2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yavrucum ya ne kadar düşkün sana maşallah Kolaylıklar diliyorum Son haftaların bide anacığın gelseydi yardıma biraz rahat ederdin

Ay kiyamam cok durtuyomus seni ben kendim uyaninca gelicem yanina desen vazgecmiyo mu

çakalın her seferinde gelis amacı farklı bi soruymuş gibi olduğu için kalkana kadar geliyo

ne zaman uzansam kapıyı çarparak acar tepemde ağustos böceği anlatır anlatır sorular sorar neşe böceğim benim❤ keşke biraz da uyumama izin verse

ay yok ben cok sinirleniyorum. Benmki de yapiyodu en sonunda cok gec yattigi bi gece gece yarisi yanina oturdum. Oglum uyan ne zaman uyancaksin kalk.oyun oynayalim hadi parka gidelim. 15 dk ugrastim. Sabah uyaninca uyandirmadi beni

Yavrucum ya ne kadar düşkün sana maşallah Kolaylıklar diliyorum Son haftaların bide anacığın gelseydi yardıma biraz rahat ederdin

annem burda ama maalesef benim oğlanı zaptedemiyo
Anne anneannemle ben bilmem ne oyunu oynadık, anne anneannem benim şunu yapmama izin verdi, anne bla bla bla

diyorum sen evlen ben de seni böyle aricam oğlum nasılsın oğlum yemek yedin mi oğlum çayını içtin mi oğlum tv izliyo musun

ay yok ben cok sinirleniyorum. Benmki de yapiyodu en sonunda cok gec yattigi bi gece gece yarisi yanina oturdum. Oglum uyan ne zaman uyancaksin kalk.oyun oynayalim hadi parka gidelim. 15 dk ugrastim. Sabah uyaninca uyandirmadi beni

benimki kalkar hazirlanir ya
ya da ben uyicam sabah gideriz rahatsız etme beni der
seninki empati yapiyomus ne güzel

Keşke benide uyaran olsaydı o konuda cnm bilemedimki, süt geliyodu iyide emiyo diye yetmeyeceğini düşünmedim hiç

Cok tatlii hay anne kadar diyesin gelir ama o guzel masum suratina bakinca anne diyen dillerine kurbana doner dilin.

Cok tatlii hay anne kadar diyesin gelir ama o guzel masum suratina bakinca anne diyen dillerine kurbana doner dilin.

duygu durumumu alt üst ediyo murine sorma
çocuğa da hak veriyorum hep böyleydi. ilgi sevgi bekliyo. elinden geldiği kadar da rahat birakiyo ama işte bu kadar geliyo elinden

Hıçkırık meselesini doktorla görüştüğümde tüm vücut hareket ediyor dedi. Zaten hıçkırıkta asıl hareket eden bütün gövde. Pozisyon değişmemiştir

ben de bi kaç sağlam sancı gelince dusumu aldim beklemeye geçtim.
balkonda havalar nasil:)
Esmiyor Yanıma aldım soğuk suyumu içtikçe kımıl kımıl bebek onu da alıştırdım bu saatte uyanmaya Sancılar devam ediyor mu? Sancı gelince sıcak duş mu almak lazım soğuk mu ılık mı?

Esmiyor Yanıma aldım soğuk suyumu içtikçe kımıl kımıl bebek onu da alıştırdım bu saatte uyanmaya Sancılar devam ediyor mu? Sancı gelince sıcak duş mu almak lazım soğuk mu ılık mı?

ilik yaziyodu kasılma uygulamasında canim:)
devam etti şu an hazırlanıyorum. artık hastanede anlarız yalan mıymış gerçek miymis

bi gün tv de doktor programı vardı TRT ydi galiba. teyzenin biri kalktı. hocam hamile kadın dondurma yerse bebek içerde üşür mü dedi. gelinime söylüyorum beni dinlemiyor dondurma da yiyo soğuk içecek de içiyo dedi doktor öyle bisey olmaz diyo kadın hala ısrarla üşümez mi diyo
aklıma o geldi şimdi

Benim kv olmasın o soğuk su içtiğimi görünce üşüteceksin oğlumu diyor
ilik yaziyodu kasılma uygulamasında canim:)
devam etti şu an hazırlanıyorum. artık hastanede anlarız yalan mıymış gerçek miymis
hadi bakalım, belkide geliyordur seninki hayırlı haberlerini alırız inşallah

Benim kv olmasın o soğuk su içtiğimi görünce üşüteceksin oğlumu diyor

hadi bakalım, belkide geliyordur seninki hayırlı haberlerini alırız inşallah

belki de odur ama kaç sene oldu denk geleli cagla

ebe kontrol etti şimdi açıklık yok bi parmak dedi. nstdeyim:)
yarın mesai saatinde doğsa bizim için daha iyi tabi ama ne zaman gelirse kabulüm artık

Mrb arkadaşlar ben Pazartesi Doğum yaptım erken oldu serklaj vardı dikişe dayanmış bebek o yüzden Doğum oldu , spinal sezaryen oldum Doğum sonrası şişmeye başladım özellikle ayaklarım felaket kalp ağrısı ve çarpıntım var nabzım bi iniyo bi çıkıyo nefes darlığı var,başına böyle bişi gelen varmı normal mi yoksa kalpte sorunmu oluştu acaba

Eklentiler

• 3859B9BC-F940-473B-AC58-99700F5F38BD.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 71
  • 7698A986-160D-4B23-9294-E26CC15396F9.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 61
  • 9F043F5D-BC49-46E3-9293-7762438197CF.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 65
Çok geçmiş olsun. 6 günlükken 19,9 değerle yatmıştı hastaneye. 1,5 gün fototerapi aldı. Sonra taburcu oldu ama uzamış sarılıktı bizimki. Tam 4 ay sürdü. Oğlum gayet sağlıklı çok şükür. Korkmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…