oyyy Allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsinNe guzel duygular Allah isteyen herkese versin
maşallah suphanallahsalı günü bebeklerinle dönersin inşallah evine çok sevindim çok güzel haberler
Evet cnm geçen ay 32+6 da sezeryanoldum erken geldi yaramazlar,Yaaa sen dogum yaptin mi?Allahim cok sukur, cok sevindim. Tebrik ederim canim.
İnallah bir an önce alıp bebelerini evine gidersin, sizi güzel ve uzun bir hayat bekliyor, ooh kiloları da iyi, beslensinler de neyle oldugu hiç önemli değil
Allah razı olsun kızlar çok teşekkür ederim hepiniz sağlıkla kucağıniza alın inşallah rabbim hiçbirimizr acılarını göstermesin inşallahÇok heycanlı yav.bende yazmak istiyorum çok az kaldı. Bir tuhaf hissediyorum kendimi.
Hahaha boşver birazda adamlar çalışsın.
Ya keşke 3 gün kalsam. Gaz çıkartmadım diyemiyorum muyum?
Bazen benim de oluyor dayanılacak gibi değil hemde. Mecbur parol içiyorum. Eşim msj falan yapıyor. Yoksa ağlıyorum ağrıdan.
Yaaa hayırlı olsun.tez zamanda iyileşip toparlanın inşallah. Bir arkadaşımın da başına gelmişti böyle bir şey. Bana 1 ay sürdüğünü sonra normale döndüğünü söylemişti. Ama herkesin aynı değil tabi dr ile mutlaka görüş irtibatta kal.
Ay hadi olacak bence senin 1 haftaya
Ay maşallah kuzularaçok sevindim inşallah hayırlısı ile bir an önce kavuşursunuz.
Senin en son aldığın kremde mi işe yaramadı. Lierac mı neydi?
Bende her gün deniz diyorum ama benim koca da bana nau nau diyor.
Hıçkırık olmadığına gerçekten emin misin? Yani o da öyle ritmik atıyor çünkü.
Maşallahbenim koca doğurcam diye markete götürmüyor artık.
Valla ben bilmemHanaaaa bu şimdi mi söylenir 1 kilo kaydı aldırdımay boşver yapsın ya içeceğim sanki kaç bardak
Rica ederim canim erik şeftali bunlar gaz yapar dedi bana yazan arkadaşaaa erik mi iyi geliyormuş. bu daha iyi. erik yapayım onu içerimteşekkür ederim canım :)
Sarılık bir çok kişi yaşıyor sanırım gelmiş geçmiş olsun inşallah ben de kızımdan yana çok çekiniyorum 7yasinda ve kıskanacağıni hissediyorum zira yigenimi filan kucağıma alınca da yapıyorduGünaydın kızlar bebiş olduktan sonra vallahi ele tel hele de yanında biri kalınca alınamıyorAllah hepimize sağlık kolaylık versin.
Biz sarılık atlatıyoruz geçecek inşallah baya halsiz oldu aslancık. yarın 2.kontrolümüz var. 1 haftalık olduk bile. Göbek hala düşmedi. Bu hafta annem yanımda haftaya sanırım tekim ama kendimi daha iyi hissediyorum. İlk gece biz hastanedeyken büyük kızım (9yaş) baya bi kıskançlık yaşadık umarım tekrarlamaz. Zor süreçler ama güzel milyonlarca hamdolsun. Öpüyorum.
Gece bir sağ bir sol ama işkence ile dönüyorum asla rahat bir uyku yok heryerim ağrıyor bebek karnımda batıyor sankiBenim vücut alışkanlık yaptı heralde, yine uyandım 4te uyuyamadımbebekte benle uyanıyor karnımı acıttı tekmeleriyle
Haydi bastırgünaydın kizlar :)
bugün doktor kontrolüm var. Sabah erken kalktım pilates topuyla egzersiz yaptım duş aldım. şimdi uzandım biraz dinlenip sancı geliyo mu kontrol edip tekrar topa gecicem.
inşallah açılmam artar dogururum bugün
Kiz bu pimpirikli kocalarİyi iyi son kez gidin pikniğinizedün festival vardı konser falan kardeşim götürecekti eşim yine nau nau dedi. Adam benden çok korkuyor doğuracağım diye.
