2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar bebiş olduktan sonra vallahi ele tel hele de yanında biri kalınca alınamıyor Allah hepimize sağlık kolaylık versin.
Biz sarılık atlatıyoruz geçecek inşallah baya halsiz oldu aslancık. yarın 2.kontrolümüz var. 1 haftalık olduk bile. Göbek hala düşmedi. Bu hafta annem yanımda haftaya sanırım tekim ama kendimi daha iyi hissediyorum. İlk gece biz hastanedeyken büyük kızım (9yaş) baya bi kıskançlık yaşadık umarım tekrarlamaz. Zor süreçler ama güzel milyonlarca hamdolsun. Öpüyorum.

oyyy Allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsinNe guzel duygular Allah isteyen herkese versin

maşallah suphanallah salı günü bebeklerinle dönersin inşallah evine çok sevindim çok güzel haberler

Yaaa sen dogum yaptin mi? Allahim cok sukur, cok sevindim. Tebrik ederim canim.
Evet cnm geçen ay 32+6 da sezeryanoldum erken geldi yaramazlar,
İnallah bir an önce alıp bebelerini evine gidersin, sizi güzel ve uzun bir hayat bekliyor, ooh kiloları da iyi, beslensinler de neyle oldugu hiç önemli değil

Allah razı olsun kızlar çok teşekkür ederim hepiniz sağlıkla kucağıniza alın inşallah rabbim hiçbirimizr acılarını göstermesin inşallah

Günaydınnn bu kız uyutmuyo beni, zaten sabah ezanından sonra uyku moduna anca gecebilmiştim o zamandan beri de kıpır kıpır, ittirip duruyo karnım acayip şekillere giriyo ayağı sağ tarafıma dayayıp kendini aşağıya mi hareket ettirmeye calisiyo nedir anlamadım ama ne sağa yatmama izin veriyor ne sola yavrum sıkıldı artık çıkma çabasında herhalde 5'te randevumuz var bakalım açılma artmış mi ne durumdayız çok merak ediyorum

Kızlar eşim geldi cumartesi günü. Doğumdan ionce işlerimizi bitirelim diye bugünleri full doldurmuştum Pek bakamıyorum buraya. Doğuranlar olmuş baya Allah hayırlı evlat etsin.

Emzirme sorunları için Google'a " tomrisin emzirme notları" yazın altın değerinde bilgiler içeren bir yazı dizisi. Kesinlikle tavsiye ederim.

Bugün benim de kontrolüm var 16.40' ta karnım bazen çok sertleşiyor, alttan baskı da baya var bakalım doktor ne dicek Yarın 38 e giriş yapıyorum ama yaklaştıkça doğurasım kaçtı daha işlerimi de bitiremedim
Kontrol öncesinde de doulam bizim doktorun gebelerini topluyor tanışmaya. Eşimle oğlum parkta takılacak ben de hem doulamla ilk defa yüzyüze görüşeceğim hem de WhatsApp tan yazıştığımız diğer gebelere tanışacağım inşallah. Darısı kk 2022 Ağustos anneleri buluşmasına

Sarılık bir çok kişi yaşıyor sanırım gelmiş geçmiş olsun inşallah ben de kızımdan yana çok çekiniyorum 7yasinda ve kıskanacağıni hissediyorum zira yigenimi filan kucağıma alınca da yapıyordualışacağız bir şekilde adapte olacağız

Benim vücut alışkanlık yaptı heralde, yine uyandım 4te uyuyamadım bebekte benle uyanıyor karnımı acıttı tekmeleriyle
Gece bir sağ bir sol ama işkence ile dönüyorum asla rahat bir uyku yok heryerim ağrıyor bebek karnımda batıyor sanki
Haydi bastır Hayırlısı ile gelsin doğum

Rota Antalya diyorsun :) pandemi çok arttı, ekimde uçaklar ne olur nasıl olur bilmiyorum ama test yapmıyorlar şu ah bildiğin semptomlar yoksa hepsi

Kız keşke ağlasa ya gözü açıyor ne uğraşıyosun benle der gibi bakıyor iki homurdanıyor geri uyuyor biraz biraz çekiyor emzirirken ama sanki kuvvetli çekmediği için süt gelmiyor gibi

Pompa denedin mi cnm?

