- 27 Mayıs 2016
- 502
- 658
- 103
Yavrucum ya ne kadar düşkün sana maşallahAllah razı olsun canımsizler de benim dualarimdasiniz.
şimdi tam rahat rahat uyicam sabah olcak oğlan kalkacak. hiç gelmezse 20 kere gelir anne kalktın mı anne kalkcan mi anne artık uykunu aldın mı anne kahvaltı yapcan mı anne ne zaman kalkcan anne oyun oynayalım mı anne cizgifilm saati geldi mi anne resim yapalım mı anne parka gidelim mi anne sen dinlenemedin mı anne kardeşim niye gelmedi.....
Ay kiyamam cok durtuyomus seniben kendim uyaninca gelicem yanina desen vazgecmiyo mu
ay yok ben cok sinirleniyorum. Benmki de yapiyodu en sonunda cok gec yattigi bi gece gece yarisi yanina oturdum. Oglum uyan ne zaman uyancaksin kalk.oyun oynayalim hadi parka gidelim. 15 dk ugrastim. Sabah uyaninca uyandirmadi beniçakalın her seferinde gelis amacı farklı bi soruymuş gibi olduğu için kalkana kadar geliyo
ne zaman uzansam kapıyı çarparak acar tepemde ağustos böceği anlatır anlatır sorular sorarneşe böceğim benim❤ keşke biraz da uyumama izin verse
Yavrucum ya ne kadar düşkün sana maşallahKolaylıklar diliyorum Son haftaların bide anacığın gelseydi yardıma biraz rahat ederdin
ay yok ben cok sinirleniyorum. Benmki de yapiyodu en sonunda cok gec yattigi bi gece gece yarisi yanina oturdum. Oglum uyan ne zaman uyancaksin kalk.oyun oynayalim hadi parka gidelim. 15 dk ugrastim. Sabah uyaninca uyandirmadi beni
Keşke benide uyaran olsaydı o konuda cnm bilemedimki, süt geliyodu iyide emiyo diye yetmeyeceğini düşünmedim hiçDr bana direk ilk 10 gün günde 1-2 mama ile destekle demişti sarılık riskine karşı ve dediği gibi yaptım sorun yaşamadan 10 gün sonunda bıraktık. Sonuçta süt ne kadar içebiliyor görmüyordum çene kuvveti de az oluyor vs en iyisi bu şekilde deneyimledim. Şimdi de doğum sonrası aynısını yapacağım. Umarım toparlar bebeğiniz..
Cok tatlii hay anne kadar diyesin gelir ama o guzel masum suratina bakinca anne diyen dillerine kurbana doner dilin.Allah razı olsun canımsizler de benim dualarimdasiniz.
şimdi tam rahat rahat uyicam sabah olcak oğlan kalkacak. hiç gelmezse 20 kere gelir anne kalktın mı anne kalkcan mi anne artık uykunu aldın mı anne kahvaltı yapcan mı anne ne zaman kalkcan anne oyun oynayalım mı anne cizgifilm saati geldi mi anne resim yapalım mı anne parka gidelim mi anne sen dinlenemedin mı anne kardeşim niye gelmedi.....
Cok tatlii hay anne kadar diyesin gelir ama o guzel masum suratina bakinca anne diyen dillerine kurbana doner dilin.
Resmen bacak ağrısından uyuyamıyorum ben artık doğurmak istiyorum galiba
Hıçkırık meselesini doktorla görüştüğümde tüm vücut hareket ediyor dedi. Zaten hıçkırıkta asıl hareket eden bütün gövde. Pozisyon değişmemiştirYa kizlar son 1 saattir takipteyim kasiklarimda kimil kimil biseyler var kesin ayaklari simdide hıckirmaya basladi baya bi gobek hizamin uzerinde baş yukari cikmis olabilir mi sizce ? Ayaklari topugu vs hep sol tarafimda yukarida hickirigi kasikta olurdu.. nasil canim sıkıldı ins degismemistir pozisyonu
Ben yine geldim balkonuma girdim sayfaya takılıyorum :))
Esmiyorben de bi kaç sağlam sancı gelince dusumu aldim beklemeye geçtim.
balkonda havalar nasil:)
EsmiyorYanıma aldım soğuk suyumu içtikçe kımıl kımıl bebek onu da alıştırdım bu saatte uyanmaya Sancılar devam ediyor mu? Sancı gelince sıcak duş mu almak lazım soğuk mu ılık mı?
EsmiyorYanıma aldım soğuk suyumu içtikçe kımıl kımıl bebek onu da alıştırdım bu saatte uyanmaya Sancılar devam ediyor mu? Sancı gelince sıcak duş mu almak lazım soğuk mu ılık mı?
Benim kv olmasın obi gün tv de doktor programı vardı TRT ydi galiba. teyzenin biri kalktı. hocam hamile kadın dondurma yerse bebek içerde üşür mü dedi. gelinime söylüyorum beni dinlemiyor dondurma da yiyo soğuk içecek de içiyo dedidoktor öyle bisey olmaz diyo kadın hala ısrarla üşümez mi diyo
aklıma o geldi şimdi
hadi bakalım, belkide geliyordur seninkiilik yaziyodu kasılma uygulamasında canim:)
devam etti şu an hazırlanıyorum. artık hastanede anlarız yalan mıymış gerçek miymis
Benim kv olmasın osoğuk su içtiğimi görünce üşüteceksin oğlumu diyor
hadi bakalım, belkide geliyordur seninkihayırlı haberlerini alırız inşallah
Çok geçmiş olsun. 6 günlükken 19,9 değerle yatmıştı hastaneye. 1,5 gün fototerapi aldı. Sonra taburcu oldu ama uzamış sarılıktı bizimki. Tam 4 ay sürdü. Oğlum gayet sağlıklı çok şükür. Korkmayın.Gene hastanedeyim, şu 4 gün nasıl geçti anlamadım kızlar, bebiş iyi emiyor diye seviniyodum ama bugün kontrolde sarılık değeri 19 çıktışuan ışın tedavisi veriyolar, bebişi yüksek değer sarılık geçiren oldumu, nette sonrasında işitme kaybı veya beyinde hasar olabileceği falan yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?