2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen yoksa ütü yapılmaz vantilatör de fena vuruyor. Klima açıyorum koltuğa oturuyorum masanın altından ayaklarımı uzatıp karşıya sandalye koyuyorum onun üstüne uzatıyorum. Konforlu ütü ama yinede sıcak içten yangın var

Benim koltuklar oturma odasının salon takımı değil çekyat tarzı 4.000 TL ye verdim. Ama dediğim gibi salon takımı ağır bir şey değil bir üçlü bir ikili iki tanede tekli koltuk. Her gün zam geliyor indirim hiçbir zaman gelmeyeceği için bugünkü zamlı hali yarın için ucuz sayılacak malesef piyasa berbat

Asla serinlik hissetmiyorum ben ya dediğin gibi içten yanıyoruz resmen
Eşim bugün gelmiş aşkım Allah sana bu halde yardım etsin çok zor diyor neymiş halsiz kalmış daha da sıcaklamış öyle anladı halimi
Pahalilikta neye yetişeceğimizi şaşırdık zaten bide öyle aman aman bir alışverişte yapmadık ama olanlar bile zorladı

dün sabah 11 gibi Nisan gibi bi akıntı geldi. sarı sumuksu sadece. sonra düzenli sancılar gelmeye başladı ama sancılar üstteydi. Bi türlü aşağı baskı yapıp açamadi rahim ağzını benim tospagam.

Sabah karşı 4 5 gibi de hastaneye geldik. sancılar doğru düzgün yoktu bebeğin hareketleri de azdı. ebe kontrol etti 3 parmak açıklık varmış. doktora sordular doktor yatış yaptırın demiş.

yatisim yapıldı bana bi serum verdiler nst ye bağladılar bebek yine pek hareket etmedi acliktandir dediler

odaya geçtim uyudum bi iki saat. o da sancıyı kesti mi

sonra doktor geldi bakti suni sancı verelim dedi. onu taktılar ama kasılmalar hala ustteydi. hatta hala kaburgalarım agriyo.

suni sancida da sorun yoktu. 6 cm olunca suyumu patlattı doktor. çok suyu varmış bebeğin doktor da şaşırdı. su çok olduğu için başını yerlestiremiyomus.

sonra odaya geldik 7 8 cm olunca yurutelim dedi doktor.

nstde bekledik ama bebeğin başı artık dayanıyor ya aşağı ben başladım ciyaklamaya

sonra kaldırdılar yürü diye.

6 cm dediklerinde saat tam 2 ydi. iki 20 gibi falan dedim eşime ebeler çağır benim ikinmam geliyo diye. iki kere gitti gelmediler. sonra geldiler beni dogumhaneye aldılar. doktor geldi kızdı kizlara tamamen açılmış çünkü.

o arada da eşim fotoğrafçısı aradı kız da yan sokaktaymis ama doktor ikinma geliyorsa tutma dedi tutar miyim sancıdan anam aglamis

baya hızlı doğurdum fotoğrafçı yetisemedi

sonra doktor sanki yetişmiş gibi tekrar önlük giydi bebekle poz verdi bana verdiler falan. eşimi içeri alabilir miyiz dedim onu da sokturdum dogumhaneye

atladığım bişey kalmadi galiba kizlar:)

ama anca yazabildim:)

trombositlerim tam sinirdaymis 3 kere hemogram aldılar. hematolojinin yazdığı görüş raporunu eklediler doğum evraklarına.
dün akşam 7 den bugün akşam bese kadar aç susuz kaldım.
çok yorgun hissediyorum o yüzden.
darısı bekleyen arkadaşlara olsun

mesajlara bakamadim daha kızlar. inşallah müsait olunca bakcam:)

Maşallah sorunsuz sıkıntısız doğum olmuş, gözünüz aydın darısı biz bekleyenlere inşallah

Maşallah valla cnm herşey tıkır tıkır yolunda gitmiş sağlıkla büyüt bebişini

Çok çok geçmiş olsun.
Hayırlı uğurlu olsun. Allah analı babalı büyütsün.

Ya ben sana dedim doğuracaksın diye çok içten demişim meditasyonum nasıl işe yaramış valla şok oldum hayırlı olsun sağlıkla sıhhat ile büyür inşallah canım. Maşallah ikinize de. nasılsınız şimdi iyi misiniz? Beniş kaç gr kaç cm doğdu?

Baya yorulmuşsun Allah şifa versin bebişte iyidir inşallah

Bazen bende düşünüyorum dusta gelirse nasıl anlayacagım dşye. Ama sancı gelir herhalde anlarız dimi

Maşallah canım hayırlı olsun sağlıkla büyüsün bebişin

Yaaaa ne güzel sağlıkla gelmiş sağlıkla büyüsün inşallah

Deseydin al ütüleri sen yap ozaman

Yaz hamileliği çok zor muş

Aynen maaşlar harici herşey zamlı ve zqmlanmaya devam edecek.

