- 15 Şubat 2021
- 527
- 703
- 33
- 34
Evet haklısın canım belki deHayırlısı olsun canım senin ve bebeğin sağlığı önemli herşeyde önce. Evde belki egzersiz yaparsın, belki gerçekleşir normal doğum. Ama ikisine de okey olmak lazım en başta
O kadar yoruldum o kadar uykum var ki uyuyamiorum.İnşallah bekler bebekte, sancılarında azalır. Bu stres iyi değil insanın içi rahat olamıyor
Belli yalanci sanci. Dusa girip sicak suyu tutuyorum bele gobege sanci 20 dkda bi gelio. Bi sonraki 13 dkda bi gelio smdi 13 e sabitledi mesela dustan sonra. Cektigim sanci hic ama ne zamana kadar cekcem mesela. Bi yerde durmasi gerek yoksa ola ki gununu bekledi boyle surekli sanciyla mi bekliycemDevlet acil falan varsa yakında bir nst mi istesen durumu net öğrensen ona göre rahat hareket edersin
Benim iyicene sinirim bozuldu. Terleyince dusa girdim ki 2-3 kez dusa giriyorum zaten gunde. Dus sonrasi yine nişan geldi. Bu sefer fotosunu cektim. Tecrubesi olan bilen birine teyit etmek icin atabilirim ya da merak edene de atabilirim.
Bende geçen söyledim yeşilimsi sümüksü yapı geldi parça parça nişan olabilir mi diye, olabilir ama yaklaşımımızı değiştirmez, Normal haftalık kontrole devam dedi. Benim doktorda dikkate almadıAyy ben doktora bugün sordum nişan su gelirse korkuyorum arayayımmı hemen sizi dedim. Gelsin nolcak dedi. Sancın baslamadan arama dedi güldüneyse 2 agustosa kadar dayanır herhalde dimi
Benim 3 gündür hiç durmadan her lavaboda geliyor. Hatta o kadar sıkıldım ki bitmiyor mu, daha ne kadar gelebilir ki diye düşünüyorumBenim iyicene sinirim bozuldu. Terleyince dusa girdim ki 2-3 kez dusa giriyorum zaten gunde. Dus sonrasi yine nişan geldi. Bu sefer fotosunu cektim. Tecrubesi olan bilen birine teyit etmek icin atabilirim ya da merak edene de atabilirim.
Kız hadi nişan için tamam da su için öyle değil sanki onda mutlaka gidilmeli diye biliyorum. Hani az az bile gelse bakıyorlarAyy ben doktora bugün sordum nişan su gelirse korkuyorum arayayımmı hemen sizi dedim. Gelsin nolcak dedi. Sancın baslamadan arama dedi güldüneyse 2 agustosa kadar dayanır herhalde dimi
Bu arada diğer arkadaş bahsetmiş, rahat olmak lazım. Dün banada baktı doktor, ben direk bebeği aklıma getirip rahat olmaya çalışıyorum. Ne kadar rahat stressiz olursak o kadar rahat geçer herşey doğum dahilEvet haklısın canım belki deegzersiz masaj deneyeceğim olmazsa da yapacak birşey yok
Ben senden ümidi kestimbenim bebe tam kolpaci ya
hala bekletiyo erken gelmesin diye beklerken doğsa artık moduna geçtik
Bana atabilirsniz 31. Haftada ben nişanım geldi sanıp foto çektim Doktorum detaylı şekilde gösterip anlattı durumuBenim iyicene sinirim bozuldu. Terleyince dusa girdim ki 2-3 kez dusa giriyorum zaten gunde. Dus sonrasi yine nişan geldi. Bu sefer fotosunu cektim. Tecrubesi olan bilen birine teyit etmek icin atabilirim ya da merak edene de atabilirim.
