Ay insan dört gözle sancı çekmeyi bekler mi biz bekliyoruz vallaBenim keske bi belimden vursa alttan ustten sagdan soldan dogursam ben dogururm zaar
Benimde 4 ağustos sanırım aynı kafadayız bizede 3 yıllık evli ve 4 kişi olacağızAa bizim de 31 Agustos. Ama sadece 3 yillik evliyiz. Cocuklari hemen yaptik ama zaten biz cocuk istedigimizden evlenmeye karar verdik. Ilk ay kimyasal gecirdim. Bir ay ara verip yine denedik. Cok sukur 3. Ayimda kizima hamile kaldim. Kizim 16 aylikken de oglumuza hamile kaldim. 35 yasini gecmeden 2 cocugumuz olsun istiyorduk. Allah gonlumuze gore verdi sukurler olsun.
Annem benden de hizli ve kolay dogururmus. Ama top cok etkili. Hastanede de kullandirio bazi doktorlar. Ben baslamadim cunku popom hala iyilesmedi. Iyesiim.hemen baslicamTop o kadar etki etti mi yaa :)) şuan kullanmaya başladın mı topu? Genetik mi acaba ailede annen kolay mı yapmış doğumları?
Top için açılmayı çok hızlandırıyor diye söylüyorlar. Bende de hastanede squat çok yaptırmışlardı. Sancı aralarında squat yapınca da açılma hızlanıyor aklınızda olsun
He gıı napim baska gelsede oda rahatlasa bende artik cok zorlaniyorum gunler haftalar gectkce hergun yeni bisey cikiyo .. yıldımAy insan dört gözle sancı çekmeyi bekler mi biz bekliyoruz vallaanalık böyle birşey işte. Acı çekeceğini bile bile razı olup yalnızca sağlıkla bebeğini bekliyorsun
Kesinlikle o hafta baya uzak geliyor aslında annem hacdan 29u gelcek ondan sonraya hangi gün olabilir sorcam cidden dayanılmaz oldu benim için son günlerde ağırlaştım kocaman karnım catlicak orta yerinden sanki belim sırtım vajinaya baskı yapıyor aha çıkacak az kaldı diyorumPazartesi sorcam Önceye hangi gün olursa versin illa 08.08 olsun diye bi gayem yok
Ay ben de aynısını istiyorum, bebeğe karışmasından yemek ve temizlik yapsalar yeter. Zaten sezaryen öncesi temizliğe abla gelecek, sonrasında da ucundan süpürür moplasalar abla gelene kadar yeter. Ben zaten normalde karisilmasindan hoşlanmam, soylenirim, bebekte heykeller 2 katı umarım hem annem hem kv çok söylenmez
Annem doğumlarını kolay yapmış, ben tekerlekli sandalyede kendim çıkmışım yere düşmüşüm zaten asansördeAnnem benden de hizli ve kolay dogururmus. Ama top cok etkili. Hastanede de kullandirio bazi doktorlar. Ben baslamadim cunku popom hala iyilesmedi. Iyesiim.hemen baslicam
Bende normalde işime karıştırmam ama o zaman doğum yapınca sudan çıkmış balığa dönmüştüm. Birde herkes birşeyler söylüyor elimde de 2700 gr kedi yavrusu kadar bebe olunca iyice safa döndüm. Ama bu sefer herşeyimi önceden ayarladım. Eşimde bende eski acemiler değiliz artık
Ayy nasi dusmussun ya ben ikina.ikina doguramadim cok imrendimAnnem doğumlarını kolay yapmış, ben tekerlekli sandalyede kendim çıkmışım yere düşmüşüm zaten asansördeama eski zamanlar tabi annem benim gibi yatarak geçirmemiş hamileliği boyunca hep ev işi çocuk akraba işleri uğraşmış hareketliymiş. Ablamın ikizlerde açılması olmuş, o aslında hep yattı. 34te suyu geldi gece. Doktor gel normal doğurayım demiş, ikizlerin biri ters pozisyondaydı çeviririm onuda demiş ama ablam yok kes al demiş :) onlardaki performansı kendimden de bekliyorum. Günde 3-4 kere çıkıyorum topun üzerine kısa duruyorum ama. Devam o zaman topla çalışmaya :))
Seninki baska boyut yapabilse senin yerine dogururmus. Normalde asla muhatap olmayacagin insanla.kocan icin oluosun iste.Kayın valide mevzuları lohusalik depresyonlar vso kadaaaaaa doluyum ki yazsam uzun uZun ammaaa gücüm yok ay enerjim yok konuşmaya bu hamileliğim geçmiş lohusaligimda çektiğim sıkıntılarla geçti onlari bastırdı idim gün yüzüne çok pissss çıktı. Kimseyi görmek duymak istemiyorum Allah muhtaç etmesin. Daha hamile kaldığım gün rüyalarımda k valide ile kavga ediyordum sonra gerçek oldu ama yüzsüz napım hala guzum diyor onca ağır şeyi o dememis gibi yüzüne dedim ya sevemiyorum zorla mı kendi kendini bitirdi bende. İçim almıyor. Kizi da bi sene bizde kaldı daha yoruldum ben. Allah güç versin ben bakarım çocuğuma. K validem çocuk delisi dogurabilse doğurur aşırı sahipleniyor hiç hoşlanmıyorum. Biliyosunu odaya girdiğimde cocugumun agzina göğsünü dayamisti kocasi çocuğunun yanında terbiyesiz bi de bana hastalıklı miyim ben ne var ben mutlu olmuştum k validem yapmıştı diyor şaka gibi bir kadın neyse anlat anlat bitmez aman deyim ilk olanlar dikkat edin yalnızlık daha güzel kafa rahat sacma salak müdahelelerine izin vermeyin. İsterse üzülsün ben küçüktüm o zaman tabi yaş alinca anlıyor insan
ben açıklama yapmadım mesela. ben bebeğe bakarım bisey olursa sizi çağırırım dedim. uyicam dedim kapattım kapıyı da.
