- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
- 133
İyi şükür kurtulmuş
Su gelmiş i'sa mutlaka sancı olur bence doğumda açılma hizlansin diye boşuna suyu patlatmıyorlarKızlaar benim bir miktar nişanım geldi. Sonra ben de doğuruyorum duş yapayım diye panik olup duşa girdimya duşta suyum geldiyse anlamadıysam. Yarın sabah randevum vardı zaten ama suyum geldiyse sancı başlamadan öyle durur mu sabaha kadar
Su gelseydi banyodan sonra da akmaya devam ederdi.Kızlaar benim bir miktar nişanım geldi. Sonra ben de doğuruyorum duş yapayım diye panik olup duşa girdimya duşta suyum geldiyse anlamadıysam. Yarın sabah randevum vardı zaten ama suyum geldiyse sancı başlamadan öyle durur mu sabaha kadar
Gün içinde birNörüyonuz kızlar direk okumadan daliyorum bugün kim doğurdu sancilanip hastaneye gittisöyleyince kahrımdan catlayim
Öyle bi an da fooşş diye gelen bişey olarak hayal ettimSu gelseydi banyodan sonra da akmaya devam ederdi.
Ahahahah adimiz Deli ya, adımız çıkmış
Hadi gözün aydın,kaç haftalık doğdu,boyu kilosu güzel maşallah,benim ki 37 ye bı kaç gün kaldı 2.300 dedilerdi kilosu düşük mü bebişimin bilememdim
Şu öyle foş gitmiyirmus sızıntı şekli de tutamadığın bı çiş gibi düşün diyorlarÖyle bi an da fooşş diye gelen bişey olarak hayal ettim
Sızarak geliyor cnm durmuyor su öyle 1 kere akıpÖyle bi an da fooşş diye gelen bişey olarak hayal ettim
Oyyy hemde nasıl mis gibi bebek kokusu burnumda ütüle dur ama sıcak fenaHepsini güzel günlerde kullanmak nasip olsun
El kadar şeyleri ütülemekte ayrı meziyet bide ütü yaparken Ayy buna mı sığacak falan diye aşka geliyorsun
Bende bugün koltuklar için aradım haftaya çarşamba yıkanacak onlar o günde yardımcı kadın istiyorum perde ve camlar için. Normalde doğuma yakın çağıracaktım ama koltuklar yıkandıktan sonra yaptırmak mantıklı gelmediPuset ve beşik in tüm malzemeleri kaldı bende de onları yıkarım sonraki güne kurulur. Fizikten hazırlıklar bitiyor da psikolojim nau nau
Hahaaa vizyona girmesinden korkulan film fragmanı atlasakPek yakında sinemalarda
Tuzlu yeme ve yürü diyorlar ama bilemiyorum.Kızlar bacak ağrısından duramıyorum ta leğen kemigime kadar agriyo. Bacaklarım davul gibi. Yok mu bi çaresi bunun
Ah ah. Bacak ağrısından değil ama ayaklarımın alt kısımları ve ellerimin tüm parmakları ağrıyor. Çaresini bulamadım. Ağlayacağım ağrıdan yürütmüyorKızlar bacak ağrısından duramıyorum ta leğen kemigime kadar agriyo. Bacaklarım davul gibi. Yok mu bi çaresi bunun
Ütü yü vantilatör karşısında koltukta oturarak yapacaksın yoksa buhar olursunOyyy hemde nasıl mis gibi bebek kokusu burnumda ütüle dur ama sıcak fena
Bende koltukları kaplatmaya vermiştim o arada abim badana boya yapacak ardından temizlikçi alacam mis gibi eve gelecem
Psikolojiyi sorma zaten o bende de nau nau
Davul gibiyse ödemdir muhtemelen o da cok ağrıtır. Sürekli ayakta veya oturma halindeysen o da arttırır. Tuzu azaltıp uzanırken ayaklarının altına birseyler koyarak hafifletebilirsin diye düşünüyorum.Kızlar bacak ağrısından duramıyorum ta leğen kemigime kadar agriyo. Bacaklarım davul gibi. Yok mu bi çaresi bunun
Az daha dursun şu oğlan ne kaldı kiAhahahah adimiz Deli ya, adımız çıkmış
Ya tüm gün kramptan sonra kasiklarimda sizlama yaptı, uzandim ben de, daha önce kamptan kasılmam olmuştu
Siz neler yaptınız, var mi yeni haber
Gözünaydin canım nasil gecti güzelmiydi
Aman delirelloşum korkutna bizi az kaldi dayan dikkat et bol bol dinlen ❤Ahahahah adimiz Deli ya, adımız çıkmış
Ya tüm gün kramptan sonra kasiklarimda sizlama yaptı, uzandim ben de, daha önce kamptan kasılmam olmuştu
Siz neler yaptınız, var mi yeni haber
Hayirli olsun, saglikla.buyusun.insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?