2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

2 Agustos'a ayarladi sezaryeni 39+2... Oncesinde gelirse normal denenebilir. 38i gecersek her sekilde sezaryen olursun dedi. Valla saldim kismetse ne varsa artik. Salmasam da yapabilecegim farkli bir sey yok.
En hayırlısi neyse o olsun hakkınızda canım sağlıkla kavuşun yeter

Kızlar 2 gün bakamadım buraya ne kadar çok sayfa olmuş. Yürüyüş yaparken okuyayım dedim oku oku biteremedim Bir doula ile anlaştım. 2 gündür onun online eğitimi vardı, ay oturup not almaktan yanlarım ağrıdı Cumartesi günü son eğitimi alıp bitireceğiz inşallah. Doğal Doğum kitabını okumuştum ama bu eğitimin çok faydası oldu. Hastanedeki doğum prosedürü ilgili de epeyce bilgi aldım. Tek sıkıntı tam benim tahmini doğum tarihimde doula memleketine gidiyor. O zamana kadar doğurmazsam beni başka bir ebe doulaya emanet edecekmiş. İnşallah herkes için en hayırlı zamanda gelir Hale Deniz Hanımcık.

İkimizde riskli gebeyiz kaç doktora gittim kaç doktor değiştirdim doktorlarımız aynı görüşte olmadı bunlar farklı kitapları okumuşlar yıllarca
Sorma, aynı okullardan mezunlar belki de ama ekolleri zamanla değişmiş Sağlıkla zamanında kucgaimiza alalım da, doktorlara emanetiz günün sonunda

2 Agustos'a ayarladi sezaryeni 39+2... Oncesinde gelirse normal denenebilir. 38i gecersek her sekilde sezaryen olursun dedi. Valla saldim kismetse ne varsa artik. Salmasam da yapabilecegim farkli bir sey yok.
Aaaa günün belli olmuş. Hayırlısı olsun. Kafan rahat eder en azından zaten endişeliydin. İzninin tadını çıkar artık düşünme gerisini

Sorma, aynı okullardan mezunlar belki de ama ekolleri zamanla değişmiş Sağlıkla zamanında kucgaimiza alalım da, doktorlara emanetiz günün sonunda
Ayy inşallah canım sağlıkla kucagimiza alalım bizde çabucak toparlanalim onların bize ihtiyaçları var bebelerimize bakalım inşallah

Hayirlisi olsun kuzum masallahi var tosuncuk olmus. Saglikla al kucagina en guzel zamanda insallah
Ayy doğuruyor musun yoksaaa Kaç dk da bir geliyor?
Kiz yok sancidan bahsediyoduk doguemuyorum daha

Anladım canım hayırlısı olsun inşallah Allah korusun acil bir durum olsa nasıl olacak peki ben fazla pimpirikliyim de doktor Kayseri'ye mi gidiyor hemen
Ewt canım randevularını iptal ediyor we direk gidiyor zaten cumartesi günleri sezeryan yapıyor o gün hastanede kalıyor hastalarıyla pazar öğlen onlarla birlikte çıkıyor hastanede çok fedakar bir doktor herkes onda doğum yapmış Niğde'de 10 kişiden 9 u ona gitmiş desem abartmam

Bebek gelmeden kısmeti gelmeye mi başladı nedir. Bu ara işlerim açıldı. Geçen gün bir çeviri işi gelmişti ama çok uzundu, doğururum falan insanlar mağdur olur diye reddetmiştim. Şimdi bir iş daha geldi, 2 günlük diye kabul ettim. Ama çalışmak için resmen uygun pozisyonu bulamıyorum
Bende bel fıtığı olduğu için hep yatarak çalışırdım şimdi göbeğimden leptopı koyacak yer kalmamış. En son ramazanın sonunda öğrencilerime sınav falan hazırlamıştım, bu kadar zorlanmamıştım, o zaman karnım çok daha küçüktü tabi. Bir şekilde teslim etmem lazım işi sonra da doğuma kadar töbe Valla aklıma buradaki 37. Haftaya kadar çalışan/çalışacak olanlar geldi Allah kolaylık versin kızlar valla çok zor.

M Mirune maaşallahh bebeğin kocaman olmuş ne yiyip ne iciyosun banada söyle ya sen ssvd dediğinden beri ben senin adına tedirgindim ordaki sağlık sistemi ve doktorlar sıkıntılı olduğu için risk almamak en iyisi sanırım doktorda kendine güvenemiyor diye düşünüyorum hakkında hayırlısı olsun inşallah

Bende katılıyorum bu yoruma. Ben bile tedirgin olmuştum ssvd dedikçe.

Maşallah Allah kolaylık versin.

İnsallah her şey güzel olur canım teşekkür ederim ya Ya ben haftasına takıldıgım icin değilde duygusallastım doğacak nasıl dogurcam falan diye ona daha cok ağladım hamilelik psikolojisi işte yoksa haftası iyi tabi bazı ölçümleri 36 ile uyumlu ama yakın takiple 10 gün bekleyecek bakalım insallah gelir hayırlısıyla
insallah canım ben doğum anının stresindeyim ya nasıl yapıcam nasıl ilerlicek telaş sardı beni çıktığımızdan beri resmen sağlıkla gelsin de bi şekilde olcak insallah
Saglikla gelsin minikinix hiç strese gerek yok üzme kendini canim ❤
amin canımm insallah hepsi sağlıkla gelirler

Kızlar merhabalar ara ara okuyorum yazılanları zaman azaldıkça heyecanım da artıyor bugün kontrolümüz vardı bizimde 35+6 kilo 2900 boy 47 cm çıktı biraz suyum azalmis doktor haftaya da bakacağız yine azalırsa bebeği alırız dedi korktum sağlıkla zamanında gelsinler inşaallah bebislerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…