2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim ilk sezaryen de bastırma derken sallantı hissettim uyanıktım ama ağrım olmadı idi bi tirsiyorum bu doğum nasıl olcak acaba yani ilkinde çok rahattım
Belden anestezi de uyuşukluk hissi genele göre daha uzun sürüyormuş hissetmemişsin acısını demekki ne güzel, inş bu doğumun da ilki gibi rahat olur kötü senaryolar düşünme.. Benim genel anesteziydi uyanmadan önce acıyı hissettim sanki resmen çok fenaydı dikişleriöin olduğu bölgedeki acı.. Sonra sonra hafifledi tabi.
Ayy 10 gün bişey değil heyecan doruktadır, duygular da karmaşa sebepsiz ağlamalar ın da sebebi bunlardır umarım :) yoksa haftan iyi problem olmadan kucağına alırsın inş
Belden oldun sen de o zamann, dil altı ilacı niye acaba stres falan için mi.. Ya bide sezaryende de dikişten sonra ebe eliyle rahminden bi temizlik yapıyormuş bi tanıdıktan duydum hiç bilmiyorum ne kadar doğru..
Ay evet böyle cahilliğe hep varım kandan iğneden korkan biri olarak
Ya yapışıklık mı yapıyormuş kum torbası. Benim kum torbası konuldu ama doğumdan 3 yıl sonra karnımın sağ tarafında bi ağrı başladı ara ara 1.5 yıl oldu hep bi sebep de bulunamadı, Sonra bi düşüğümde doğum yaptığım dr a gitmiştim ona sordum yapışıklık vardır önemli bişey değildir düşünme dedi kaldı öyle o sıra ağrılar da geçmişti zaten çok da üstünde durmadıydım. Acaba o kum torbasındna mı kaynaklıydı ama taa 3. Senede başladı ağrı, bunu şimdi ki dr a bi sorayım..
Evet aynen o ebe de çok önemli hayati önemi var demişti aynı şekilde, ama yapmayan hastaneler nasıl o riski göze alıyor, yada belki uyurken ya da uyuşukluk hissi geçmeden yapıyorlardır hastalar da farkında olmuyordur..
Yok ben epidural deniyor sanırım uyanıktım ben baştan sona 15 dk gibi geldi bana bas agrim da vucut agrim da olmadi insallah bu da öyle olur
Maşallah sıfır yan etkiyle geçirenlerdensin belden anesteziyi bu rahim toparlanması için karnına bastırma olayını genelde odaya geldikten bi süre sonra yapılıyor diye anlatıyorlar yaşayanlar senin de öyle mi oldu
Merhaba
Hastane çantamı hazırlıyorum da biberon ve göğüs kalkanını nasıl dezenfekte edeceğim suda kaynatacak mıyım yoksa kaynamış suya batırıp çıkaracak miyim?? Yardımcı olur musunuz?
Kayanayan suda 5dk bekletip altını kapatıp aldım sonra yıkadım.. Başta da yıkamıştım tabi..
Benim de genel anesteziyle oldu, uyurken neler oldu hiç bilmiyorum bastırma olayını bilmediğim için soramadım da.. Yine bu sefer de genel düşünüyorum ben, onlara bırkamıyorum düşünme işini

Haftaya çarşamba benim ilk nst çekilecek, o sıra sen kucağına alacaksın demek, ben kalbini dinlerken sen kokusunu alıyor olacaksın inş ne güzel.. Ayy hadi inş güzel anı ve bilgilerini bekliyor olacağız..
Neyine tepki vereyim. Adama bakma desem gene bakacak. Benim telefonumdan bakmıyor ya. Kendi telinden aklına ne gelirse yazıyor sonuna kadınlar klubu yazıyor giriyor forma. Özgür sonuçta.
Amann tepkiye ne gerek var zaten okusa ne kadarını okuyabilecek, biz yetişemiyoruz takip ederken yani ben öyle en azından konuyu da anlayamazlar ki durup durup ortadan mevzuya dalmış olacak ara ara girdiğinde, benim eş de bi ara ne var o kadar girip duruyosn diyo e gir oku dedim merak ediyorsanbi kaç gün giremeyince benim beynim yanıyo kim ne dediydi

Ay insallah canım ağzından bal damlıyor yani doktor zaten şuan doğurturum seni ama suni sancı almanı istemiyorum yakın takiple 10 gün bekleyelim dedi bende de ufaktan değişik ağrılar var Çatı muaynesi sonrasından beri bakalım her an gelebilir sanki ya aileler de uzak da bugünden sonra haber verecektik onlar gelince gelse cok daha iyi olcak ama bakalım canı nasıl isteyecek hemen hemen aynıymış kiloları insallah almıştır minik kuş bu sefer tansiyonda şekerde gebelik de cidden her dengeyi bozuyor tabi genetik faktörler de önemli bu zamana kadar hep aldıgı icin doktor takılmamıştı bizim kiloya şimdiden sonra riskli görüp her gün nst istedi falan insallah sizin bebiş de almıştır şimdi ve iyidir yarın haber ver mutlaka sağlıklı olsunlarfs zayıf olsalar da

