2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ya tecrübeli arkadaşlara bir soru
Hastane oda kapısına asılan süsler yapışkanla mı yoksa çivi ile adilacak yerler var mı isimli kapı susu için
Valla bende arada kaldım da vardır illa aşkı yeri yada bizden önce biri aşkı yapiskanli bırakmıştır varsa aşarız yoksa bizle gelip gider askı içinde ben carşıya çıkmaya üşendim sıcakta ama vardır bence kapı üzerinde tahminim

@Esaskiz43 dan hala haber yok. @f1983 bugun doguma girecek. Saglikla kucagina alsin insallah. Onun haricinde benim kacirdigim bir dogum oldu mu?
Huzurumvekızlarım da yeni doğum yaptı dün aradım açmadı bebisle ilgileniyordu diye uzun da caldiramadim iyidir inşallah

Ahahahha, durdum da şimdi.bunu dert ettim kendime askı yoksa yapışkan mi almak lazım diye....
Bende eve alacaktım ama taşımaz düşer diye kapı birden çarpar atar üstünden diye çekindim o yüzden direk kapının tahtasına sabitledim. Hastanede şans bakalım

N Nagihan1234 o haber verdi. Her sey yolunda

Sana güveniyoruz bugün bebeği kucağına alabilirsin Pilatesle beraber 5 er 5 er squat deneyebilirsin

evet onu da denedim. yürüyüş yaptım geldim oğlanı okula bıraktım. inşallah sancılar başlar
sancı yok diye erken gitmedim normalde de 14.30 da randevum zaten.

geçmiş olsun canım çabuk atlatır sariligi inşallah:)

hadi inşallah saglikla gelsin. ben de umutluyum bugünden
kendini aşağı inerken çok hareket ediyo bence.

Rica ederim canim erik şeftali bunlar gaz yapar dedi bana yazan arkadaş

yapar mı dedi yapmaz mı dedi. o zaman kayisi mi yapmak lazım gaz olmasın diye

Ben bayramdan önce bugday haşlayıp buzluga atmıştım biz de cok severiz bugdaylı yogurt corbasını iyi oldu o dönemde bolca yerim damlaya da bi bakayım, insallah stres olmayız herkes rahat olursan surun gelir diyor

inşallah gönlündeki hakkında hayırlı olsun nasıl içinden geçiyorsa öyle doğum yapmak nasip olsun mirune.

Bak az once linkini ekledigim biberon rossmanda e bebekte falan satiliyor evinin yakıninda varsa aklinda bulunsun

Çay kaşığı ile az az verenler oluyor, ben süt kaşığı sipariş verdim olası durum.icin

Caglaus un yolladığı model benimki, fiyatı çok iyiymiş:)
Aventin biberonu var emiyor onla sorun yaşamıyor ama kaşık mantıklı geldi şuan için gerek yok gibi dr.dan çıktık 60 gram almış kilo olarak çok şükür ben emin olamasamda emmiş demekki

Hepsini not alıyorum, , mama vermeme taraftarı hic değilim yeter ki doysun cocuk valla doktor yetmiyor derse veririz hemen kaşık biberon aldım, şırınga aldım duruyor, bir de memeye tutturulan küçük borular var kit seklinde onlardan bulursam alacagım rn azından lazım olursa öyle mama veririm biberonla değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…