2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlısı olsun canım senin ve bebeğin sağlığı önemli herşeyde önce. Evde belki egzersiz yaparsın, belki gerçekleşir normal doğum. Ama ikisine de okey olmak lazım en başta
Evet haklısın canım belki de egzersiz masaj deneyeceğim olmazsa da yapacak birşey yok

İnşallah bekler bebekte, sancılarında azalır. Bu stres iyi değil insanın içi rahat olamıyor
O kadar yoruldum o kadar uykum var ki uyuyamiorum.
Devlet acil falan varsa yakında bir nst mi istesen durumu net öğrensen ona göre rahat hareket edersin
Belli yalanci sanci. Dusa girip sicak suyu tutuyorum bele gobege sanci 20 dkda bi gelio. Bi sonraki 13 dkda bi gelio smdi 13 e sabitledi mesela dustan sonra. Cektigim sanci hic ama ne zamana kadar cekcem mesela. Bi yerde durmasi gerek yoksa ola ki gununu bekledi boyle surekli sanciyla mi bekliycem

Benim iyicene sinirim bozuldu. Terleyince dusa girdim ki 2-3 kez dusa giriyorum zaten gunde. Dus sonrasi yine nişan geldi. Bu sefer fotosunu cektim. Tecrubesi olan bilen birine teyit etmek icin atabilirim ya da merak edene de atabilirim.
Ayy ben doktora bugün sordum nişan su gelirse korkuyorum arayayımmı hemen sizi dedim. Gelsin nolcak dedi. Sancın baslamadan arama dedi güldü neyse 2 agustosa kadar dayanır herhalde dimi
Bende geçen söyledim yeşilimsi sümüksü yapı geldi parça parça nişan olabilir mi diye, olabilir ama yaklaşımımızı değiştirmez, Normal haftalık kontrole devam dedi. Benim doktorda dikkate almadı

Benim iyicene sinirim bozuldu. Terleyince dusa girdim ki 2-3 kez dusa giriyorum zaten gunde. Dus sonrasi yine nişan geldi. Bu sefer fotosunu cektim. Tecrubesi olan bilen birine teyit etmek icin atabilirim ya da merak edene de atabilirim.
Benim 3 gündür hiç durmadan her lavaboda geliyor. Hatta o kadar sıkıldım ki bitmiyor mu, daha ne kadar gelebilir ki diye düşünüyorum

Ayy ben doktora bugün sordum nişan su gelirse korkuyorum arayayımmı hemen sizi dedim. Gelsin nolcak dedi. Sancın baslamadan arama dedi güldü neyse 2 agustosa kadar dayanır herhalde dimi
Kız hadi nişan için tamam da su için öyle değil sanki onda mutlaka gidilmeli diye biliyorum. Hani az az bile gelse bakıyorlar

Evet haklısın canım belki de egzersiz masaj deneyeceğim olmazsa da yapacak birşey yok
Bu arada diğer arkadaş bahsetmiş, rahat olmak lazım. Dün banada baktı doktor, ben direk bebeği aklıma getirip rahat olmaya çalışıyorum. Ne kadar rahat stressiz olursak o kadar rahat geçer herşey doğum dahil

Bana atabilirsniz 31. Haftada ben nişanım geldi sanıp foto çektim Doktorum detaylı şekilde gösterip anlattı durumu

Yok öyle seyler demedi valla dinlen yat vs demedi, 34 te kontrole gittim bu saatten sonra gelmek isterse müdahale etmem dedi hatta, ben sezeryan olacagım ama benim doktor ya sancı olmasını olmazsa 39 a kadar bekleyip sezeryan yapmayı düşünüyor

Bende hiç olmadı bu zamana kadar nasıl bişey acaba diyprum ama ellemeye korkuyorum uyarırım daha erken diye, bence dogumun yakın:)

Bilmiyorum ki ilk defa yapıldı onun stresi de vardı. Bir de devlet hastanesindeki ebeye baktircagim onda daha rahat olmaya çalışayım bakalım fark edecek mi
Bence farkeder. Benim 3. Yinede insan stres oluyor. Ama derin derin nefes almak çok iyi oluyo rahat bırakıyorum kendimi. Denemek de fayda var bide devlet hastanesi ne dicek bakalım

Benim 3 gündür hiç durmadan her lavaboda geliyor. Hatta o kadar sıkıldım ki bitmiyor mu, daha ne kadar gelebilir ki diye düşünüyorum
Bitmeyen nisan yapmislar. Toplamda 6 Kez geldi bugun 2 kez dolu dolu geldi. Ama bugun farkli. Tuhaf agrilarim var. Bu gece ya da yarin dogum baslar dye dusunuyorum

Ben hepsini kaynattim kilitli posetlere koydum valla yeter

Ay hakkinda hayirlisi olsun canim

Kiz anaaa ben seni heralde doguruyo derken sen fosur fosur uyuyomuydun

Gel beraber yiyelim ayipsin canim ayni semtte olaydik alir getirirdim vallahi
Bende kaynatıp koydum ama orada kullanım sonrası ne yapacağız işte sterilize etmek lazım

Ben çok korkuyorum o yüzden ısrarla istedim gerekirse fena olursan ameliyatın ortasında bile olsa genele çeviririz şimdi yarım başlayalım demiş ti çok ağladım ama genele çevirmedi anestezi doktoru çok ısrarcoydı. Bakalım bu doğumda neler bekliyor beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…