- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Haftasında yazsın arkadaşlar o vakit
Allah vicdan versin ne diyim. Benm de kucuk.kardesimi ameliyat ettiriyolar kepce kulak ameliyati. Bi de hem annem.hem kv ya dogurursan o gun diye soruyolar. Elinize.kalmam merak etmeyin ilkinde naptiniz ki bunda ne beklicem dedmkiz geldiklerinden beri öyle. ondan önce eşim de doğru düzgün yoktu evde. hamilelikte riskliydi. okula giden çocuğum var aynı zamanda çalışıyodum. iş yerim berbat yoğundu. herseyimle tek başıma ugrastimev is bebek çocuk. doğum hazırlığını temizligini de tek yaptım.
şimdi de oturunca tuhafıma gidiyo valla
gel dicem diye aramiyolardi bile öyle deyim sana
gelcen mi doğuma deyince de idare edersin olduğu kadar yaparsın nasip bisey diyemem şimdiden deyip kapatıyodu annem.
trombositlerim düştü eşim göreve gitti. erken doğum riski var. yorgunum, canım o kadar dar ki. arayıp da çağırırım diye kadın beni aramadı bile. kaynanam da aynı şekilde iyi iyi deyip kapattılar telefonu. istanbulda kimsemiz yok. ufak bi cocuk var, hamileyim, koca yok arasam ulasamam. bisey olsa bittim demek yani. takipli olduğum hastanede durum netleşene kadar kabul etmedi mesela. bide hastane aradık bi süre.
İşimiz topa kaldıysapilates topuna güveniyorum
Hic gereksiz degil bebek disi kasindikca agzina sokup disini de kasiyo bunlarla. Ben emzik vermiyorum ama versem.kesin alirdim bundanBelki gereksiz ama çok hoşuma gitti, ahsap dogal bebek emzik zinciri siparişi verdim
Coco Shoptr %100 Doğal Ahşap Ürünlerden Bebek Emzik ZinciriFiyatı, Yorumları - Trendyol
Coco Shoptr %100 Doğal Ahşap Ürünlerden Bebek Emzik Zinciri yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
E listemiz var doğuran versin bilgiyi yazalım hemenE biriniz liste tutun o zaman
Eminim, o baska turlu oluyor hiss ediyorum.Çok heycanlı yav.bende yazmak istiyorum çok az kaldı. Bir tuhaf hissediyorum kendimi.
Hahaha boşver birazda adamlar çalışsın.
Ya keşke 3 gün kalsam. Gaz çıkartmadım diyemiyorum muyum?
Bazen benim de oluyor dayanılacak gibi değil hemde. Mecbur parol içiyorum. Eşim msj falan yapıyor. Yoksa ağlıyorum ağrıdan.
Yaaa hayırlı olsun.tez zamanda iyileşip toparlanın inşallah. Bir arkadaşımın da başına gelmişti böyle bir şey. Bana 1 ay sürdüğünü sonra normale döndüğünü söylemişti. Ama herkesin aynı değil tabi dr ile mutlaka görüş irtibatta kal.
Ay hadi olacak bence senin 1 haftaya
Ay maşallah kuzularaçok sevindim inşallah hayırlısı ile bir an önce kavuşursunuz.
Senin en son aldığın kremde mi işe yaramadı. Lierac mı neydi?
Bende her gün deniz diyorum ama benim koca da bana nau nau diyor.
Hıçkırık olmadığına gerçekten emin misin? Yani o da öyle ritmik atıyor çünkü.
Maşallahbenim koca doğurcam diye markete götürmüyor artık.
Hic gereksiz degil bebek disi kasindikca agzina sokup disini de kasiyo bunlarla. Ben emzik vermiyorum ama versem.kesin alirdim bundan
Ertesi sabah direk doktora mi gittin onu anlamadım .... Aman ilkkez dogurcam ne bilim benKiz nasi bilcem doktor bakti
Şu ilk panoya bı sekme daha açılmaz mi doğum boy kilo diyeE biriniz liste tutun o zaman
Ben idealistlikten degil ama hem birakmasi.cok zor diye vermedim cocuklar cok perisan oluyolar. Hem de oglumun cene yapisi babasi gibi dar. Muhtemelen ilerde tel vs gerekicek bi de bunun yuzunden bozulmasin diye vermedim. Ha noldu parmak emdiBen de düşünmüyordum Emzik ama diğer çalışan arkadaşlarım idealist annelik yapma, özellikle çalışan annenin olmazı Emzik dedilerEmzik alınca bunu da alayım dedim.
