- 30 Nisan 2018
- 2.160
- 3.043
- 133
Olsun canım inşallah olur onunda birtane çocuğu. Benimde mesela adet oldum sanmıştım meğerse yerleşme kanamasıymış .Hım. Kusur bakmayın kaçırmışım orayı ama umudum kırıldı benim. İnşallah tutunmuştur inatçı z kuşağı bebesi
Amin inşallah canımBanu çiftçi diye bir doktor var, kışın kardeşim için hastaneye giderken onun bi hastasının tedavisine denk gelmiştim, paylaşmıştı instagramda. 18-20 yaş gibi erken yaşta menapoza giriyor, 8 yıl sonra hamilelik için bu kadına hormon tedavisine başlıyor 1 ay sonra hamile kalıyor. Bu mesele çok şans işi, Allah isteyen herkese nasip etsin
Amin canımHaklarında hayırlısı olsun inşallah
İnşallah teşekkür ediyorumHayirli olsun, saglikla.buyusun.insallah
39+1 de doğdu benim kızım sizde kilosuna takılmayım hem son haftalarda hızla kilo alıyor hemde uldrasonda farklı çıkabiliyorHadi gözün aydın,kaç haftalık doğdu,boyu kilosu güzel maşallah,benim ki 37 ye bı kaç gün kaldı 2.300 dedilerdi kilosu düşük mü bebişimin bilememdim
Teşekkür ederimGözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah
Planlı sezeryandı benimkisi ameliyatta sorun olmadı fakat sonrasında sancım çok oldu halada var kızımla ilgilenmekte zorlanıyorum düyüm gelmedi bunlar beni olumsuz etkilediGözünaydin canım nasil gecti güzelmiydi
Teşekkür ediyorumAllah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
TeşekkürlerGözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün
Teşekkür ederimAllah analı babalı büyütmek nasip etsin
Teşekkür ederim darısı dizin bsşınızaTebrik ederim. Tosuncukmus masallah. Bizom bu bebekler epey boylu poslu geliyor nazar degmesin hicbirine. Allah anali babali buyutsun. Huzur dolu saglik dolu bir hayati olsun.
Biraz zorlanmışsın ama çok güzel bir doğum hikayeniz olmuşdün sabah 11 gibi Nisan gibi bi akıntı geldi. sarı sumuksu sadece. sonra düzenli sancılar gelmeye başladı ama sancılar üstteydi. Bi türlü aşağı baskı yapıp açamadi rahim ağzını benim tospagam.
Sabah karşı 4 5 gibi de hastaneye geldik. sancılar doğru düzgün yoktu bebeğin hareketleri de azdı. ebe kontrol etti 3 parmak açıklık varmış. doktora sordular doktor yatış yaptırın demiş.
yatisim yapıldı bana bi serum verdiler nst ye bağladılar bebek yine pek hareket etmedi acliktandir dediler
odaya geçtim uyudum bi iki saat. o da sancıyı kesti mi
sonra doktor geldi bakti suni sancı verelim dedi. onu taktılar ama kasılmalar hala ustteydi. hatta hala kaburgalarım agriyo.
suni sancida da sorun yoktu. 6 cm olunca suyumu patlattı doktor. çok suyu varmış bebeğin doktor da şaşırdı. su çok olduğu için başını yerlestiremiyomus.
sonra odaya geldik 7 8 cm olunca yurutelim dedi doktor.
nstde bekledik ama bebeğin başı artık dayanıyor ya aşağı ben başladım ciyaklamaya
sonra kaldırdılar yürü diye.
