Canım ben covid olunca eşime yaptırdım hayatta kendime vuramamBen 2 kere vurundum 2 si de koldan biraz yaktı sadece ama acı cok hissetmedim. Bana da göbek cok korkutucu geliyor bacak da olabilir ama nerden vurulacagını bilmiyorum valla. Sanki en iyisi kol gibi geliyır bana
Canım seninle aynıyız
Seninle aynıyız canim bende 37+3 oldum bugün bakalim bizim bebislrr ne zaman gelicek senin ilk bebisinmi birde normal yada sezeryan bellimi
En çok senin doğurman lazım ne çektin ay ayak yanmalarından uykusuzluktanGünaydınnn
Bana yine haramdı geceler. Ayak yanmasından uyuyamadım bende. Bir de burun tıkanıklığıbugün karantinamın son günüsü aynada bakınca sanki göğüs boşuğum ile karnımın arası açılmış gibi geldi. Psikolojik mi acaba? Kasıkşarım çok ağrıyor. Hafifte ağrım var. Çatı ağrım iyice kudurdu zor yürüyorum.
Bende 8 aylik bir vajinismus gecmisim var doktora soyledim direk sezeryam önerdi tramva yaşayabilirsin dogumda surekli bakiyoruz kendini kasarsin falan dedi bana ben zaten sezeryan istiyordum sirf o yuzden doktoruma soylemek iyi ki aklima geldi diyorum simdi
Etiketlerim canım mutlaka farklı neler yapabiliriz onlarıda sorarımAyyy sorup cevabını buraya beni etiketleyerek yazarsan çok makbule geçerDoulanin dediği herşeyi yapsam yarın doğuracakmışım gibime geliyor en mantıklı, doktor tavsiyesi ve etkisi bilimsel olarak kanıtlanmış olan perine masajini da ben sevmiyorum hem oraya ulaşmak zor hem acılı Ustalar gibi bugün yarın erteleyip duruyorum Bir de fitil falan olunca bebeğe bir zararı olmadığından emin olmak istiyorum. Ahududu yaprağı çayı, adaçayı falan da içmeye başlıyorlar bu aylarda. Ben daha sadece hurma yiyip yürüyüş yapıyorum o kadar. Gerçi o kadar dediğim de en az 10bin adım yürüyüş 2,2,5 saat sürüyor anam ağlıyor
Demi ya. O kadar çok hakkım var ki artık doğurmayaEn çok senin doğurman lazım ne çektin ay ayak yanmalarından uykusuzluktanbenim saga sola dönme ve mide yanması dışında katlanilmayacak bir sıkıntım yok şükür agrilar hafif yokluyor. Gece 1 kere kalkıyorum artık uyuyorum sabah erken kalkıyorum
Ben doğurmadı isemEtiketlerim canım mutlaka farklı neler yapabiliriz onlarıda sorarımkız ben 10bin adım atsam her gün 3güne doğururum çocuğu. Ben salondan mutfağa zor yürüyorum hatta yuvarlanıyorum adeta doktorumda her gittiğimde yürü diyor yürüyenildiğin kadar, sanırım doğumda büyük etkisi var
Hadi hayırlısı olsun benim bu 3üncü iki kizim var oğlum olacak simdi hayırlısıyla tabi benimde ters dönmüştü son kontrolumde doktorum dönmüş demişti cok sevindim anlatamam 2 dogumumda normaldiya sezeryan olmaktan korktum biraz normal olur dedi doktor artık dönmesi çok nadir dedi bakalım bizim paşa ne zaman gelicekevet aynıyız senle
ilk normal dogum oldu canım. 4.5 yaşında oğlum var. ama bu biraz ilerde gidiyodu. 1 temmuzda 3.300 gramdi.
doktorum daha belli olmaz hala normal dogum olabilir ilerleyen süreçte bakarız demişti.
pazartesi günü inşallah gelsin de kilosuna duruma göre netleşir sanirim. su an normal görünüyo ama.
