2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Eveet doktordan geldim. İdrar tansiyon iyi. Şu grup B strep test swabını yaptılar. Açıklığa baktılar 1 cmcik. Yani hiçbir şey dedim, hiç yoktan iyidir dedi 45 dk falan konuştuk, ssvd risklerini tartıştık, en sonunda bir kağıt imzaladım. Son ve kesin anlaşmamız bu şekilde, 3 Ağustos'a kadar doğum kendi başlarsa normal doğum deneyeceğim, ama kendi başlamazsa onların da önerdiği şekilde sezaryen olacağım. İstersem daha da bekleme şansım vardı ama 39+6 olucam zaten, daha da beklemek istemiyorum. 1 Ağustosta son kez gel kontrole hem gelmişken covid testi verirsiniz eşinle dedi. 2 Ağustosta hastaneye yatış yapılacak. Burada sezaryenden 1 gün önce yatış yapılıyor. Son kez kan alıyorlar, nts ve diğer takipleri yapıyorlar sezaryen saatine kadar. 3 Ağustos sabahı da sezaryen olacak ilk ihtimal gerçekleşmezse. Acil sezaryen ameliyathanesi hemen doğum odasının ordaymış çünkü ben planlı sezaryen için sedyeyle asansorle falan götürülmüştüm. Onu sordum, yakın olduğu için içim rahatladı. ssvd denemesi esnasında ntsde bağlı olucam ve artı olarak damar yolu açılmış olacak. Acil bir durum olması durumunda dakikalar içinde ameliyata alınırsın dedi. ben de bunları duymak bilmek istiyordum. normal doğum esnasında yemek yiyemem mi dedim, çünkü bu konu çok katı geliyor bana. Rowlet de bunun hakkında yazmıştı şekeri düşer diye. normal doğum saatler sürebilir, seni aç falan bırakamayız çok zor oluyor elbette dedi. Hafif şeyler yiyebilirsin, gidip hamburger yeme ama atıştır bir şeyler aç olmaz dedi, en önemlisi su içebilirsin sorun olmayacaktır dedi. bu iki bilgi ile gerçekten çok rahatladım.

Kafanin rahatlamasina sevindim hakkinda hayirlisi olsun

Kafanin rahatlamasina sevindim hakkinda hayirlisi olsun
sağ ol, bugün Ezel izlerken pilatese devam önce şu evi hale yola koyayım da. bir de hala rahim ağzın uzun 2 cm dedi. çok mu uzun acaba? 38 dolu 2 cm uzun mu ki, biliyor musun, bilen var mı?

Ben makinen var sandim ona gore konustum. Hayir makine sart degil. Bi kaseye sicak.suyu koyuyosun. Icine posetle ya da biberonla sutu koyuyosun kendi kendine cozunup isiniyo

Hakkında hayırlısı, netlesmis artık. Babaya pcr testi iyiymiş, burada sadece doğum veya ameliyat operasyon geçirecek kişiye test yapılıyor sadece

sağ ol, bugün Ezel izlerken pilatese devam önce şu evi hale yola koyayım da. bir de hala rahim ağzın uzun 2 cm dedi. çok mu uzun acaba? 38 dolu 2 cm uzun mu ki, biliyor musun, bilen var mı?
1.5 cm veya daha aza indiyse erken doğum durumu olabiliyor bildiğim.

1.5 cm veya daha aza indiyse erken doğum durumu olabiliyor bildiğim.
sağ ol hepimiz için en hayırlısı olsun. evet burada babaya da test yapıyolar. eşim tek testini de kızımız doğarken yaptırmıştı, bu 2. testi olacak. köşe bucak kaçıyor, şansına hiç yaptırmasına da gerek kalmıyor hakikaten. benim 40. testimse şaşırmam. desene benim doğum başlarsa birden başlayacak. sağlık olsun. evet içim rahatladı çünkü en azından bu anlaşmayla beraber 40a kadar beklemiş olacak. ya da kendi hazırsa kendi kararıyla gelmiş olacak.

Bence 1 cm açıklık olsa da ben yakında doğurucam, sanki ağrılarım çoğaldı hem de sanki bebek aşağıya inmeye çalışırmış gibi hissediyorum, ayrı bir hareketlenme var, epey altta hissediyorum. bir gelişme yaşanıyor bence. hakkımızda hayırlısı.

Güzel geçmiş bugün doktor görüşmen bundan sonrası minik civcivin keyfine kalmış:) Beklemek için anlaşmış olmanız da içini rahatlatmistir.

