2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

valla tatlı ve ekmek dışında her şeyi yiyorum. et süt yoğurt sebze meyve kuru yemiş. seviyorum yemeyi ama genetik ya, hem genetik hem de gebelik şekerinin etkisidir. bir de benim kordonum çok kalın oluyor genelde, kızımın bir kordonu vardı 21 gün kurumadı düşmedi. ebe gördüğüm en kalın kordon dedi, bilmiyorum bilimsel bir açıklaması olabilir mi ama kordondan çok kan gönderiyorum bence bebişe. ya doktor mantıklı açıklama yaptı. şimdi düşünüyorum zaten kesin yaparız demedi hiç, bir sorun olmazsa her şey yolunda giderse dedi. dedi bebek iri gidiyor, şekerin var, düşününce senin durumunda normal, sezaryenden daha riskli biz de riski daha az tarafı seçmeliyiz. teşekkür ederim. bakalım hayırlısı benim hala umudum var. belki 2-3 güne doğum başlar. :)

Aaaa günün belli olmuş. Hayırlısı olsun. Kafan rahat eder en azından zaten endişeliydin. İzninin tadını çıkar artık düşünme gerisini
Ah tam ben de salıcam diye düşünüyordum dün gece kızımın ateşi çıktı, uyumadık gece. şimdi doktora götürücem. Ama ben bir kere heves ettim o kadar hazırladım kendimi. tecrübe etmek istiyorum hala, inşallah kısmet olur.

Hayirlisi olsun kuzum masallahi var tosuncuk olmus. Saglikla al kucagina en guzel zamanda insallah
Teşekkür ediyorum, inşallah hepimiz. Artık günleri sayıyoruz. 99 günden nerelere geldik benim geri sayımım Pazar günü bitiyor 37. haftanın dolmasıyla. Artık uzatmalardayız.

Canım senin için hangisi hayırlısı ise o olsun ben de bu şartlarda riske atmak istemezdim sağlıkla kavuşman daha önemli varsin sezaryen olsun.
Sağ ol, çok teşekkür ederim. Her zamanki gibi çok naziksin, düşüncelisin.

Canım kol çok acıtıyor deneme bacaktan yapabilirsin üst tarafına ama en rahatı en az agrisizi göbek
Ben 2 kere vurundum 2 si de koldan biraz yaktı sadece ama acı cok hissetmedim. Bana da göbek cok korkutucu geliyor bacak da olabilir ama nerden vurulacagını bilmiyorum valla. Sanki en iyisi kol gibi geliyır bana

İkiniz için de en iyisi nasıl olacaksa öyle olsun yavas yavas günler belirleniyor. Maasallah tosbağaya ya 4 e yaklasır dogarken kesin:) doktor da son dk golü atmış resmen.
ya ben randevuya giderken 3200 olmuştur diye bekliyordum bu kadarını beklemiyordum. bebeği normal kiloda ilerleyenler çok şanslı ama bilmiyolar. kilolu olmasındansa normal doğum yapabilmeyi isterim. bakalım kısmet.

Yine bana uykusuz geceler… Bu gece berbat bir mide yanması ile uyuyamıyorum. Ne yaptıysam fayda etmedi. Birde yanında bebe bir hareketli ki sağdan soldan tekmeler yiyorum. Neyse sabaha ne kaldı şurda
Ben bu gece 2 bucukta kalkıp soda içtim sonrasında uyumusum bir güzel yoksa benim de mide uyutmayacaktı

Ay bende oyleyim ama uclari oyle sadece gümüş kapak rahatlatıyor
Uçları ap ayrı zaten en başından beri acıyor. Krem sürüyordum iyi gelmişti o. Ama şimdi kendisi ağrıyor
Kız niye takıyorsun benim hiç olmamıştı en başından beri ilk defa oluyor mesela. Hatta bugün azalmış ağrı şöyle bi yokladım da dünkü kadar değil.
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini

Artık seninkinim zamanı cok normal ufak ufak sinyaller vermesi, benimki sabırsız simdiden indi asagıya

