- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Refikayı bende severim ama tvde izleyecek birşey bulamıyorum, masterchefe sardım :)
Ben konserve corbalar yaptim. Mesela yoguet corbasi bol yarmali bizde yarma denir bildigin bugday sut yapio. Yesil mercimekli bulgur corbasi. Buzlukta erik var ve kayisi kuruttum. Hosaf falan yapilir. Galactago damla alcam o ise yaramisti ilkinde. Stres olmamak istiyorum oglumda cok aglamistim yogunbakim surecinde damla damla gelmisti sutum. Sonrasinda da coxugu milletten koruycam die o stresim hic bitmedi. 8 ay gram gram emzirdim. Bu sefer sifir stres hedefimTecrübeli hanımlar, hastane cantasına veya dogumdan sonra evde kullanmak için süt artırıcı neler alıyorsunuz ne kullanmak lazım cay, damla vs nasıl bir hazırlık yapıyorsunuz
Canım gıdı bölgesi var ya dilinin altı an denk geliyor uyurken memeyi aldırabilsiysen o durdukça parmağında oraya pıt pıt vuruyorsun yada hafif hafif ittiriyorsun emmeye devam ediyor bana öyle göstermişlerdi onu uygulamıştım olmuştu bi dene bakalım. Yoruldu bebek tabi uyumak istiyor ama emzirmen gerek. İnşallah yoluna girer canımDenedim cnm dudağını büzüp geri uyuyorm
Hiç fayda etmedi valla ya yaptım onları ama, yarında tekrar sarılık için kontrolümüz var bol bol emzrmem lazım bebe uyanmıyor
Bunu denemedim deneyeyim bir bakim
babam evi süpürüyo annem yerleri silip yemek bulaşık işlerini yapiyo. eşim market pazar çocukla oyun işlerine bakiyo.Yap yap. Gır gır yap ev süpür ne bileyim dans et
Evet farklıymış doğum şekli yav. Ben belli sırası var sanıyordum.
Ay ne sanslisinbabam evi süpürüyo annem yerleri silip yemek bulaşık işlerini yapiyo. eşim market pazar çocukla oyun işlerine bakiyo.
Ben de hani bana hani bana deyince kiziyolar
en son bugün anneme dedim ya ben nasıl dogurcam otura otura
Ablamın bebişinin ayaklarına burnuna dokunurduk hep o da sarılık olmuştu. Zorla uyandırıyorduk vallaKızlar uyanmayan bebişe çözümünüz varmısabahtan beri uyandırıp emziremedim 2/3 çekiyor mümkün değil uyanmıyor sonra
Aaa sen böyle doğuramazsınbabam evi süpürüyo annem yerleri silip yemek bulaşık işlerini yapiyo. eşim market pazar çocukla oyun işlerine bakiyo.
Ben de hani bana hani bana deyince kiziyolar
en son bugün anneme dedim ya ben nasıl dogurcam otura otura
Şimdi yeni geline yaranma çabasindalar ama kiz baska sehirde o yuzden fazla bisey olmuyorevlenincede istanbulda yaşayacaklar ancak dugun arifesi bi cosarlarsa işte neyse buyuk eltim ailenin reisi gibi zaten herkese yeter o
Kiz gecen kayisi hişafi yapcam dedim biri bana kayisi gaz yapar yapma sakin dedi ama kimdi unuttum erik yap erik
Yukariyi oku tatlim kayisi gaz yapiyormus bebekte
Altini açmak uyandiriyordu sanki birinde görmüstüm
Ay olsa ya öyle birşeyBelli de olmaz ben ertesi gun dogurmustum
Ben aşurenin içine hiç bir zaman nohut ve fasulye koymuyorum tadını sevmiyorum onun yerine bütün fındık atıyorum o yüzden gaz yapmıyor, off zamanı gelsede yapsak diycemde bebelerle yapabilecekmiyiz bakalım bu sene
Inanmiosun ama ben nisanim gelince meryemana otunu suya koydum okudum ufledim ictim. Ertesi sabah 2 bucuk.cm.acilma vardi. Bi kac saat pilates topunda yaylandim. 3 te yattim uyudum 6 bucukta da sanciya uyandimAy olsa ya öyle birşeyKarnım kocaman ya yatamıyorum kalkamıyorum. Zaten sürekli çatı ağrıları, adet sancıları bir yandan
Ben de doğum hikayesi okumak istiyorumiste şu haftamda şu şekilde şu kadar boy ve kiloda doğum yaptım filan gibi format bu bayağnlarrr tamam mı
Benden Nisan da gelmedi nişan gelmeden de doğum olur mu bide nişanın üstüne bı hafta koyarsak ohooo doğmayacak o zamanKız şunu yazdın ya lavaboya gittim bi baktım nişan gelmişAma kızımda nişandan sonra 2 hafta beklemişti ondan pek heyecanlanamadım
Olur olur illa herkeste gelicek die bisi yokBenden Nisan da gelmedi nişan gelmeden de doğum olur mu bide nişanın üstüne bı hafta koyarsak ohooo doğmayacak o zaman
Haftasında yazsın arkadaşlar o vakitHaftasina göre değişkenlik gösterir ama :))
Açılmayı nasıl biliyosun pekiInanmiosun ama ben nisanim gelince meryemana otunu suya koydum okudum ufledim ictim. Ertesi sabah 2 bucuk.cm.acilma vardi. Bi kac saat pilates topunda yaylandim. 3 te yattim uyudum 6 bucukta da sanciya uyandim
Kiz nasi bilcem doktor baktiAçılmayı nasıl biliyosun peki
Ay ne sanslisinbiz ayni sehirdeyiz kapiyi calan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?