2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet coraspin 1 hafta etkili oluyor igne 24 saat etkili oluyor ciraspini 36. Haftada biraktiriyorlar kullananlara genelde ama bence bi doktorunu ara sor istersen

Kiz benim daha 4 hafta var benimki son bir piknik plani yapiyor
bir piknikçi de benimki doğurcan filan demez götürür Ankara’da yapcak başka bişe yokki deniz olsa mis gibi ah ah . Kokusu yeterdi Kıbrıs’ta girne de denizin dibinde idi lojman ah ne güzeldiiiii mavilikk bak canım çekti gene her bir anımız aklıma kazınmış

Benimde öyle valla canım at kestanesi ile masaj yapıyor sağolsun devamlı ama fayda etmiyor

Ahh amin amin haftn baya ileri oluyor insallah vardır bir hayır hayırlısı o ise normal olsun

İşin en güzel yanı sonunda lohusa pijama takımını sipariş ettim ya daha da tmm İçim rahatladı günlerdir site site gez içim şişti. Bugün de bi e bebeke giderim eksik bise alincak
varmı bakarım sonra uslu uslu gün beklerim.balmumu aydayi sipariş ettim makina yok eritecek umarım evde eritmenin yollarını bulup kişisel bakım olayını da çözersek olay tammam abii

Ahahahha, durdum da şimdi.bunu dert ettim kendime askı yoksa yapışkan mi almak lazım diye....
Bence hastaneyi ara sor için rahat etsin
Kiz Ankara da baska napilir aha akşam gidicekmişiz pikniğe arkadaşinin eşi de benimle hamile gunlerimiz bile ayni o da plesenta previaydi benim gibi bu sene Ankara'dan cikamadik ikimizde piknik kuscaz kizla ya da piknikte dogurcaz bu gidişle
Benimde öyle valla canım at kestanesi ile masaj yapıyor sağolsun devamlı ama fayda etmiyor
Oo sen yine at kestanesi falan sürüyosun benimki asla sürdürmez bogazim agriyor kozalak şurubu iciyorum başimda nöbet tutuyor ya

Kiz benmari usulü dene ambalaji nasil en kolay oyle eritirsin

Ayy çok tatlişti dayanamadim aldim

Ya tecrübeli arkadaşlara bir soru
Hastane oda kapısına asılan süsler yapışkanla mı yoksa çivi ile adilacak yerler var mı isimli kapı susu için
Canm her hastanede farkli. Kontrole gidince odalari gormek istedigini soyle kapiya bakarsin memorialde kapida ufak bi aski var ona asiyosun ama.her hastanede var mi bilemedim

Çektim pompayla dün sütümü canım bide mastitle uğraşmıyım diye, sbah epey emdi yoksa çekip vercektim sütü biberonla, biberona alışırsada yapcak bişey yok valla napim

Ya ben de aldım bunlardan sadece beyaz gri 2 renklisi Cok tatlı amaaaaa

Canm her hastanede farkli. Kontrole gidince odalari gormek istedigini soyle kapiya bakarsin memorialde kapida ufak bi aski var ona asiyosun ama.her hastanede var mi bilemedim

Aman hatırlamıyorum, daha önce kadın doğum katında isim panosu gormustum ama çivi ile mi yapiskanla mi koydular çıkaramıyorum. Ne işlerin pesindeyim

Benım sabah adet ağrıları girdi hafif. Yalancı kasılmamda oluyor ara ara bakalım görcez kuzum

Çektim pompayla dün sütümü canım bide mastitle uğraşmıyım diye, sbah epey emdi yoksa çekip vercektim sütü biberonla, biberona alışırsada yapcak bişey yok valla napim
Emzirme kaşığı veya normal kaşıkla denesen cnm? Biberona bulaşmadan hic

Benım sabah adet ağrıları girdi hafif. Yalancı kasılmamda oluyor ara ara bakalım görcez kuzum
bize daha erken sayilir
Emzirme kaşığı veya normal kaşıkla denesen cnm? Biberona bulaşmadan hihic
K krtp86 canim bebedorun kaşikli biberonunu aldim ben cantaya koydum meme reddini önlüyormuş olasi bir mama verme durumu olursa diye linkini ekleyim

Emzirme kaşığı almadım ama normal kaşıkla olurmiki aklıma gelmemişti jiç, yada emjektörle ver dediler onuda denemek lazım
Bak az once linkini ekledigim biberon rossmanda e bebekte falan satiliyor evinin yakıninda varsa aklinda bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…