Günaydınnn
Bana yine haramdı geceler. Ayak yanmasından uyuyamadım bende. Bir de burun tıkanıklığı bugün karantinamın son günüsü aynada bakınca sanki göğüs boşuğum ile karnımın arası açılmış gibi geldi. Psikolojik mi acaba? Kasıkşarım çok ağrıyor. Hafifte ağrım var. Çatı ağrım iyice kudurdu zor yürüyorum.

ya ben randevuya giderken 3200 olmuştur diye bekliyordum bu kadarını beklemiyordum. bebeği normal kiloda ilerleyenler çok şanslı ama bilmiyolar. kilolu olmasındansa normal doğum yapabilmeyi isterim. bakalım kısmet.
Dediğin gibi bu iş tamamen kısmet işi, bebek nasıl gelmek istiyorsa öyle geliyor ne yaparsan yap fayda etmiyor. Dogum anı belirliyor herseyi, kilolu olmasa da kordon takılıyor vs acıklık olmuyor, ama anneme türlü riskler varsa seker bebek iriliği tansiyon vs bence en güzeli planlo sezeryan.benim öyle olursa icim daha rajat eder. Annede sıkıntılar varsa ne kadat süreceği belli olmayan nasıl ilerleyeveği belli olmayan normal doğum riskini kendi adıma hiç almam. Olsun napalım bi ay dikişli vs gezelim. Sonraki zamanlarımız hep bebemizin inşallah.

Artık seninkinim zamanı cok normal ufak ufak sinyaller vermesi, benimki sabırsız simdiden indi asagıya

bence senin de dinlenince çıkar:) benimki kaç kere kafayı koyup çekti sıpa
inşallah kendi doktorum gelince gelsin bebis de doktorum yok diye yürüyüş vs yapmıyorum. zaten bebeğin kilosunu da bilmiyorum
son üç gün netlesmeye

Ben 2 kere vurundum 2 si de koldan biraz yaktı sadece ama acı cok hissetmedim. Bana da göbek cok korkutucu geliyor bacak da olabilir ama nerden vurulacagını bilmiyorum valla. Sanki en iyisi kol gibi geliyır bana
Aslında göbek en rahatı o kadar çok iğne kullandım ki vücudumda yer kalmamıştı tüp bebek tedavisinde bacağın üst tarafı da rahat oluyor yağlı yerleri diyeyim kol morariyor

Yok anliknbi felç indiriyo o kadar 6000lik te kullandim o mesela 1 hqfta kolunu kullandirtmiyor
Kızz valla hem üzüldüm hem güldürdün bende enox çok kullandım ama tüp bebek doktorlarınin bilgisizliğinden kullandım gereksiz yere kullanmışım benimde progesteron iğneleri felç yapıyordu ama onu nereden vurursan vur aynı ağrı oluyordu aylarca geçmiyordu hatta temmuz annelerinden bir arkadaşta apse yapmıştı hamile hamile ameliyat olmak zorunda kalmıştı

Annem bizde daha çok dinlenir eminim ki dediğin gibi hem güle güle gite geldiler bende vardım baya kalabalıktı hem de hoşgeldine gelcekler
Uykuya hasret kalcaz da işte hafta sonları okul yokken de erken kalkmak gibi bişe bu

Kesinlikle katılıyorum benim 1.5 sene dile kolay ah ah . Yaşanması gerekiyormuş demekki ne deyim. Suan hiçbir sıkıntım yok o konuda ama doğum söz konusu olunca kadınsal konular bi korku alıyor beni. iyi ki sezaryen diye bir şey ar diyorum yani. İyileşiyorsun doğum sonrası 7 sene olmuş bir sıkıntı yaşamadım belden uyuşturma olaun filan. Kişiden kişiye de değişir tabi inşallah kolaylıkla atlatırsın sende

Canım seninle aynıyız
Seninle aynıyız canim bende 37+3 oldum bugün bakalim bizim bebislrr ne zaman gelicek senin ilk bebisinmi birde normal yada sezeryan bellimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…