- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
Kız der miyim evi yakar oDeseydin al ütüleri sen yap ozaman
Yaz hamileliği çok zor muş
Aynen maaşlar harici herşey zamlı ve zqmlanmaya devam edecek.
Ben çoğu eşyayı arkadaşımdan aldım zaten ve çoğu şeyde elimden geldiği için dikim yapma gibi şeyler olmasına rağmen bir alış veriş yaptım servet ödedim resmen.
Benim adetime 10 gün varken 2.7 2-3 gün sonra 4.9 du öyle 2-3 arayla test yaptırmıştım şimdi 38. Haftadayız inşallah kuzenin de hamiledir canım. Çok dikkat etsin bu ara kendini yormasın netleşene kadar yiyeceği şeye bile baksın örneğin maydanoz düşüğe neden oluyor gibi herşeye baksın. Heyecanla yanlış yapar üzülür sonra. Yumurta et yoğurt yesin vitamin bile doktora sormadan içmesin. Doğal diye bitki bitki çayı kullanmasın vsKızlar benim konu ile alakasız bir sorum olacaktı. Benim kuzenim hamile kalamıyor tüp bebek tedavisi deniyorlar ama hiç yumurta toplanma evresine gelmedi çünkü hep bitane yumurtan var diyorlardı toplanacak mm gelmiyordu o yumurtada sağlıksızdı 5-6 aydır adet görmüyordu amh si 0.02 . Doktorlar 1 bucuk senedir umutsuz konuluyorlar.5 Ay sonra iki gün önce ilaçsız ilk defa adet görmüş doktora gitti bugün doktor muayene sırasında rahim duvarının kalınlaşmış olduğunu beta hcg istemiş ne olur ne olmaz hamilelerde rahim duvarı kalınlaşır demiş eve gelincede aramışlar verdiğimiz ilacı kullanma beta hcg 4,70 çıkmış bi ihtimal hamile kalmış olabilirsiniz yarın tekrar gelin demişler. Kuzenim evlat hasretiyle yanan tutuşan birisi şuan mutluluktan havalara uçuyor. 4,70 hamile olabilir mi gerçekten başına gelen var mı bu kadar düşük değer ile gebe kaldığını öğrenen.
Yok canım ya rembelliğimden erteleye erteleye bu zamana kaldı artık ağrılar çoğalınca son dakikaya sıkıştırmak zorunda kaldım. Bir an evvel bitsin yatmaya devam edeyimBence büyüdükleri için tam ölçüm yapılamıyor bende de aynı şey oldu
Canım ben de hastanedeki bebek yatağı ( küvöz yatağı) için tül kurdele fiyonklu diktim yastığı vs kendim yaptım süsleri ve hediyelikleri oğlumda kendim yapmıştım ama bu defa hazır aldım sen 36 ya bırakmışsın çok enerji istiyor kolay değil valla Allah yardımcın olsun çoğu gitmiş azı kalmış.
Canım su gelmesi şöyle oluyor bir su gelir durur tekrar gelir aralıklı aralıklı 1 çay bardağı gibi mesela tutamazsın çiş gibi değil yada gelmeye başlar sızar gibi gelir akar da akar yine tutamazsın şöyle bebek kafasını kanala sokunca su duruyor geri çekilince akıyor gene kanala girince duruyor
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Yıkarda yazdığım gibi olabilir mesela benim sancı geliyormuş ama hissetmiyordum iyice arttığında hissetmiştim ama şöyle söyleyeyim su geldiğinde de gerçek sancı geldiğinde de farkı anlarsınız
Büyük kaç yaşındaKız der miyim evi yakar o
Benim de büyük kızdan kaldı ama nafile mağazaya selam versen para bitiyor
Benim şekerle imtihanım hep sınırda çıkan değerler kuzu ya bi netlik yokHba1c testi o. Su an kanda seker yüksek çıkmasa da eğer şeker yüksekse çıkıyor. Son 3 ayın kandaki ortalama seker değerini verir. Açlık veya tokluk sekerinde normal.cikip hba1c si yüksek kişilere gizli şeker tanisi konur. 5 in altında olması lazım.send3 sınırda çıkmış ama hamilesin, değeri etkilemis olabilir cnm
Ben de korkmak.istemiyorum amaİnşallah 15 gün sabreder minik sipam, ister istemez geriliyorum
3 ay sonra 3 yaşında olacak teyzesiBüyük kaç yaşında
dün sabah 11 gibi Nisan gibi bi akıntı geldi. sarı sumuksu sadece. sonra düzenli sancılar gelmeye başladı ama sancılar üstteydi. Bi türlü aşağı baskı yapıp açamadi rahim ağzını benim tospagam.