6 cm dediklerinde saat tam 2 ydi. iki 20 gibi falan dedim eşime ebeler çağır benim ikinmam geliyo diye. iki kere gitti gelmediler. sonra geldiler beni dogumhaneye aldılar. doktor geldi kızdı kizlara tamamen açılmış çünkü.
o arada da eşim fotoğrafçısı aradı kız da yan sokaktaymis ama doktor ikinma geliyorsa tutma dedi tutar miyim sancıdan anam aglamis
baya hızlı doğurdum fotoğrafçı yetisemedi
sonra doktor sanki yetişmiş gibi tekrar önlük giydi bebekle poz verdi bana verdiler falan. eşimi içeri alabilir miyiz dedim onu da sokturdum dogumhaneye
atladığım bişey kalmadi galiba kizlar:)
ama anca yazabildim:)
trombositlerim tam sinirdaymis 3 kere hemogram aldılar. hematolojinin yazdığı görüş raporunu eklediler doğum evraklarına.
dün akşam 7 den bugün akşam bese kadar aç susuz kaldım.
çok yorgun hissediyorum o yüzden.
darısı bekleyen arkadaşlara olsun
mesajlara bakamadim daha kızlar. inşallah müsait olunca bakcam:)
Seninle ayniyiz biliyosun .. bizim kilomuzda hemen hemen ayni valla ne kilo ne boy umrumda tek saglikli olsun ve cok bekletmesin tek istedigim hayirlica kurtulmak.. karin sertlesmesi, sanci bel ve kasik arasi dolaniyor ve vajinama acaip baski var ayrica birde sanki iceriden bicakla deşiyolar gibi anlamiyorum.. duzensiz sancilarim varmis benimde bakalim nasip ne zmana gelecekler.. hic takma kiloyu falan sagliksiz olmasindan iyidir.. onemli olan dogumdan sonra guzel toparlanmasi fos kilolu olupta zayiflayan kotuleyen bir cok bebek biliyorumBugün 37+0 olduk. Kontrolüm vardı. Bebiş çok kilo almamış gibi. 3015 gr. Boya gitmiş. 51 cm. 40-60 arası nst'm. 40'tan aşağı hiç inmemiş. Birkaç gündür sertleşme hissediyorum ama düzenli olmayınca bir anlam ifade etmiyor tabii. Kızım 39+0, oğlum 38+3 olunca kaya kaya bu da bu hafta doğar belki dedim. Bakalım.
Gozun aydin Allah anali babali buyutmeyi nasip etsinÇok teşekkür ederim, bebeğime kavuştum darısı bekleyenlerin başınaŞuan biraz ağrım var Kendimi iyi hissedince detayları yazıcam
Canım daha 37 haftadasın 36+lar oluyor, bu ne aceleHurma yiyorum olmuyor, adacayi iciyorum olmuyor, taklada aşsam olmaz tek bi cagre kaliyo oda koca baska odada ben baska odada bu nasil sans yaa cıldıracagım
Acele etsem ne yine gelmiyor kiCanım daha 37 haftadasın 36+lar oluyor, bu ne aceleerkenden doğunca yoğunbakıma girme riski artıyor. 1gün bile kalsa karnında kar
Kız anlatma suni hikayeniBenim ikinci doğumum olmasına rağmen çok korkuyordum çünkü ilkinde suni sancı aldım açılmam yoktu suni sancı beni mahfetmisti 6 saatte doğdu ama sanki belimi ortadan kırıyorlardi şimdi ikincide ne olacağıni biliyorum ya tırsıyorum bir de devlette epidural filan yok ama burada sizlerin 5 6 cm. Kadar kendi sancısını çektiğini okuyunca diyorum ki demekki suni sancı kendi sancindan daha ağır geçiyor en azından cesaret geliyor.
Hiç doğum sancısı yaşamadım ama duyduklarım kendi sancın düzenli gelip arada nefes almanı sağlıyor suni sancı öyle değil sürekli oluyormus o yüzden daha zor diyorlar. Olumlu düşün güzel olsun bi bakmışsın şu gibi doğum olur 2. normal dogumlar daha kolaymışBenim ikinci doğumum olmasına rağmen çok korkuyordum çünkü ilkinde suni sancı aldım açılmam yoktu suni sancı beni mahfetmisti 6 saatte doğdu ama sanki belimi ortadan kırıyorlardi şimdi ikincide ne olacağıni biliyorum ya tırsıyorum bir de devlette epidural filan yok ama burada sizlerin 5 6 cm. Kadar kendi sancısını çektiğini okuyunca diyorum ki demekki suni sancı kendi sancindan daha ağır geçiyor en azından cesaret geliyor.
