2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay bu sefer gelir insallah ne zaman doktor randevun

Popoya soguk islak mendil ayak altina tirbagi biraz sert surtmek cene altindan durtmek soyup kol icine ensesine islak mendil surmek. Ama sarilik olan bebekte ise yaramayabiliyo. O zaman sagip biberonla vermen gerekiyo.
Azda olsa emmeye başladı devamı gelmezse biberon vericem mecbur cnm
Soyup rahatsiz edebilir, bezini acabilir, ayaginin altina cizer gibi baski yapabilirsin. Dürtüyorsun, rahatini bozuyosun çocuğun kisaca. Soguk bi bezle ayaklarini, bacaklarini bile silebilirsin.
Neler yaptım ama yok valla, biraz önce azda ols olsa emzirebildim ama uyku haliyke çok cansız çekti ne kadar süt gelmiştir bilemedim cnm
Doğum yapan anneler biye bebişlerinizin boy ve kilosunu da söylemiyorsunuz? Ben merak ediyorum da azcık
Benimki 35 haftalık doğdu 49 cm, 2930 gr doğdu, sarılıktan dolayı 2660 a düştü
Sarılıktan dolayıda uyukluyor sanırım denedim epey bişey azda olsa emdi gibi cnm
Gıdısını ittire ittire azcık emzirdim bende cnm, tabi yetrli olmamılçştır ama hiç yoktan iyidir
Ablamın bebişinin ayaklarına burnuna dokunurduk hep o da sarılık olmuştu. Zorla uyandırıyorduk valla
Çok zor valla cnm inşallah sizlerin bebişlerde çıkmaz

senin de zor stresli geçmiş lohusalik canım inşallah bunda çok güzel gecer
eşler daha yardımcı zaten bu konularda. Allah razı olsun

ben ilkinde sancidan çok bagirmistim o yüzden ısrarla çağırdım. oğlumu emanet edecek kimse yok çünkü. gelirse korkar çocuk yazık. doğumun gecesi gündüzü yok her an olabiliyor malum.

ama zaman zaman ben de senin gibi doğurup haber vereyim diye düşünmedim değil Allah merhamet vicdan versin. halden anlamak istemeyen insanla zor oluyo hersey

Oooo ben senden cok umutluydum zaten. demek o gun bugun doguruyorsun. Her sey gonlune gore olsun. Cok kolay bir dogum olsun. Bizi habersiz birakma.
Ben de kendimden umutluyum İlkinde doğum hızlı olmuştu bunda da başlasa eminim hızlıca ilerler zaten. Birde ben pek tezcanlıyımdır işlerim falan hızlı hızlı olur hemen. Ondan bebelerde öyle olsun istiyorum

Ben sakin sakin cekiom sanciyi. Zaten 4 saat cektim epidural takildi sonra. Aksam olursa uyur odada. Yoksa da oyuncaklarini kitaplarini koyduk valizine yapar bisiler artk

kendimi okumuş gibi oldum şu an hayırla sağlıkla al kucağına canım inşallah ben de dogururum artik

Kızlar sabah 10.30 da Sezeryanım olacak, Türkiye’ye göre 17.30da. Dualarınızı eksik etmeyin. Aileme söylemedim doğum olacağını. Gurbetteyiz stres olmasınlar diye, doğumdan sonra söyleyeceğim. Bugün aşırı yoğun geçti. Eve gelince yemek derdim olmasın diye yemeklerimi bile yaptım. Tek olmak çok zor. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Doğum sonrası toparlanınca yazarım. Allah’a emanet olun

Haah şimdi anladım

Ben sakin sakin cekiom sanciyi. Zaten 4 saat cektim epidural takildi sonra. Aksam olursa uyur odada. Yoksa da oyuncaklarini kitaplarini koyduk valizine yapar bisiler artk

ben nst de 19 20 çıkan sancıyı bile hissediyorum ya o yüzden kısa ama etkili bi sancı süreci yaşamıştım ilk doğumda.
en iyisi evde beklemesi bizim oğlanın yoksa korkar.

siz kendinize göre ayarladiysaniz çok iyi
ben de isterdim kimseye muhtaç olmayayım kendi kendimize halledelim:)

Top o kadar etki etti mi yaa :)) şuan kullanmaya başladın mı topu? Genetik mi acaba ailede annen kolay mı yapmış doğumları?

