Sağlıkla gelsin minik civcivvVe bugün doktordan çıktım, civciv büyümeye devam iyi, NST de 2 sancı çıktı yine benim hissetmediimsancıyı hissetmedigimden sorun yok dedi doktor. Cuma yine NST ye devam...
Haftaya salı sezaryen gunu alacagim inşallah ben deAllah nasip ederse ağustos ikinci hafta dogummm var
Benim balmumu ağda geldiAmeliyattan daha korkunç geliyor ağda bana ahahaha yıllar sonra şansımı denicem
Hadi bakalim bekliyoruz tüm topik heyecanlaAhahah yok dogurucam dogurucam. Enerji topluyordum geceye
Ayyy agda gorunce pandeminin ilk zamani guzellik merkezleri kapaliyken agda maceralarim geldi gozume kiz 1 ay mor gezdim cürüttum resmen agda yapmayi denicem diyeBenim balmumu ağda geldiAmeliyattan daha korkunç geliyor ağda bana ahahaha yıllar sonra şansımı denicem
Valla bilmiyorum orasiniBende kaynatıp koydum ama orada kullanım sonrası ne yapacağız işte sterilize etmek lazım
Ben de bundan aldım, öncesinde kaynar su ile dezenfekte edip poşetleyecem, herhalde her kullanımda dezenfekte edilmesi gerekmez dimiKızlar aranızda hastaneye daha önce emzik pompa biberon vs götüren varsa nasıl sterilize ettiniz her seferinde?
Eki Görüntüle 3102840
Bu ürünü ve pompamı götüreceğim yanımda acaba kettle mı alsam fişe takarım sıcak suya atarım hemenhumana çay falanda içerim
Ayy bence hissettiğin tatlı bir heyecan valla, baskasınınkini okurken bile heyecanlanıyorum ben, kilosu da doktorun dediği gbi gayet normalDoktordan geldim.
Hiç kilo almamış neredeyse geçen hafta 2890gr idi. Şimdi 2930 gr çıktıdoktor normal dedi tabi.
1 ağustos sabah 8.30 da hastane de olacağım aç susuz bir şekilde. Duruma göre ya sabah alacaklar ya da öğleden sonra.
29 unda da bir ton işim var sabah kan vs dahiliye anestezi falan görüşme yapacağız.
Zaman daraldıkça gerilmeye korkmaya başladım.
Cok güzel haberler valla, güzel güzel dogum haberlerinizi de alalım bir dahaki hafta inşallahDoktordan cıktım hersey yolunda :) sancı filan cık adı. Yorma kendini dedi. Son 6 gün saka gibi. Pazartesi tahlilleri olcaz gidip salı 7:30 da burda ol dedi :) heyecan bastı. E bebege saptık promalt aldım inşallah işe yarar. Bir de hipp mama aldım ne olur ne olmaz diye :)
Güzek haberlerini bekliyoruz, en tombik bebekleeden biri senin patates yanaklı bişey olur kesinSon gunler kaldi. 30 temmuz sezaryen. Bebek gecen carsamba 3.800 gramdi. Bugun 38+0 olduk. kesin 4 u gecti. Yatamiyorum, kalkamiyorum, yatakta donemiyorum. Sinirdaki rahim agzim cok Iyi dayandi. Bi haftadir progesteron da almiyorum. Allah hepimize saglikli huzurlu dogum nasip etsin.
