2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim ikinci doğumum olmasına rağmen çok korkuyordum çünkü ilkinde suni sancı aldım açılmam yoktu suni sancı beni mahfetmisti 6 saatte doğdu ama sanki belimi ortadan kırıyorlardi şimdi ikincide ne olacağıni biliyorum ya tırsıyorum bir de devlette epidural filan yok ama burada sizlerin 5 6 cm. Kadar kendi sancısını çektiğini okuyunca diyorum ki demekki suni sancı kendi sancindan daha ağır geçiyor en azından cesaret geliyor.

Hım. Kusur bakmayın kaçırmışım orayı ama umudum kırıldı benim. İnşallah tutunmuştur inatçı z kuşağı bebesi
Olsun canım inşallah olur onunda birtane çocuğu. Benimde mesela adet oldum sanmıştım meğerse yerleşme kanamasıymış .
Amin inşallah canım
Haklarında hayırlısı olsun inşallah
Amin canım

Hayirli olsun, saglikla.buyusun.insallah
İnşallah teşekkür ediyorum
Hadi gözün aydın,kaç haftalık doğdu,boyu kilosu güzel maşallah,benim ki 37 ye bı kaç gün kaldı 2.300 dedilerdi kilosu düşük mü bebişimin bilememdim
39+1 de doğdu benim kızım sizde kilosuna takılmayım hem son haftalarda hızla kilo alıyor hemde uldrasonda farklı çıkabiliyor

Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah
Teşekkür ederim

Gözünaydin canım nasil gecti güzelmiydi
Planlı sezeryandı benimkisi ameliyatta sorun olmadı fakat sonrasında sancım çok oldu halada var kızımla ilgilenmekte zorlanıyorum düyüm gelmedi bunlar beni olumsuz etkiledi

Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Teşekkür ediyorum
Gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün
Teşekkürler
Allah analı babalı büyütmek nasip etsin
Teşekkür ederim
Tebrik ederim. Tosuncukmus masallah. Bizom bu bebekler epey boylu poslu geliyor nazar degmesin hicbirine. Allah anali babali buyutsun. Huzur dolu saglik dolu bir hayati olsun.
Teşekkür ederim darısı dizin bsşınıza

Biraz zorlanmışsın ama çok güzel bir doğum hikayeniz olmuş

Seninle ayniyiz biliyosun .. bizim kilomuzda hemen hemen ayni valla ne kilo ne boy umrumda tek saglikli olsun ve cok bekletmesin tek istedigim hayirlica kurtulmak.. karin sertlesmesi, sanci bel ve kasik arasi dolaniyor ve vajinama acaip baski var ayrica birde sanki iceriden bicakla deşiyolar gibi anlamiyorum.. duzensiz sancilarim varmis benimde bakalim nasip ne zmana gelecekler.. hic takma kiloyu falan sagliksiz olmasindan iyidir.. onemli olan dogumdan sonra guzel toparlanmasi fos kilolu olupta zayiflayan kotuleyen bir cok bebek biliyorum

Hurma yiyorum olmuyor, adacayi iciyorum olmuyor, taklada aşsam olmaz tek bi cagre kaliyo oda koca baska odada ben baska odada bu nasil sans yaa cıldıracagım
Canım daha 37 haftadasın 36+lar oluyor, bu ne acele erkenden doğunca yoğunbakıma girme riski artıyor. 1gün bile kalsa karnında kar

Kız anlatma suni hikayeni bende 8saat aldım 1cm açıkmayla seni çok iyi anlıyorum. Epidural diye doktoruma yalvaracağım bu sefer. Ama yeni anne olacaklar var suniden çekinmesinler zorunlu verilme durumları oluyor. Birde devlette verilmemesi çok saçma gerçekten

Hiç doğum sancısı yaşamadım ama duyduklarım kendi sancın düzenli gelip arada nefes almanı sağlıyor suni sancı öyle değil sürekli oluyormus o yüzden daha zor diyorlar. Olumlu düşün güzel olsun bi bakmışsın şu gibi doğum olur 2. normal dogumlar daha kolaymış

Bakalım bizim nasıl olacak saat olarak ne diycek doktor Allah'ım doğum olsun hemen 15gun geçsin ayaklanayim istiyorum bu ara bebek diye hep karnıma geliyor doğumdan sonra kucağıma gelmek isterse alamam ağlar üzülür diye düşünüyorum

Acele etsem ne yine gelmiyor ki bi umut iste benimkide.. ayrica bende cok bekleyen kakasini yiyor kar mi zarar mi bilemicem
Benim doktor senin yapacağın hiçbir şey bebeğin gelmesini tetiklemez dedi sadece yürü diyip duruyor adam bende yürüyemiyorum fıtıktan dolayı ama hurma yiyen bir arkadaşım o kadar kolay okadar hızlı doğurdu ki tesadüf mü bilemedim. Bende başlayacağım ağustos başı

Ay valla herkes nasibini alıyor desene ah hamilelik ah hormonlar bize neler ediyor daha lohusalık var inşallah onu sorunsuz atlatırız ben böyle bişey görmedim bide benim mesela eşime kızma sebebim aglarmisin gulermisin ben yanıyorum ateş basıyor böyle açıyorum heryerimi off çok sıcak sende çıkar t-shirtunu sen neden sicaklqmiyorsun diye darliyirum adamı zorla evet bende çok terliyorum öfff deyim çıkarıyor ahahahahahaha Allah'ım

Ah inşallah canım o yüzden hastanede olabildigince ağrı kesici istemeyi düşünüyorum ne kadar yürürsem o kadar erken toplarım kendimi. Yani onlarda küçük illa ilgi isteyecekler hayır demek zor ama açıklayarak anlatacağız artık

Ana yüreği işte tatmamıza az kaldı, telefon var görüntülü görüşürsünüz olmazsa anneleri zaten dogumdan sonra da kardeş tanışmasına hastaneye getirirler dert etmeyin
Öyle zaten sevdiği oyuncağı alicaz hastaneye gelince kardeşin almış dicemm bakalım nasıl tepki vericek bana düşkün bu ara iyice düşkün önceliğim hep oğlum olucak zaten eksik hissetmemesi için inşallah kolay süreç olur hepimiz için

Ağrı kesici yürümek çok iyi ama illa evde 1 hafta biraz zorlu süreç oluyor kalkarken yatarken Allah kolaylığını versin inşallah yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…