2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok geçmiş olsun hareketleri takip et tabi ama mesela benimki de bugün çok hareketli dün sakindi
Cok tesekkur ederim gece hic uyuyamadim oyle kotuydum ki oglumda benimle beraber uyumadi saolsun kasildi durdu bi yandan hastalik diger yandan tekmeleri, toplanmalari anladim artik keyfine gore hareket ediyor

Normal hepsi malesef bebek kanala yerlesmeye calisiyor, yalanci sancilar artiyor ben bosuna mi bas bas bagiriyorum buralardaa

Kizlarrr dün gece sancıyla hastaneye yatisim yapıldı bugün oğlum dünyaya geldi çok şükür Rabbime ikimizde iyiyiz ağrılarım çok fazla
Hani beklicektin beni, benden sonra pırtlatacaktinn cok sevindim canim benim gozun aydin Allah anali babali buyutsun darisi bize insallah

Wc iisi benden sorulur alaturkaya yılmadan usanmadan .. bide koydeyim yatak sert basenlerim cürüdü resmen.. oyle sola dön yat isini gectim sirt ustu, sola don, saga don Allah ne verdiyse bende cok sisiyorum gece gunduz tuzuda cok yemedigim halde

Aa çom ilginç bir video hemen deneyelim neler neler var, insan içinde olmayınca bilmiyormuş sağolasın,

Şu an zaten kötü bi tat var agzımda ne yesem aynı tat, duyularım iyice karıstı bazı yöntem ve yaglar varmıs hepsini deneyecem

Gunaydinlar. Rezzzzil bi geceydi hem sanci vardi hem bebek durmadi hem kramplarla uyandim bacagim hala o kadr agriyo ki. Gece 4 te esim diyo ki bu nasi gidicek boyle gidelim sezeryan yapsin doktor aklindan zorun mu var kim bakicak bana kuzeye dedm. Ben ise bi hafta gitmem bakarim diyo. 1 hafta bana yetmez hem normalden cok korkuyorum. Hem sezeryana cesaret edemiyorum. Artk da bitsin istiyorum. Ilkinde bitsin artk diye diye 40 i gormustum.

Fısıldıyorum arada karnıma bekle diye de dinlerse artık teyzesi Ayy o günleri öyle uzun zamandır bekliyorum ki cnm

Goddy bin sürükleme yeri yok kaldirman gerekiyor mus
Bağı neoyu göremedik
Elde taşıma omuDa taşma olmasına bavul gibi goturebileceginiz model baktik

Neo modeli ebebekte var, videosunu bırakıyorum. Goody gibi üst üste de takilmiyor. 6 ay sadece puset takıyorsun bu modelde, pusetle işin bittiğinde ise normal oturma yerini, daha hafif oluyor.

Chicco wee de de puset vardı diye hatırlıyorum ama oturma yeri küçük gelmişti bana

Bebek yatağı ne aldınız?
Özellikleri ne olması laizm

Yarı ortopedik olması gerekiyormuş, yumuşak olmayacakmış

Şeker ölçümü yapiyor muydun cnm? Yüksek şeker de mide bulandırıyor

Şöyle erkenden doguranlara bi imreniyorum anlatamam

Ahahah herkes kendinde olmayana hasret. Ben de zamanında doguranlara imreniyorum sağlıkla

Ahahhaha vay be 9 ay sen taşı, beylere gelsin sezaryen olalım haydi desin İyi valla...Ne normalden ne sezaryenden kork cnm. Bak benim 2.genel anestezi sezaryen im olaval, uyuyorsun zaten hicbseyden haberin.olmuyir

Ahahhaha vay be 9 ay sen taşı, beylere gelsin sezaryen olalım haydi desin İyi valla...Ne normalden ne sezaryenden kork cnm. Bak benim 2.genel anestezi sezaryen im olaval, uyuyorsun zaten hicbseyden haberin.olmuyir
Ay ameliyati falan korkutmuyo kiz beni. Normal dogumdaki epidurale kadar olan kisim ve catal kismi. Sezeryanin da sonraki kismi korkutuyo. Doktor gecen hafta aciklik muayenesi yapinca cataldan indim nerdeyse aglayacaktim ben nasi dogurcam diye doktora. Bi tane daha dogurmus olmam disinda bi sorun yok

Kızlar bu doğum sancısı olabilir mi? 15 - 20 dk da bir belime giriyor yaklaşık 1 dk sürüp rahatlıyor ayaktaysam kitleniyorum nefesim kesiliyor. Nst de çıkan sancıları hissetmiyodum zaten belime mi vurmaya başladı diye bi tırsmıyor değilim

Kilosu da emmesi de iyiymiş maşallah gün geçtikçe daha da iyiye gidecek abla içinde yeni bir dönem canım inşallah o da çabucak alışır

Olabilir. Sancilar duzenliyse eger. Dakika tut kuzum

En fazla 20 dk da bir geliyor şiddetli bi ağrı saplanıp biraz sonra hafifliyor. Ay korkuyorum
Korkma korkma. Hemen tline bi kasilma sayar indir. Ordan bi tut bakalim devam edecek mi. 20 dkda bir geliyosa zaten daha coook yolun var demektir. 5 dkda 1 gelene kadar evde bekle diyo doktorlar genelde. Bi dusa gir biraz uzan bakalim devam edecek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…