- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
- 133
Bebek kanala girince mi akıntı artıyor yazıyordu öyle okudum sankimKizlar benim son 1 2 gundur akintilarim baya cogaldi normal mi acaba enfeksiyona bagli bi belirtide yok .. birde geceden beri sag kolumda uyuşma anlamadim gitti sanki uzerine yatip hareketsiz kalmis gibi oluyorum
Ayy maşallah nasıl güzelmiş eli.Yaaa kızlar annem geldi bugün. Ördüklerine bakın çıldırıyorumvalla hazır gibi örmüş kadın. Hiç anama çekmemişim
Erken daha ya bişey cıkmadı nst de benimbize daha erken sayilir
@krtp86 canim bebedorun kaşikli biberonunu aldim ben cantaya koydum meme reddini önlüyormuş olasi bir mama verme durumu olursa diye linkini ekleyim
Bebedor Silikon Kaşıklı Biberon 120ml 7509 - Fiyatı, Yorumları
Bebedor Silikon Kaşıklı Biberon 120ml 7509 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Çok güzel olmuş ellerine sağlık annenin. Giydirmeye nasip etsin inşallah.Yaaa kızlar annem geldi bugün. Ördüklerine bakın çıldırıyorumvalla hazır gibi örmüş kadın. Hiç anama çekmemişim
Bana dr pcr testini söylemedi ameliyat öncesi için tüm işlemleri anlatırken gelmeden yeme içme olayı,kan tahlilleri, vücut kul tüy temizliği falan herşeyi dedi ama pcr dan bahsetmedi 1 saat öncesinde gelin dedi unuttu mu acaba alınmıyor mu yoksa benim de hiç aklıma gelmedi şimdi bunları okuyunca düştü aklıma.. Bi hastaneyi arayıp sorayım..
Ayy ne kadar tatlı hepsi birbirinden şirin olmuş, maşallah elinin işi de güzelmiş gerçekten annenin, güle güle giysin minnoşcuk
Birde sancilari hissetmeyende varmis, dun attigim videoda kiz kucuk abdesti geliyor saniyormus. Nstde sancilari cikmis
O durumda evde doguran var farketmeden iste. Duramadm geldim de git bi kontrol etsin doktor. Sanci hissi de buyuk abdest hissi ile ayni toleransin yuksek olabilir mi acabadogum asamalariyla ilgili sorum olacak, diyelim su gelmedi, sanci da yok. Ama acilma var evdesin. Absurd olacak ama diyelim acilma artti farkinda olmadan, o asamada ne oluyor mutlaka su patlar mi? Bugun tuhaf seyler hissediyorum, kalcami birlestiremiyorum sanki aciklik var, ara ara buyuk abdestim varmis gibi geliyor, asagiya daha cok baski hissediyorum daha Hassas gibi. Bide kucuk abdestten sonra peceteye silik kan geldi az bisey. Doktora ilettim nisana benzemiyor, agrilari ve hareketleri takip et dedi.
Insallah o yuzdendir yarin kontrolum var bakalim sorucamBebek kanala girince mi akıntı artıyor yazıyordu öyle okudum sankim
Nst ye bundan sokuyorlar, nst negatif ise 3 gün doğum beklenmiyor standart şartlarda.dogum asamalariyla ilgili sorum olacak, diyelim su gelmedi, sanci da yok. Ama acilma var evdesin. Absurd olacak ama diyelim acilma artti farkinda olmadan, o asamada ne oluyor mutlaka su patlar mi? Bugun tuhaf seyler hissediyorum, kalcami birlestiremiyorum sanki aciklik var, ara ara buyuk abdestim varmis gibi geliyor, asagiya daha cok baski hissediyorum daha Hassas gibi. Bide kucuk abdestten sonra peceteye silik kan geldi az bisey. Doktora ilettim nisana benzemiyor, agrilari ve hareketleri takip et dedi.
Sanmıyorum, birkaç gündür benim de akintim artti, idrar tahlili geçen hafta vermiştim, her şey çok normal, enfeksiyon da yok. Benim rahmimin taaa kökünde dibinde dikiş de var, bebe istese de inemez bir yere. O zaman bu kanala inme mevzusu bende uymuyor veya doğruluğu yokInsallah o yuzdendir yarin kontrolum var bakalim sorucam
Rabbım gönlünüze göre versin inşallahKızlar hepimiz hamileyiz hamilenin duası kabul olur derler. Ne olur dua edin hayırlısı ile olsun şu tayin işimiz. Bugün tercih verdik tam doğum zamanı açıklanacak.
Benimde çok fazla akıntım var. Bazen su gibi geliyor.Kizlar benim son 1 2 gundur akintilarim baya cogaldi normal mi acaba enfeksiyona bagli bi belirtide yok .. birde geceden beri sag kolumda uyuşma anlamadim gitti sanki uzerine yatip hareketsiz kalmis gibi oluyorum
Ayy maşallah nasıl güzelmiş eli.
Çok güzel olmuş ellerine sağlık annenin. Giydirmeye nasip etsin inşallah.
Enfeksiyon varken sulu bendede oluyodu simdi bildigin krem gibi beyaz pedde kullanamiyorum.. ic camasiri degismekten yıldım oyle azda gelmiyo gelinceBenimde çok fazla akıntım var. Bazen su gibi geliyor.
Teşekkür ederim amin inşallah
Hakkinizda hayirlisi olsun insallah gonlunuzden ne geciyosa nasip etsin RabbimKızlar hepimiz hamileyiz hamilenin duası kabul olur derler. Ne olur dua edin hayırlısı ile olsun şu tayin işimiz. Bugün tercih verdik tam doğum zamanı açıklanacak.
Ama bende enfeksiyon yok ki. Var mı yoksa? Doktora sorayım bi. Bende kullanamıyorum birisi havlu kağıt koy demişti. Öyle dene istersen. Bende ped koyamıyorum pişik yapıyorEnfeksiyon varken sulu bendede oluyodu simdi bildigin krem gibi beyaz pedde kullanamiyorum.. ic camasiri degismekten yıldım oyle azda gelmiyo gelince
Yaaaaa cok güzeller benim annemde milyon tane örmüs yaYaaa kızlar annem geldi bugün. Ördüklerine bakın çıldırıyorumvalla hazır gibi örmüş kadın. Hiç anama çekmemişim
Zaten senin yuzunden basinda nöbet tutarak kaynattimAyy kötü anılarım canlandıo yemek bize nasip olmadı tenceresiyle yakıp kül ettiğim için
Yaa ay karnımın altlarında ki ağrılarım da arttı bi iki gündür, açılma başlıyor diye mi oluyorlar acaba, normaldir diye hiç aklıma farklı açılar gelmemişti.. Ben de bi kontrole gideyim yarın da bakayım devam ederse..
Bu arada etiketleyerek yazmıştım sezaryen tarihini, telefon sorununu okuyunca farkettim listede yok benim tarih, arada gitmiş benimki de sanırım.. 8 ağustos a gün verildi bana da.. 39+0.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?