Yaaa tam zamaninda geliyor minnakDaha almadılar kızlar bekliyorum nst de acil sezaryenler varmış onları bekliyorum bakalım ne zaman alacaklarspinal yapacaklarmış, sonrasında 6 saat daha su içmeyecekmişim sabah 8 de içmiştim en son şimdiden çok susadım o zorlayacak beni baya bideeee bugün bizim evlilik yıldönümümüz Allah'ım hediyeye bak çıvdıvıyovum
Ay ne bileyim duzgun mu beslenemedim acaba diye düşünmüştümOf evet bende hayal kuruyorum. Çok şükür 2 gün kaldı. Gerçi son günlerde biraz salladım diyeti.
Hadi hayırlı olsun
Çok geçmiş olsun inşallah zorlanmadan alırsın bebeğini kucağına sağlıklaValla benim bebeğimde öyle almıyor kilo doktor normal dedi. Bende artık önemsemiyorum. Şükğr bitirdik günleri de kavuşmaya az kaldı.
Yaaa maşallahhayırlı olsun
Anaaaaammm hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun şimdiden
Maşallahdondurma çikolata ne alaka onları niye bırakıyorsun benimki de sadece 40 gr almıştı yemediğim halde
Hanaaaa sen kaç kilo doğurdun kaç cm doğdu yafrunmeditasyonum cidden işe yaradı hiç beklemiyordum
Ay Çok heycanlı yaDaha almadılar kızlar bekliyorum nst de acil sezaryenler varmış onları bekliyorum bakalım ne zaman alacaklarspinal yapacaklarmış, sonrasında 6 saat daha su içmeyecekmişim sabah 8 de içmiştim en son şimdiden çok susadım o zorlayacak beni baya bideeee bugün bizim evlilik yıldönümümüz Allah'ım hediyeye bak çıvdıvıyovum
Bende ameliyyat izledim gerizekali gibi, uykular haram olduSalı günü sezeryana gircem bi yandan hemen gelsin diyorum bi yandanda hiç gelmesin diyoeum. Spinal anestezi videolarını izledim izlemez olaydım. Kolum kadar igne sokacaklar. Aglamamak için zor tutuyorjm. Dün izlerken tansiyonum oynadı bi ara.
Hahaha maşallah kız nasıl çıkarttın
Ne güzel aslında başak olması derli toplu bir oğlun olurduEn sona ben kalıcam galibam7-22 Ağustos dedi dr sıcaklar kaldım iyice o kadar zaman geçti şu Son haftalar geçmiyor Inşallah 22 ağustosta sonrasına kalmam yoksa bu oğlan başak burcu olacak dedesi annesi kılıklı olabilir temizlik hastaları aman Allah korusun
Bundan güzel hediye olamaz ne güzel yaa.Ağzını çalkala abdest alır gibi ağzın kurumaz canım
Yok ya almayacaklar varsa almıyorlar. Bende öyle düşünmüştüm ama her şeyi yiyiyorum yaniAy ne bileyim duzgun mu beslenemedim acaba diye düşünmüştüm
Cem Yılmaz diyor ya veriyorlar folik asiti vitamini böyle oluyorlar diye
Benim doktor da 32 yi aşalım, önemli olan 32.hafta diyordu (malum 2 kayıp var) Bak 36 ya gireceğim, Allah nasip ederse 37 de kucağıma alacagim bebegimi. Riskli gebeliğe olmak, psikolojisinde tutunmak zor en iyi bilip yaşayanlardanim. Hiç moralin düşmesin, bugünlere geldin, belki biraz yoracak annesini ama en iyisin8 yapacak yine de yeteceksin bebeğine. Arkadasim da tek başına baktı eş yurtdisinda çalışıyordu, kayinvalide yaşlı, annesi teee Antep te... Bugün kocaman delikanlının annesi ama :) Önemli olan bugünlere gelmek inan. Şimdiden stresine.hic girmeKarnim sertlesiyor diye gittim kontrole ama evde olan sancilar hastaneye gidince bitiyor nst de hic sanci çıkmadı ama hamilelik oncesi basladigim demir ilaci hic bir fayda göstermemiş serum şeklinde kan verdiler . Erken dogum riskim vardi doktor cok saskinim bu zamana kadar geldigimiz icin hiçumudum yoktu dedi. Eger gelmezse 2 hafta sonra sezaryen ile dogum gerceklesecek ve cok sevindim ilk defa suyum normal cikti hep cok fazlaydi... dogum korkusu sardı beni iyice sanirsam daha dogrusu dogumdan sonra kimse olmayacak tek basima nasil bas edecem herseyle diye dusunceler sardi dort bir yanimi
Yaaaa 16 kişi olmus mu dogum yapanListenin geneli istisnalar haric sat sirasina gore. Ben de listedeki 22. Kisiyim. Son adet tarihi benden önde olup dogum yapmamış olan 5 kişi kaldı. 16si doğum yaptı, 1 tanesi şu an yapıyor. Resmen sinirim bozuluyor. Bunlara ek olarak son adet tarihi benden sonra olan 10 kisi dogum yapmis.
