valla tatlı ve ekmek dışında her şeyi yiyorum. et süt yoğurt sebze meyve kuru yemiş. seviyorum yemeyi
Ah tam ben de salıcam diye düşünüyordum dün gece kızımın ateşi çıktı, uyumadık gece. şimdi doktora götürücem. Ama ben bir kere heves ettim o kadar hazırladım kendimi. tecrübe etmek istiyorum hala, inşallah kısmet olur.Aaaa günün belli olmuş. Hayırlısı olsun. Kafan rahat eder en azından zaten endişeliydin. İzninin tadını çıkar artık düşünme gerisini
Teşekkür ediyorum, inşallah hepimiz. Artık günleri sayıyoruz. 99 günden nerelere geldikHayirlisi olsun kuzum masallahi var tosuncuk olmus. Saglikla al kucagina en guzel zamanda insallah
Sağ ol, çok teşekkür ederim. Her zamanki gibi çok naziksin, düşüncelisin.Canım senin için hangisi hayırlısı ise o olsun ben de bu şartlarda riske atmak istemezdim sağlıkla kavuşman daha önemli varsin sezaryen olsun.
Ben 2 kere vurundum 2 si de koldan biraz yaktı sadece ama acı cok hissetmedim. Bana da göbek cok korkutucu geliyor bacak da olabilir ama nerden vurulacagını bilmiyorum valla. Sanki en iyisi kol gibi geliyır banaCanım kol çok acıtıyor deneme bacaktan yapabilirsin üst tarafına ama en rahatı en az agrisizi göbek
ya ben randevuya giderken 3200 olmuştur diye bekliyordum bu kadarını beklemiyordum. bebeği normal kiloda ilerleyenler çok şanslı ama bilmiyolar. kilolu olmasındansa normal doğum yapabilmeyi isterim. bakalım kısmet.İkiniz için de en iyisi nasıl olacaksa öyle olsunyavas yavas günler belirleniyor. Maasallah tosbağaya ya 4 e yaklasır dogarken kesin:) doktor da son dk golü atmış resmen.
Ben bu gece 2 bucukta kalkıp soda içtim sonrasında uyumusum bir güzel yoksa benim de mide uyutmayacaktıYine bana uykusuz geceler… Bu gece berbat bir mide yanması ile uyuyamıyorum. Ne yaptıysam fayda etmedi. Birde yanında bebe bir hareketli ki sağdan soldan tekmeler yiyorum. Neyse sabaha ne kaldı şurda
Uçları ap ayrı zaten en başından beri acıyor. Krem sürüyordum iyi gelmişti o. Ama şimdi kendisi ağrıyorAy bende oyleyim ama uclari oyle sadece gümüş kapak rahatlatıyor
Kız niye takıyorsun benim hiç olmamıştı en başından beri ilk defa oluyor mesela. Hatta bugün azalmış ağrı şöyle bi yokladım da dünkü kadar değil.Benim de tam tersi ilk zamanlar çok ağrıdı bi zaman biri çok kötü elim değse her tarafı acıyordu bazen de öbürü, sütyen bile ağrıtıyordu çok.. Şimdilerde yani son trimester da ne şişlik ne ağrı bişey yok ben de ona takıyorum
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişiniHanımlar salı günü kontrolümde tansiyonum 16 çıkınca test yaptılar, testler temiz çıktı ama 2 gün sonraya tekrar randevu verdiler yani bugüne. Yine yüksek çıktı, yine triaja alındım yine testler, test temiz çıktı ama 37 dolduğunda almamız lazım diyor, 21inde son kontrolüm tarih netleşecek. 25inde de 37 doluyor, heyecan tavan, sağlıkla doğsunlar bebeklerimiz inşallah
Artık seninkinim zamanı cok normal ufak ufak sinyaller vermesiGünaydın herkese:)
benim karnım inmeye başladı sanırım kızlar.
ara ara kasik ağrılarım bel ağrılarım oluyo. bebek de kasiliyo. henüz düzenli sancim yok.
inşallah yakın zamanda gelir bebis bizi çok bekletmez:)
Dediğin gibi bu iş tamamen kısmet işi, bebek nasıl gelmek istiyorsa öyle geliyor ne yaparsan yap fayda etmiyor. Dogum anı belirliyor herseyi, kilolu olmasa da kordon takılıyor vs acıklık olmuyor, ama anneme türlü riskler varsa seker bebek iriliği tansiyon vs bence en güzeli planlo sezeryan.benim öyle olursa icim daha rajat eder. Annede sıkıntılar varsa ne kadat süreceği belli olmayan nasıl ilerleyeveği belli olmayan normal doğum riskini kendi adıma hiç almam. Olsun napalım bi ay dikişli vs gezelim. Sonraki zamanlarımız hep bebemizin inşallah.ya ben randevuya giderken 3200 olmuştur diye bekliyordum bu kadarını beklemiyordum. bebeği normal kiloda ilerleyenler çok şanslı ama bilmiyolar. kilolu olmasındansa normal doğum yapabilmeyi isterim. bakalım kısmet.