Oy masallah ona ne kadar minikmiş Allahım bunları duydukça güven geliyor sağlıkla gelsin kilosuna takılmıyorum aslında ama doğum korkusu hat safhada o beni ürkütüyor bi şekilde olcak insallah artık ama ne şekilde bakıcaz

Ah evet canım tam olarak oyle herkesin canı tatlıdır illa ki ama benim de bu durum hat safhada naparım ne ederim diye stresten bi yandan sona gelmek anne olacak olmak falan hepsi mucizevi şeyler ya ama ağlatıyorişte düşündükçe

Aynen öyle. Tepki gösterecek bir durum yok ortada. anlamıyor zaten. Kendi merak ettiği konuları yazıyor karşısına çıkanı okuyor. Onun içinde tartışamam eşimle. bana da aynısını dedi ne var burda ne okumuyorsun falan dedi. Dedim böyle böyle senlik bir şey yok aksine özel şeyler bile konuşuluyor dedim. Tamam o zaman dedi geçti. Şimdi girmiyor herhalde bilmiyorum sormuyorum bile

Senin kuzu 10 gün dayanmaz ben sana diyim sağol canım haber ederim inşallah hayırla sende nefes tekniklerije bak şimdiden onlar çok iyi geliyor birde nefes alıp weiriken çeneni aşağıya doğru tut yukarı tutma demişti ebe arkadaşıma birde bsktn doğum başlıyor sıcak su koy bir leğene otur kalk canım oda doğumu kolaylaştırıyr inşallah en hayırlı zamanda gelsin

Telaslanma, güzel olacak her şey

İnsallah canım Söylediklerini dikkate alıcam insallah kolay bi doğum olur benimkide hepimizinki de

Bence duracak annesi hiç merak etme güzel olacak herşey bak sen nasıl direniyosj güçlü annenin güçlü oğlu olur inşallah sağlıkla

Bence duracak annesi hiç merak etme güzel olacak herşey bak sen nasıl direniyosj güçlü annenin güçlü oğlu olur inşallah sağlıkla
Insallah cnm da, bilmiyorum. Bugün serum yediğimde pamuk gibiydinm, şimdi sabahki kadar olmasa da sizlamam var. İnşallah bekler minik sipam

Patikli oluyor zaten hastane çıkışı setleri onların içine de mi çorap giydirecekmişiz? Ben Ağustos sıcağında patikli alt yeter diye düşünmüştüm. Kendime patik çorap aldım lohusalık hali belli olmaz belki üşürüm diye.

Insallah cnm da, bilmiyorum. Bugün serum yediğimde pamuk gibiydinm, şimdi sabahki kadar olmasa da sizlamam var. İnşallah bekler minik sipam
Canım geçmiş olsun sabah korkutmuş galiba minik. Senin serklaj vardı zaten hepten korkmuşsundur. Serum harika bir şey, Allah'tan hemşire falan değilim yoksa en ufak bir şeyde hemen kendime takardım

Aynen cok degisik bi durum 2 aydir her sıkmamda geliyor benimde insallah emerler

Aynen canım spinal anestezi oldum. Benimki acil sezaryen oldu inan doğuma neden alındığımı işin ciddiyetini bile çok sonra öğrendim dil altını sormak aklıma bile gelmedi Tam kesin tıbbi bilgim yok ama bir anneler grubunda konusu geçmişti kum torbasının

Canım geçmiş olsun sabah korkutmuş galiba minik. Senin serklaj vardı zaten hepten korkmuşsundur. Serum harika bir şey, Allah'tan hemşire falan değilim yoksa en ufak bir şeyde hemen kendime takardım

Sagolasin cnm, aynen korkuttu sipa, sabah sabah hazırlığa başladım durduk yere. Ya sormaz her fun serum alabilirim aynen, doktor da herhangi bir ağrıda hemen hastane hemen nst diyor zaten. 36.haftadan sonra bekleyelim dese doktor stres olmamak adına ben beklemek istemem yani

Bekler bekler insallah yine iyi durdunuz annesi dua et hakkinizda hayirlisi olsun cok yorma kendini

Haklisin cnm, 32 leri gormek, 2kg i geçmek de çok kıymetlidir bizim.icin. 33. Haftada 2400 olmuşuz bile Burkac hafta daha durur inşallah sağlıkla

Hepimizin yüzü gülsün bu topikte sağlıkla.insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…