2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben alt üst takım gitmiştim.yine oyle yapacagim. Dikiş yerine bakmak.icin geceliği komple çekmesinden ise doktorun pijamanın indirmek daha kolay
Altta kanama var mı diye bakmak için bastırma olayı falan yine pijamayı çıkartırmıyorlar mı

Resmen burun spreyim olmadan yaşayamaz duruma geldim inşallah doğunca düzelir bu durum
Kızlar benim karnım baya aşağı düştü sizinkiler ne alemde? Resmen yerde sanki
Bana da her gören aşağı düşmüş diyor, daha da iner mi bilmiyorum. Ben burun için burun ve sinüs temizleme kiti diye bir şey aldım. Burun Ameliyatımda kullanmıştım yıllaaaaaar önce. Burnunun bir deliğinden giriyor beynine kadar gidip öbür deliğinden çıkıyor. Ucuz bir şey ama.baya etkili dene istersen

Kızlar göğüs ucu kremi ne zaman kullanmaya başlamalıyız.. 37. Haftam ve 15 güne planlı sezeryanım var nasipse
Kullanmaya başla hemen. Benim doula göğüs ucunuzu lifleyin liflerseniz yara olmaz dedi. Ben hem lifliyorum hem de lansinoh sürüyorum.

Altta kanama var mı diye bakmak için bastırma olayı falan yine pijamayı çıkartırmıyorlar mı
Bende hiç bastirmadilar ki. Alta da bakmıyor zaten sezaryen olduğum için.

Zaten dogumdan sonra sızı şeklinde kan geldi bende çok az, normal doğumdaki gibi gelmiyor, çok daha az cnm. O yuzden Elbise kullanırsın bence, 2 set alt üst Pijama götüreceğim ben yine

Elbise giydim ben hep
Ben de doğum için gecelik alacaktım hastane ameliyat önlüğü vermiyormuş doktorun isteği üzerine. Gebeler onunla rahat edemiyor diye hastaneyi zar zor ikna etmiş. Ama doula dalgaları karşılarken pijama giyeceksin dedi. Plates topu üzerinde falan daha rahat olur öyle zaten. Doğum için doktoru çağırınca da rahat bir elbise getir onu giyersin dedi. Balon kol, kare yaka, dizlerime gelen elbisem var onu götürücem yaz dizisi stajyer kızı gibi doğum yapıcam Göğsüne bebeği rahat koyacağımız bir elbise olsun yeter dedi doula

Bende ilk dogumda alt üst pijama götürdü idim şimdi de ayni şekilde 2 takim koydum kanama direk gelmişti ameliyat sonrasi bastirma allttan bakma vs hatırlamıyorum tek hatırladığım hemşirenin hasta bezi takması

Bizlere dokuz doğurtan CipisS in doğumuna 3 gün kaldı Bugünü sayma doğacağı günü sayma 2 gün

M Mirune ve Delirella demirbaşlarımız hala buralardalar Ay herkesi merak ediyorum ama bakamadim çoğ kişi kesin doğurdu

Ben doğurmadan önce eşimle oraya da gideyim buraya da gideyim derken yollarda doğurucam herhalde Dün adalara gittik, doğurmadan geldim çok şükür , bugün Ayasofya'da cuma namazı kılıp, Kapalıçarşı'nin içinden Eminönü'ne indik, balık ekmek yiyip eve döndük. Eşime istersen buradan bir İstiklal yapalım dedim ama eve dönmek istedi adamın perti çıktı kaç gündür

Maşallah sana benim markete çıkmaya dötüm yemiyor :) bi yere gitmek istesemde eşim korkuyor adamcağızda haklı konuşurken yemek yerken bile nefes nefese kalıyorum zaten göbeğim neredeyse bacaklarıma değecek

Kızlar yarın randevum var 37+6 olacağım bir şikayet yokken açıklık falan bakmaz doktor dimi?
Benimki de hemen hemen o haftadayken baktı, bir şikayetim yoktu ama rutin bakıyor birçok doktor son haftalarda. Şikayetim falan olmamasına rağmen de 1 cm açıklık olduğunu öğrendim muayeneden sonra canım

Ya aslında yürüdükçe açılıyorsun biliyor musun? Ben yürüyüşte bile ilk 3binde falan daha kötü oluyorum sonradan kolaylaşıyor. Günlük 10binin altına düşmemeye çalışıyorum genelde de geçiyor zaten. Şişkinlik de olmuyor hareketli olunca.
Benim de göbeğim baya düştü, kansızlık da nefes nefese bırakıyor ama inan yürüyüşlere başlamadan önce çok daha kötüydüm, kaç gün evde nabzım aşırı hızlandığı için yataktan kalkamamıştım şimdi o kadar kötü olmuyorum.

İlk bi hafta hastane cıkıslarıyla dururmuhtemelen badi uzun kollu uzun alt patik filan işte. Bir hafta sonra askılılara geçerim antalya cok sıcak. Klima acık olursa yine ona göre giydiririm tabi
Ay sakın milleti dinleyip klimayı kapatma sana da bebeğe de eziyet. Bu çocuk Antalya'da yasayacaksa klimaya alışması lazım Zaten. Ben oğlum 20 günlükken Cezayir'e döndüğüm gibi hep klimalı ortamda büyüdü. Zaten çocuğun üstüne üstüne üfletecek halin yok klimayı Klima çalışırken sadece body az olur. Mantık şöyle senin giydiğinden bir kat fazla giyecek. Sen tek t-shirt mü giyiyorsun o kısa kollunun içine çıtçıtlı body giyecek. Sen atlet-t-short mu duruyorsun o zaman o uzun kollu vb.

Kızlar Bi soru da benden. Dogum yapınca emdirmeden gögüs ucuna sogan sürerseniz yara olmaz diyorlar bu konu ile ilgili duyum alan bilgi sahibi olan var mı
Emziren anneleri kıskanan haset bir akraba teyze mi üretti bu fikri acaba Ne soğanı yaaa yazık çocuğa. Anne kokusunu alsın yavrum. Kendi sütünü sık onunla sil yeter memeden kesmeye çalışır gibi ne garip bir düşünce.

YouTube da Bi videonun yorumlarının altında okudum çogu kişi yapmış dogru diyor ama ben Bi sorayım dedim. Soğanı hiç sevmem ama meme yarası sogan dan beter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…