Ben kedi ve bebekle yolculuk yaptım hatta kediyi uçak tuttu kustu bir de o uçağın daracık tuvaletine gidip onu temizledim falanÇok soğukta hasta olur tabi alışkın değilse. Bizimki yazın hasta oluyor hep, mutfak cami sürgülü onu kendi açıyor güneşlenip güneşlenip klimanın karşısına geçiyor manyak Sonra da üşütüp ateşleniyor tabi
Ben Antalyalıyım güney sahillerinin en güzel olduğu zamanlar bahar ayları. Temmuz Ağustos'ta Antalya çekilecek dert değil zaten nemden yapış yapış oluyor insan. Hem sezon kadar kalabalık olmaz, hem deniz ve hava hala sıcak olur hem de sıcaktan bebek isilik olmaz Ekim'de
Kız keşke ağlasa ya gözü açıyor ne uğraşıyosun benle der gibi bakıyor iki homurdanıyor geri uyuyorbiraz biraz çekiyor emzirirken ama sanki kuvvetli çekmediği için süt gelmiyor gibi
Magnezyum devam mı?Kızlar günaydın. Bacaklarımın ağrısından duramıyorum özellikle dizden altı hem içi yanıyor hemde ağrıyor oyuluyormuş gibi parol da fayda etmiyor. Ve dizlerim dizlerimin içi resmen oyuluyor .Bu tarz ağrı yaşayan var mı çözümü neyde buldunuz.
35+4 ten günaydın kızlar ben nst ye gidiyorum gene
37+0 GÜNAYDINNNNN
Valla 4 -5 litre su iciyorum aslinda ama dun sen yazinca biraz daha dikkat ettim cok gecmedi. Sanirim uykusuzluktan. Ben simdiye kadar guzel uyuyordum. Vucut saskin ne oluyor diye. Uykusuzluga hazirlanmaya calisiyor. :)Benim suyu az içtiğimde ağrıyor, çok terleyince belki su kaybetmişsindir
Bende de cok oluyor bir de benim diz kapaklarimdaki kıkırdaklar kırık surekli agriyor artik hissetmiyorum surekli eşime masaj yaptırıyorum ova ova çürüttü dizlerimi vallaKızlar günaydın. Bacaklarımın ağrısından duramıyorum özellikle dizden altı hem içi yanıyor hemde ağrıyor oyuluyormuş gibi parol da fayda etmiyor. Ve dizlerim dizlerimin içi resmen oyuluyor .Bu tarz ağrı yaşayan var mı çözümü neyde buldunuz.
Hadi haberlerini bekliyoruz günlerimizde ayni35+4 ten günaydın kızlar ben nst ye gidiyorum gene
Benim dogum yapacagim hastanede duvarda çivi var onlar sen asmasanda kiz ya da erkek diye asıyorlarYa tecrübeli arkadaşlara bir soru
Hastane oda kapısına asılan süsler yapışkanla mı yoksa çivi ile adilacak yerler var mı isimli kapı susu için
Kiz bende hep klavyenin azizligine ugruyorum ahahahahha demet akalın bir ben iki klavye kullanmadaBenim telefonum cok takiliyor. Klavyeden fark etmissiniz kelimeleri harfleri fln da yanlis yaziyorum cogu zaman. Genel anlamda paylasma geregi duydum, eger mesajiniza cevap vermiyorsam cevap vermeyi denemisimdir telefon takilmistir o an baska isim cikmistir vs. Kisisel algilamasin lutfen kimse. Gecmise donuk mesajlari bulmayq calisirken bile akla karayi seciyorum. Teli aldigim.gun dusurup bozdumgecen hafta kizim yere atip ekranini da kirdi. Yenisi almak lazim. Ancak o zamam rahat rahat yazabilicem.
Bende de cok oluyor bir de benim diz kapaklarimdaki kıkırdaklar kırık surekli agriyor artik hissetmiyorum surekli eşime masaj yaptırıyorum ova ova çürüttü dizlerimi valla
Hadi haberlerini bekliyoruz günlerimizde ayniben cuma gidicem ama bende tık yok
Benim dogum yapacagim hastanede duvarda çivi var onlar sen asmasanda kiz ya da erkek diye asıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?