2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gecen sene ağustosta doğum.yapan arkadaşım gündüz zibin kolsuz veya yarım.kol, akşam uzun kollu diyordu, ben de ona göre aldım. Ek yorumu olan annelerimizi bekliyoruz

Meyveli felan olunca gideri var da, özünde çok tatsız tuzsuz saman gibi ya.

Askili zibin yemin ediyorum sifir kollu zibin ve askili zibinla buyuttum kizi. Aksam icin de kisa kollu zibin ya da uzun kollu zibin girdirdim serinlige gore

Askili zibin yemin ediyorum sifir kollu zibin ve askili zibinla buyuttum kizi. Aksam icin de kisa kollu zibin ya da uzun kollu zibin girdirdim serinlige gore
Ay iyi bari ya bu sıcakta biz çıplak gezicez nerdeyse onları pişirmeyelim ben zaten bol bol çıtçıtlı badi almıştım oğlumdan kalan kısa kollular da var oh 2-3 tulum aldım hatta hastane çantasına koydum soğuk olursa falan diye onun dışında bakıcaz duruma göre. Ayyy bi o gün gelsin de sanki ben da haftaya doğum yapıcam gibi heyecan fena ama iyice aşağıya indi artık 2 hafta önce rahat uyurken geceleri uyuyamıyorum artık keşke gündüz uyuyabilen biri olsam bütün gün uyurdum sırf dinleneyim diye oğlumu yaz okuluna gönderiyorum. Aksi gibi bu günlerde çok enerjisizim . Belki de dinlenmem gerekiyor biraz enerji biriktirmeye çalışıyor vücudum.

Kızlar göğüs ucu kremi ne zaman kullanmaya başlamalıyız.. 37. Haftam ve 15 güne planlı sezeryanım var nasipse

Ay ne bileyim ya herseyi normal zaten
At yemi kiz o zaten
Kızlar göğüs ucu kremi ne zaman kullanmaya başlamalıyız.. 37. Haftam ve 15 güne planlı sezeryanım var nasipse
Ben 34te basladim gumus kapak krem duzenli olmasada aklima geldikce sürüyorum

İlk bi hafta hastane cıkıslarıyla dururmuhtemelen badi uzun kollu uzun alt patik filan işte. Bir hafta sonra askılılara geçerim antalya cok sıcak. Klima acık olursa yine ona göre giydiririm tabi

Ben biraz sütle pişiriyordum icine piserken dut kurusu ceviz biraz tarcın atiyordum evde ne meyve varsa muz citirlik versin diye pistikten sonra minik dogranmiş elma koyuyorum dutlar sicak sütle sisiyor taze dut gibi oluyor sonra kaba koyup dolaba atiyorum soguyunca tatli gibi oluyor çok begenirsin zevkine gore istedigini ekleyip cikartabilirsin

Kızlar özellikle daha önce ve yeni sezaryen ola lar ameliyattan sonra nasıl bir şey giydiniz? Benim tüm geceliklerim alt üst şeklinde. Nasıl giyineceğiz ne yapacağız?
Ameliyattan çıkınca sonra elbise tarzı giydim. Normal Orkide geçince pijama takımı giydim. Alta bakmaları felan elbiseliyken rahat oluyor wc oturmak felanda

Kızlar özellikle daha önce ve yeni sezaryen ola lar ameliyattan sonra nasıl bir şey giydiniz? Benim tüm geceliklerim alt üst şeklinde. Nasıl giyineceğiz ne yapacağız?
Elbise giydim ben hep

Ben alt üst takım gitmiştim.yine oyle yapacagim. Dikiş yerine bakmak.icin geceliği komple çekmesinden ise doktorun pijamanın indirmek daha kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…