Bakalım bizim nasıl olacak saat olarak ne diycek doktor Allah'ım doğum olsun hemen 15gun geçsin ayaklanayim istiyorum bu ara bebek diye hep karnıma geliyor doğumdan sonra kucağıma gelmek isterse alamam ağlar üzülür diye düşünüyorumBen bu yüzden en son saati isteyecem sezaryen için. Daha kısa süre ayrı kalmış oluruz gündüzü beraber geçiririz o ara uykusunu yaparken ben duşumu alıp hazırlanırım uyanınca bizimkiler oyalar yemek yedirirler parka götürürler gece uykusuna yatırırlar sabah hop yanımda böyle olursa çok anlamaz diye bir planım var. Tek sorun gece uykusuna yatarken çıkabilir orası karanlık
Benim doktor senin yapacağın hiçbir şey bebeğin gelmesini tetiklemez dedi sadece yürü diyip duruyor adam bende yürüyemiyorum fıtıktan dolayıAcele etsem ne yine gelmiyor kibi umut iste benimkide.. ayrica bende cok bekleyen kakasini yiyor kar mi zarar mi bilemicem
Ay valla herkes nasibini alıyor deseneEvet neyseki anlıyorlar bide eşlerin derdini çekmeyelim zatenonlar çekiversin bizi de yük biz de zorluk biz de onlar hasatenede al kucağına sefasını sür yapacaklar oh ne ala
Evet o fuugu çok kötü iyi anne olamıyorum duygusu, oğluma kızdıktan sonra sana kızmıcaktım başka şeye sinirlenmiştim yanlışlıkla oldu dedim o dediğin deli sorular başlıyor tabi hemensonra geçen gün kardeşime de yanlışlıkla bağıracak mısın dedi şok etti beni sıpa kıskançlık mı ne düşündü bunu sorarken onu da bilemedim ne cevap vereceğimi kaldım öylece
Aayyy iyi ki gitmişsin, hadi hayırlı haberlerle dönersin inş dualardasınsağlıkla a gelsin kucağına
Ah inşallah canım o yüzden hastanede olabildigince ağrı kesici istemeyi düşünüyorum ne kadar yürürsem o kadar erken toplarım kendimi. Yani onlarda küçük illa ilgi isteyecekler hayır demek zor ama açıklayarak anlatacağız artıkBakalım bizim nasıl olacak saat olarak ne diycek doktor Allah'ım doğum olsun hemen 15gun geçsin ayaklanayim istiyorum bu ara bebek diye hep karnıma geliyor doğumdan sonra kucağıma gelmek isterse alamam ağlar üzülür diye düşünüyorum
Öyle zaten sevdiği oyuncağı alicaz hastaneye gelince kardeşin almış dicemm bakalım nasıl tepki vericek bana düşkün bu ara iyice düşkün önceliğim hep oğlum olucak zaten eksik hissetmemesi için inşallah kolay süreç olur hepimiz içinAna yüreği işte tatmamıza az kaldı, telefon var görüntülü görüşürsünüz olmazsa anneleri zaten dogumdan sonra da kardeş tanışmasına hastaneye getirirler dert etmeyin
Ağrı kesici yürümek çok iyi ama illa evde 1 hafta biraz zorlu süreç oluyor kalkarken yatarken Allah kolaylığını versin inşallah yaaaAh inşallah canım o yüzden hastanede olabildigince ağrı kesici istemeyi düşünüyorum ne kadar yürürsem o kadar erken toplarım kendimi. Yani onlarda küçük illa ilgi isteyecekler hayır demek zor ama açıklayarak anlatacağız artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?