2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende doktora ve bebişe bıraktım :) bu hafta zaten eşimle gidicez, doğumu kesin konuşalım kafasıyla gideceğiz. Hemde malum zam gelmişti muhasebeyle görüşüp doğumda neler dahil sorup pazarlık yapacağız :)
Bu arada buradan sorayım doğumda neler dahil oluyor özel hastanelerde ? Bebeğin ilk muayenesi vs gibi şeyler var mı? Yoksa her hastanenin kendine özgü mü oluyor paketleri? Bizim ücret 5500den 7200e çıkmış. Normal ve sezeryan aynı ücret, ilk doğum olduğu içinmiş. Keyfi sezeryan olursa daha da fazla oluyor ücreti

Ya kizlar son 1 saattir takipteyim kasiklarimda kimil kimil biseyler var kesin ayaklari simdide hıckirmaya basladi baya bi gobek hizamin uzerinde baş yukari cikmis olabilir mi sizce ? Ayaklari topugu vs hep sol tarafimda yukarida hickirigi kasikta olurdu.. nasil canim sıkıldı ins degismemistir pozisyonu

Benimkinde ilk muayene dahildi cnm gerçi çok kapsamlı bir muayene değildi oda ayrı

Normal doğummu istiyordunda cnm, hıçkırıktan anlaşılırmı bilemedim ben hıçkırığı hep göbek hizamın üzerinde hissediyodum ama kafa aşağıdaydı

Canım geçen hafta bende aynısını yaşadım, ödüm koptu pozisyon değiştirdi kesin kafayı yukari verdi dedim. Dediğin gibi hıçkırıklara yukarda hissetmiştim ve kasik bölgemle vajina kisminda sürekli bi hareket vardi, çok şükür ki başını iyice aşağıya indirdiginden ve kanala girmeye cabaladigindan hissettigim hareketlermiş onlar. Hıçkırık olayında da tüm vücutları hareket ediyor ya baş aşağıya iyice inince çok kipirdayamadi ben vücudunun hareket etmesini hissettim sanirim. Seninki de İnşallah öyledir canını sıkma

Benimkide baş geliş ama hıçkırıkları ta yukarda hissediyorum. Hatta her muayenede bi endişeleniyorum kesin döndü diye ama başını kanala yerleştirmiş görünüyordu en son

Canım benim bebiş aylardır ters dönmedi bir türlü. Kafası göbeğimin üstünde elimle dokununca hissediyorum yuvarlak bi çıkıntı, hareketleri de üst tarafta bebek döndükçe dalgalanma şeklinde oluyor öyle göbekten ayak falan fırlamıyor tekmeleri kasıklarda hissediyorum. Bide kafa yukarda olduğu için göbeğin şekli de yamuk hep köşeli gibi duruyor üst taraf alt taraftan daha çıkıntılı. Senin böyle mi oldu? Elleriyle falan ittiriyodur belki kasıklarını?

Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün. Siz de tez vakitte iyilesirsiniz inşallah

Seninle aynıyız tarih değişmezse 8 Ağustos bende 39 0 oluyorum

Ay evet aynıyız günü gününe hem de.. Bakalım aynı gün doğabilecekler mi riskli bi hafta 39 belki kendileri çıkar gelir

Sezaryen de hastanede kesin 2 gün mü kalınıyor?

İlk doğumda 2 gün demişlerdi ama sezaryenden sonra yürüyüş yapıp gazım çıkınca ertesi gün taburcu etti dr.. Bu dr ma da sordum normalde 2 gün olarak baz alıyoruz ama iyi giderse 1 gece yeter dedi.. Yürüyüp gaz çıkınca başka sorun da yoksa tutmuyorlar 1 geceden fazla demekki.. Özel hastane ikisi de..

Ne güzel gözünüz aydın hayırlı uğurlu olsun inş

Hiiii Ay. "Kızlar doğum yaptım" cümlesini devamını okumadan algıladım bir tane daha doğum oldu diye heyecan Yaptım yaa

Bizim ücrette 4250den 5900 a çıkmış. İlk doğum, son doğum, keyfisi, zorunlusu, normali, sezeryanı fark etmiyormuş. Eski takipli hastaya da ekstra indirim yapılmıyormuş. Adam bana içinde doğumla alakalı tüm işlemler ve bir gecelik yatış parası dahil dedi. Spinalde dahil, bebek in ilk yapılan tüm muayene işlemleri de. Bizde kan uyuşmazlığı var onun için yapılacak kan grubu testi de var eğer bebek pozitif çıkarsa vurulacak iğne için ekstra ücret istemiyor hali hazırda yatışlı hastayım diye. Onun dışında ekstra bir ameliyat yada fazladan yatmam gerekirse onları ayrı ödeyeceğiz.

Bu haftadan sonra pozisyon değiştireceğini sanmıyorum. Bazen ben hareketlerinden şüphe ediyorum ama hep baş aşağı diyor doktor

Sıcaktan uyuyamıyorum bende ya az daha süreydi serinlik bide ayaklarım yanıyor tabanları

@huzurumvekizlar gözünaydın sağlıkla kavuşmuşsun bebişine çok şükür
Sezaryen ağrılarında gecer inşallah hemen toparlanırsın. Rabbim sağlıkla huzurla mutlulukla büyütmek nasip etsin inşallah. Kızçen de hayırlı evlat olsun

Sıcaktan uyuyamıyorum bende ya az daha süreydi serinlik bide ayaklarım yanıyor tabanları
her yerimi sinek yedi hem kaşınıyorum hem de yalancı kasılmalari takip ediyorum gerçek doğum kasilmalarina döner diye. ama yine kesildi kasılmalar sanırım. ben bu sıcakta kasindigimla kaldım

her yerimi sinek yedi hem kaşınıyorum hem de yalancı kasılmalari takip ediyorum gerçek doğum kasilmalarina döner diye. ama yine kesildi kasılmalar sanırım. ben bu sıcakta kasindigimla kaldım
Evet ya sinekler var bide Allah yardımcımız olsun. Takip etmek lazım tabi bir gece ansızın gelebilirim diyebilirler inşallah olmazda. Allahım kolaylaştırsın hepimizin doğumunu. Dua ederken Rabbim doğumu kolay eyle diyorum,sonra Ağustos ayı grubumuzun sonra Tüm hamiş kardeşlerimin diyorum wala dularımda varsınız grupcak

Allah razı olsun canım sizler de benim dualarimdasiniz.

şimdi tam rahat rahat uyicam sabah olcak oğlan kalkacak. hiç gelmezse 20 kere gelir anne kalktın mı anne kalkcan mi anne artık uykunu aldın mı anne kahvaltı yapcan mı anne ne zaman kalkcan anne oyun oynayalım mı anne cizgifilm saati geldi mi anne resim yapalım mı anne parka gidelim mi anne sen dinlenemedin mı anne kardeşim niye gelmedi.....

Ay kiyamam cok durtuyomus seni ben kendim uyaninca gelicem yanina desen vazgecmiyo mu

Dr bana direk ilk 10 gün günde 1-2 mama ile destekle demişti sarılık riskine karşı ve dediği gibi yaptım sorun yaşamadan 10 gün sonunda bıraktık. Sonuçta süt ne kadar içebiliyor görmüyordum çene kuvveti de az oluyor vs en iyisi bu şekilde deneyimledim. Şimdi de doğum sonrası aynısını yapacağım. Umarım toparlar bebeğiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…