2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Valla cennet cidden anaların ayakları altında lafını daha iyi anlıyorum yeni anne olacak arkadaşlarda korkmasinlar he r bünye başka birde sanırım epidural baya kurtarıcı çoğu ozelde yapıyor sanırım o yüzden bence epidurali kesinlikle istesinler

Ağrı kesici yürümek çok iyi ama illa evde 1 hafta biraz zorlu süreç oluyor kalkarken yatarken Allah kolaylığını versin inşallah yaaa
Benim şansım annemle yakınız yemek işi onda olacak, eşim babalık izni ve birikmiş yıllık izninden kullanacak kizimla o ilgilenecek. Planlarımıza göre bana biran önce toparlanmak kalacak ama kız illa isteyecek beni sürekli ayrı tutmakta mantıklı değil kıskançlık yaratır o an neden kucağıma alamadığımı anlatmam lazım ne kadar anlarsa senin büyük bebe kaç yaşında

Evet öyle imiş ama yeni anne olacaklar en azından süreç hizli gidiyor suniyle o yüzden çok da dediklerimi takip korkmasın herkes kendi tecrubesini yaşıyor sonu güzel olsunda

Cnm stres olma. Hipoglisemi olman diyanetin olmayacağı anlamına gelmiyor. Gebelikte anormal cikabiliyor bazı değerler, ne kaldı şurada doğuracaktır hayırlısıyla. Ben doğumdan sonra için rahat etsin, takip etmekte fayda var diye testleri evine yakın asm de yaptır, velev ki yüksek.cikarsa endokrinolijiye görünürsün diye diyorum önlem amaçlı. Diyabet sinsi bir hastalık çünkü.
Cumayı bekle, doktor yönlendirir zaten, karnındaki minnoşum boşuna strese sokma :)

Evet öyle imiş ama yeni anne olacaklar en azından süreç hizli gidiyor suniyle o yüzden çok da dediklerimi takip korkmasın herkes kendi tecrubesini yaşıyor sonu güzel olsunda
Her ne olursa olsun bir doğum olacak. Tek odaklanması gereken nokta süreç sonunda sağlıkla kavuşma

Sağol canım yüreğine sağlık ne güzel yazmışsın
Pazar günü kızın doğduğu gün oluyor onunda garip bir heyecanı, korkusu var
İnşallah cuma günü güzel haberlerle gelirim beraber biraz daha bekleriz

Rica ederim, dilim dondugunce bildiğim kadari ile paylaşmaya çalışıyorum

Bu kadar korkuyoruz ya son dakika yarım olup geliriz buraya ikimizde
Ayy olur mu ki, yaşayıp göreceğiz bakalımm
Haahha bende ilkinde genel diye girip spinale imza atıp çıkmıştım ameliyattanpişman mıyım asla
Sen kan man sezercik videoları izlemiş bi annesin sen anestezicilerin ikna kabiliyetine karşı koyamamışsındır iyi de olmuş minnoşun ilk sesini kokusunu alıyosun ohh ne güzel

İkinciler iyi geciyo genelde. Daha hızlı ilerliyo. Benimde ilki baya zordu suni vermedilerdi. Ya da beni mi kandırdılar bilmiyorum orasını da. Ama ikinci güzeldi hastaneye gittiğin de 8 cmdi açılma hemen yatırıp suni verip dogurttular. Inşallah bu da öyle olur. Hiç korkmayın endişelenmeyin bende sizinde kolay olacak ilke göre . Bi şekilde geciyo gidiyo anlık bisey unutuluyo. 2. Bebek de arabamız yoktu 2 çocuk hastaneye git gel o kadar rahattım ki hemen ayaklandim. 2 sine de yetebildim bi şekilde. Allah kolaylık versin herkese normal olsun sezeryan olsun ikiside zor ama sonu güzel yeter ki sağlıkla gelsinler dunyaya

Öyle tabii. Kilosu kötü değil de geçen hafta 2.900 demişti. Az artmış. Bebeğin o an yuttuğu su bile kiloyu farklı gösterir, dedi doktor. Senin doğumların geç olmuştu hep değil mi? Hayırlısıyla, çok beklemeden sağlıkla alalım kucağımıza.

E elf234 sende durumlar nedir, sancin var mi?
Bugün çok fena canım sıkkındı hala da uyuyamadım zaten. Ben sancı bekledikçe ne sancı kaldı ne ağrı. Sabahtan beri pazar, market, ütü, temizlik ne varsa yaptım bana mısın demiyorum ama sancının s si bile yok

Canım senin kendine daha çok dikkat etmen gerekiyor be yoruyorsun kendini ya. Temizliğe gelen abla halleder hemzaten senin halini görünce kimse senden birşey beklemez ki.
Çok teşekkür ederim, bebeğime kavuştum darısı bekleyenlerin başına Şuan biraz ağrım var Kendimi iyi hissedince detayları yazıcam
Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

M Mirune Sende durumlar ne? Nişan gelmeye devam ediyor mu yoksa tamamen bitti mi ?
Biz çok istedik diye mi böyle oldu bilmiyorum. Benim de 17 haftamdan beri olan yalanci sancilarim dahi kalmadi. Dün artık odak noktam degissin dedim başka şeylerle ilgilendim yine de fark etmedi. Her gun pilates topunda egzersiz esliginde bir bolum dizi izliyorum. Cay iciyorum ve squat yapiyorum. Bebek hala yukarida gibi. 3 haftadir ultrasona girmedim ama kanala bile girmedi bence. Nisan konusunda ne desem yalanci cikarim bitti dersem bir an yine gelebilir ama Saki gününden beri gelmedi. Bluemom bakti fotoya, nisanin gelmis dogru ama buhun bir avuc dolusu olmasi lazimdi dedi. Benim 6 kez geldi bence bir avuc dolusu eder toplami Herhalde parca parca geldi diye etki etmedi. Diger turlu tek seferde gelenlerin dogumu pat basliyor.

Kızlar benim nişanım geldi galiba hafif kanlı akıntı şeklinde…Nişan mı onuda anlamadım öyle sümüksü bir yapısı yoktu hafif bir iki damla belli belirsiz kan vardı tuvalette farkettim
Bu nişandan sonra hemen doğum olmaz değil mi..
Ben ilk doğum olması sebebiyle biraz bilgisizimde

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…