2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aaa çok iyiymiş valla Rabbim doktorunda iyisiyle karşılaştırsın gerçekten çok önemli bir durum
Amin canım ewt çok sağol bu küçücük şehirde en büyük şansım oldu doktorum ona güveniyorum iyi hissediyorum onunla konuştukça herşey güzel olacak diyor biraz korkum azalıyor hayırlısı inşallah

Ay benim odada öyle şeyler yapmadılar ben ameliyata girdim bana 15 dk gibi geldi iki sallantı hissettim sonra bebek viykkkk dedi gösterdiler sonra bayılacak gibi oldum bi ara sakinleştirici bişe yaptılar ben sarhos gibiydim naptiniz bana çok güzelmiş filan diyordum sonra odaya geçtik tek hatırladığım bunlar ebe işte altımda hasta bezini koydu filan ve uyuşma geçtikçe bacaklarim da alt bolgemde hissettiğim acılar dı agri kesici igneler vuruyordu uyuşma geçerken …hemen ayağa kalktim akşamı yürüdüm iste büyük abdest de yaptin mi yallah eve gönderiyorlar sabahı. Bu kada hatırlıyorum dikişim de yapıştırmalı idi lazerli mi artik neyse bilmiyorum 1 hafta yanma hissi ile zorlandım sonra tamamen ayakta idim finknfink gezdim evde yalnızdım isimi gücümü yaptım. Bazen detayları bilmemek en iyisi sanırım rahimi toparlasın diye bise yaptilar mi bilmem çok da utangaç biriyim zaten bir de 1.5 yillik vajinusmus geçmişli biri olarak ama bir yandan cengaver yüreğim tek merak ettiğim şey ameliyatta ne kadarım açık perdenin altında ne yapıyorlardı diye acip acip YouTube de sezaryen videoları izledim ruh hastasıyım sanırım o konuda. Kandan ziyade baktığım şey nerem açık düşün. Normal doğum vajinusmus geçmişimden dolayı bende eminim travma yaratırdı zaten kendi kendime atlattığım başardığım uzun yıpratıcı bir süreçti.şükür ilk doğumdan sonra tamamen yenmiştim düzene fazlası ile girdi hersey

Kesinlikle rızkı ile geliyor eşimin işleri de ardı ardına açılıp benim de iş yüküm hafifleyip daha az çalışmıştım Kafa rahat hamilelik yaşadım zira 3 yıl çok stresli çalışmıştım saçlarım beyazlaşmışti o derece. Rabbik riziksiz koymaz guzellikler bulsun hepimizi

Canım senin için hangisi hayırlısı ise o olsun ben de bu şartlarda riske atmak istemezdim sağlıkla kavuşman daha önemli varsin sezaryen olsun.

Bende önceleri daha çok kalkıyordum simdilerde 1 kere kalkıyorum sabah da genel olarak erken uyanıyorum.

günaydın canlar. 35+4 ile bugün doktor randevum var ilk nst me gircem bakalım bi heyecan varBenim doğuma 8 Ağustos demişti durumlar neyi gösterir bilinmez tabi ama annem hacıdan 29unda gelcek o gelmeden önce olmasa iyi olur tabi kızıma bakcak. Ben eşimle doguma gideceğim filan. Kadın ayağının tozu ile buraya gelecek güzel kokular hem bebek hem kabe kokusu ile çifte buluşacak insallah

Hiç duymadım bu yöntemleri cumartesi randevum var soracağım doktora. Valla işe yarar her şeyi yapabilirim 3dikişim vardı ilk doğumumda o bile 40gün zonkladı resmen. bol bol masaj yapacağım doğuma kadar
Ayyy sorup cevabını buraya beni etiketleyerek yazarsan çok makbule geçer Doulanin dediği herşeyi yapsam yarın doğuracakmışım gibime geliyor en mantıklı, doktor tavsiyesi ve etkisi bilimsel olarak kanıtlanmış olan perine masajini da ben sevmiyorum hem oraya ulaşmak zor hem acılı Ustalar gibi bugün yarın erteleyip duruyorum Bir de fitil falan olunca bebeğe bir zararı olmadığından emin olmak istiyorum. Ahududu yaprağı çayı, adaçayı falan da içmeye başlıyorlar bu aylarda. Ben daha sadece hurma yiyip yürüyüş yapıyorum o kadar. Gerçi o kadar dediğim de en az 10bin adım yürüyüş 2,2,5 saat sürüyor anam ağlıyor