Yok öyle seyler demedi valla dinlen yat vs demedi, 34 te kontrole gittim bu saatten sonra gelmek isterse müdahale etmem dedi hatta, ben sezeryan olacagım ama benim doktor ya sancı olmasını olmazsa 39 a kadar bekleyip sezeryan yapmayı düşünüyorAynen bence de öyle ama benim 2-3 hafta gidecek zamanım kalmadı artık son 10 umarım 10 günü doldurmadan başlar sancı falandinleniyor musun açılmayı yavaşlatmak için dinlen yada hareketlerini kısıtla falan dedi mi doktorun canım
Bende hiç olmadı bu zamana kadar nasıl bişey acaba diyprum ama ellemeye korkuyorum uyarırım daha erken diye, bence dogumun yakın:)Merhabalar kızlar doğum yapanlari duydukça çok sevinip heyecanlanıyorum hepimiz sağ salim bebislerimizi alalım kucağımıza benim ikinci doğumum olacak 8 yıl aradan sonra olunca insan ilk gibi heyecanlanıyor iki haftadir arada göğsümu sıkınca sütümu görüyordum ama bu sabah kahvaltı sonrası iki göğsünden de aktığını farkettim sizce doğum yakın mi bi heyecanlandim
Bence farkeder. Benim 3. Yinede insan stres oluyor. Ama derin derin nefes almak çok iyi oluyo rahat bırakıyorum kendimi. Denemek de fayda var bide devlet hastanesi ne dicek bakalımBilmiyorum ki ilk defa yapıldı onun stresi de vardı. Bir de devlet hastanesindeki ebeye baktircagim onda daha rahat olmaya çalışayım bakalım fark edecek mi
Bitmeyen nisan yapmislar. Toplamda 6 Kez geldi bugun 2 kez dolu dolu geldi. Ama bugun farkli. Tuhaf agrilarim var. Bu gece ya da yarin dogum baslar dye dusunuyorumBenim 3 gündür hiç durmadan her lavaboda geliyor. Hatta o kadar sıkıldım ki bitmiyor mu, daha ne kadar gelebilir ki diye düşünüyorum
Aslinda eminim ama teyit edilse icim rahatlicak. Tesekkur ederim.Bana atabilirsniz 31. Haftada ben nişanım geldi sanıp foto çektim Doktorum detaylı şekilde gösterip anlattı durumu
Cok tatlı olmus ve değişik olmus bu modeli hic görmemiştim
Bende kaynatıp koydum ama orada kullanım sonrası ne yapacağız işte sterilize etmek lazımBen hepsini kaynattim kilitli posetlere koydum valla yeter
Ay hakkinda hayirlisi olsun canim
Kiz anaaa ben seni heralde doguruyo derken sen fosur fosur uyuyomuydun
Gel beraber yiyelim ayipsin canimayni semtte olaydik alir getirirdim vallahi
Tam doktorun olmadıgı zamana denk gelirBenm bu sancilarim bitmiyo. 8 10 dkda bi geliyo. Baska bisi yok sure de kisalmadi sabahtan beri. Doktorum burda dwgil cok endiseliyim ya
Ben bi kere yapıstırdım normal agdayı cekemedimBenim balmumu ağda geldiAmeliyattan daha korkunç geliyor ağda bana ahahaha yıllar sonra şansımı denicem
Bence gelmeyeceğinden cok emin yoksa böyle rahat olmazdıKız hadi nişan için tamam da su için öyle değil sanki onda mutlaka gidilmeli diye biliyorum. Hani az az bile gelse bakıyorlar
