2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allah vicdan versin ne diyim. Benm de kucuk.kardesimi ameliyat ettiriyolar kepce kulak ameliyati. Bi de hem annem.hem kv ya dogurursan o gun diye soruyolar. Elinize.kalmam merak etmeyin ilkinde naptiniz ki bunda ne beklicem dedm

Hic gereksiz degil bebek disi kasindikca agzina sokup disini de kasiyo bunlarla. Ben emzik vermiyorum ama versem.kesin alirdim bundan

Eminim, o baska turlu oluyor hiss ediyorum.

Hic gereksiz degil bebek disi kasindikca agzina sokup disini de kasiyo bunlarla. Ben emzik vermiyorum ama versem.kesin alirdim bundan

Ben de düşünmüyordum Emzik ama diğer çalışan arkadaşlarım idealist annelik yapma, özellikle çalışan annenin olmazı Emzik dediler Emzik alınca bunu da alayım dedim.

Ben de düşünmüyordum Emzik ama diğer çalışan arkadaşlarım idealist annelik yapma, özellikle çalışan annenin olmazı Emzik dediler Emzik alınca bunu da alayım dedim.
Ben idealistlikten degil ama hem birakmasi.cok zor diye vermedim cocuklar cok perisan oluyolar. Hem de oglumun cene yapisi babasi gibi dar. Muhtemelen ilerde tel vs gerekicek bi de bunun yuzunden bozulmasin diye vermedim. Ha noldu parmak emdi

Allah vicdan versin ne diyim. Benm de kucuk.kardesimi ameliyat ettiriyolar kepce kulak ameliyati. Bi de hem annem.hem kv ya dogurursan o gun diye soruyolar. Elinize.kalmam merak etmeyin ilkinde naptiniz ki bunda ne beklicem dedm

aynen bak ilkinde de gelmediler
annemi aradım ilkinde ne zaman gelcen dedim. doğuracak gibi hissediyo musun dedi bana dedim ne biliyim ben ilk hamileligim. o zaman daha dogurmazsin dedi akşamına ben doğuma gittim.
kaynanamda annemde ankarada bindiler otobüse geldiler ama ben doğum yaptım kahvaltı yaptım bebeği emzirdim öyle geldiler
bir hafta dolmadan da gönderdim daha çok sinir strese soktular beni
şimdi de bisey olunca diyorum ilkinde de yalnızdım hayırdır diye
ilkinde de herseyi tek tek kendim yapmıştım sadece geldiler evi süpürup silip iki kap yemek yaptılar. giderken dolaba yemek bile yapıp koymadilar hastanede eşim baktı eve geldik eşim baktı bi gece. sonra ben kendi işimi kendim görmeye başladım
misafirlerime benim önceden yapıp buzluğa koyduğum şeyleri çıkarıp ikram ettiler neler neler

Ertesi sabah direk doktora mi gittin onu anlamadım .... Aman ilkkez dogurcam ne bilim ben
Kiz randevum vardi 39+6 da doktor dedi ki bebek kafayi kanaldan.cikarmis sezeryan yapalim mi ama istersen vaktin var 41 e kadar bekleriz. Bekleyelim dedik 2 gunde 1 muayene seklinde sozlestik. O gun ve ertesi.gun pilateste zipladim surekli. 40+0in gece nisam geldi. 40+1 muayenem vardi sabah ona gittim bebek kanala girmis 2 bucuk.cm.acilma olmus. Su sanci kanama olursa gel dedi.yolladi. az daha pilates yaptm o gun aksam sancim basladi iste

işte aradığım pilates topuyla motivasyonu

Bende dogumda annem yanimdaydi smdi yalan soylemeyim. Ama bebek yogunbakimda oldugu icin hastaneden cikinca bi gece kaldi evine gitti. En 8 gun hastane ev mekik dokudum annem yemek vs yapar giderdi. Kv de tum sulalesini toplar gelr az yapmis pilav da yapaymis tuzsuz yapmis der zikkimlanir toplamadan giderdi. Bak yine sinirlendim. Oglan cikinca da bi gece kaldi.annem sonra bida gelen giden olmafi biz de herseyi esimle yaptik. Hala da minnet edip cocugumu birakmam kmse de biz de sana sunu yaptik karsiligini ver diyemez. Doguma da kvye gelme dedim. Anneme de hic bisi demiorum seytan dogur haber ver diyo. Oglum zaten bizle hastaneye gelicek valizi hazir. Allah onulmaz dert vermesin kmseye muhtac etmesin

Kız şunu yazdın ya lavaboya gittim bi baktım nişan gelmiş Ama kızımda nişandan sonra 2 hafta beklemişti ondan pek heyecanlanamadım
Oooo ben senden cok umutluydum zaten. demek o gun bugun doguruyorsun. Her sey gonlune gore olsun. Cok kolay bir dogum olsun. Bizi habersiz birakma.

Inanmiosun ama ben nisanim gelince meryemana otunu suya koydum okudum ufledim ictim. Ertesi sabah 2 bucuk.cm.acilma vardi. Bi kac saat pilates topunda yaylandim. 3 te yattim uyudum 6 bucukta da sanciya uyandim
İnanmamak değil ya. Öncekinde çok heyecanlandım her gün aha doğuruyorum dedim su bekledim sancı bekledim hiçbiri olmadı. En son kontrole bi gittik çocuğun suyu bitmiş dedi suni sancı verdi. Ondan bu sefer kendi sancım olsun istiyorum. Geçen hafta 3 cm açılma vardı zaten ondan yana sıkıntı yok. Ama nst de bir tane bile sancı yoktu. Benim sıkıntı sancının gelmemesi oluyor. Yarın kontrol var bakalım ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…