Kız niye olmasın ki 3.cocuk bu 5 cm le bile gidebilirsin hastaneye
Benim arkadaşım üçüncü çocuğuna 37. Haftasında 6-7 cm açıklık ile doğuma gitti. Belli de olmaz. 3 doğumunda da sabah gitti doğurdu akşamına yatış bile yapmadan hastaneden çıktı Her doğumunda haftası daha azaldı. 39-38-37. Dalga geçiyoruz daha doğurma prematüreye doğru gidiyorsun diye

Ay ne güzel Annen de yorgun olur aslinda ama evine değil size gelmesi daha iyi malum bizde hurraaaaa gelir gelmez hacı ziyaretine gidip insanlara bir dinlenme fırsatı vermiyorlar.

Bende önceleri daha çok kalkıyordum simdilerde 1 kere kalkıyorum sabah da genel olarak erken uyanıyorum.
Ya o erken uyanmaya sinir oluyorum 7.30 oldu mu ayaktayım, annem oğlum uyuyor ev sessiz uyu işte daha yok. Halbuki yorgunum aslında uykum var ama geri uyuyamıyorum ağlayasım geliyor

Valla perine masajını bilmiyorum ama ben 20 kilo aldım bazen bebeğin pozisyonu yüzünde tuvalette elim bile zor yetişiyor temizlemek bile zorluyor beni. 35+ 3 üm ne 10 bin adımı 50 adım atsam kendimi yere atıp yatıcam valla ama bazen de bi geliyo temizlik vs bi dalıyorum ta sancıdan kıvranana kadar. İzlediğim videolarda doğuma yakın ağda vs yapılması doğumu tetikliyormuş. Ve meme uçlarıyla oynamak da rahimde kasılmalara neden olduğundan doktorlar gebelikte memelere dokunmayın diyor ya belki o da denenebilir, Ayrıca sperm de son haftalarda ama doğumun başlamasına destek oluyormuş. Yürüyüş squad. Benim mesela oğlumda 38 in bittiği akşam suyum gelmişti. Yılbaşı akşamıydı masa hazırlamak İçin çok çeşit olsun diye uğraşmıştım, çok sinirlenip bişeye koliye tekme atmıştım. O gün tüylerimi makineyle almıştım üstüne bir de banyo yaparken kendimi keselemiştim sanırım hepsi birleşince suyumun gelmesi kaçınılmaz olmuştu. İnşallah kızım da zamanında gelir.

Bende 8 aylik bir vajinismus gecmisim var doktora soyledim direk sezeryam önerdi tramva yaşayabilirsin dogumda surekli bakiyoruz kendini kasarsin falan dedi bana ben zaten sezeryan istiyordum sirf o yuzden doktoruma soylemek iyi ki aklima geldi diyorum simdi

Yaaa ben de 1-2 Ağustos da doğsa diye dua ediyorum ay sonuna doğru mu yapsam ayın son günü evde kendimi mi yorsam valla bilmiyorum
Simdi bende istemiyorum erken henuz agustosun ilk haftasina raziyim 39 haftalik olucam o zmana yaa 42yi kim bekler ki canim o yuzden erkenden basladim ama pek faydasi yok bebek kendi sancisi olursa oluyo

Günaydin kizlar hepinizeee guzel bir gün olsun çünkü asla uyuyamadim sol tarafima yatinca nefesim kesiliyor karnim aciyor hep sagda yatiyorum ben ya druma sorcam bu hafta nstye gidince insallah bir zarari olmuyordur ogluşuma
Günaydın canım, bebeğin kilosu iyiyse kan akışında sorun yoksa sağa sola yatabilirsin. Bazen bebek izin vermiyor sola yatmaya ben de sağa dönüp yatıyorum ama o zaman da bebek toplar damara baskı yaptığı İçin sağ elim ve sağ ayağım çok şişiyor. Ona dikkat edersin

Kilosunda vs sikinti yok cok sukur zaten sag ayagim sisiyor bacagimin kemigine baski yapiyor çok rahatsız ediyor ama yapcak bisey yok gunde 4 lt su iciyorum cok şişmesin diye

GÜNAYDINLAR
Rabbimize şükür olsun hamileliğin başında herkes yazın yanacaksın nasıl gecicek demeyen kalmadı cok sukur şimdilik iyi pencereyi kapatıp yatıyorum üşütmeyeyim diye
İnşallah yarıyordur bebişine bende yerken bak anlaşalım ben yiyorum ama kiloları sen alacaksın yavrum diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…