Ben çok korkuyorum o yüzden ısrarla istedim gerekirse fena olursan ameliyatın ortasında bile olsa genele çeviririz şimdi yarım başlayalım demiş ti çok ağladım ama genele çevirmedi anestezi doktoru çok ısrarcoydı. Bakalım bu doğumda neler bekliyor beni.Benim de öyle sinir durumları maalesef çok zor İnsan özellikle çocuğuna yapınca çok kötü oluyor.. Ben de dün 5 yaşımda oğluma gereksiz yere kızdım biraz sonra kendime saatlerce kızıyorum.. Hele eşime ona da baya çektirdimama onu çok takmıyorum o anlıyor hormon sebebiyle olduğunu neyseki Takmadığım şeyleri takar oldum herşey batmaya başladı sonlara doğru bende.. Mesela özel günlere çok takılmam ben.. eşime pazar günü doğum günümdü o da bu sıra çok yoğun çalışıyor cumartesi akşamı bile geç saatte gelebildi eve ve unutmuş doğum günümü.. Sabah gelen telefonlsrla aklına geldiğini akşamına o anlık plak yaptığını da açık edince resmen dünyayı dar ettim adama ya nere gidip napıcağını şaşırdı ay normalde olsa bi iki trip atar sen gör acısını çıkar bunun gün boyu diye şakaya vurur çok güzel bir gün geçirirdik ama nasıl sinirlerim üstümde, dünyanın en büyük hatasını yapmış gibi davrandım falan yanii insan yapmayacağı şeyler yapıp kendini de üzüyor maalesef yıpranmış sinirlerle.. Rabbim lohusalığımızı sakin sakşn güzel güzel geçirmemizi nasip etsin hepimize inş
Gözün aydın ne güzel bir melek daha kucağa alında sağ salimhayırlı güzel ömürleri olsun.. İnş kısa sürede rahatça ayaklanırsın geçmiş olsun..
Bence de çom sıkıntı değilse anlatabilirsin sezaryen de ne sıkıntı oldu belki bizim de bilinçlenip önden tedbir alabileceğimiz bişeyse bize de faydası olur öyle bi konuysa..
Allahtan onu uyuduktan sonra takmışlardıondan da haberim yoktu da çıkarırken öğrendim yine öyle uyurken olur heralde soracağım ve talebim o şekil olacak.. Madem uyurken ne güzel takılıyor bite uyanık takarlar acaba bazıları da bi tuhaf...
Ayy delisin benceeeenasıl izliyosunn geçen de demiştin o zaman da ay düşünürken bile tansiyonum oynadıydı benim ben heralde izlesem doğurmamam ben hemşirelerin başımda olduğunu ne konuştuğunu duymam bile o strese girdiğimde sakinleştirici bilemiyorum tabi o nasıl etki eder..dünya umrumda olmaz rahatlstırsa ohh ne güzel olur, bide eşim yanında olması çok iyi gelirdi.. ama o da oğlanla bekleyecek babab biz annemi kapıda beklicez diyip duruyor öyle anlattık hep ben genel olacam diye, biz ikimiz içerde o dışarda kötü olur yavrucum
Sen de ikna et kafayı oraya çevirmesin başını koysun senin yanına eğilsin ohh miss
Dr lar neden genel yapmıyor benim iki dr da karışmadı tavsiye etti ısrar etti artı eksi anlattı ama şart koymadılar hiç.. Anestezi drçok aşırı ısrar ettiydi onu da red edip genel olmuştum ilkinde.. Zorunlu bi koşul olmadıktan sonra emri vaki olmuyor diye biliyorum.. Fena çlaşsan da hemen müdahale ediliyormuş zaten an an herşeyin ölçülüyor sen fenalaştım demeden anlıyorlarmış..
Evet ya ameliyatbane de bayılan eşler oluyormuşbide onla uğraş
Ya benim iki dr mda yukarda dediğim gibi koşulları anlatıp tavsiyede bulunup bana bıraktılar.. Yapmamaları enteresan, ben hatta bu sefer sordum dr genel anestezi nin bebeğe zararı var mı diye çok az bebeğe de gidebiliyor ilaç ama bi zararı olmuyor çook genel anesteziyle bebek okuyor bi sorun olmuyor zaten kısa sürede alıyoruz bebeği hemen , daha çok annenin durumu için spinal öneriyoruz dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?