2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yaaa tam zamaninda geliyor minnak ay bu sicakta susuzluk zor olur malesef

Ay ne bileyim duzgun mu beslenemedim acaba diye düşünmüştüm

Ay Çok heycanlı ya inşallah sağlıkla kavuşun minnoşunuza

Bende ameliyyat izledim gerizekali gibi, uykular haram oldu

yazayım tabi
M Mirune tabloya eklemek istersen
3.795 gram 55 cm doğdu oğlum:)

sırf kitap okumayalim diye yaptın demi 423 sayfa miydi elindeki
Hahaha maşallah kız nasıl çıkarttın valla öyle düşünseydim inan senden önce çıkartırdım. Ama iyi oldu bence beklemedin ne güzel daha kalınını buldum kitabın ama okuyabilir miyim bilmiyorum
Ne güzel aslında başak olması derli toplu bir oğlun olurdu
Yok ya almayacaklar varsa almıyorlar. Bende öyle düşünmüştüm ama her şeyi yiyiyorum yani

Cem Yılmaz diyor ya veriyorlar folik asiti vitamini böyle oluyorlar diye

Ahahahah, aynen folik asit bebesi.bunlar.
İçsen bir türlü içmesen bir türlü

Benim doktor da 32 yi aşalım, önemli olan 32.hafta diyordu (malum 2 kayıp var) Bak 36 ya gireceğim, Allah nasip ederse 37 de kucağıma alacagim bebegimi. Riskli gebeliğe olmak, psikolojisinde tutunmak zor en iyi bilip yaşayanlardanim. Hiç moralin düşmesin, bugünlere geldin, belki biraz yoracak annesini ama en iyisin8 yapacak yine de yeteceksin bebeğine. Arkadasim da tek başına baktı eş yurtdisinda çalışıyordu, kayinvalide yaşlı, annesi teee Antep te... Bugün kocaman delikanlının annesi ama :) Önemli olan bugünlere gelmek inan. Şimdiden stresine.hic girme

Yaaaa 16 kişi olmus mu dogum yapan

Bende ameliyyat izledim gerizekali gibi, uykular haram oldu

Sen kasinmissin Aman takilma ameliyatlara, her gün milyonlar doğuruyor dünyada öyle düşün. Hastanede olacaksın, her türlü imkanı var, gerisi boş

Benim de 3 kisi var onumde dogum yapmamis geri kalan herkes dogurmus masallah :) gelmeye niyetleri hicc yok.

Yok ya bence alakası ben iş yerinde düzenli sık beslenemiyordum kilosu gayet uyumlu gidiyordu yüksek yüksek şimdi evde ağzın beş dakika kapanmıyor ne bulsam yiyorum bebisin kilosu beni şaşırttı sağlıklı olsun da takılma

Aaa izlemeydin keske bilmemek daha iyi. Ama gozune buyutme. Dedikleri pozisyonda dur gozlerini kapa bir iki sanitelik bir sey. Oldu bitti masallah. Oyle cok acimiyor. Hissediyorsun ama acimiyor .

Hiç merak etme zaten annelik otomatik yükleniyor ve başında bir sürü kişi olup kafanı karıştırmaktaysa yalnız olmak daha sağlıklı hem senin hem bebek için. Bebek sana daha iyi bağlanıyor daha sakin daha huzurlu oluyor. Pandemi de doğum yapan arkadaşım 4 ay yapayalnız bebeğine baktı o şimdi 2 buçuk yaşında o kadar sakin ve uyumlu bir çocuk oldu ki arkadaşım da iyiki yalnız kalmışım diyor. Örneğin benim annem 30 gün yanımda durdu ilk haftalar gelen giden çok oluyor dinlenemiyorsun ama herkes gidip yalnız kalınca daha verimli daha sağlıklı yapıyorsun herşeyi. Belki ilk günler zorlanacaksın ama eşin olursa bile idare edersin. O güç geliyor İnan

Sunu da şuraya bırakayım :) Kendim.icin bakarken faydalı olursa diye burada da paylaşıyorum. Yulaf süt yapiyormus, yulaf diyeti yapayım da hem kilo gitsin hem süt gelsin

Yoğurt yulaf içine biraz meyve ve fındık badem ceviz çok seviyorum her öğün yiyebilirim

Ay evet ikimizde aynı sıkıntıları cektik nerdeyse ha dogurduk doguracaz derken cok sukur geldik bu günlere insan ister istemez yipraniyor 19 ay tedavi sureci sonra o haberi almak cok guzel ama 8 ay yatarak gecince psikoliji kalmiyor bunlar yetmezmis gibi babam saglik problemleri yasiyor hergunu hastane de ben istanbul onlar ankara da ameliyatlarında yanlarinda olamamak falan filan hersey ust uste ....( sanirim şimdiden girdim lohusa psikolijisine☺)

Bu acıdan bakınca evet mantıklı bu yondem bakalim en iyisi esim zaten hep yanımda bütün hamileligi o çekti bu sürede herseyi ile tek yoldasim o zaten
Az önce bende gördüm kaydettim

Ben de bir soru sorayım arkadaşlar yeni doğum yapanlar yada daha önce yazın doğum yapanlar Ne giydiriyorsunuz bebişlere yani sadece çıtçıtlı badi mi yoksa tulum mu? Doktor ne öneriyor? Pişik olmasınlar bu sıcakta çok merak ediyorum. Teşekkürler

Yanında olmak istiyorsun ailenin tabi, dualarınla yanında olursun..onlara da senin iyi olduğunu bilmekten güzel ilaç var mı? Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik inşallah, her şey çok güzel.olacak.

Ahahha lohusa psikolojisi var sırada ama.ben.hamileligi atlatamadim daha Hiç sulugoz değildim, uçan kuşun kanadına gözlerim.doluyor şimdi

Birkaç haftaya sağlıkla.kucagimiza alalım da, mis gibi kokularini icimize cekelim, ne yolculuktur diyeceğiz seninle

Ne güzel, ben yulaf sevmem

E aklın yolu bir
Şöyle söyleyeyim canım ben de spor yapmaya başlayana kadar tanımıyordum yulafı ve doğru hazırlamayı öğrenene kadar da yiyemiyordum. Yöntemlerini öğrenince İnan seviyor insan. Üstelik sağlıklı cilt için bile faydalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…