2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

milyoncu gibi bi yerde ağda cezvesi yok mudur ki

Gece öldüm öldüm dirildim. Bi sanci geldi ama gitmek.bilmedi.digum sancisi bundan iyiydi helak oldum sicak su tutmalar yuruyusler 3 ten 5 e kadar perisan etti beni en sonunda sizmisim

geçmiş olsun canım şimdi nasılsın peki

Ayy 4-5 saate mi ne güzel hadi maşallah hızlıca kolayca hayırlısıyla bi avazda kolayca alırsın kucağına inş ..

Ayyyy bir bebiş daha geliyor hadi hayırlı haberlerle gel

Ara ara bende de oluyor o bulantı. Normal sanırım

maşallah ne güzel bi haber sağlıkla al kucağına darısı bizlere:)

Rabbim tek avazda doğurmak nasip etsin inşallah güzel haberlerini bekliyoruz sağlıkla gelsin minnak

Hayırlısıyla al kucağına

Ya tecrübeli arkadaşlara bir soru
Hastane oda kapısına asılan süsler yapışkanla mı yoksa çivi ile adilacak yerler var mı isimli kapı susu için
Bazı kapılarda asmak için kanca gibi şeyler bulunuyor ama çoğunda yok, ya tüm kapıya tül dolayıp tutturuluyor yada çift taraflı bant ile canım. Gittiğinde hemşirelere sorarsan söylerler belki başka bişeyde yapıyorlardır

Canim haftan çok güzel, zamanı gelmişse ne.guzel sağlıkla gelsin civciv

Ara ara bende de oluyor o bulantı. Normal sanırım

Ya şaka gibi, hamilelik boyunca bulantı yasamayip şimdi.bulanti yaşıyorum şaka gibi

Ayy cok heyecanli sanki ben dogurcam. Bana da insallah 2 hafta sonra oyle derler epidurali verip.hooop doguma. Hayirla kavus guzel haberlerini bekliyoruz
geçmiş olsun canım şimdi nasılsın peki
Daha iyiyim canim var biraz agrim ama gecekinin yaninda hic bisey diyebilirim

Agustosu beklemeden geliyor bebiş ler. Sagsaglim kucagına al canım yeni hayatına şimdiden hoşgeldin

Şuan daha iyi şükür ama ilk gece kendimi kafeste gibi hissettim bi de gece ayrı kalmayız ya o da etkiledi telefonda konuşmuyor. Ben gidemem vs. Rabbim güzel günler göstersin inşallah

Erik yapmaz ay kayisi seftali yapiyomuş yazcagima yanliş yazmisim canim
Insallah guzel bir sekilde dogumun gerceklesir canim hic hissetmedin mi sancilari kiz ne guzel işte maşallah

Ayy cok heyecanli sanki ben dogurcam. Bana da insallah 2 hafta sonra oyle derler epidurali verip.hooop doguma. Hayirla kavus guzel haberlerini bekliyoruz

Daha iyiyim canim var biraz agrim ama gecekinin yaninda hic bisey diyebilirim

bebek kanala yerleşmiş olabilir mi peki canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…