Bende ameliyyat izledim gerizekali gibi, uykular haram oldu
Benim de 3 kisi var onumde dogum yapmamis geri kalan herkes dogurmus masallah :) gelmeye niyetleri hicc yok.Listenin geneli istisnalar haric sat sirasina gore. Ben de listedeki 22. Kisiyim. Son adet tarihi benden önde olup dogum yapmamış olan 5 kişi kaldı. 16si doğum yaptı, 1 tanesi şu an yapıyor. Resmen sinirim bozuluyor. Bunlara ek olarak son adet tarihi benden sonra olan 10 kisi dogum yapmis.
Yok ya bence alakası ben iş yerinde düzenli sık beslenemiyordum kilosu gayet uyumlu gidiyordu yüksek yüksek şimdi evde ağzın beş dakika kapanmıyor ne bulsam yiyorum bebisin kilosu beni şaşırttı sağlıklı olsun da takılmaAy ne bileyim duzgun mu beslenemedim acaba diye düşünmüştüm
Aaa izlemeydin keske bilmemek daha iyi. Ama gozune buyutme. Dedikleri pozisyonda dur gozlerini kapa bir iki sanitelik bir sey. Oldu bitti masallah. Oyle cok acimiyor. Hissediyorsun ama acimiyor .Salı günü sezeryana gircem bi yandan hemen gelsin diyorum bi yandanda hiç gelmesin diyoeum. Spinal anestezi videolarını izledim izlemez olaydım. Kolum kadar igne sokacaklar. Aglamamak için zor tutuyorjm. Dün izlerken tansiyonum oynadı bi ara.
Hiç merak etme zaten annelik otomatik yükleniyor ve başında bir sürü kişi olup kafanı karıştırmaktaysa yalnız olmak daha sağlıklı hem senin hem bebek için. Bebek sana daha iyi bağlanıyor daha sakin daha huzurlu oluyor. Pandemi de doğum yapan arkadaşım 4 ay yapayalnız bebeğine baktı o şimdi 2 buçuk yaşında o kadar sakin ve uyumlu bir çocuk oldu ki arkadaşım da iyiki yalnız kalmışım diyor. Örneğin benim annem 30 gün yanımda durdu ilk haftalar gelen giden çok oluyor dinlenemiyorsun ama herkes gidip yalnız kalınca daha verimli daha sağlıklı yapıyorsun herşeyi. Belki ilk günler zorlanacaksın ama eşin olursa bile idare edersin. O güç geliyor İnanKarnim sertlesiyor diye gittim kontrole ama evde olan sancilar hastaneye gidince bitiyor nst de hic sanci çıkmadı ama hamilelik oncesi basladigim demir ilaci hic bir fayda göstermemiş serum şeklinde kan verdiler . Erken dogum riskim vardi doktor cok saskinim bu zamana kadar geldigimiz icin hiçumudum yoktu dedi. Eger gelmezse 2 hafta sonra sezaryen ile dogum gerceklesecek ve cok sevindim ilk defa suyum normal cikti hep cok fazlaydi... dogum korkusu sardı beni iyice sanirsam daha dogrusu dogumdan sonra kimse olmayacak tek basima nasil bas edecem herseyle diye dusunceler sardi dort bir yanimi
Yoğurt yulaf içine biraz meyve ve fındık badem ceviz çok seviyorum her öğün yiyebilirimSunu da şuraya bırakayım :) Kendim.icin bakarken faydalı olursa diye burada da paylaşıyorum. Yulaf süt yapiyormus, yulaf diyeti yapayım da hem kilo gitsin hem süt gelsin
Az önce bende gördüm kaydettimSunu da şuraya bırakayım :) Kendim.icin bakarken faydalı olursa diye burada da paylaşıyorum. Yulaf süt yapiyormus, yulaf diyeti yapayım da hem kilo gitsin hem süt gelsin
Ne güzel, ben yulaf sevmemYoğurt yulaf içine biraz meyve ve fındık badem ceviz çok seviyorum her öğün yiyebilirim
Az önce bende gördüm kaydettim
Ay evet ikimizde aynı sıkıntıları cektik nerdeyse ha dogurduk doguracaz derken cok sukur geldik bu günlereAhahahah, aynen folik asit bebesi.bunlar.
