2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Senin ki de ayrı boyut benimki düşkün yer yalar yutar iyyyyyyu Allahim inan içime geri sokasim geliyor bebelerimi

benim oğlan fena hakkından geliyo babaannesinin aslan oğlum diyorum içimden
hiç ayarları yok bu kv lerin ya. Bi tane de ayarlisi denk gelse ne iyi olurdu

Okudukca dişim agrıdı

benim oğlan fena hakkından geliyo babaannesinin aslan oğlum diyorum içimden
hiç ayarları yok bu kv lerin ya. Bi tane de ayarlisi denk gelse ne iyi olurdu
Benimde kiz hallediyo valla ögretsen o kadar demez kb kv hepsinin hakkindan gelir agzina ne gelirse patavatsizda biraz

Benimde kiz hallediyo valla ögretsen o kadar demez kb kv hepsinin hakkindan gelir agzina ne gelirse patavatsizda biraz

benimki de işine gelince babaanne babaanne der her istediğini yaptırır peşinde koşturur sonra sen git bizim evimizden seni sevmiyorum bana karışamazsın diye bi baslar
müstahak bunlara ama
aynen öğretsen bu kadar öğretemezsin
aferin kıza helal olsun

Aynen her zman pofpoflamak olmaz birazda dersini vermek lazim senin oglanda az degil masallah benim kizin isine geldigi gibi cıkarına bakar sonra aninda tekmeyi basar affi yok

Aynen her zman pofpoflamak olmaz birazda dersini vermek lazim senin oglanda az degil masallah benim kizin isine geldigi gibi cıkarına bakar sonra aninda tekmeyi basar affi yok

kiz akrep burcu mu benim oğlan da aynı akrep burcu

şimdiki çocuklar harika diyolar ya hepsi harika cidden

Benim kiz anneanne ve dede düşkünü ama babaanne büyükbabayla daha yeni yıldızı barıştı bir kac senedir düşünün. 7 yaşında ohhhh canima degsin hiç öğretmedim kendi içi almadi benim gibi demek napim annemlere düşkünlüğünü bilir kıskanırdı. Gecen bizde idi hasta iken gelmiş öptü durdu tabi kızımı kizim da baya ateşlendi aşırı sinirlendim sonradan öğrendim hasta geldiğini. Neyse dedim bak kizim babannen öpmesin seni hasta olursun diye oda unutmaz hiç öptürmedi hasta olurum sen opersen dedi yüzüne ahahahaahBenim kızda sağolsun herkese sevdirmez kendini

O degilde bugün kasılmam çok fazla dogurcam diyip diyip kasıldı çocuk yokkk anneeem sen dur 1 Ağustostan sonra serbest. Ama çok zorlaştı yani hic bir pozisyonda oturmak yatmak asla mümkün değil

