2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Su gelmiş i'sa mutlaka sancı olur bence doğumda açılma hizlansin diye boşuna suyu patlatmıyorlar

Su gelseydi banyodan sonra da akmaya devam ederdi.

Nörüyonuz kızlar direk okumadan daliyorum bugün kim doğurdu sancilanip hastaneye gitti söyleyince kahrımdan catlayim
Gün içinde bir kk birinci noteri doğum yaptı sanırım. Çoğu arkadaş kayıp heran toplu doğum mesajı gelebilir
Benim şeker için yapılan test normal çıktı ben arka saflarda kalmaya devamke

Valla bilmiyorum kimse olmasa Delirella ve M Mirune burda olurdu bu ikili de yok ortada
Ahahahah adimiz Deli ya, adımız çıkmış

Ya tüm gün kramptan sonra kasiklarimda sizlama yaptı, uzandim ben de, daha önce kamptan kasılmam olmuştu

Siz neler yaptınız, var mi yeni haber

Hayirli olsun, saglikla.buyusun.insallah

Hadi gözün aydın,kaç haftalık doğdu,boyu kilosu güzel maşallah,benim ki 37 ye bı kaç gün kaldı 2.300 dedilerdi kilosu düşük mü bebişimin bilememdim
Öyle bi an da fooşş diye gelen bişey olarak hayal ettim
Şu öyle foş gitmiyirmus sızıntı şekli de tutamadığın bı çiş gibi düşün diyorlar

Oyyy hemde nasıl mis gibi bebek kokusu burnumda ütüle dur ama sıcak fena

Bende koltukları kaplatmaya vermiştim o arada abim badana boya yapacak ardından temizlikçi alacam mis gibi eve gelecem

Psikolojiyi sorma zaten o bende de nau nau

Kızlar bacak ağrısından duramıyorum ta leğen kemigime kadar agriyo. Bacaklarım davul gibi. Yok mu bi çaresi bunun
Ah ah. Bacak ağrısından değil ama ayaklarımın alt kısımları ve ellerimin tüm parmakları ağrıyor. Çaresini bulamadım. Ağlayacağım ağrıdan yürütmüyor

Ütü yü vantilatör karşısında koltukta oturarak yapacaksın yoksa buhar olursun
Aaa bende kaplama yaptıracaktım geçen aydan sonra doğum ücreti zamlaninca seneye kaldı ayıptır sorması artık ne kadar diyorlar kaplamalara

Kızlar bacak ağrısından duramıyorum ta leğen kemigime kadar agriyo. Bacaklarım davul gibi. Yok mu bi çaresi bunun
Davul gibiyse ödemdir muhtemelen o da cok ağrıtır. Sürekli ayakta veya oturma halindeysen o da arttırır. Tuzu azaltıp uzanırken ayaklarının altına birseyler koyarak hafifletebilirsin diye düşünüyorum.

Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah

Ahahahah adimiz Deli ya, adımız çıkmış

Ya tüm gün kramptan sonra kasiklarimda sizlama yaptı, uzandim ben de, daha önce kamptan kasılmam olmuştu

Siz neler yaptınız, var mi yeni haber
Az daha dursun şu oğlan ne kaldı ki kramp bende alt bacakta nadir oluyor devamında mutlaka sızı şeklinde devam ediyor.
Canım ben sana bir şey soracaktım. Hani ben dün asm ye açlık kan şekeri için gitmiştim ya. Bugün sonuçlara baktım glukoz yok yerine glike hemoglobin diye bir test yapılmış. Internette şeker hastalarına yapılır diyor. O sonuca göre gebelikte şekerim var mı yok mu denilebilir mi ki referans aralığı da 4.8-5.9 sonuç %5.3

Gözünaydin canım nasil gecti güzelmiydi
Aman delirelloşum korkutna bizi az kaldi dayan dikkat et bol bol dinlen ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…