- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
- 133
Covidde oluyo istah kesilmesi sık sık azar azar atistir cok yuklenmeden .. bazilarinda doguma yakinda olabiliyor mide bulantisi ishal vsValla hiç bilmiyorum. Aşırı kesildi iştahım. İçim almıyor yediklerimi
Cok tesekkur ederim gece hic uyuyamadim oyle kotuydum ki oglumda benimle beraber uyumadi saolsun kasildi durdu bi yandan hastalik diger yandan tekmeleri, toplanmalari anladim artik keyfine gore hareket ediyorÇok geçmiş olsun hareketleri takip et tabi ama mesela benimki de bugün çok hareketli dün sakindi
Normal hepsi malesef bebek kanala yerlesmeye calisiyor, yalanci sancilar artiyor ben bosuna mi bas bas bagiriyorum buralardaaKızlar özellikle gece yataga yatarken alt karnıma bıcak saplanıyor gibi oluyor biraz da karın ağrısı oluyor. Normal midir? Dönerkende aşıro zorlanıyorum. Ama bu bıcak saplanması ve karın ağrısı sinirimi bozuyor
Bebek yatağı ne aldınız?
Özellikleri ne olması lazım
Beni görmüş olmayasinn 23 temmuzda ben yapıcam inşallahRuyamda seni gordum. 23 Temmuzda dogum yapiyordun. Agustosta zamaninda yaparsin insallah ama aydinlik bir ruyaydi, her sey yolundaydi, erken degildi, endiselenmiyorduk. Hayirlisi nasilsa oyle olsun.
Hani beklicektin beni, benden sonra pırtlatacaktinnKizlarrr dün gece sancıyla hastaneye yatisim yapıldı bugün oğlum dünyaya geldi çok şükür Rabbime ikimizde iyiyiz ağrılarım çok fazla
Benide gorsen keskeRuyamda seni gordum. 23 Temmuzda dogum yapiyordun. Agustosta zamaninda yaparsin insallah ama aydinlik bir ruyaydi, her sey yolundaydi, erken degildi, endiselenmiyorduk. Hayirlisi nasilsa oyle olsun.
İnşsllahGenelde hep okuduğum duyduğum 2 doz şeklindeydi. Belki 4 doz delirella nın özel durumlarıyla alakalıdır. Bence yetmeyecek olsa hep 2 doz yapmazlardı. İçini ferah tut
Wc iisi benden sorulur alaturkaya yılmadan usanmadan .. bide koydeyim yatak sert basenlerim cürüdü resmen.. oyle sola dön yat isini gectim sirt ustu, sola don, saga don Allah ne verdiyse bende cok sisiyorum gece gunduz tuzuda cok yemedigim haldeGünaydınlar güzel annişler
Bu gece yatakta 360 derece dönerek yattımresmen bi aşağı bi yukarı çapraz her türlü yattım eşim o kadar söylendiki kaçtı gitti ay bide gece wc gittim kaç kere bende @sevimlican wala imkan olsa daha tuvalete gitmem o kadar nefret geldi.
Bu kadar wc ye gidip şişen var mı davul gibi gece aynaya baktım dudaklarım şu instagram da hani silikon dudaklar dalga geçen adam warya domates biber takıyor ellerim dudaklarım öyle oldu walaakşam annem salatada tuzu kaçırmış herhalde o yaptı artık tuzu çıkartıyorum zaten kilolardan mayalı poğacaya döndüm tuzu da eksik olsun
Aa çom ilginç bir video hemen deneyelim neler neler var, insan içinde olmayınca bilmiyormuş sağolasın,Canım hemen kötü düşünme. Biz 4 kere covid olduk benim tat koku hiç gitmedi ama eşimin her seferinde gitti, bir kaç gün içerisinde yavaş yavaş geri geldi. En son olduğunda hiç inanmayarak şu kafanın arkasına parmak ucuyla fiske atma videosu var ya onu denedik ama ikimizde amaaaan geri getirmez ama çok fazla yorum var getirdi diye yapalım ne kaybederiz kafasındayız. Yaptık geri geldi biz şokLinkini bırakıyorum denersin. Bir kere de gelmezse bir kaç kere dene, geliyor.
Şu an zaten kötü bi tat var agzımda ne yesem aynı tat, duyularım iyice karıstı bazı yöntem ve yaglar varmıs hepsini deneyecemCanim ben ilk covidimde kaybettim 1 bucuk sene oldu hala koku alamam tad alabiliyorum .. kokuyuda o an 1 aylik zamanda kaybettim herseyin kokusu geldi ama bazi kokular curuk sogan kokusu gibi kaldi onlara cagre bulamadim .. 2. Covidde keske geri gelse koku dedim ama burnum hic acik gezmedigim icin biseyin kokusunuda alamiyorum . Insallah senin kalici olmaz cok berbat bisey
Aksiyon adamı minnoş ya yüreğimize anii ivme veriyor arada aynen Heyecanı sevecek belli ki, söyle ağustosta başlıyor aksiyon az sabret de sonra bi gelsin kucağına sonra ele avuca gelince mıncırmalı yoğurmalı sevme akisyonları yap ödeşin
Goddy bin sürükleme yeri yok kaldirman gerekiyor mus
Bağı neoyu göremedik
Elde taşıma omuDa taşma olmasına bavul gibi goturebileceginiz model baktik
Bebek yatağı ne aldınız?
