2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim kuzenimde 28 yaşında 4 yıllık evli evlenmeden önce erken menapoz tanısı bile konuldu ilaçlarla adet görüyordu 1 bucuk yıldır da bebek için uğraşıyorlar ama amhsi 0.03 çok düşük adet bile görmüyor yumurta rezervi yok tüp bebek denemek istiyorlar ama hiç o aşamaya gelemediler daha. Uzun zaman sonra kendiliğinden adet olmuş bebek için tüp bebek merkezine gitti bugün doktor rahim duvarından şüphelenince beta hcg istemiş 4,70 çıkmış oda. Kardeşiniz için hayırlısı neyse o olsun rabbim gönlüne göre versin canım çünkü benim kuzenime yıkardır tek bir yumurtası var dediler oda sağlıksız bugün gittiği doktor 3 yumurtası olduğunu söylemiş .

Allah analı babalı büyütmek nasip etsin

Cok zor ve güzel bir hikaye, sükür sağlıkla kucagına aldın bebeni sağlıklı uuzn ömürleri olsun inşallah sıra bize geliyooor

Kanama varsa ne bekliyorsunuz hemen doktora gidip ilaç alsaydı ya. İnşallah vardır sağlıkla kucağına alır
Gitti zaten adet dönemi bakıyor ya adetin 2. Günü bekliyordu olunca da direk gitti adetliyken yani doktor muayene sırasında rahim duvarının kalın olduğunu fark edince beta hcg istiyor hamilelikte kalınlaşıyormuş sanırım . Eve gelince test sonucu 4,70 çıkmış olduğunu ilaçları kullanmamasını yarın tekrar gelmesini söylemiş dr kan alacaklarmış yarın yine

İnşallah canım ya. Benim de kızdan önce erken kayıplarım, dış gebeliğim olmuştu. Hatta kızım sürpriz oldu

Tebrik ederim. Tosuncukmus masallah. Bizom bu bebekler epey boylu poslu geliyor nazar degmesin hicbirine. Allah anali babali buyutsun. Huzur dolu saglik dolu bir hayati olsun.

Hım. Kusur bakmayın kaçırmışım orayı ama umudum kırıldı benim. İnşallah tutunmuştur inatçı z kuşağı bebesi

Yarın temizlikci abla gelecek diye tüm gün evin icinde dönüp durdum yeni bitti işim sırtıö belim kopuyor resmen, evi temizliğe hazırlamak da bir o kadar zor valla, tüm gün kasıldım durduö yanı karnım cok sertti, sancı mı oluyor bu acaba anlayamıyorum ben bi.türlü. Ama sertlik karnımın yukarısımda daha yogun, çözemedim ne oldugunu yatınca da gecmiyor o sertlik sağa dönüyorum sola dönüyorum olmuyor. Magnezyum içeyim gecer dedim o da hic fayda etmedi sert sert yatıyorum su anda

Banu çiftçi diye bir doktor var, kışın kardeşim için hastaneye giderken onun bi hastasının tedavisine denk gelmiştim, paylaşmıştı instagramda. 18-20 yaş gibi erken yaşta menapoza giriyor, 8 yıl sonra hamilelik için bu kadına hormon tedavisine başlıyor 1 ay sonra hamile kalıyor. Bu mesele çok şans işi, Allah isteyen herkese nasip etsin

Haklarında hayırlısı olsun inşallah

Yaa cok sevindim. Uzun uzadiya yazmissin nefes almadan okudum. Allah anali babali buyutsun. Zor olmus gibi kaburgalarim hala agriyor dedin, orada icim bir ciz etti. Daha dogrusu biraz korktum diyebilirim. Aci, açlık ama bebegine kavusmussun onemli olan o. Artik biraz donlenebilirsin insallah emzirme aralarında. Bebisinizin guzel bir hayati olsun insallah huzur ve saglik dolu. Kac kilo dogdu, iri gidiyordu epey?

Son düzenleme:
Doğumdan sonra biraz zaman geçsin tekrar yaptır testleri. Sınırda ise yine endokrinolojiye görünmekte fayda var
Benim kendimde 2011yilinda şeker düşüklüğü tespit edilmişti uzatılmış ogtt yapıldı (5saatlik) 3.saat sonrası 50lere düşüyordu. Bir süre diyabet diyeti uyguladım düzene girmişti. Gebeliklerde de üst sınırlarda çıkıyor ama öyle yüksek denilecek değer görmedim.
31+4te haftasiyla uyumlu 1750 çıktı.
33+3te 35le uyumlu 2550 çıktı. Hatta doktor 2600-2700olabilir dedi açlık şekeri istedi işte böyle çıktı sonuç. Cuma günü randevu var sabırsızlıkla bekliyorum söyleyeceklerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…