Allahım siz ilgisiz olmalarından çekmişsiniz bende çok ilgiden çektim. Daha doğrusu çok karışmalarından. Annem bir yandan kv bir yandan hatta inanmazsınız kb bir yandan çocuk emdi mi, süt geldi mi, meme ucu çıktı mı, çocuk uyudu mu uyandı mı diye 25 gün başımı beklediler. Annem ve kv emzirirken bile başımda dikilip ne kadar emdi diye kontrol ediyorlardı. Hele alt değiştirme, banyo falan evde tören halinde gerçekleşiyordu Bu sefer eşimden tek ricam sakinlik ve yalnızlık istiyorum dedim. Annemlerin yaşadığı şehirde 2 sokak ötede ev aldık orayı döşedik. Annem büyük kıza bakacak bende bebekle ilgileneceğim. Kayınvalideler 1 haftalığına gelmek istiyor. Onları da birkaç gün durunca eşime söyleyip gönderteceğim. Yoksa bu sefer bir evde 3 aile şeklinde yaşayamam çatlarım

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin güzel haberlerini bekliyoruz

Güzel haberlerini bekliyoruz, sağlıkla kavuş yavruna inşallah

bizimkiler yeltenir gibi oldular. ben odaya kapattım kendimi. siz yemeğe temizliğe bakın bebeğe ben bakarım dedim. eşimden başka kimseyi sokmadim
kakali bezini bile göremediler. Bir hafta olmadan gönderdim. göbek bağı 15. gün düştü. İlk banyosunda da kendim yaptırdım.

eger ben böyle sınır cekmesem bebeği bana da vermezlerdi eminim. ben sevmem işime karisilmasini. Sen de odaya kapat kendini kalabalık olacaksa

hareketli çocuk seviyorum aslında ben ama bazen yoruyo
Hareketli çocugu bende seviyorum ama başkasında
Kızlar uyanmayan bebişe çözümünüz varmı sabahtan beri uyandırıp emziremedim 2/3 çekiyor mümkün değil uyanmıyor sonra
Ayagının altına yavaşca vur burnunu sık muhakkak uyandır aglarsa ağlasın.benimkikerde çok uyurdu burnunu sıkarken aglatırken uyandırırım.

Top o kadar etki etti mi yaa :)) şuan kullanmaya başladın mı topu? Genetik mi acaba ailede annen kolay mı yapmış doğumları?
Top için açılmayı çok hızlandırıyor diye söylüyorlar. Bende de hastanede squat çok yaptırmışlardı. Sancı aralarında squat yapınca da açılma hızlanıyor aklınızda olsun

Ay ben de aynısını istiyorum, bebeğe karışmasından yemek ve temizlik yapsalar yeter. Zaten sezaryen öncesi temizliğe abla gelecek, sonrasında da ucundan süpürür moplasalar abla gelene kadar yeter. Ben zaten normalde karisilmasindan hoşlanmam, soylenirim, bebekte heykeller 2 katı umarım hem annem hem kv çok söylenmez

Bence de Çoğumuz Ağustos anası olcak kızımda Ağustos annesi idim ama 30temmuz sezaryen oldu doktor keşkem 1 ,2,3 Ağustosa verse belime sagdan sagdan vuruyor dogurcaaaaammmmDayanamıyoğğmmmm
Benim keske bi belimden vursa alttan ustten sagdan soldan dogursam ben dogururm zaar

Bende normalde işime karıştırmam ama o zaman doğum yapınca sudan çıkmış balığa dönmüştüm. Birde herkes birşeyler söylüyor elimde de 2700 gr kedi yavrusu kadar bebe olunca iyice safa döndüm. Ama bu sefer herşeyimi önceden ayarladım. Eşimde bende eski acemiler değiliz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…