2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde 4 ağustos sanırım aynı kafadayız bizede 3 yıllık evli ve 4 kişi olacağız ilk bebeğime 1. Ayda 2. Kızıma da 17 aylikken hamile kaldim

Top o kadar etki etti mi yaa :)) şuan kullanmaya başladın mı topu? Genetik mi acaba ailede annen kolay mı yapmış doğumları?
Annem benden de hizli ve kolay dogururmus. Ama top cok etkili. Hastanede de kullandirio bazi doktorlar. Ben baslamadim cunku popom hala iyilesmedi. Iyesiim.hemen baslicam

Top için açılmayı çok hızlandırıyor diye söylüyorlar. Bende de hastanede squat çok yaptırmışlardı. Sancı aralarında squat yapınca da açılma hızlanıyor aklınızda olsun
Şu videoya denk geldim burada, açılması için yaptığı egzersizlerde var squat. Deneyeceğim :)

Ay insan dört gözle sancı çekmeyi bekler mi biz bekliyoruz valla analık böyle birşey işte. Acı çekeceğini bile bile razı olup yalnızca sağlıkla bebeğini bekliyorsun
He gıı napim baska gelsede oda rahatlasa bende artik cok zorlaniyorum gunler haftalar gectkce hergun yeni bisey cikiyo .. yıldım

Valla aynen 36 haftadan itibaren iyice zorluyormuş ileri haftalar, beni çok kısıtladı.. 39 u düşününce oo bugünler azcık bii şey b iş yapsam bitiyo pilim otur kalk yat hepsi ayrı zor tek başına desteksiz.. Normal doğuracak olsam da yapamazdım heralde çünkü yürütüş plates bol hareket hiç hiç yok.. Evin içinde iki wc git gel mahfoluyorum bizim de tarihi dr ilk muayene gidince yazmıştı direk 39+0 baz alarak öyle kaldı.. Bende bilerek öne almak istemedim son kontrolde, zaten durmaz o kadar sanki kendi gelir plansız sezaryen olur diye beklemedeyim.. Ben de doğal başlangıcı bi olsun istiyorum görmek yaşamak istiyorum o anı..

ben açıklama yapmadım mesela. ben bebeğe bakarım bisey olursa sizi çağırırım dedim. uyicam dedim kapattım kapıyı da.

tersimden mi korktular naptilar gelemediler
bence de anneye bebeğiyle bağ kurup alışması için fırsat tanınmalı. kimi torunum diye aliyo herseyini yapiyo. halbuki gecicisin sen anne yapsa kendine güveni de gelir sütü de artar morali de yerinde olur.

benim hastanede sütüm yoktu. bebekle başbasa kalıp sevip emzirdikce arttı:) mis gibi yöntem işte

Annem benden de hizli ve kolay dogururmus. Ama top cok etkili. Hastanede de kullandirio bazi doktorlar. Ben baslamadim cunku popom hala iyilesmedi. Iyesiim.hemen baslicam
Annem doğumlarını kolay yapmış, ben tekerlekli sandalyede kendim çıkmışım yere düşmüşüm zaten asansörde ama eski zamanlar tabi annem benim gibi yatarak geçirmemiş hamileliği boyunca hep ev işi çocuk akraba işleri uğraşmış hareketliymiş. Ablamın ikizlerde açılması olmuş, o aslında hep yattı. 34te suyu geldi gece. Doktor gel normal doğurayım demiş, ikizlerin biri ters pozisyondaydı çeviririm onuda demiş ama ablam yok kes al demiş :) onlardaki performansı kendimden de bekliyorum. Günde 3-4 kere çıkıyorum topun üzerine kısa duruyorum ama. Devam o zaman topla çalışmaya :))

Bende de emanet edememe sıkıntısı olmustu. inşallah hersey güzel olur canım 2.700 de gayet güzel maşallah