Sabah karşı 4 5 gibi de hastaneye geldik. sancılar doğru düzgün yoktu bebeğin hareketleri de azdı. ebe kontrol etti 3 parmak açıklık varmış. doktora sordular doktor yatış yaptırın demiş.
yatisim yapıldı bana bi serum verdiler nst ye bağladılar bebek yine pek hareket etmedi acliktandir dediler
odaya geçtim uyudum bi iki saat. o da sancıyı kesti mi
sonra doktor geldi bakti suni sancı verelim dedi. onu taktılar ama kasılmalar hala ustteydi. hatta hala kaburgalarım agriyo.
suni sancida da sorun yoktu. 6 cm olunca suyumu patlattı doktor. çok suyu varmış bebeğin doktor da şaşırdı. su çok olduğu için başını yerlestiremiyomus.
sonra odaya geldik 7 8 cm olunca yurutelim dedi doktor.
nstde bekledik ama bebeğin başı artık dayanıyor ya aşağı ben başladım ciyaklamaya
sonra kaldırdılar yürü diye.
6 cm dediklerinde saat tam 2 ydi. iki 20 gibi falan dedim eşime ebeler çağır benim ikinmam geliyo diye. iki kere gitti gelmediler. sonra geldiler beni dogumhaneye aldılar. doktor geldi kızdı kizlara tamamen açılmış çünkü.
o arada da eşim fotoğrafçısı aradı kız da yan sokaktaymis ama doktor ikinma geliyorsa tutma dedi tutar miyim sancıdan anam aglamis
baya hızlı doğurdum fotoğrafçı yetisemedi
sonra doktor sanki yetişmiş gibi tekrar önlük giydi bebekle poz verdi bana verdiler falan. eşimi içeri alabilir miyiz dedim onu da sokturdum dogumhaneye
atladığım bişey kalmadi galiba kizlar:)
ama anca yazabildim:)
trombositlerim tam sinirdaymis 3 kere hemogram aldılar. hematolojinin yazdığı görüş raporunu eklediler doğum evraklarına.
dün akşam 7 den bugün akşam bese kadar aç susuz kaldım.
çok yorgun hissediyorum o yüzden.
darısı bekleyen arkadaşlara olsun
mesajlara bakamadim daha kızlar. inşallah müsait olunca bakcam:)
Kızlar benim konu ile alakasız bir sorum olacaktı. Benim kuzenim hamile kalamıyor tüp bebek tedavisi deniyorlar ama hiç yumurta toplanma evresine gelmedi çünkü hep bitane yumurtan var diyorlardı toplanacak mm gelmiyordu o yumurtada sağlıksızdı 5-6 aydır adet görmüyordu amh si 0.02 . Doktorlar 1 bucuk senedir umutsuz konuluyorlar.5 Ay sonra iki gün önce ilaçsız ilk defa adet görmüş doktora gitti bugün doktor muayene sırasında rahim duvarının kalınlaşmış olduğunu beta hcg istemiş ne olur ne olmaz hamilelerde rahim duvarı kalınlaşır demiş eve gelincede aramışlar verdiğimiz ilacı kullanma beta hcg 4,70 çıkmış bi ihtimal hamile kalmış olabilirsiniz yarın tekrar gelin demişler. Kuzenim evlat hasretiyle yanan tutuşan birisi şuan mutluluktan havalara uçuyor. 4,70 hamile olabilir mi gerçekten başına gelen var mı bu kadar düşük değer ile gebe kaldığını öğrenen.
