- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
İşin en güzel yanı sonunda lohusa pijama takımını sipariş ettim ya daha da tmmİçim rahatladı günlerdir site site gez içim şişti. Bugün de bi e bebeke giderim eksik bise alincak
varmı bakarım sonra uslu uslu gün beklerim.balmumu aydayi sipariş ettim makina yok eritecek umarım evde eritmenin yollarını bulup kişisel bakım olayını da çözersek olay tammam abii
Gece öldüm öldüm dirildim. Bi sanci geldi ama gitmek.bilmedi.digum sancisi bundan iyiydi helak oldum sicak su tutmalar yuruyusler 3 ten 5 e kadar perisan etti beni en sonunda sizmisim
Evet evet cok heyecanli, ben bi senden bir dekk birinci noteri nden bugun hayirli haberler bekliyorum.
Kızlar bugün kontrolüm vardı Dr çatı muayenesi yaparken 4 5 cm açıklığın var dedi nstde de düzenli sancılarım çıktı yatışım yapılacak dua edin banaçok karışık duygular içindeyim. 4 5 saate doğum gerçekleşir dediiii
Ayyyy bir bebiş daha geliyorKızlar bugün kontrolüm vardı Dr çatı muayenesi yaparken 4 5 cm açıklığın var dedi nstde de düzenli sancılarım çıktı yatışım yapılacak dua edin banaçok karışık duygular içindeyim. 4 5 saate doğum gerçekleşir dediiii
Ara ara bende de oluyor o bulantı. Normal sanırımBenden de bi 37+0 la günaydın herkse.. Benim de adet sancısı gibi olan ağrılarım var ve mide bulantılarım oluyor artık ara ara geceleri sabaha karşı özellikle.. Nerden çıktıysa zaten yanma rahat bırakmıyor bide bulanması eklendi..
Kızlar bugün kontrolüm vardı Dr çatı muayenesi yaparken 4 5 cm açıklığın var dedi nstde de düzenli sancılarım çıktı yatışım yapılacak dua edin banaçok karışık duygular içindeyim. 4 5 saate doğum gerçekleşir dediiii
Rabbim tek avazda doğurmak nasip etsin inşallahKızlar bugün kontrolüm vardı Dr çatı muayenesi yaparken 4 5 cm açıklığın var dedi nstde de düzenli sancılarım çıktı yatışım yapılacak dua edin banaçok karışık duygular içindeyim. 4 5 saate doğum gerçekleşir dediiii
Hayırlısıyla al kucağınaKızlar bugün kontrolüm vardı Dr çatı muayenesi yaparken 4 5 cm açıklığın var dedi nstde de düzenli sancılarım çıktı yatışım yapılacak dua edin banaçok karışık duygular içindeyim. 4 5 saate doğum gerçekleşir dediiii
Bazı kapılarda asmak için kanca gibi şeyler bulunuyor ama çoğunda yok, ya tüm kapıya tül dolayıp tutturuluyor yada çift taraflı bant ile canım. Gittiğinde hemşirelere sorarsan söylerler belki başka bişeyde yapıyorlardırYa tecrübeli arkadaşlara bir soru
Hastane oda kapısına asılan süsler yapışkanla mı yoksa çivi ile adilacak yerler var mı isimli kapı susu için
Ara ara bende de oluyor o bulantı. Normal sanırım
Ayy cok heyecanli sanki ben dogurcam. Bana da insallah 2 hafta sonra oyle derler epidurali verip.hooop doguma. Hayirla kavus guzel haberlerini bekliyoruzKızlar bugün kontrolüm vardı Dr çatı muayenesi yaparken 4 5 cm açıklığın var dedi nstde de düzenli sancılarım çıktı yatışım yapılacak dua edin banaçok karışık duygular içindeyim. 4 5 saate doğum gerçekleşir dediiii
Daha iyiyim canim var biraz agrim ama gecekinin yaninda hic bisey diyebilirimgeçmiş olsun canım şimdi nasılsın peki
Agustosu beklemeden geliyor bebiş ler. Sagsaglim kucagına al canım yeni hayatına şimdiden hoşgeldinKızlar bugün kontrolüm vardı Dr çatı muayenesi yaparken 4 5 cm açıklığın var dedi nstde de düzenli sancılarım çıktı yatışım yapılacak dua edin banaçok karışık duygular içindeyim. 4 5 saate doğum gerçekleşir dediiii
Şuan daha iyi şükür ama ilk gece kendimi kafeste gibi hissettim bi de gece ayrı kalmayız ya o da etkiledi telefonda konuşmuyor. Ben gidemem vs. Rabbim güzel günler göstersin inşallahSarılık bir çok kişi yaşıyor sanırım gelmiş geçmiş olsun inşallah ben de kızımdan yana çok çekiniyorum 7yasinda ve kıskanacağıni hissediyorum zira yigenimi filan kucağıma alınca da yapıyordualışacağız bir şekilde adapte olacağız
+1 iştahım kesildi resmen hiç karnım acıkmıyor bulantıdanŞaka gibi, hamilelik boyunca bulantı yasamayip şimdi.bulanti yaşıyorum şaka gibi
Masallah saglikla bi Avazda kucagina al InsallahKızlar bugün kontrolüm vardı Dr çatı muayenesi yaparken 4 5 cm açıklığın var dedi nstde de düzenli sancılarım çıktı yatışım yapılacak dua edin banaçok karışık duygular içindeyim. 4 5 saate doğum gerçekleşir dediiii
Erik yapmaz ay kayisi seftali yapiyomuş yazcagima yanliş yazmisim canimevet onu da denedim. yürüyüş yaptım geldim oğlanı okula bıraktım. inşallah sancılar başlar
sancı yok diye erken gitmedim normalde de 14.30 da randevum zaten.
geçmiş olsun canım çabuk atlatır sariligi inşallah:)
hadi inşallah saglikla gelsin. ben de umutluyum bugünden
kendini aşağı inerken çok hareket ediyo bence.
yapar mı dedi yapmaz mı dedi. o zaman kayisi mi yapmak lazım gaz olmasın diye
Insallah guzel bir sekilde dogumun gerceklesir canim hic hissetmedin mi sancilari kiz ne guzel işteKızlar bugün kontrolüm vardı Dr çatı muayenesi yaparken 4 5 cm açıklığın var dedi nstde de düzenli sancılarım çıktı yatışım yapılacak dua edin banaçok karışık duygular içindeyim. 4 5 saate doğum gerçekleşir dediiii
Ayy cok heyecanli sanki ben dogurcam. Bana da insallah 2 hafta sonra oyle derler epidurali verip.hooop doguma. Hayirla kavus guzel haberlerini bekliyoruz
Daha iyiyim canim var biraz agrim ama gecekinin yaninda hic bisey diyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?