Evet coraspin 1 hafta etkili oluyor igne 24 saat etkili oluyor ciraspini 36. Haftada biraktiriyorlar kullananlara genelde ama bence bi doktorunu ara sor istersen
Kiz benim daha 4 hafta var benimki son bir piknik plani yapiyor
Benimde öyle valla canım at kestanesi ile masaj yapıyor sağolsun devamlı ama fayda etmiyorBende de cok oluyor bir de benim diz kapaklarimdaki kıkırdaklar kırık surekli agriyor artik hissetmiyorum surekli eşime masaj yaptırıyorum ova ova çürüttü dizlerimi valla
Hadi haberlerini bekliyoruz günlerimizde ayniben cuma gidicem ama bende tık yok
Benim dogum yapacagim hastanede duvarda çivi var onlar sen asmasanda kiz ya da erkek diye asıyorlar
Ahh amin amin haftn baya ileri oluyor insallah vardır bir hayır hayırlısı o ise normal olsunGunaydin 38+1'den. 2 gecedir uyuyamiyorum. Cok terlemis uyaniyorum. Sicaklar birden etkisini arttirdi. Su icip kiyafet degistiriyorum, uykum aciliyor. Sonra 4ten 5 bucuga kadar aptal videolar izliyorum facebookta. Neyse su an hastanedeyim. Son kontrole geldim. Dogum hakkinda konusucaz. Sezaryen gunu verecek herhalde 3 Agustosa 39+3'e, yani duzeltilmemis satima gore 40+1. 2 Agustos doluymusmus. Oyle yazmisti gecen gun whatsappta. Ultrasona ya da nstye bakacagini sanmiyorum. Burda rutin olarak idrara tansiyona ve dopplerle kalp atisina bakiyolar hastane kontrollerinde. Ultrason nst fln olmuyor. Dogumdan yana benim hala umudum var, yediklerime cok dikkat ettim. Bebek cok irilesmediyse ve dogum bugun baslarsa israr edicem normalde. Vallahi herkesin travmasi baska. Ruyamda sezaryen oluyordum ve yapmayin diye agliyordum. Herkesin gonlune gore olani, daha da onemlisi en hayirlisi olacak dogumu kismet etsin Allah.
Magnezyum devam mı?
Devam canım
Bence hastaneyi ara sor için rahat etsinAhahahha, durdum da şimdi.bunu dert ettim kendimeaskı yoksa yapışkan mi almak lazım diye....
Kiz Ankara da baska napilir aha akşam gidicekmişiz pikniğebir piknikçi de benimki doğurcan filan demez götürür Ankara’da yapcak başka bişe yokki deniz olsa mis gibi ah ah . Kokusu yeterdi Kıbrıs’ta girne de denizin dibinde idi lojman ah ne güzeldiiiii mavilikk bak canım çekti gene her bir anımız aklıma kazınmış
Oo sen yine at kestanesi falan sürüyosun benimki asla sürdürmez bogazim agriyor kozalak şurubu iciyorum başimda nöbet tutuyor yaBenimde öyle valla canım at kestanesi ile masaj yapıyor sağolsun devamlı ama fayda etmiyor
Kiz benmari usulü dene ambalaji nasil en kolay oyle eritirsinİşin en güzel yanı sonunda lohusa pijama takımını sipariş ettim ya daha da tmmİçim rahatladı günlerdir site site gez içim şişti. Bugün de bi e bebeke giderim eksik bise alincak
varmı bakarım sonra uslu uslu gün beklerim.balmumu aydayi sipariş ettim makina yok eritecek umarım evde eritmenin yollarını bulup kişisel bakım olayını da çözersek olay tammam abii
Canm her hastanede farkli. Kontrole gidince odalari gormek istedigini soyle kapiya bakarsin memorialde kapida ufak bi aski var ona asiyosun ama.her hastanede var mi bilemedimYa tecrübeli arkadaşlara bir soru
Hastane oda kapısına asılan süsler yapışkanla mı yoksa çivi ile adilacak yerler var mı isimli kapı susu için
Çektim pompayla dün sütümü canım bide mastitle uğraşmıyım diye, sbah epey emdi yoksa çekip vercektim sütü biberonla, biberona alışırsada yapcak bişey yok valla napimRota Antalya diyorsun :) pandemi çok arttı, ekimde uçaklar ne olur nasıl olur bilmiyorum amatest yapmıyorlar şu ah bildiğin semptomlar yoksa hepsi
Pompa denedin mi cnm?
Magnezyum devam mı?
Ben de 35.haftadayim ama sen öndesin:) yarın benim de nst var ve cuma...
Gazan mübarek olsun kardeş
Masallahhh
O haftada sezeryanim ben
Ya ben de aldım bunlardan sadece beyaz gri 2 renklisiduruwoods Ahşap Anı Küpleri - 3
duruwoods Ahşap Anı Küpleri - 3'lü Anne Bebek Hatıra Fotoğraf Çekim Ve Oyuncak Dekoru-taffy-açık Kahve yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ayy çok tatlişti dayanamadim aldim
Canm her hastanede farkli. Kontrole gidince odalari gormek istedigini soyle kapiya bakarsin memorialde kapida ufak bi aski var ona asiyosun ama.her hastanede var mi bilemedim
Benım sabah adet ağrıları girdi hafif. Yalancı kasılmamda oluyor ara ara bakalım görcez kuzumBende de cok oluyor bir de benim diz kapaklarimdaki kıkırdaklar kırık surekli agriyor artik hissetmiyorum surekli eşime masaj yaptırıyorum ova ova çürüttü dizlerimi valla
Hadi haberlerini bekliyoruz günlerimizde ayniben cuma gidicem ama bende tık yok
Benim dogum yapacagim hastanede duvarda çivi var onlar sen asmasanda kiz ya da erkek diye asıyorlar
Emzirme kaşığı veya normal kaşıkla denesen cnm? Biberona bulaşmadan hicÇektim pompayla dün sütümü canım bide mastitle uğraşmıyım diye, sbah epey emdi yoksa çekip vercektim sütü biberonla, biberona alışırsada yapcak bişey yok valla napim
Benım sabah adet ağrıları girdi hafif. Yalancı kasılmamda oluyor ara ara bakalım görcez kuzum
bize daha erken sayilirBenım sabah adet ağrıları girdi hafif. Yalancı kasılmamda oluyor ara ara bakalım görcez kuzum
K krtp86 canim bebedorun kaşikli biberonunu aldim ben cantaya koydum meme reddini önlüyormuş olasi bir mama verme durumu olursa diye linkini ekleyimEmzirme kaşığı veya normal kaşıkla denesen cnm? Biberona bulaşmadan hihic
Bak az once linkini ekledigim biberon rossmanda e bebekte falan satiliyor evinin yakıninda varsa aklinda bulunsunEmzirme kaşığı almadım ama normal kaşıkla olurmiki aklıma gelmemişti jiç, yada emjektörle ver dediler onuda denemek lazım
E belki de gercek sanciydi?Gece öldüm öldüm dirildim. Bi sanci geldi ama gitmek.bilmedi.digum sancisi bundan iyiydi helak oldum sicak su tutmalar yuruyusler 3 ten 5 e kadar perisan etti beni en sonunda sizmisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?