Şimdi yeni geline yaranma çabasindalar ama kiz baska sehirde o yuzden fazla bisey olmuyor evlenincede istanbulda yaşayacaklar ancak dugun arifesi bi cosarlarsa işte neyse buyuk eltim ailenin reisi gibi zaten herkese yeter o
Ben aşurenin içine hiç bir zaman nohut ve fasulye koymuyorum tadını sevmiyorum onun yerine bütün fındık atıyorum o yüzden gaz yapmıyor, off zamanı gelsede yapsak diycemde bebelerle yapabilecekmiyiz bakalım bu sene
Kuzum uyandırman gerekiyor aç olduğu için uyuyor. yani biraz hoşuna gitmese de ayak altını topuğunu veya burnunu sıkabilirsin. Tamamen soyabilirsin çıplak olmak huzursuz ediyor, ıslak pamukla silebilirsin irkilip uyanabilir. Birde memedeyken uyumamasına dikkat et. Çabuk yorulup uyuyorlar. durduğu anda alttan çenesine dokunursan emmeye devam eder
Ben komple suni sancı aldım açıklık 3 cm di sancı vs yoktu yatışım yapıldı suni ile açıklık arttı doktor bi yerde gelip suyu deliyor öu ne bişeyle birlikte uzun çubuk onun sonrasında su geldi sancı çekerken su gelmesi bi anda cok garip bi histi sonrasında da su geldikten 2 saat sonra dogm oldu
Bendimde öyle 1-2cm açıklığım vardı 8saat suni sancı aldım ama doğumhanede patlattı suyu doktor altıma kova koymuştu, sonda da takmamıslardı doktor yaptırmıs o sıra sonra kalkıp biraz yürümüştüm 1saati bulmamıstı doğum. Suyun gelmesi hızlandırıyor sanıyorum
Tecrübeli hanımlar, hastane cantasına veya dogumdan sonra evde kullanmak için süt artırıcı neler alıyorsunuz ne kullanmak lazım cay, damla vs nasıl bir hazırlık yapıyorsunuz
Aynen bnde oyle yaptim yari sildim gibi yari duzledim dolap asagilari ama usttu yok camlarda eşimi bekliyoo yarim dunya olduk kizlar ne zormus iş olup da yapamamak yaa