Allah allah sık değil ama şiddetli ne agrısı olabilir ki, sansa bi bak yaa karantinası bitse de pozitif olmaz insallah,Doktorumu aradim tatile.gidememis cunlu covid olmus karantinadaymis. Bu sancilarla hastaneye gitsen de aksiyon alamazsin evde dayanmaya calis dedi. Sabahtan beri sıklasmadiysa yalanci sanci da olabilir dedi. Bole yqlanci sanci gormedm ben cok kotuyum
Aman dogumun yaza denk gelmesi cok kötü oluyormus ha kışlık hazırlıklar filan geri kaldı hep ben bu yıl hep kayınvalidem ve annemden gecineceğimKizlar @Mirune dogurdumu napti ses seda yok 2 kg yufkadan börek sardım pertim cikti gittim uyudumbiriniz gelinde mutfagi toplayin hayriniza ayy esimin halasi taze fasulye gonfermis 4 kg onu bari ayiklasamda yarin kavurup atsam buzluga iş cok yapacak toto nerde
Off valla He bu göbek her şeyi engelliyor. Dönerken bile canım yanıyor artık eskisinden daha fazlaAynen ben makinaya koyarken ağladım geçen gün belki küfür de etmiş olabilirim
Ya inşallah öyledir. Hayırlısı ile sağlıkla doğsun başka bir şey istemiyorum artık. Sanırım en kötü 2700 2800 falan olur.Ahahaha, seni asla unutmayacaklar
Valla sıcak su ile sterilize edip Buzdolabı poşetine koyacagim ben ama sonrasini bilemiyorumkentle iyi fikir, hastanede oluyor genelde
Canını sıkma, benimki de her hafta 200 250 gram alırken 100 gram almış bu hafta. Doktora.dedim normal mi? Bebek büyüdükçe ultrasonda ölçüm yapmak zor, daha fazladır o dedi. Sen de sıkma canını, bebek.buyudu artık öyle nokta atışı ölçüm.olmuyor ki seninki.benimkine göre daha büyük
Stres yoooook, kavusuyorsun minnosa sonunda :) her şey güzel olacak
İnşallah canım valla bende sabah istiyorum aslında geçen hafta doktor hastane ile görülecektir ama yoğunluktan unutup başkasını almış sabah 9 a. Sonra tekrar görüştü bizim yanımızda araya sıkıştırmaya çalışırız gibi bir şey dedi bakalım inşallah sabah olur biter.Canım makine tam ölçemiyor belki geçen haftaki belki bu haftaki sonuç yanlıs olabilir, 1 ağustosa kadar 3kilo olur zaten. Bebek beslenemiyor olsaydı acil alıyorlar bildiğim. Normal dediyse problem yoktur. İnşallah sabahtan yaparlar sezaryeni. Zaman daraldıkça dediğin gibi stres olmaya başladık akışına bırakmalıyız, sağlıkla kavuşalım bebeklerimize
Çok heyecanlıyım ya. Bana da öyle dedi. Oruç tutacaksın dedi. Ama öğleden sonraya kalırsa bir şeyler yersin dedi.Doğunca alır diyetle geçirdin napcaksin hem minyonsunda normal. Ben kızımı 2980lerde doğurdum sonra nasıl da toparladı gayet sağlıklı bebiş üzme kiloya takılma bana da 2 Ağustos 7:30 hastanede ol dedi hersey o gün yapılacak ne yapılacak fikrim de yoksormadim doktorum acil bir destek olarak ameliyata girmiş çıkmış yeniden gitmesi gerekti. Sadece 12 den sonra yeme içme bitiyor dedi
Gerçekten bi garibim yani xaman bir anda hızlandı sankiAyy bence hissettiğin tatlı bir heyecan valla, baskasınınkini okurken bile heyecanlanıyorum ben, kilosu da doktorun dediği gbi gayet normal
Kolau gecmesine sevindim, insallaj sonrası da cabucka gecer normal hayatınıza bi an önce dönersiniz bebenleCanım ben dün doğumumu spinal anestezi ile yaptım, çok kolaydı, çok destek oldular, ama sonrası zor tabikiBebeğim 4kg 53 cm doğdu, kızıma benziyor Bugünde sünnet olacak kısmetse, yarın taburcuyum, Rabbim herkese sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah
Valla ole bi haldeyim ki maskeni tak gel nolur.dicektimAllah allah sık değil ama şiddetli ne agrısı olabilir ki, sansa bi bak yaa karantinası bitse de pozitif olmaz insallah,
Canım benim dr um genel anestezi riskli dedi entube felan olunuyor mus bundan dolayımi yapılmıyor bende korkuyorum ama Allah bir kolaylık versin