18 inden sonra bekliyorum senin bebeğini demişti ben de haftaya dogum olur diye düşünüyorum:)
Hayırla sağlıkla gelsin inşallah canım idrarda protein bakilmismydi testlerde benim ilk doktorum gebeliğimde preeklemsi geçirdigimj çok geç anlamıştı Allah korusun sen bol su iç bolca yatmaya çalış benimde 37 ye girdiğim gün doğum olmuştu ama bende bebeğimde 3 hafta geriydi büyümüyordu, tansiyon tek başına bir tanı değil tabiki inşallah herşey güzel olsun keyifle huzurla gelsin minik
Uçları ap ayrı zaten en başından beri acıyor. Krem sürüyordum iyi gelmişti o. Ama şimdi kendisi ağrıyor
Kız niye takıyorsun benim hiç olmamıştı en başından beri ilk defa oluyor mesela. Hatta bugün azalmış ağrı şöyle bi yokladım da dünkü kadar değil.
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini
Bende şimdi gittiğim doktordan çok memnunum çok şükür geç buldum amaAmin canım ewt çok sağol bu küçücük şehirde en büyük şansım oldu doktorum ona güveniyorum iyi hissediyorum onunla konuştukça herşey güzel olacak diyor biraz korkum azalıyor hayırlısı inşallah
Ay sinir oluyorum böyle düşüncesiz rahatına düşkün insanlaraGunaydin. Kabus gibi geceydi. Ara ara sancilar yokladi. Dun esimin uniden arkadasi esi cocugu geldi bize sehir disindan. Gelince arayip pat diye geldiler. Tabi yemek vs yaptim aksam cikardik gezdirdik zaten agriyodu her yerim pert oldum. Gece yola cikacaklar saniyodum meger yatmaya gelmisler sok oldum. Yatak.yorgan dolu ugrastim cildirdim. 3 gundur ishaldim en sonunda hemoroidim yeniden gun yuzune cikti. Ayakta durdukca da katlanlmaz bi hal aliyo. Dunki muayeneden beri zaten agrim var seyimde. Kahvalti vs hepsini hallettim hala gitmediler. Bana gelenler geliyo. Canimla.mi ugrascam bunlarla mi off
Bende hafta sonu geçsin diye yürüyüş yapmıyorumbence senin de dinlenince çıkar:) benimki kaç kere kafayı koyup çekti sıpa
inşallah kendi doktorum gelince gelsin bebis dedoktorum yok diye yürüyüş vs yapmıyorum. zaten bebeğin kilosunu da bilmiyorum
son üç gün netlesmeye
Azaltarak devam etmesi çok güzel olmuşBenim arkadaşım üçüncü çocuğuna 37. Haftasında 6-7 cm açıklık ile doğuma gitti. Belli de olmaz. 3 doğumunda da sabah gitti doğurdu akşamına yatış bile yapmadan hastaneden çıktıHer doğumunda haftası daha azaldı. 39-38-37. Dalga geçiyoruz daha doğurma prematüreye doğru gidiyorsun diye
O kısma birşey diyemem kuzu ya 35 ten sonra bende içimde tutamıyorumKiz cm gectim ben haftasina takıgım hic bi cocukta 38lerde ne acilman var dedi ne sancin bunda bari dese
Hadi hayırlısı olsun benim bu 3üncü iki kizim var oğlum olacak simdi hayırlısıyla tabi benimde ters dönmüştü son kontrolumde doktorum dönmüş demişti cok sevindim anlatamam 2 dogumumda normaldiya sezeryan olmaktan korktum biraz normal olur dedi doktor artık dönmesi çok nadir dedi bakalım bizim paşa ne zaman gelicek
Bende hafta sonu geçsin diye yürüyüş yapmıyorumsen şuan net olarak kaçıncı haftadasin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?