2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Erik yapmaz ay kayisi seftali yapiyomuş yazcagima yanliş yazmisim canim

Insallah guzel bir sekilde dogumun gerceklesir canim hic hissetmedin mi sancilari kiz ne guzel işte maşallah

olsun şu an aydınlanmış oldum ben de
yapalım o zaman ondan da teşekkürler canım

Sanmam karnim hala top gibi yukarda ve altta farkli baski hissetmiyorum. Yerlesiosa da azck daha beklesin popom iyilessin ondan sonra yerlessin

inşallah gönlünce olsun canım:)
beni de sabahtan cagirmislardi ama sancı olmayınca kendi muayene saatimi bekliyorum artık bu da mı gol değil diyecem

Sütünü donduran annelere sorum var :)

Süt ısıtıcısı var Fix 40 derece mi neymiş bebeğe uygun olan derece. Ben de bir süre sonra ise baslayacagim için sütleri dolduracağım mecbur. Sütü dolduranlar nasıl istiyorlardı?

Kızlar 35+0 oldum ben de bugün
Dünden beri nefes darlığı yaşıyorum, bi gecede boy attı sanırım hem sıcak hem el parmaklarımın ağrısı hem çatı ağrım maşallah her şey var
Henüz hiç nst ye girmedim çok merak ediyorum acaba sancı var mı diye bu hafta itibariyle yavaş yavaş doğum kanalına yönlenirmiş bebişler ilk doğumu olanlar için, ben de bekliyorum karnım hala top gibi yukarda
Hepimiz kolayca doğuralım sağlıkla kucaklarımıza alalım inş bebeleri

inşallah mirune
altta hareket var ama kasılma yok şu an. o yüzden henüz gitmedik.biraz daha uzanayım pilates topuna devam
benim pilatesler fayda etmemiş sadece 1 cm açılma var. denemeye devam. ben de oğlak burcuyumdur, inatçıyımdır

mide bulantısı açılma olurken oluyormuşmuş diye bir rivayet biliyorum. geçmiş olsun.

ben de makine var da bu kaynattigin parçaları almam lazım bastan
dura dura sararmış benimkiler
Onceden de kendin kullandiysan nolcak hic yenilemene gerek yok plastik sararir dura dura bisi olmaz
Sut posetindeyse erken cikarip az cozununce biberona doldurup makinede isitma seklinde. Sut kaplarindaysa direk.o kabi makineye koyup isitma seklinde. 40 derece oluyo evet ama makinenin icindeki su az ya da coksa veya sut az yada coksa gereginden cok isitabiliyo. Her seferinde sicakligi.kontrol etmekte fayda var

Yani ısıtıcı makine almam lazım gibi ?

içime sinmiyor canım ya. zaten önceden var diye bebeğe nerdeyse hiç bisey almadık. bari bunlar temiz yeni olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…