştırsın gerçekten çok önemli bir durum

İnşallah toparlaninca butun bilgileri özet geçeceğim inşallah hepimizin doğumu kolay geçer sağlıkla kucagimiza alalım miss kokulu yavrularımızı

Ay ben çanta içeriklerini okudukça bebek için kıyafeti kesin olarak az koyduğuma emin oldum.. 2 tane düşünmüştüm, birini hemşirelere veririz ilk giydirecekleri olır bide sonra lazım olur foto çekilir diye öbürünü. Çanta hazırlamaya yakın burdaki listelerd yada hazırlayanlarda daha fazlaydı bebek için konulan ben de çantayı hazırlarken 3 e çıkardım.. Şimdi sanırım bi tane daha koyacağım bi tedirgin oldum bunların dışında emzik, biberon, ıslak mendil, battaniye, ve puset in üstüne örteceğimiz örtüyü koydum hatırladıklarım bunlar..
Kendime aynı şekilde bir gecelik sabahlılk birde pijama takımı koydum, ince kalın bi iki çorap(ayaklarım donmuştu ilk sezaryende) külot atlet sütyen terlik taç falan.. Bide hastaneden çıkarken giyeceğim kıyafet..

Ay ne güzel ya, ben daha önce de meraktan ufacık sıkmıştım gelmemişti şimdi de gelmedi gelmiyo.. Göğüslerim de ilk aylarda şişmişti sonraları bida da şişmedi inş sütüm olur aklıma takılıyor ara ara, ilk oğlumda vardı güzel..
Hiç bilmiyorum anlamadım da. İlk zamanlarda bile böyle ağrımamıştı.
Benim de tam tersi ilk zamanlar çok ağrıdı bi zaman biri çok kötü elim değse her tarafı acıyordu bazen de öbürü, sütyen bile ağrıtıyordu çok.. Şimdilerde yani son trimester da ne şişlik ne ağrı bişey yok ben de ona takıyorum
İlk çocuk ilk annelikse zaten daha da zirvesiyle yaşanabiliyor bunlar zaten hele bide hassas sa kişi oo sular seller sağlıkla kucağına aldığında da stres değil mutluluk gözyaşları olur o vakit de hayırlısıyla inş
Onu ben de düşündüm hep bebek takımlarının bazılarında ayaklı tulum olsada çorap da oluyor. İçine mi giydirilecek acaba bi tuhaf olur gibi geldi ama, yine de takım neyse öylece koydum hepsini..
Bi acil olduysa zaten neye uğradığını şaşıror insan.. Aklına gelmemesi çookk doğal sağol iyi oldu duyduğum bu yapışıklık meselesini ama bi soracağım dr a bakalım belki ilgisi vardır en azından neyin neden sebep olduğunu öğrenirim ondan kaynaklıysa..

Yine bana uykusuz geceler… Bu gece berbat bir mide yanması ile uyuyamıyorum. Ne yaptıysam fayda etmedi. Birde yanında bebe bir hareketli ki sağdan soldan tekmeler yiyorum. Neyse sabaha ne kaldı şurda

Hanımlar salı günü kontrolümde tansiyonum 16 çıkınca test yaptılar, testler temiz çıktı ama 2 gün sonraya tekrar randevu verdiler yani bugüne. Yine yüksek çıktı, yine triaja alındım yine testler, test temiz çıktı ama 37 dolduğunda almamız lazım diyor, 21inde son kontrolüm tarih netleşecek. 25inde de 37 doluyor, heyecan tavan, sağlıkla doğsunlar bebeklerimiz inşallah

Hayırla sağlıkla gelsin inşallah canım idrarda protein bakilmismydi testlerde benim ilk doktorum gebeliğimde preeklemsi geçirdigimj çok geç anlamıştı Allah korusun sen bol su iç bolca yatmaya çalış benimde 37 ye girdiğim gün doğum olmuştu ama bende bebeğimde 3 hafta geriydi büyümüyordu, tansiyon tek başına bir tanı değil tabiki inşallah herşey güzel olsun keyifle huzurla gelsin minik

Günaydın hanımlar ben 1 ay önce pek uyuyamıyodm gece çok kalkıyordum ama bu aralar 1 kere uyanıyorum birde bu saatlerde uyaniyrm zorlayl geri uyuyorum benim kızcede uyanmış dedim doyuraym onu sabah sabah muz süt ceviz yedim bu yediklerim ona gitmiyorsa yazık oluyor bana yaaa

Benimde daha önce sıktıgmda gelmemiştir bu sefer minicik geldi benimde göğuslerim küçük hiç öyle dolu dolu filanda değil boş gibi hatta Allah rızkını gönderiyor canım hiç kafana takma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…