2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tecrübeli hanımlar, hastane cantasına veya dogumdan sonra evde kullanmak için süt artırıcı neler alıyorsunuz ne kullanmak lazım cay, damla vs nasıl bir hazırlık yapıyorsunuz
Ben konserve corbalar yaptim. Mesela yoguet corbasi bol yarmali bizde yarma denir bildigin bugday sut yapio. Yesil mercimekli bulgur corbasi. Buzlukta erik var ve kayisi kuruttum. Hosaf falan yapilir. Galactago damla alcam o ise yaramisti ilkinde. Stres olmamak istiyorum oglumda cok aglamistim yogunbakim surecinde damla damla gelmisti sutum. Sonrasinda da coxugu milletten koruycam die o stresim hic bitmedi. 8 ay gram gram emzirdim. Bu sefer sifir stres hedefim

Canım gıdı bölgesi var ya dilinin altı an denk geliyor uyurken memeyi aldırabilsiysen o durdukça parmağında oraya pıt pıt vuruyorsun yada hafif hafif ittiriyorsun emmeye devam ediyor bana öyle göstermişlerdi onu uygulamıştım olmuştu bi dene bakalım. Yoruldu bebek tabi uyumak istiyor ama emzirmen gerek. İnşallah yoluna girer canım

Yap yap. Gır gır yap ev süpür ne bileyim dans et

Evet farklıymış doğum şekli yav. Ben belli sırası var sanıyordum.
babam evi süpürüyo annem yerleri silip yemek bulaşık işlerini yapiyo. eşim market pazar çocukla oyun işlerine bakiyo.
Ben de hani bana hani bana deyince kiziyolar
en son bugün anneme dedim ya ben nasıl dogurcam otura otura

Ay ne sanslisin biz ayni sehirdeyiz kapiyi calan yok

Aaa sen böyle doğuramazsın

Şimdi yeni geline yaranma çabasindalar ama kiz baska sehirde o yuzden fazla bisey olmuyor evlenincede istanbulda yaşayacaklar ancak dugun arifesi bi cosarlarsa işte neyse buyuk eltim ailenin reisi gibi zaten herkese yeter o

Allah Allah Allah çekilin büyük gelin geliyor
müstahak bazen böyle eli masalı birileri

Kiz gecen kayisi hişafi yapcam dedim biri bana kayisi gaz yapar yapma sakin dedi ama kimdi unuttum erik yap erik

Yukariyi oku tatlim kayisi gaz yapiyormus bebekte

Altini açmak uyandiriyordu sanki birinde görmüstüm

aaa erik mi iyi geliyormuş. bu daha iyi. erik yapayım onu içerim teşekkür ederim canım :)

güzel yapan olsun da her türlü yerim ben
ben de inciriyle kayisisini falan ayırırım. eşimin kaseye koyuyorum onları
ilk kez iki sene önce yapmıştım. iş yerimde bi arkadaşım hamileydi. çok severmiş yapacak kimsesi yok diye yapmıştım bi daha nasip olmadı ama yapmayı çok isterim:)

Ay olsa ya öyle birşey Karnım kocaman ya yatamıyorum kalkamıyorum. Zaten sürekli çatı ağrıları, adet sancıları bir yandan
Inanmiosun ama ben nisanim gelince meryemana otunu suya koydum okudum ufledim ictim. Ertesi sabah 2 bucuk.cm.acilma vardi. Bi kac saat pilates topunda yaylandim. 3 te yattim uyudum 6 bucukta da sanciya uyandim

Kız şunu yazdın ya lavaboya gittim bi baktım nişan gelmiş Ama kızımda nişandan sonra 2 hafta beklemişti ondan pek heyecanlanamadım
Benden Nisan da gelmedi nişan gelmeden de doğum olur mu bide nişanın üstüne bı hafta koyarsak ohooo doğmayacak o zaman

Ay ne sanslisin biz ayni sehirdeyiz kapiyi calan yok

kiz geldiklerinden beri öyle. ondan önce eşim de doğru düzgün yoktu evde. hamilelikte riskliydi. okula giden çocuğum var aynı zamanda çalışıyodum. iş yerim berbat yoğundu. herseyimle tek başıma ugrastim ev is bebek çocuk. doğum hazırlığını temizligini de tek yaptım.

şimdi de oturunca tuhafıma gidiyo valla
gel dicem diye aramiyolardi bile öyle deyim sana
gelcen mi doğuma deyince de idare edersin olduğu kadar yaparsın nasip bisey diyemem şimdiden deyip kapatıyodu annem.

trombositlerim düştü eşim göreve gitti. erken doğum riski var. yorgunum, canım o kadar dar ki. arayıp da çağırırım diye kadın beni aramadı bile. kaynanam da aynı şekilde iyi iyi deyip kapattılar telefonu. istanbulda kimsemiz yok. ufak bi cocuk var, hamileyim, koca yok arasam ulasamam. bisey olsa bittim demek yani. takipli olduğum hastanede durum netleşene kadar kabul etmedi mesela. bide hastane aradık bi süre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…