2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kız der miyim evi yakar o
Benim de büyük kızdan kaldı ama nafile mağazaya selam versen para bitiyor

Benim adetime 10 gün varken 2.7 2-3 gün sonra 4.9 du öyle 2-3 arayla test yaptırmıştım şimdi 38. Haftadayız inşallah kuzenin de hamiledir canım. Çok dikkat etsin bu ara kendini yormasın netleşene kadar yiyeceği şeye bile baksın örneğin maydanoz düşüğe neden oluyor gibi herşeye baksın. Heyecanla yanlış yapar üzülür sonra. Yumurta et yoğurt yesin vitamin bile doktora sormadan içmesin. Doğal diye bitki bitki çayı kullanmasın vs

Yok canım ya rembelliğimden erteleye erteleye bu zamana kaldı artık ağrılar çoğalınca son dakikaya sıkıştırmak zorunda kaldım. Bir an evvel bitsin yatmaya devam edeyim

Benim şekerle imtihanım hep sınırda çıkan değerler kuzu ya bi netlik yok
Sabredecek hiç stres yapma

Doğum hikayeni okumak güzeldi, sağlıcakla aldın kucağına maşallah ne güzel darısı biz geride bekleyenlere olsun

Sanki ben hatırlıyorum bu düşük değerlerle hamileliği olan ve sürdüren burda düşün yaptığım sıralarda okuduğım takip ettiğim topiklerde.. Allah inş gönlüne göre nasip etsin hayırlısını versin.. Ne mutlu olur

Bir arkadaşım üç kez tüp bebek yaptırdı olmadı. 4. Deneme için para lazım işe girecek para biriktirip yaptıracaktı. Fabrikada 6 aylık iş buldu. İşe giriş evraklarını hazırlarken işyeri tahlilde istemiş sağlık raporu için. Kız bir tahlil oluyor diyorlar işe uygun değilsin neden hamilesin. İnanmadı sanırım 10 kez tahlil yaptırdı ama kızı şuan 7 yaşında

Maaşallah kilosu cok iyi bence bebişin, hepsi bir hafta erken geliyor demekki sağlıkla gelsin inşallah

Tabi senin eşyalar durur benimki 10 yaşında herşeyi verdim bir iki parça hatıra bıraktım Okdar .
Ya çok zor yanlız oda küçük Allah yardımcın olsun
Ben bu kadar zaman zor sakladım sen nasıl saklayacaktın
Sağol canım ya kime sorsam her yaş aralığı kendine göre zor diyor ben hem yaş farkı olsun istemedim hem doktorum 35ten önce bir kere daha dogur dediydi

Bu kadar korkuyoruz ya son dakika yarım olup geliriz buraya ikimizde

Benim kardeşimde 24 yaşında 0.27 çıktı bu kış yumurta toplamaya çalıştık psikolojisi bozuldu daha öğrenci üni okuyor ilk denemede 1 vardı ikinci denemede iğnelerle 3 yumurta alabildik dondurttuk. İnşallah kuzenin hamile kalmıştır, böyle haberler duydukça kardeşim için içimde umut oluyor bana moral oluyo ona anlatıyorum o da rahatlıyor. Ama dikkat etsin, hamileymiş gibi özensin yediklerine hareketlerine

Allah analı babalı büyütsün nasıl gelişti dogum tecbübelerinzi de paylaşın doguran hanımlaaar,

Ben bu kadar zaman zor sakladım sen nasıl saklayacaktın
Sağol canım ya kime sorsam her yaş aralığı kendine göre zor diyor ben hem yaş farkı olsun istemedim hem doktorum 35ten önce bir kere daha dogur dediydi
Kızımın kreşinde ki pedagog öyle derdi en ideal Aralık üç dört yaş diye ama vermeyince mevlam yapacak birşey yok
Ayrıca bu aralıkta iyi yönetebilirsen ilk zamanları alıştırmaları gerçekten iadel zamanı bulmuşum dersin arkadaşlarımdan biliyorum

Çok teşekkür ederim kızlar inşallah vardır onunda bebeği olur.Rabbim isteyen herkese nasip etsin Şuan adet olduğu halde 4,70 çıkmış yerleşme kanaması mı acaba. Yarın birdaha verecek kan eğer Yükselme varsa hamile olabilirsin demişler . Rabbim yokluğunu göstermesin hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Kanama varsa ne bekliyorsunuz hemen doktora gidip ilaç alsaydı ya. İnşallah vardır sağlıkla kucağına alır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…