2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sağlıkla gelsin minik civcivv

Kızlar geçen bi tanıdık doğum yaptı protein kaçağı vardı onda da doğumdan sonra hala hastanede tutuyorlar 1 hafta oldu böbreği pankreası hasar görmüş kolesterol ü nabzı tansiyonu herşeyi yüksek olduğu için gözetimde tutuyorlar mış bebekte birşey yokmuş sanırım. Ben de de ikidir protein kaçağı çıkıyor ya korkuyorum doktorum sadece tansiyon takibi yapmamı istedi sorun olmazsa doğuma gel dedi direk 20 gün önce böbreğime baktırdım temizdi protein kaçağı yoktu o zaman. Şimdide aldı beni bi korku napmam lazım 4 gün önce idrar istedim onda da vardı protein değer yazmıyor ama sadece +1 protein yazıyor . Sanırım 140 mg üstünde olması sıkıntıymış onuda bilemiyorum ki kaç çıkıyor değer . Sizce napmalıyım böbreğim tek olduğu için korkuyorum tekrar mı ürolojiye görünsem bilemedim. Akıl verin kızlar doğuma 12 gün kaldı

Ahahah yok dogurucam dogurucam. Enerji topluyordum geceye
Hadi bakalim bekliyoruz tüm topik heyecanla
Benim balmumu ağda geldi Ameliyattan daha korkunç geliyor ağda bana ahahaha yıllar sonra şansımı denicem
Ayyy agda gorunce pandeminin ilk zamani guzellik merkezleri kapaliyken agda maceralarim geldi gozume kiz 1 ay mor gezdim cürüttum resmen agda yapmayi denicem diye cocugu doğuruyum dogru lazere ver uyusturucu kremi bas lazeri geçsin
Bende kaynatıp koydum ama orada kullanım sonrası ne yapacağız işte sterilize etmek lazım
Valla bilmiyorum orasini hastanede sterilizator vardir ya o kadar para veriyoruz temizlesinler

Ben de bundan aldım, öncesinde kaynar su ile dezenfekte edip poşetleyecem, herhalde her kullanımda dezenfekte edilmesi gerekmez dimi

Ayy bence hissettiğin tatlı bir heyecan valla, baskasınınkini okurken bile heyecanlanıyorum ben, kilosu da doktorun dediği gbi gayet normal

Cok güzel haberler valla, güzel güzel dogum haberlerinizi de alalım bir dahaki hafta inşallah

Güzek haberlerini bekliyoruz, en tombik bebekleeden biri senin patates yanaklı bişey olur kesin azcık kalmıs sık dişini benimki 2600 ken yatamıyorum kalkamıyorum valla seni cok iyi anlıyorum, bu saatten sonra progestana ihtiyacın yok inşallah saglıkla gelsin tosbik

Allah allah sık değil ama şiddetli ne agrısı olabilir ki, sansa bi bak yaa karantinası bitse de pozitif olmaz insallah,

Aman dogumun yaza denk gelmesi cok kötü oluyormus ha kışlık hazırlıklar filan geri kaldı hep ben bu yıl hep kayınvalidem ve annemden gecineceğim

Aynen ben makinaya koyarken ağladım geçen gün belki küfür de etmiş olabilirim
Off valla He bu göbek her şeyi engelliyor. Dönerken bile canım yanıyor artık eskisinden daha fazla
Ya inşallah öyledir. Hayırlısı ile sağlıkla doğsun başka bir şey istemiyorum artık. Sanırım en kötü 2700 2800 falan olur.
İnşallah canım valla bende sabah istiyorum aslında geçen hafta doktor hastane ile görülecektir ama yoğunluktan unutup başkasını almış sabah 9 a. Sonra tekrar görüştü bizim yanımızda araya sıkıştırmaya çalışırız gibi bir şey dedi bakalım inşallah sabah olur biter.
Çok heyecanlıyım ya. Bana da öyle dedi. Oruç tutacaksın dedi. Ama öğleden sonraya kalırsa bir şeyler yersin dedi. e o zaman ameliyat nasıl olacak ki ?? İnşallah sabah olur. Ama bebde bu şans varken kesin öğleden sonraya kalırım
Ayy bence hissettiğin tatlı bir heyecan valla, baskasınınkini okurken bile heyecanlanıyorum ben, kilosu da doktorun dediği gbi gayet normal
Gerçekten bi garibim yani xaman bir anda hızlandı sanki

Kolau gecmesine sevindim, insallaj sonrası da cabucka gecer normal hayatınıza bi an önce dönersiniz bebenle bebiş nasıl bebişlerden haber verin

Canım benim dr um genel anestezi riskli dedi entube felan olunuyor mus bundan dolayımi yapılmıyor bende korkuyorum ama Allah bir kolaylık versin

Ne büyük saçmalık, 1i sezeryan olmak üzere 4 kez genel anestezi aldım. İnsanları.boyle korkutmaya hakkı yok doktorun. Entube olunacak bir durum yok, zaten anestezi doktoru boru değil önce doktorlar görüşüp genel anestezi uygunluğunu ve testlerine bakılıyor. Ha her ameliyatın kendi içinde riski var o ayrı. Kimse korkmasın.

Tanıdığımda preeklampsi tanisi da vardır bebekte gelişim geriliği oluyor, kilo da alamıyor, acil doğuma alıyorlar bu durumda, arkadaşımın öyle oldu.

İdrarda bir sefer çıkıp sonrakine cikmayabiliyor, telaslanma, tekrar idrar tahlili işte cnm. 2.idrarda da çıkarsa başka doktora yönlendirmeler alırlar zaten sezaryen ile.

Ben de bundan aldım, öncesinde kaynar su ile dezenfekte edip poşetleyecem, herhalde her kullanımda dezenfekte edilmesi gerekmez dimi
Her kullanımda gerekli bence canım, çünkü oğlumda evde de aynı şekilde pompayı her seferinde steril ediyordum biberonu da aynı şekilde. Ama hastanede bunu nasıl çözerim diye düşününce kettle geldi bir tek aklıma

Bu iş tam bir nasip meselesi canım demekki böylrsi daha hayırlıymıs sıkma canını, sizin için daha güzel olacak demekki

Canım buraya giremedim hiç n’aptınız ne durumdasınız siz bizim değer de 19,48 den 8,3 e düştü uyku hali azaldı ama devam ediyor hala emme sorunu da aynı şekilde elektrikli pompa aldım sağıp veriyorum silikon uc aldım onunla da cekiyor yine iyi kötü ama meme reddi oluşur mu bilmiyorum uzun vadede zaten doğduğundan beri meme reddi var bence bizim oğlanın nasıl geçecek bilmiyorum cok zor ya bide ilk tecrübesizim zaten her konuda

Hiç bir fikrim yok doktorunla görüş korkularını anlat yönlendirir seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…