Ben çoğu eşyayı arkadaşımdan aldım zaten ve çoğu şeyde elimden geldiği için dikim yapma gibi şeyler olmasına rağmen bir alış veriş yaptım servet ödedim resmen.

Kızlar benim konu ile alakasız bir sorum olacaktı. Benim kuzenim hamile kalamıyor tüp bebek tedavisi deniyorlar ama hiç yumurta toplanma evresine gelmedi çünkü hep bitane yumurtan var diyorlardı toplanacak mm gelmiyordu o yumurtada sağlıksızdı 5-6 aydır adet görmüyordu amh si 0.02 . Doktorlar 1 bucuk senedir umutsuz konuluyorlar.5 Ay sonra iki gün önce ilaçsız ilk defa adet görmüş doktora gitti bugün doktor muayene sırasında rahim duvarının kalınlaşmış olduğunu beta hcg istemiş ne olur ne olmaz hamilelerde rahim duvarı kalınlaşır demiş eve gelincede aramışlar verdiğimiz ilacı kullanma beta hcg 4,70 çıkmış bi ihtimal hamile kalmış olabilirsiniz yarın tekrar gelin demişler. Kuzenim evlat hasretiyle yanan tutuşan birisi şuan mutluluktan havalara uçuyor. 4,70 hamile olabilir mi gerçekten başına gelen var mı bu kadar düşük değer ile gebe kaldığını öğrenen.

Bence büyüdükleri için tam ölçüm yapılamıyor bende de aynı şey oldu
Canım ben de hastanedeki bebek yatağı ( küvöz yatağı) için tül kurdele fiyonklu diktim yastığı vs kendim yaptım süsleri ve hediyelikleri oğlumda kendim yapmıştım ama bu defa hazır aldım sen 36 ya bırakmışsın çok enerji istiyor kolay değil valla Allah yardımcın olsun çoğu gitmiş azı kalmış.
Canım su gelmesi şöyle oluyor bir su gelir durur tekrar gelir aralıklı aralıklı 1 çay bardağı gibi mesela tutamazsın çiş gibi değil yada gelmeye başlar sızar gibi gelir akar da akar yine tutamazsın şöyle bebek kafasını kanala sokunca su duruyor geri çekilince akıyor gene kanala girince duruyor
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Bazen bende düşünüyorum dusta gelirse nasıl anlayacagım dşye. Ama sancı gelir herhalde anlarız dimi
Yıkarda yazdığım gibi olabilir mesela benim sancı geliyormuş ama hissetmiyordum iyice arttığında hissetmiştim ama şöyle söyleyeyim su geldiğinde de gerçek sancı geldiğinde de farkı anlarsınız

Geçmiş olsun çok şükür diyelim sağlıkla büyütün

Hba1c testi o. Su an kanda seker yüksek çıkmasa da eğer şeker yüksekse çıkıyor. Son 3 ayın kandaki ortalama seker değerini verir. Açlık veya tokluk sekerinde normal.cikip hba1c si yüksek kişilere gizli şeker tanisi konur. 5 in altında olması lazım.send3 sınırda çıkmış ama hamilesin, değeri etkilemis olabilir cnm

Gözünaydin canım nasil gecti güzelmiydi

Aman delirelloşum korkutna bizi az kaldi dayan dikkat et bol bol dinlen ❤

Ben de korkmak.istemiyorum ama İnşallah 15 gün sabreder minik sipam, ister istemez geriliyorum

Yarım anestezi çok güzel herşey şhit oluyorsun ve acı yok ama ben o şahit olunan güzel şeylerden tat alamıyorum korkudan bilmeme rağmen. Eğer benim gibi değilsen yarım düşün bencede
Ben de çok cesaretsizim sabah bi heveslenmiştim ama uyku sersemi olmuş galiba o heves bilmiyorum kendime gelince düşününce spinal olayım falan, yok yok ben yapmam deyip hoop vazgeçtim, genel anestezi olduğu yeri korudu hayırlısı olsun..

Evet durur, yani benim durdu en azından,
Benim ilk hamileliğimde bi gece 12-1 gibi yatmıştım 3 de bi uyandım su içinde, uyurken suyum gelmiş çarşaf bildiğin bi sürahi su dökülmüş gibiydi.. Tabi çiş mi acaba falan dedim ama ne renk ne koku vardı biraz durup sabaha karşı gittik hastaneye öğlen 2 de sezaryen e aldınım nerdeyse 12 saat geçti yani, o vakte kadar ne ağrı ne sancı ne sızı oldu.. Sadece karnımız sertleşir ya ara ara o oluyordu o da çok sık değildi.. Nst de de sabah 10-11 arası sancılar 80 leri görüp 120=130 lara falan çıktı öğlene doğru.. Ama onlarda da ne acı ne sancı hissettim bebek içerde geriniyo sanıyordum.. Kalp atışı çok düştü diye acil sezaryen e geçtim hiç sancı ağrı vs yaşamadım ilkinde..

Gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…