İçsen bir türlü içmesen bir türlü
Benim doktor da 32 yi aşalım, önemli olan 32.hafta diyordu (malum 2 kayıp var) Bak 36 ya gireceğim, Allah nasip ederse 37 de kucağıma alacagim bebegimi. Riskli gebeliğe olmak, psikolojisinde tutunmak zor en iyi bilip yaşayanlardanim. Hiç moralin düşmesin, bugünlere geldin, belki biraz yoracak annesini ama en iyisin8 yapacak yine de yeteceksin bebeğine. Arkadasim da tek başına baktı eş yurtdisinda çalışıyordu, kayinvalide yaşlı, annesi teee Antep te... Bugün kocaman delikanlının annesi ama :) Önemli olan bugünlere gelmek inan. Şimdiden stresine.hic girme
Yaaaa 16 kişi olmus mu dogum yapan
Sen kasinmissinAman takilma ameliyatlara, her gün milyonlar doğuruyor dünyada öyle düşün. Hastanede olacaksın, her türlü imkanı var, gerisi boş
Bu acıdan bakınca evet mantıklı bu yondem bakalim en iyisiHiç merak etme zaten annelik otomatik yükleniyor ve başında bir sürü kişi olup kafanı karıştırmaktaysa yalnız olmak daha sağlıklı hem senin hem bebek için. Bebek sana daha iyi bağlanıyor daha sakin daha huzurlu oluyor. Pandemi de doğum yapan arkadaşım 4 ay yapayalnız bebeğine baktı o şimdi 2 buçuk yaşında o kadar sakin ve uyumlu bir çocuk oldu ki arkadaşım da iyiki yalnız kalmışım diyor. Örneğin benim annem 30 gün yanımda durdu ilk haftalar gelen giden çok oluyor dinlenemiyorsun ama herkes gidip yalnız kalınca daha verimli daha sağlıklı yapıyorsun herşeyi. Belki ilk günler zorlanacaksın ama eşin olursa bile idare edersin. O güç geliyor İnan
Az önce bende gördüm kaydettim
Yanında olmak istiyorsun ailenin tabi, dualarınla yanında olursun..onlara da senin iyi olduğunu bilmekten güzel ilaç var mı? Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik inşallah, her şey çok güzel.olacak.Ay evet ikimizde aynı sıkıntıları cektik nerdeyse ha dogurduk doguracaz derken cok sukur geldik bu günlereinsan ister istemez yipraniyor 19 ay tedavi sureci sonra o haberi almak cok guzel ama 8 ay yatarak gecince psikoliji kalmiyor bunlar yetmezmis gibi babam saglik problemleri yasiyor hergunu hastane de ben istanbul onlar ankara da ameliyatlarında yanlarinda olamamak falan filan hersey ust uste ....( sanirim şimdiden girdim lohusa psikolijisine☺)
Şöyle söyleyeyim canım ben de spor yapmaya başlayana kadar tanımıyordum yulafı ve doğru hazırlamayı öğrenene kadar da yiyemiyordum. Yöntemlerini öğrenince İnan seviyor insan. Üstelik sağlıklı cilt için bile faydalı.Ne güzel, ben yulaf sevmem
E aklın yolu bir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?