Kızlar benim konu ile alakasız bir sorum olacaktı. Benim kuzenim hamile kalamıyor tüp bebek tedavisi deniyorlar ama hiç yumurta toplanma evresine gelmedi çünkü hep bitane yumurtan var diyorlardı toplanacak mm gelmiyordu o yumurtada sağlıksızdı 5-6 aydır adet görmüyordu amh si 0.02 . Doktorlar 1 bucuk senedir umutsuz konuluyorlar.5 Ay sonra iki gün önce ilaçsız ilk defa adet görmüş doktora gitti bugün doktor muayene sırasında rahim duvarının kalınlaşmış olduğunu beta hcg istemiş ne olur ne olmaz hamilelerde rahim duvarı kalınlaşır demiş eve gelincede aramışlar verdiğimiz ilacı kullanma beta hcg 4,70 çıkmış bi ihtimal hamile kalmış olabilirsiniz yarın tekrar gelin demişler. Kuzenim evlat hasretiyle yanan tutuşan birisi şuan mutluluktan havalara uçuyor. 4,70 hamile olabilir mi gerçekten başına gelen var mı bu kadar düşük değer ile gebe kaldığını öğrenen.
Tabi senin eşyalar durur benimki 10 yaşında herşeyi verdim bir iki parça hatıra bıraktım Okdar3 ay sonra 3 yaşında olacak teyzesibüyük lafta büyük işte yoksa ablalık neyim hikaye
Maaşallah kilosu cok iyi bence bebişin, hepsi bir hafta erken geliyor demekki sağlıkla gelsin inşallahBugün 37+0 olduk. Kontrolüm vardı. Bebiş çok kilo almamış gibi. 3015 gr. Boya gitmiş. 51 cm. 40-60 arası nst'm. 40'tan aşağı hiç inmemiş. Birkaç gündür sertleşme hissediyorum ama düzenli olmayınca bir anlam ifade etmiyor tabii. Kızım 39+0, oğlum 38+3 olunca kaya kaya bu da bu hafta doğar belki dedim. Bakalım.
Ben bu kadar zaman zor sakladım sen nasıl saklayacaktınTabi senin eşyalar durur benimki 10 yaşında herşeyi verdim bir iki parça hatıra bıraktım Okdar.
Ya çok zor yanlız oda küçük Allah yardımcın olsun
Bu kadar korkuyoruz ya son dakika yarım olup geliriz buraya ikimizdeBen de çok cesaretsizim sabah bi heveslenmiştim ama uyku sersemi olmuş galiba o heves bilmiyorum kendime gelince düşününce spinal olayım falan, yok yok ben yapmam deyip hoop vazgeçtim, genel anestezi olduğu yeri koruduhayırlısı olsun..
Evet durur, yani benim durdu en azından,
Benim ilk hamileliğimde bi gece 12-1 gibi yatmıştım 3 de bi uyandım su içinde, uyurken suyum gelmiş çarşaf bildiğin bi sürahi su dökülmüş gibiydi.. Tabi çiş mi acaba falan dedim ama ne renk ne koku vardı biraz durup sabaha karşı gittik hastaneye öğlen 2 de sezaryen e aldınım nerdeyse 12 saat geçti yani, o vakte kadar ne ağrı ne sancı ne sızı oldu.. Sadece karnımız sertleşir ya ara ara o oluyordu o da çok sık değildi.. Nst de de sabah 10-11 arası sancılar 80 leri görüp 120=130 lara falan çıktı öğlene doğru.. Ama onlarda da ne acı ne sancı hissettim bebek içerde geriniyo sanıyordum.. Kalp atışı çok düştü diye acil sezaryen e geçtim hiç sancı ağrı vs yaşamadım ilkinde..
Gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün
Benim kardeşimde 24 yaşında 0.27 çıktı bu kış yumurta toplamaya çalıştık psikolojisi bozuldu daha öğrenci üni okuyorKızlar benim konu ile alakasız bir sorum olacaktı. Benim kuzenim hamile kalamıyor tüp bebek tedavisi deniyorlar ama hiç yumurta toplanma evresine gelmedi çünkü hep bitane yumurtan var diyorlardı toplanacak mm gelmiyordu o yumurtada sağlıksızdı 5-6 aydır adet görmüyordu amh si 0.02 . Doktorlar 1 bucuk senedir umutsuz konuluyorlar.5 Ay sonra iki gün önce ilaçsız ilk defa adet görmüş doktora gitti bugün doktor muayene sırasında rahim duvarının kalınlaşmış olduğunu beta hcg istemiş ne olur ne olmaz hamilelerde rahim duvarı kalınlaşır demiş eve gelincede aramışlar verdiğimiz ilacı kullanma beta hcg 4,70 çıkmış bi ihtimal hamile kalmış olabilirsiniz yarın tekrar gelin demişler. Kuzenim evlat hasretiyle yanan tutuşan birisi şuan mutluluktan havalara uçuyor. 4,70 hamile olabilir mi gerçekten başına gelen var mı bu kadar düşük değer ile gebe kaldığını öğrenen.
Benim öyleydi canımÖyle bi an da fooşş diye gelen bişey olarak hayal ettim
Allah analı babalı büyütsünSevgili anneler ve anne adayları ben dün spinal anestezi ile sezeryanla doğum yaptım kızım 51 cm ve 3330 gr dünyaya geldi herşey yolunda çok şükür dünyanın en güzel duygusu anne olmak darısı herkezin başına @Mirune listeye ekleyebilirmisin
Kızımın kreşinde ki pedagog öyle derdi en ideal Aralık üç dört yaş diye ama vermeyince mevlam yapacak birşey yokBen bu kadar zaman zor sakladım sen nasıl saklayacaktın
Sağol canım ya kime sorsam her yaş aralığı kendine göre zor diyor ben hem yaş farkı olsun istemedim hem doktorum 35ten önce bir kere daha dogur dediydi
Benim adetime 10 gün varken 2.7 2-3 gün sonra 4.9 du öyle 2-3 arayla test yaptırmıştım şimdi 38. Haftadayız inşallah kuzenin de hamiledir canım. Çok dikkat etsin bu ara kendini yormasın netleşene kadar yiyeceği şeye bile baksın örneğin maydanoz düşüğe neden oluyor gibi herşeye baksın. Heyecanla yanlış yapar üzülür sonra. Yumurta et yoğurt yesin vitamin bile doktora sormadan içmesin. Doğal diye bitki bitki çayı kullanmasın vs
Doğum hikayeni okumak güzeldi, sağlıcakla aldın kucağına maşallah ne güzel darısı biz geride bekleyenlere olsun
Sanki ben hatırlıyorum bu düşük değerlerle hamileliği olan ve sürdüren burda düşün yaptığım sıralarda okuduğım takip ettiğim topiklerde.. Allah inş gönlüne göre nasip etsin hayırlısını versin.. Ne mutlu olur
Çok teşekkür ederim kızlar inşallah vardır onunda bebeği olur.Rabbim isteyen herkese nasip etsinBir arkadaşım üç kez tüp bebek yaptırdı olmadı. 4. Deneme için para lazım işe girecek para biriktirip yaptıracaktı. Fabrikada 6 aylık iş buldu. İşe giriş evraklarını hazırlarken işyeri tahlilde istemiş sağlık raporu için. Kız bir tahlil oluyor diyorlar işe uygun değilsin neden hamilesin. İnanmadı sanırım 10 kez tahlil yaptırdı ama kızı şuan 7 yaşında
Allah Allah bavsk agrısı neden olur ki, yürüdün mü bugun hic, ödemden agrır mı ki bilemedim,Kızlar bacak ağrısından duramıyorum ta leğen kemigime kadar agriyo. Bacaklarım davul gibi. Yok mu bi çaresi bunun
Haahha bende ilkinde genel diye girip spinale imza atıp çıkmıştım ameliyattanBu kadar korkuyoruz ya son dakika yarım olup geliriz buraya ikimizde
Kanama varsa ne bekliyorsunuz hemen doktora gidip ilaç alsaydı ya. İnşallah vardır sağlıkla kucağına alırÇok teşekkür ederim kızlar inşallah vardır onunda bebeği olur.Rabbim isteyen herkese nasip etsinŞuan adet olduğu halde 4,70 çıkmış yerleşme kanaması mı acaba. Yarın birdaha verecek kan eğer Yükselme varsa hamile olabilirsin demişler . Rabbim yokluğunu göstermesin hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?