2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben 2 kere vurundum 2 si de koldan biraz yaktı sadece ama acı cok hissetmedim. Bana da göbek cok korkutucu geliyor bacak da olabilir ama nerden vurulacagını bilmiyorum valla. Sanki en iyisi kol gibi geliyır bana
Canım ben covid olunca eşime yaptırdım hayatta kendime vuramam 1 gün 1 kola üst kısma 1 gün diğer kola yapıyordu yanma ve acı oluyor morarma kanama olmadı göbeğime denettim 1 kere de o morardı ve daha korkutucu geldi bana . Orasıda acıdı yani. Hamilelik boyunca olanlara dua ettim yani Allah yardımcıları olsun dedim ben 1 haft zor dayandım

Canım seninle aynıyız

Seninle aynıyız canim bende 37+3 oldum bugün bakalim bizim bebislrr ne zaman gelicek senin ilk bebisinmi birde normal yada sezeryan bellimi

evet aynıyız senle
ilk normal dogum oldu canım. 4.5 yaşında oğlum var. ama bu biraz ilerde gidiyodu. 1 temmuzda 3.300 gramdi.
doktorum daha belli olmaz hala normal dogum olabilir ilerleyen süreçte bakarız demişti.
pazartesi günü inşallah gelsin de kilosuna duruma göre netleşir sanirim. su an normal görünüyo ama.
18 inden sonra bekliyorum senin bebeğini demişti ben de haftaya dogum olur diye düşünüyorum:)

En çok senin doğurman lazım ne çektin ay ayak yanmalarından uykusuzluktan benim saga sola dönme ve mide yanması dışında katlanilmayacak bir sıkıntım yok şükür agrilar hafif yokluyor. Gece 1 kere kalkıyorum artık uyuyorum sabah erken kalkıyorum

Doktora katılmıyorum, bebek zaten normal doğumda kanaldan dışarı çıkıyor, normal vajinal ultrason gibi vajene disardan içeri müdahale.gelmiyor, kesinlikle aynı şey değil. Vajinismus yaşamadım ama hala smear testi olurken veya vajinal.ulltrasondan hoşlanmayan biriyim ki nirnal dogumun bu işlemlerle alakası yok bence. Tam tersi ikiniz bebegi çıkartma derdindesin :)

Etiketlerim canım mutlaka farklı neler yapabiliriz onlarıda sorarım kız ben 10bin adım atsam her gün 3güne doğururum çocuğu. Ben salondan mutfağa zor yürüyorum hatta yuvarlanıyorum adeta doktorumda her gittiğimde yürü diyor yürüyenildiğin kadar, sanırım doğumda büyük etkisi var

Demi ya. O kadar çok hakkım var ki artık doğurmaya keşke sadece ayak yanması ve uykusuzluğum olsa yine çekilirdi bir yere kadar Allah cümlemize sabır versin cidden

Ben doğurmadı isem kimse dogurmaz annemlerde yordum kendimi üstüne eve geldim boya badana temizlik koca karnımla iyi doğurmadım şükür bazen onla da alakasi olmuyor gelmeyince gelmiyorlar

Hadi hayırlısı olsun benim bu 3üncü iki kizim var oğlum olacak simdi hayırlısıyla tabi benimde ters dönmüştü son kontrolumde doktorum dönmüş demişti cok sevindim anlatamam 2 dogumumda normaldiya sezeryan olmaktan korktum biraz normal olur dedi doktor artık dönmesi çok nadir dedi bakalım bizim paşa ne zaman gelicek

Evet canım idrarda protein kaçağı yok şükür. Gurbetteyim tek başımayım, dinlenebilmek ne mümkün zaten burda detaylı ultrason harici hiç ultrasona girmedim. İnşallah sağlıkla doğar, 12 yıl sonra ikinci çocuk olacak.

Amin canım cümlemizin inşallah

Gunaydin. Kabus gibi geceydi. Ara ara sancilar yokladi. Dun esimin uniden arkadasi esi cocugu geldi bize sehir disindan. Gelince arayip pat diye geldiler. Tabi yemek vs yaptim aksam cikardik gezdirdik zaten agriyodu her yerim pert oldum. Gece yola cikacaklar saniyodum meger yatmaya gelmisler sok oldum. Yatak.yorgan dolu ugrastim cildirdim. 3 gundur ishaldim en sonunda hemoroidim yeniden gun yuzune cikti. Ayakta durdukca da katlanlmaz bi hal aliyo. Dunki muayeneden beri zaten agrim var seyimde. Kahvalti vs hepsini hallettim hala gitmediler. Bana gelenler geliyo. Canimla.mi ugrascam bunlarla mi off

Bende şimdi gittiğim doktordan çok memnunum çok şükür geç buldum ama

Ay sinir oluyorum böyle düşüncesiz rahatına düşkün insanlara ne işiniz var karnı burnunda hamile kadının evinde sancım var deyip yatsan utanır giderler belki hayret bişey ya dengesiz insanlar. Zaten sinirim tepemde bu sabah uyuyamamaktan ağrıdan ağladım en sonunda şimdi gelip sizin misafirleri boğmak istiyorum

Bende hafta sonu geçsin diye yürüyüş yapmıyorum sen şuan net olarak kaçıncı haftadasin canım

Azaltarak devam etmesi çok güzel olmuş ne su gibi doğum ya ne çok isterdim nasip olsun ama kısmet değilmiş

ben de normal olmasını çok istiyorum ama iri gidiyodu 4 kilonun üzerine çıktıysa normal doguramam sanırım. Allah hayırlısını versin inşallah
ne güzel 3. bebek demek benim de hayalim 3 çocuktu ama bu hamileliğim yorucu geçti maddi olarak da yetemeyiz galiba 2 de kalacak bizim

cantan hazır değil mi

Bende hafta sonu geçsin diye yürüyüş yapmıyorum sen şuan net olarak kaçıncı haftadasin canım

benim de mesai saatine denk gelse süper olur ya
doktorum pazartesi gelecek onla daha rahat olurum diye yürümüyorum. yoksa ben de başlardım.
37+3 oldum bugün canım:) salı günü 38+0 olcak. İlk çocuğum da 38+3 de doğmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…