2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benim yeni gelin kaynanamla dalasirsa eğlencem olcak

aynen camları kapatamıyoruz ki bu havada
bebek çok etkilenmez bu pislikten inşallah
Şimdi yeni geline yaranma çabasindalar ama kiz baska sehirde o yuzden fazla bisey olmuyor evlenincede istanbulda yaşayacaklar ancak dugun arifesi bi cosarlarsa işte neyse buyuk eltim ailenin reisi gibi zaten herkese yeter o

Birazdan kayısı hoşafı yapacağım.
Kendime büyük nömera terlik ve sadece kahve alacağım.

7 gün kaldı şaka gibi.. doğuruyorum
Kiz gecen kayisi hişafi yapcam dedim biri bana kayisi gaz yapar yapma sakin dedi ama kimdi unuttum erik yap erik
hoşaf kuru kayisiyla yapiliyo demi.
taze kayisiyla komposto yapsak olur mu ki kız row.
ben ilkinde hiç bisey icmemistim

şaka maka geldi çattı doğumlar
Yukariyi oku tatlim kayisi gaz yapiyormus bebekte
Kızlar uyanmayan bebişe çözümünüz varmı sabahtan beri uyandırıp emziremedim 2/3 çekiyor mümkün değil uyanmıyor sonra
Altini açmak uyandiriyordu sanki birinde görmüstüm

Kiz gecen kayisi hişafi yapcam dedim biri bana kayisi gaz yapar yapma sakin dedi ama kimdi unuttum erik yap erik

Yukariyi oku tatlim kayisi gaz yapiyormus bebekte

Altini açmak uyandiriyordu sanki birinde görmüstüm
Hanaaaa bu şimdi mi söylenir 1 kilo kaydı aldırdım ay boşver yapsın ya içeceğim sanki kaç bardak

Kızlar uyanmayan bebişe çözümünüz varmı sabahtan beri uyandırıp emziremedim 2/3 çekiyor mümkün değil uyanmıyor sonra
Soyup rahatsiz edebilir, bezini acabilir, ayaginin altina cizer gibi baski yapabilirsin. Dürtüyorsun, rahatini bozuyosun çocuğun kisaca. Soguk bi bezle ayaklarini, bacaklarini bile silebilirsin.

aynen benim için ağır kanlı insan zor oluyo

acaba aşure yiyince kimyon çayı falan mı içmek lazım ki row çok da güzel süt yapar ya süt yapan hersey var icinde
Ben aşurenin içine hiç bir zaman nohut ve fasulye koymuyorum tadını sevmiyorum onun yerine bütün fındık atıyorum o yüzden gaz yapmıyor, off zamanı gelsede yapsak diycemde bebelerle yapabilecekmiyiz bakalım bu sene

Kuzum uyandırman gerekiyor aç olduğu için uyuyor. yani biraz hoşuna gitmese de ayak altını topuğunu veya burnunu sıkabilirsin. Tamamen soyabilirsin çıplak olmak huzursuz ediyor, ıslak pamukla silebilirsin irkilip uyanabilir. Birde memedeyken uyumamasına dikkat et. Çabuk yorulup uyuyorlar. durduğu anda alttan çenesine dokunursan emmeye devam eder

Bendimde öyle 1-2cm açıklığım vardı 8saat suni sancı aldım ama doğumhanede patlattı suyu doktor altıma kova koymuştu, sonda da takmamıslardı doktor yaptırmıs o sıra sonra kalkıp biraz yürümüştüm 1saati bulmamıstı doğum. Suyun gelmesi hızlandırıyor sanıyorum

Ben de en azından dolapların içlerini düzenleyeyim diyorum da eğilip kalkmak beni bitiriyor, üstünkörü bişeyler yapıyorum
Aynen bnde oyle yaptim yari sildim gibi yari duzledim dolap asagilari ama usttu yok camlarda eşimi bekliyoo yarim dunya olduk kizlar ne zormus iş olup da yapamamak yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…