Allah vicdan versin ne diyim. Benm de kucuk.kardesimi ameliyat ettiriyolar kepce kulak ameliyati. Bi de hem annem.hem kv ya dogurursan o gun diye soruyolar. Elinize.kalmam merak etmeyin ilkinde naptiniz ki bunda ne beklicem dedm
Kiz randevum vardiErtesi sabah direk doktora mi gittin onu anlamadım .... Aman ilkkez dogurcam ne bilim ben
Yaziyo dogurduklari hafta listede. Haftasi tarihi her seyi var.E biriniz liste tutun o zaman
Kiz randevum vardi39+6 da doktor dedi ki bebek kafayi kanaldan.cikarmis sezeryan yapalim mi ama istersen vaktin var 41 e kadar bekleriz. Bekleyelim dedik 2 gunde 1 muayene seklinde sozlestik. O gun ve ertesi.gun pilateste zipladim surekli. 40+0in gece nisam geldi. 40+1 muayenem vardi sabah ona gittim bebek kanala girmis 2 bucuk.cm.acilma olmus. Su sanci kanama olursa gel dedi.yolladi. az daha pilates yaptm o gun aksam sancim basladi iste
Bende dogumda annem yanimdaydi smdi yalan soylemeyim. Ama bebek yogunbakimda oldugu icin hastaneden cikinca bi gece kaldi evine gitti. En 8 gun hastane ev mekik dokudum annem yemek vs yapar giderdi. Kv de tum sulalesini toplar gelr az yapmis pilav da yapaymis tuzsuz yapmis der zikkimlanir toplamadan giderdi. Bak yine sinirlendim. Oglan cikinca da bi gece kaldi.annem sonra bida gelen giden olmafiaynen bak ilkinde de gelmediler
annemi aradım ilkinde ne zaman gelcen dedim. doğuracak gibi hissediyo musun dedi banadedim ne biliyim ben ilk hamileligim. o zaman daha dogurmazsin dedi akşamına ben doğuma gittim.
kaynanamda annemde ankarada bindiler otobüse geldiler ama ben doğum yaptım kahvaltı yaptım bebeği emzirdim öyle geldiler
bir hafta dolmadan da gönderdim daha çok sinir strese soktular beni
şimdi de bisey olunca diyorum ilkinde de yalnızdım hayırdır diye
ilkinde de herseyi tek tek kendim yapmıştım sadece geldiler evi süpürup silip iki kap yemek yaptılar. giderken dolaba yemek bile yapıp koymadilarhastanede eşim baktı eve geldik eşim baktı bi gece. sonra ben kendi işimi kendim görmeye başladım
misafirlerime benim önceden yapıp buzluğa koyduğum şeyleri çıkarıp ikram ettilerneler neler
Oooo ben senden cok umutluydum zaten. demek o gun bugun doguruyorsun. Her sey gonlune gore olsun. Cok kolay bir dogum olsun. Bizi habersiz birakma.Kız şunu yazdın ya lavaboya gittim bi baktım nişan gelmişAma kızımda nişandan sonra 2 hafta beklemişti ondan pek heyecanlanamadım
İnanmamak değil ya. Öncekinde çok heyecanlandım her gün aha doğuruyorum dedim su bekledim sancı bekledim hiçbiri olmadı. En son kontrole bi gittik çocuğun suyu bitmiş dedi suni sancı verdi. Ondan bu sefer kendi sancım olsun istiyorum. Geçen hafta 3 cm açılma vardı zaten ondan yana sıkıntı yok. Ama nst de bir tane bile sancı yoktu. Benim sıkıntı sancının gelmemesi oluyor. Yarın kontrol var bakalım ne diyecekInanmiosun ama ben nisanim gelince meryemana otunu suya koydum okudum ufledim ictim. Ertesi sabah 2 bucuk.cm.acilma vardi. Bi kac saat pilates topunda yaylandim. 3 te yattim uyudum 6 bucukta da sanciya uyandim
Yaziyo dogurduklari hafta listede. Haftasi tarihi her seyi var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?