Magnezyum devam mı?

35+4 ten günaydın kızlar ben nst ye gidiyorum gene

Ben de 35.haftadayim ama sen öndesin:) yarın benim de nst var ve cuma...

Gazan mübarek olsun kardeş

37+0 GÜNAYDINNNNN

Masallahhh

O haftada sezeryanim ben

Gunaydin 38+1'den. 2 gecedir uyuyamiyorum. Cok terlemis uyaniyorum. Sicaklar birden etkisini arttirdi. Su icip kiyafet degistiriyorum, uykum aciliyor. Sonra 4ten 5 bucuga kadar aptal videolar izliyorum facebookta. Neyse su an hastanedeyim. Son kontrole geldim. Dogum hakkinda konusucaz. Sezaryen gunu verecek herhalde 3 Agustosa 39+3'e, yani duzeltilmemis satima gore 40+1. 2 Agustos doluymusmus. Oyle yazmisti gecen gun whatsappta. Ultrasona ya da nstye bakacagini sanmiyorum. Burda rutin olarak idrara tansiyona ve dopplerle kalp atisina bakiyolar hastane kontrollerinde. Ultrason nst fln olmuyor. Dogumdan yana benim hala umudum var, yediklerime cok dikkat ettim. Bebek cok irilesmediyse ve dogum bugun baslarsa israr edicem normalde. Vallahi herkesin travmasi baska. Ruyamda sezaryen oluyordum ve yapmayin diye agliyordum. Herkesin gonlune gore olani, daha da onemlisi en hayirlisi olacak dogumu kismet etsin Allah.

Benim suyu az içtiğimde ağrıyor, çok terleyince belki su kaybetmişsindir
Valla 4 -5 litre su iciyorum aslinda ama dun sen yazinca biraz daha dikkat ettim cok gecmedi. Sanirim uykusuzluktan. Ben simdiye kadar guzel uyuyordum. Vucut saskin ne oluyor diye. Uykusuzluga hazirlanmaya calisiyor. :)

Benim telefonum cok takiliyor. Klavyeden fark etmissiniz kelimeleri harfleri fln da yanlis yaziyorum cogu zaman. Genel anlamda paylasma geregi duydum, eger mesajiniza cevap vermiyorsam cevap vermeyi denemisimdir telefon takilmistir o an baska isim cikmistir vs. Kisisel algilamasin lutfen kimse. Gecmise donuk mesajlari bulmayq calisirken bile akla karayi seciyorum. Teli aldigim.gun dusurup bozdum gecen hafta kizim yere atip ekranini da kirdi. Yenisi almak lazim. Ancak o zamam rahat rahat yazabilicem.

Bende de cok oluyor bir de benim diz kapaklarimdaki kıkırdaklar kırık surekli agriyor artik hissetmiyorum surekli eşime masaj yaptırıyorum ova ova çürüttü dizlerimi valla
35+4 ten günaydın kızlar ben nst ye gidiyorum gene
Hadi haberlerini bekliyoruz günlerimizde ayni ben cuma gidicem ama bende tık yok
Ya tecrübeli arkadaşlara bir soru
Hastane oda kapısına asılan süsler yapışkanla mı yoksa çivi ile adilacak yerler var mı isimli kapı susu için
Benim dogum yapacagim hastanede duvarda çivi var onlar sen asmasanda kiz ya da erkek diye asıyorlar

Kiz bende hep klavyenin azizligine ugruyorum ahahahahha demet akalın bir ben iki klavye kullanmada

Ahahahha, durdum da şimdi.bunu dert ettim kendime askı yoksa yapışkan mi almak lazım diye....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…