Kayın valide mevzuları lohusalik depresyonlar vs o kadaaaaaa doluyum ki yazsam uzun uZun ammaaa gücüm yok ay enerjim yok konuşmaya bu hamileliğim geçmiş lohusaligimda çektiğim sıkıntılarla geçti onlari bastırdı idim gün yüzüne çok pissss çıktı. Kimseyi görmek duymak istemiyorum Allah muhtaç etmesin. Daha hamile kaldığım gün rüyalarımda k valide ile kavga ediyordum sonra gerçek olduama yüzsüz napım hala guzum diyor onca ağır şeyi o dememis gibi yüzüne dedim ya sevemiyorum zorla mı kendi kendini bitirdi bende. İçim almıyor. Kizi da bi sene bizde kaldı daha yoruldum ben. Allah güç versin ben bakarım çocuğuma. K validem çocuk delisi dogurabilse doğurur aşırı sahipleniyor hiç hoşlanmıyorum. Biliyosunu odaya girdiğimde cocugumun agzina göğsünü dayamisti kocasi çocuğunun yanında terbiyesiz bi de bana hastalıklı miyim ben ne var ben mutlu olmuştum k validem yapmıştı diyor şaka gibi bir kadın neyse anlat anlat bitmezaman deyim ilk olanlar dikkat edin yalnızlık daha güzel kafa rahat sacma salak müdahelelerine izin vermeyin. İsterse üzülsün ben küçüktüm o zaman tabi yaş alinca anlıyor insan

Ayy nasi dusmussun ya ben ikina.ikina doguramadim cok imrendim tabi dusmesine degil de sen bekle temmuz bitsin ondan sonra basla. Daha erken sana

Seninki baska boyut yapabilse senin yerine dogururmus. Normalde asla muhatap olmayacagin insanla.kocan icin oluosun iste.

Cok haklısın, anneye de zaman vermeliler. Başlarım torunlarina, zaten hamilelikte çok soylendim çok bekledigim bu bebegimi, her şeyine ben karar vercem diye Rabbım sağlıkla dq dünyaya gelmesini, mis gibi koklamayi nasip etsin inşallah

bence de ilk doğum yapacaklar tetikte olsun. mümkün mertebe büyükleri karistirmasinlar işlerine çok haklısın..

benim kv bebeği kucağına alıp sevmemişti koklamamisti. pis demişti açık açık
öyle mi dedim içimden. sabunlu bezle sildim duruladim. sonra sevmek istedi ama vermedim kucağına
sadece gideceği akşam vermiştim 10 dk tutmamastir.
terbiyesiz kadın ne demek pis demek

seninki de az çatlak değilmiş yalnız

Seninki baska boyut yapabilse senin yerine dogururmus. Normalde asla muhatap olmayacagin insanla.kocan icin oluosun iste.
Ya ya mecbur o gelmişti doğuma küçücük ev bir dolu ailece. Hastahaneye de geldi bebeğe bakıyoruz eşimle seviyoruz o kadar bakmayın anne baba nazari deger filan kıskandı resmen ya hu Allahim kalbi dar o kadar da ibadet eder güya. 40ı çıkmadan görmeye gelmesini istemiyorum çünkü ağzıma gelmeyecek ne varsa gelecek derecedeyim ben ben değilim

amin canım inşallah

sen bebekle basbasa kalmaya bak. kısa ve net cevaplar ver. kimseye bisey açıklama zahmetine de girme. kendini açıklamak zorunda değilsin

inşallah çok güzel geçer lohusaligin

Senin ki de ayrı boyut benimki düşkün yer yalar yutar iyyyyyyu Allahim inan içime geri sokasim geliyor bebelerimi

Ayy nasi dusmussun ya ben ikina.ikina doguramadim cok imrendim tabi dusmesine degil de sen bekle temmuz bitsin ondan sonra basla. Daha erken sana
Annem kontrolden geliyo taksi daha kapıdan gitmeden suyu geliyo aynı taksiyle hoop geri zeynep kamile:) tekerlekli sandalyede asansörde çıkarken düşmüşüm, kordonunu gördüm diyor:) doktora sordum öyle başladım canım, başlayabilirsin demişti bu hafta

Benim anam 1i 9 aylık ölü doğum toplam 5 normal doğum yapmış kadın sesi bile çıkmadan çatır çatır rahatça doğurmuş amma velakin ben korrrrkaaakkkkk sezaryen kolay geliyor tabi değilde normal doğum herkesim farklı hikayesi kimisi çok kolay kimisi zor yapıyor 1 avazda doguruverin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…