Tecrübeli hanımlar, hastane cantasına veya dogumdan sonra evde kullanmak için süt artırıcı neler alıyorsunuz ne kullanmak lazım cay, damla vs nasıl bir hazırlık yapıyorsunuz
Ben pompamı koydum canım ikinci olmasına ve ilkinde sütüm çok olmasına rağmen. Ne olur ne olmaz hemen öyle fokur fokur süt gelmiyor ilk birkaç gün. Göğüs ucunu sıkınca geliyor var sanıyorsun. Benimde oğlumun sarılığı 13e kadar yükselmişti annem sürekli, uyur bebek bu, uyandırma emdi ona yeter diyip duruyordu. Bebek sapsarıydı. Öyle bişey yok aç olan bebek uyur uyanmaz. En geç 2saatte emmeli. Bebek Her istediğinde meme verilmeli. İlla 2saat dolmadı diyip vermemezlik yapmayın. Anne sütü yokluğunda kesinlikle mama vermelisiniz zaten doktor belirliyor verip vermeyeceğinizi. Mama kötü birşey değil. Sakın üzülmeyin o psikoloji ile sütüm yok vs diye çünkü günden güne artıyor. Doktora sormadanda mama vermeyin. pozitif olunmalı stres yapılmamalı süt konusunda. Bende ilk 3-4gün mama verdim kendi sütüm artana kadar vermeseydim hastaneye yatırırdık çünkü. Alternatif beslenme yöntemlerine bakın biberon vermek sorunda değilsiniz. Biberonda ise avent meme reddi yapmıyor bence. Sütü artırmada en etkili yöntem pompa bence arz talep meselesi meme ne kadar uyarılırsa vücut okadar süt üretiyor. Bebek yeni doğdupunda çabuk yoruluyor ememiyor. Önce emzirin sonra pompa yapıp sağdığınız sütü verin baktınız aranıyor doktorda mama verşn dediyse en son mama verin. Günden güne hem bebeğin emdiği hemde sizin sağdığınız süt artacağı için mama miktarı azalacak ve birkaç gün sonra mama vermeyeceksiniz bile. Yine sadece emme ve pompa sonrası vereceğiniz süt yeterli gelir. Tabiki bunlar kişiden kişiye göre değişir bende işe yaradı. pompayı kesin yapacağım iki saatte bir hastanedeyken. Humana çay aldım bende etkili olmuştu, bestlak damlayı çok öneriyor herkes. Uyumak çok önemli bebek uyurken bırakın ev dağınık kalsın sizde yatın. Uyanınca göğüsleriniz dolmuş oluyor. Bulgur, dereotu, komposta çok süt yaptı bende. Söyleceklerim bu kadar çok uzatmışım zaten

Şu videoya denk geldim burada, açılması için yaptığı egzersizlerde var squat. Deneyeceğim :)
Ayy çok duygulandım yine gece gece ağlama tuttu ne güzel videoymuş, başları baya eglenceliydi de sonra acı çekmeye başlayınca bana fenalık geldi ama o bebişin geldiği an bitirdi beni inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza böyle

Ben kedi ve bebekle yolculuk yaptım hatta kediyi uçak tuttu kustu bir de o uçağın daracık tuvaletine gidip onu temizledim falan Çok soğukta hasta olur tabi alışkın değilse. Bizimki yazın hasta oluyor hep, mutfak cami sürgülü onu kendi açıyor güneşlenip güneşlenip klimanın karşısına geçiyor manyak Sonra da üşütüp ateşleniyor tabi
Ben Antalyalıyım güney sahillerinin en güzel olduğu zamanlar bahar ayları. Temmuz Ağustos'ta Antalya çekilecek dert değil zaten nemden yapış yapış oluyor insan. Hem sezon kadar kalabalık olmaz, hem deniz ve hava hala sıcak olur hem de sıcaktan bebek isilik olmaz Ekim'de

Hareketli çocugu bende seviyorum ama başkasında

Ayagının altına yavaşca vur burnunu sık muhakkak uyandır aglarsa ağlasın.benimkikerde çok uyurdu burnunu sıkarken aglatırken uyandırırım.
Kız keşke ağlasa ya gözü açıyor ne uğraşıyosun benle der gibi bakıyor iki homurdanıyor geri uyuyor biraz biraz çekiyor emzirirken ama sanki kuvvetli çekmediği için süt gelmiyor gibi

Kızlar günaydın. Bacaklarımın ağrısından duramıyorum özellikle dizden altı hem içi yanıyor hemde ağrıyor oyuluyormuş gibi parol da fayda etmiyor. Ve dizlerim dizlerimin içi resmen oyuluyor .Bu tarz ağrı yaşayan var mı çözümü neyde buldunuz.

çocuklar muhteşemler ya
bile bile çocuk hasta etmek de ayrı bi kafa iyi olmuş kv ne

Sana güveniyoruz bugün bebeği kucağına alabilirsin Pilatesle beraber 5 er 5 er squat deneyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…