2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar benim son 1 2 gundur akintilarim baya cogaldi normal mi acaba enfeksiyona bagli bi belirtide yok .. birde geceden beri sag kolumda uyuşma anlamadim gitti sanki uzerine yatip hareketsiz kalmis gibi oluyorum

dogum asamalariyla ilgili sorum olacak, diyelim su gelmedi, sanci da yok. Ama acilma var evdesin. Absurd olacak ama diyelim acilma artti farkinda olmadan, o asamada ne oluyor mutlaka su patlar mi? Bugun tuhaf seyler hissediyorum, kalcami birlestiremiyorum sanki aciklik var, ara ara buyuk abdestim varmis gibi geliyor, asagiya daha cok baski hissediyorum daha Hassas gibi. Bide kucuk abdestten sonra peceteye silik kan geldi az bisey. Doktora ilettim nisana benzemiyor, agrilari ve hareketleri takip et dedi.

Kizlar benim son 1 2 gundur akintilarim baya cogaldi normal mi acaba enfeksiyona bagli bi belirtide yok .. birde geceden beri sag kolumda uyuşma anlamadim gitti sanki uzerine yatip hareketsiz kalmis gibi oluyorum
Bebek kanala girince mi akıntı artıyor yazıyordu öyle okudum sankim

Erken daha ya bişey cıkmadı nst de benim bebek hareketlerini iyi buldu doktor. Sadece kan değerlerim düsük cıktı. Beyaz kan hücrelerimde biraz fazla cıktı

Cok ilginç, ameliyat günü tahlil isteyen hastane ilk kez gördüm normalde 1 gün önce istemesi lazım en kötü. Zaten 1 saate pcr de yapsa sonuç çıkmaz. Normal ameliyatta da 2 3 gün öncesi anestezi doktoru ile gorusturuo testleri bitirmiş oluyorlar.

Birde sancilari hissetmeyende varmis, dun attigim videoda kiz kucuk abdesti geliyor saniyormus. Nstde sancilari cikmis

E ben. 2.hamilelikte doktor bana sabahtan sancilqrin başlamış olması lazımdı bu saatte kadar dedi, ben tee saat 4 gibi hastaneye gidince ağrı hissettim, evde sıfır his...

O durumda evde doguran var farketmeden iste. Duramadm geldim de git bi kontrol etsin doktor. Sanci hissi de buyuk abdest hissi ile ayni toleransin yuksek olabilir mi acaba

Nst ye bundan sokuyorlar, nst negatif ise 3 gün doğum beklenmiyor standart şartlarda.

Insallah o yuzdendir yarin kontrolum var bakalim sorucam
Sanmıyorum, birkaç gündür benim de akintim artti, idrar tahlili geçen hafta vermiştim, her şey çok normal, enfeksiyon da yok. Benim rahmimin taaa kökünde dibinde dikiş de var, bebe istese de inemez bir yere. O zaman bu kanala inme mevzusu bende uymuyor veya doğruluğu yok

Benimde çok fazla akıntım var. Bazen su gibi geliyor.
Ayy maşallah nasıl güzelmiş eli.
Çok güzel olmuş ellerine sağlık annenin. Giydirmeye nasip etsin inşallah.

Teşekkür ederim amin inşallah

Enfeksiyon varken sulu bendede oluyodu simdi bildigin krem gibi beyaz pedde kullanamiyorum.. ic camasiri degismekten yıldım oyle azda gelmiyo gelince
Ama bende enfeksiyon yok ki. Var mı yoksa? Doktora sorayım bi. Bende kullanamıyorum birisi havlu kağıt koy demişti. Öyle dene istersen. Bende ped koyamıyorum pişik yapıyor

Yaaa kızlar annem geldi bugün. Ördüklerine bakın çıldırıyorum valla hazır gibi örmüş kadın. Hiç anama çekmemişim
Yaaaaa cok güzeller benim annemde milyon tane örmüs ya
Zaten senin yuzunden basinda nöbet tutarak kaynattim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…