tersimden mi korktular naptilar gelemediler
bence de anneye bebeğiyle bağ kurup alışması için fırsat tanınmalı. kimi torunum diye aliyo herseyini yapiyo. halbuki gecicisin sen anne yapsa kendine güveni de gelir sütü de artar morali de yerinde olur.
benim hastanede sütüm yoktu. bebekle başbasa kalıp sevip emzirdikce arttı:) mis gibi yöntem işte
Kayın valide mevzuları lohusalik depresyonlar vso kadaaaaaa doluyum ki yazsam uzun uZun ammaaa gücüm yok ay enerjim yok konuşmaya bu hamileliğim geçmiş lohusaligimda çektiğim sıkıntılarla geçti onlari bastırdı idim gün yüzüne çok pissss çıktı. Kimseyi görmek duymak istemiyorum Allah muhtaç etmesin. Daha hamile kaldığım gün rüyalarımda k valide ile kavga ediyordum sonra gerçek oldu ama yüzsüz napım hala guzum diyor onca ağır şeyi o dememis gibi yüzüne dedim ya sevemiyorum zorla mı kendi kendini bitirdi bende. İçim almıyor. Kizi da bi sene bizde kaldı daha yoruldum ben. Allah güç versin ben bakarım çocuğuma. K validem çocuk delisi dogurabilse doğurur aşırı sahipleniyor hiç hoşlanmıyorum. Biliyosunu odaya girdiğimde cocugumun agzina göğsünü dayamisti kocasi çocuğunun yanında terbiyesiz bi de bana hastalıklı miyim ben ne var ben mutlu olmuştum k validem yapmıştı diyor şaka gibi bir kadın neyse anlat anlat bitmez aman deyim ilk olanlar dikkat edin yalnızlık daha güzel kafa rahat sacma salak müdahelelerine izin vermeyin. İsterse üzülsün ben küçüktüm o zaman tabi yaş alinca anlıyor insan
Ya ya mecbur o gelmişti doğuma küçücük ev bir dolu ailece. Hastahaneye de geldi bebeğe bakıyoruz eşimle seviyoruz o kadar bakmayın anne baba nazari deger filan kıskandı resmen ya hu Allahim kalbi dar o kadar da ibadet eder güya. 40ı çıkmadan görmeye gelmesini istemiyorum çünkü ağzıma gelmeyecek ne varsa gelecek derecedeyim ben ben değilimSeninki baska boyut yapabilse senin yerine dogururmus. Normalde asla muhatap olmayacagin insanla.kocan icin oluosun iste.
Cok haklısın, anneye de zaman vermeliler. Başlarım torunlarina, zaten hamilelikte çok soylendim çok bekledigim bu bebegimi, her şeyine ben karar vercem diyeRabbım sağlıkla dq dünyaya gelmesini, mis gibi koklamayi nasip etsin inşallah
Senin ki de ayrı boyut benimki düşkün yer yalar yutar iyyyyyyu Allahim inan içime geri sokasim geliyor bebelerimibence de ilk doğum yapacaklar tetikte olsun. mümkün mertebe büyükleri karistirmasinlar işlerine çok haklısın..
benim kv bebeği kucağına alıp sevmemişti koklamamisti. pis demişti açık açık
öyle mi dedim içimden. sabunlu bezle sildim duruladim. sonra sevmek istedi ama vermedim kucağına
sadece gideceği akşam vermiştim 10 dk tutmamastir.
terbiyesiz kadın ne demek pis demek
seninki de az çatlak değilmiş yalnız
Annem kontrolden geliyo taksi daha kapıdan gitmeden suyu geliyo aynı taksiyle hoop geri zeynep kamile:) tekerlekli sandalyede asansörde çıkarken düşmüşüm, kordonunu gördüm diyor:) doktora sordum öyle başladım canım, başlayabilirsin demişti bu haftaAyy nasi dusmussun ya ben ikina.ikina doguramadim cok imrendimtabi dusmesine degil de sen bekle temmuz bitsin ondan sonra basla. Daha erken sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?