Özellikleri ne olması laizm
Şeker ölçümü yapiyor muydun cnm? Yüksek şeker de mide bulandırıyorGünaydınlar
1 haftadır mide bulantısı çekiyorum. Ara sıra normale dönüyor ama yine aynı devam ediyor. Gerçekten bıktım artıkyemek yiyesim gelmiyor. O ladar zorluyorum ki kendimi yemek için
Salı günü 37+0 olacağız. Ondan sonra gelsin istediği zaman artık demek isterdim ama 38 de gelse fena olmazdı artık.
Şöyle erkenden doguranlara bi imreniyorum anlatamam
Ahahhaha vay be 9 ay sen taşı, beylere gelsin sezaryen olalım haydi desinGunaydinlar. Rezzzzil bi geceydi hem sanci vardi hem bebek durmadi hem kramplarla uyandim bacagim hala o kadr agriyo ki. Gece 4 te esim diyo ki bu nasi gidicek boyle gidelim sezeryan yapsin doktoraklindan zorun mu var kim bakicak bana kuzeye dedm. Ben ise bi hafta gitmem bakarim diyo. 1 hafta bana yetmez hem normalden cok korkuyorum. Hem sezeryana cesaret edemiyorum. Artk da bitsin istiyorum. Ilkinde bitsin artk diye diye 40 i gormustum.
Şu an zaten kötü bi tat var agzımda ne yesem aynı tat, duyularım iyice karıstı bazı yöntem ve yaglar varmıs hepsini deneyecem
Ay ameliyati falan korkutmuyo kiz beni. Normal dogumdaki epidurale kadar olan kisim ve catal kismi. Sezeryanin da sonraki kismi korkutuyo. Doktor gecen hafta aciklik muayenesi yapinca cataldan indim nerdeyse aglayacaktim ben nasi dogurcam diye doktora. Bi tane daha dogurmus olmam disinda bi sorun yokAhahhaha vay be 9 ay sen taşı, beylere gelsin sezaryen olalım haydi desinİyi valla...Ne normalden ne sezaryenden kork cnm. Bak benim 2.genel anestezi sezaryen im olaval, uyuyorsun zaten hicbseyden haberin.olmuyir
Kızlar bu doğum sancısı olabilir mi? 15 - 20 dk da bir belime giriyor yaklaşık 1 dk sürüp rahatlıyor ayaktaysam kitleniyorum nefesim kesiliyor. Nst de çıkan sancıları hissetmiyodum zaten belime mi vurmaya başladı diye bi tırsmıyor değilimGünaydın kızlar. Bikaç saat önce yatarken belimin sağ tarafına bi ağrı girdi sanki tutulmuş da kırtlatsam geçecekmiş gibi bişeydi. Ters hareket yapmam mümkün değil ya sağımda ya solumda hareketsiz yatıyorum. Yani geçmiyor bir türlü tek noktada ağrı dağılma yayılma gibi bişey yok ama sabit de kalamıyorum artıyor ne sağa ne sola yatabiliyorum ne ayakta gezebiliyorum ne de oturabiliyorum. Tek bir bölgede neyin nesi anlamadıminşallah geçer yoksa 3 hafta var daha 40 a vakit nasıl dolar bilmiyorum
Kilosu da emmesi de iyiymiş maşallah gün geçtikçe daha da iyiye gidecekArkadaşlar tek tek alintiliya alamadım hepinize çok teşekkür ederimdün gece belimde sancıyla nöbetçi kadın doğum doktoru olan eve en yakın hastaneye gittim ama yürümekte çok zorlanıyordum NST çekildi uzun süreli sancılar çıktı doktor beni göndermedi başka hastanede takiplisin ama biramam tehlikeye atmış olurum dedi eski nisa hastanesi şimdiki Medipol üniversitesi yatış yapıldı sancılar daha da arttı sabah 5 gibi sezaryene alacağını söyledi kanamam da başladı 8 gibi sezaryene aldı oğlum 3.200 kg,50 cm doğdu ciğer geliştirici yapmadılar 36'dan sonra yapmıyoruz dedi doğunca göreceğiz solunum sıkıntısı çekiyor mu çekmiyor mu diye dedi spinal anestezi ile sezaryen oldum oğlum doğunca o kadar ağladı ki getirip yanağıma dayadilar hemen sustu emmesi çok şükür Rabbime güzel sadece çok yoruluyor sütüm az ama inşallah çoğalacak cennet kokulum dibimde duruyor dünyanın en güzel varlığı, kızım bugün çok aksi, inatçı inşallah o da toparlanacak , ağrılarım hala var ama kalkıp gezmeye çalışıyorum bizdeki durumlar şimdilik bu kadar Rabbim hepimizin ve hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah canlarr
Olabilir. Sancilar duzenliyse eger. Dakika tut kuzumKızlar bu doğum sancısı olabilir mi? 15 - 20 dk da bir belime giriyor yaklaşık 1 dk sürüp rahatlıyor ayaktaysam kitleniyorum nefesim kesiliyor. Nst de çıkan sancıları hissetmiyodum zaten belime mi vurmaya başladı diye bi tırsmıyor değilim
En fazla 20 dk da bir geliyor şiddetli bi ağrı saplanıp biraz sonra hafifliyor. Ay korkuyorumOlabilir. Sancilar duzenliyse eger. Dakika tut kuzum
Korkma korkma. Hemen tline bi kasilma sayar indir. Ordan bi tut bakalim devam edecek mi. 20 dkda bir geliyosa zaten daha coook yolun var demektir. 5 dkda 1 gelene kadar evde bekle diyo doktorlar genelde. Bi dusa gir biraz uzan bakalim devam edecek miEn fazla 20 dk da bir geliyor şiddetli bi ağrı saplanıp biraz sonra hafifliyor. Ay korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?