Hayir uzun degil. Kisiden kisiye degisir o. Ustelik 2 3 saatte cat die kisalabiliyo pek ayari yok bu isim

Yaaa kızlar annem geldi bugün. Ördüklerine bakın çıldırıyorum valla hazır gibi örmüş kadın. Hiç anama çekmemişim

Eklentiler

• 1658744498817295546998671622974.webp
    96,8 KB · Görüntüleme: 71
  • 1658744572484716218072145535507.webp
    80,2 KB · Görüntüleme: 74
  • 16587446018942218597047232998607.webp
    74,9 KB · Görüntüleme: 70
  • 16587446257328555518736919485920.webp
    53,1 KB · Görüntüleme: 70
  • 16587446870812721304632796373458.webp
    58,1 KB · Görüntüleme: 71
  • 16587447324437017667116803658674.webp
    70,7 KB · Görüntüleme: 68
Ben sağdığım sütleri dondurucudan çıkartıp buz dolabının üst gözüne koyuyordum tamamen çözülünce oda sıcaklığına alıyordum. Ilıdıktan sonra da ısıtıyordum küçük bir sos tavasında içini suyla doldurup süt poşetini koyuyordum içine. Dondurucudan çıkartıp direk ısıtılmamalı önce çözülmeli ve ılımalı diye biliyorum. Ve ısıyı ayarlayan makine çok işine yarayacaktır kesinlikle

Akşama yemegim biberon süt pompasi yahnisi

Ayy kötü anılarım canlandı o yemek bize nasip olmadı tenceresiyle yakıp kül ettiğim için

mide bulantısı açılma olurken oluyormuşmuş diye bir rivayet biliyorum. geçmiş olsun.

Yaa ay karnımın altlarında ki ağrılarım da arttı bi iki gündür, açılma başlıyor diye mi oluyorlar acaba, normaldir diye hiç aklıma farklı açılar gelmemişti.. Ben de bi kontrole gideyim yarın da bakayım devam ederse..

Bu arada etiketleyerek yazmıştım sezaryen tarihini, telefon sorununu okuyunca farkettim listede yok benim tarih, arada gitmiş benimki de sanırım.. 8 ağustos a gün verildi bana da.. 39+0.

Eminim simdiye kalmamistir dogumun insallah Allah anali babali buyutsun gozun aydin

Hakkında hayırlısı, netlesmis artık. Babaya pcr testi iyiymiş, burada sadece doğum veya ameliyat operasyon geçirecek kişiye test yapılıyor sadece

Bana dr pcr testini söylemedi ameliyat öncesi için tüm işlemleri anlatırken gelmeden yeme içme olayı,kan tahlilleri, vücut kul tüy temizliği falan herşeyi dedi ama pcr dan bahsetmedi 1 saat öncesinde gelin dedi unuttu mu acaba alınmıyor mu yoksa benim de hiç aklıma gelmedi şimdi bunları okuyunca düştü aklıma.. Bi hastaneyi arayıp sorayım..

Yaaa kızlar annem geldi bugün. Ördüklerine bakın çıldırıyorum valla hazır gibi örmüş kadın. Hiç anama çekmemişim

Ayy ne kadar tatlı hepsi birbirinden şirin olmuş, maşallah elinin işi de güzelmiş gerçekten annenin, güle güle giysin minnoşcuk

Ayyy çok heyecanlı sağlıkla kavuşun. bende nst deyim

Üzülme alır yakın zamanda. Hızlı büyüyorlar zaten. 35 hafta için kilosu da iyi doğmuş bence. Benim bebik çok daha zayıf.
Ayy sağlıkla kucağınıza alın inşallah. güzel haberlerinizi bekliyoruz.
Offf o ne öyle ya. Gerçekten kafayı yemelik. Senin kv Nirvana yapmış yani. O neymiş keşke evimde olabilsem ama değilim işte maalesef
Ahaha benim anam da 3 tane çatır çatır doğurmuş ama benim aklım çıkıyor eskiler korkmuyormuş valla hiç bir şeyden.
Ay benim kocamda tam tersi sürekli son kez şunu yapalım son kez bunu yapalım diyor sürekli sokaktayız
Keşke öyle olsa diyeceğim ama o dese de ben yapamam kesin. G.tüm başım tutmuyor.
Bakalım götüreceğim herhalde. Ben daha önce getirip götürdüm uçakla sorun yaşamadım hiç maşallah sadece bebekle zor olur diye düşündüm. Aktarma olacağı için.
Amin canım inşallah
Beni de uyutmuyor. Sabah ağrım oldu baya. Ağrı geçti kendi başladı tepiklemeye. Ayakları hep sağımda. Bazen öyle bir ittiriyor ki resmen kıtırdıyor içim aşırı acıtıyor canımı. Bizi de haberdar et
Zaman daralıyor valla. Sende haberdar bizi
Valla ben bilmem benden soylemesi
amaaann önemli olan gaz çıkarmak değil mi zaten. Patır patır gezeriz
Kiz bu pimpirikli kocalar bizim daha 18ine cok ya ondan rahat
He pek pimpirikliler valla. Bizim 6 gün kaldı valla hafta nasipse bu saatlerde belki kucağımda olacak
Hepsi de cok guzelmis ellerine saglik
Teşekkür ederiz kuzum

Sağol kuzum Amin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…