Artık seninkinim zamanı cok normal ufak ufak sinyaller vermesi, benimki sabırsız simdiden indi asagıya
Aslında göbek en rahatı o kadar çok iğne kullandım ki vücudumda yer kalmamıştı tüp bebek tedavisinde bacağın üst tarafı da rahat oluyor yağlı yerleri diyeyim kol morariyorBen 2 kere vurundum 2 si de koldan biraz yaktı sadece ama acı cok hissetmedim. Bana da göbek cok korkutucu geliyor bacak da olabilir ama nerden vurulacagını bilmiyorum valla. Sanki en iyisi kol gibi geliyır bana
Yok anliknbi felç indiriyo o kadar6000lik te kullandim o mesela 1 hqfta kolunu kullandirtmiyor
Annem bizde daha çok dinlenir eminim ki dediğin gibi hem güle güle gite geldiler bende vardım baya kalabalıktı hem de hoşgeldine gelceklerAy ne güzelAnnen de yorgun olur aslinda ama evine değil size gelmesi daha iyi malum bizde hurraaaaa gelir gelmez hacı ziyaretine gidip insanlara bir dinlenme fırsatı vermiyorlar.
Ya o erken uyanmaya sinir oluyorum 7.30 oldu mu ayaktayım, annem oğlum uyuyor ev sessiz uyu işte daha yok. Halbuki yorgunum aslında uykum var ama geri uyuyamıyorum ağlayasım geliyor
Aynen benimde salı günü 38. Haftaya geçiş yapıyoruzTeşekkür ediyorum, inşallah hepimiz. Artık günleri sayıyoruz. 99 günden nerelere geldikbenim geri sayımım Pazar günü bitiyor 37. haftanın dolmasıyla. Artık uzatmalardayız.
Kesinlikle katılıyorum benim 1.5 sene dile kolay ah ah . Yaşanması gerekiyormuş demekki ne deyim. Suan hiçbir sıkıntım yok o konuda ama doğum söz konusu olunca kadınsal konular bi korku alıyor beni.Bende 8 aylik bir vajinismus gecmisim var doktora soyledim direk sezeryam önerdi tramva yaşayabilirsin dogumda surekli bakiyoruz kendini kasarsin falan dedi bana ben zaten sezeryan istiyordum sirf o yuzden doktoruma soylemek iyi ki aklima geldi diyorum simdi
Canım seninle aynıyızben de 37+2 oldum. doktora gittim benim doktorum pazartesi gelecek.
onun yerine yonlendiren doktor Allah Allah daha yerlesmemis falan dedi. sonra 37 38 de gelmesi lazım 40 i beklerse sıkıntı vs vs konuştu
her kafadan bi ses çıkıyor yahu. kendi doktorum da 38 i görsün demişti.
nst de sancim çıkmadı doktor da iyi bakalım kendi doktorunu beklicek galiba beklemezse de ben burdayım dedi.
ben biraz yürüsem bebek baskı yapiyo yat dediler yattık bebek de çekti kafayi
kendi doktorum bi geleydiannem de karnın biraz inmiş gibi dedi. Ben de indiğini fark ettim bugün bakalım ne zaman gelecek poncik.
Seninle aynıyız canim bende 37+3 oldum bugün bakalim bizim bebislrr ne zaman gelicek senin ilk bebisinmi birde normal yada sezeryan bellimiben de 37+2 oldum. doktora gittim benim doktorum pazartesi gelecek.
onun yerine yonlendiren doktor Allah Allah daha yerlesmemis falan dedi. sonra 37 38 de gelmesi lazım 40 i beklerse sıkıntı vs vs konuştu
her kafadan bi ses çıkıyor yahu. kendi doktorum da 38 i görsün demişti.
nst de sancim çıkmadı doktor da iyi bakalım kendi doktorunu beklicek galiba beklemezse de ben burdayım dedi.
ben biraz yürüsem bebek baskı yapiyo yat dediler yattık bebek de çekti kafayi
kendi doktorum bi geleydiannem de karnın biraz inmiş gibi dedi. Ben de indiğini fark ettim bugün bakalım ne zaman gelecek poncik.
Bende canım salı günü 38 oluyorum hemde o gun randevu günüm bakalimAynen benimde salı günü 38. Haftaya geçiş yapıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?