Kızlar geçen bi tanıdık doğum yaptı protein kaçağı vardı onda da doğumdan sonra hala hastanede tutuyorlar 1 hafta oldu böbreği pankreası hasar görmüş kolesterol ü nabzı tansiyonu herşeyi yüksek olduğu için gözetimde tutuyorlar mış bebekte birşey yokmuş sanırım. Ben de de ikidir protein kaçağı çıkıyor ya korkuyorum doktorum sadece tansiyon takibi yapmamı istedi sorun olmazsa doğuma gel dedi direk 20 gün önce böbreğime baktırdım temizdi protein kaçağı yoktu o zaman. Şimdide aldı beni bi korku napmam lazım 4 gün önce idrar istedim onda da vardı protein değer yazmıyor ama sadece +1 protein yazıyor . Sanırım 140 mg üstünde olması sıkıntıymış onuda bilemiyorum ki kaç çıkıyor değer . Sizce napmalıyım böbreğim tek olduğu için korkuyorum tekrar mı ürolojiye görünsem bilemedim. Akıl verin kızlar doğuma 12 gün kaldı
Her kullanımda gerekli bence canım, çünkü oğlumda evde de aynı şekilde pompayı her seferinde steril ediyordum biberonu da aynı şekilde. Ama hastanede bunu nasıl çözerim diye düşününce kettle geldi bir tek aklımaBen de bundan aldım, öncesinde kaynar su ile dezenfekte edip poşetleyecem, herhalde her kullanımda dezenfekte edilmesi gerekmez dimi
Bu iş tam bir nasip meselesi canım demekki böylrsi daha hayırlıymıs sıkma canını, sizin için daha güzel olacak demekkiBizim de doktor randevumuz vardı. Hep kendimi normal doğuma odaklamistim çatı muayenesi yapıldı çatı kemiğim normal doğuma uygun değilmiş. Ebe parmağım kemiğe değiyor buradan bebek nasıl çıkacak kanala inemez dedipeki eğer ağrım olur bebek kanala inecek olursa deneyebilir miyim dedim inmez dedi. Tekrar doktora gittim o da sezaryeni 39. haftada yapıyoruz zaten o zamana kadar ağrın gelir bebek inecek olursa bi deneriz olmazsa sezaryen dedi. Hayırlısı tabi ama hayaller hayatlar
Atabilirsin canım banaBenim iyicene sinirim bozuldu. Terleyince dusa girdim ki 2-3 kez dusa giriyorum zaten gunde. Dus sonrasi yine nişan geldi. Bu sefer fotosunu cektim. Tecrubesi olan bilen birine teyit etmek icin atabilirim ya da merak edene de atabilirim.
Canım buraya giremedim hiç n’aptınız ne durumdasınız siz bizim değer de 19,48 den 8,3 e düştü uyku hali azaldı ama devam ediyor hala emme sorunu da aynı şekilde elektrikli pompa aldım sağıp veriyorum silikon uc aldım onunla da cekiyor yine iyi kötü ama meme reddi oluşur mu bilmiyorum uzun vadede zaten doğduğundan beri meme reddi var bence bizim oğlanın nasıl geçecek bilmiyorum cok zor ya bide ilk tecrübesizim zaten her konudaYüzüne dokundum hafif ıslak elimle bir çığırdı aha uyandı dedim 2 kere çekti memeden geri uyudu, eşimde böyleymiş bebekken uyurken bi yerden düşse düştüğü yerde uyumaya devam edermiş
Aynı şeyi yaşamışız canım, 19 dan 7 ye düştü bizimde, yarın kontrol var aynı şekilde ama kızı uyandırıp emziremiyorum, 2/3 kere çekiyor memeden uyuyor ondada süt geliyomu allah bilir, bende biberona sağdım ama versemmi bilemedim
Yaaa su gibi güzel bir normal doğum olsun inşallah içinden geçmişti nasipte olur inşallahBitmeyen nisan yapmislar. Toplamda 6 Kez geldi bugun 2 kez dolu dolu geldi. Ama bugun farkli. Tuhaf agrilarim var. Bu gece ya da yarin dogum baslar dye dusunuyorum
Hiç bir fikrim yokKızlar geçen bi tanıdık doğum yaptı protein kaçağı vardı onda da doğumdan sonra hala hastanede tutuyorlar 1 hafta oldu böbreği pankreası hasar görmüş kolesterol ü nabzı tansiyonu herşeyi yüksek olduğu için gözetimde tutuyorlar mış bebekte birşey yokmuş sanırım. Ben de de ikidir protein kaçağı çıkıyor ya korkuyorum doktorum sadece tansiyon takibi yapmamı istedi sorun olmazsa doğuma gel dedi direk 20 gün önce böbreğime baktırdım temizdi protein kaçağı yoktu o zaman. Şimdide aldı beni bi korku napmam lazım 4 gün önce idrar istedim onda da vardı protein değer yazmıyor ama sadece +1 protein yazıyor . Sanırım 140 mg üstünde olması sıkıntıymış onuda bilemiyorum ki kaç çıkıyor değer . Sizce napmalıyım böbreğim tek olduğu için korkuyorum tekrar mı ürolojiye görünsem bilemedim. Akıl verin kızlar doğuma 12 gün kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?