Gecen sene ağustosta doğum.yapan arkadaşım gündüz zibin kolsuz veya yarım.kol, akşam uzun kollu diyordu, ben de ona göre aldım.Ben de bir soru sorayım arkadaşlar yeni doğum yapanlar yada daha önce yazın doğum yapanlarNe giydiriyorsunuz bebişlere yani sadece çıtçıtlı badi mi yoksa tulum mu? Doktor ne öneriyor? Pişik olmasınlar bu sıcakta çok merak ediyorum. Teşekkürler
Meyveli felan olunca gideri var da, özünde çok tatsız tuzsuz saman gibi ya.Şöyle söyleyeyim canım ben de spor yapmaya başlayana kadar tanımıyordum yulafı ve doğru hazırlamayı öğrenene kadar da yiyemiyordum. Yöntemlerini öğrenince İnan seviyor insan. Üstelik sağlıklı cilt için bile faydalı.
O zaman dans diyoruz, geziyoruzKesinlikle ne gunler diyecegiz ve unutacagiz cektigimiz acilari her ay en az 1 kere hastanede yatmaları unutacağız40 i ciksin ver elini ankara ondan sonra
Askili zibinBen de bir soru sorayım arkadaşlar yeni doğum yapanlar yada daha önce yazın doğum yapanlarNe giydiriyorsunuz bebişlere yani sadece çıtçıtlı badi mi yoksa tulum mu? Doktor ne öneriyor? Pişik olmasınlar bu sıcakta çok merak ediyorum. Teşekkürler
Ay iyi bari ya bu sıcakta biz çıplak gezicez nerdeyse onları pişirmeyelim ben zaten bol bol çıtçıtlı badi almıştım oğlumdan kalan kısa kollular da var oh 2-3 tulum aldım hatta hastane çantasına koydum soğuk olursa falan diye onun dışında bakıcaz duruma göre. Ayyy bi o gün gelsin de sanki ben da haftaya doğum yapıcam gibi heyecan fena ama iyice aşağıya indi artık 2 hafta önce rahat uyurken geceleri uyuyamıyorum artık keşke gündüz uyuyabilen biri olsam bütün gün uyurdum sırf dinleneyim diye oğlumu yaz okuluna gönderiyorum. Aksi gibi bu günlerde çok enerjisizimAskili zibinyemin ediyorum sifir kollu zibin ve askili zibinla buyuttum kizi. Aksam icin de kisa kollu zibin ya da uzun kollu zibin girdirdim serinlige gore
Ay ne bileyim ya herseyi normal zatenYok ya bence alakası ben iş yerinde düzenli sık beslenemiyordum kilosu gayet uyumlu gidiyordu yüksek yüksek şimdi evde ağzın beş dakika kapanmıyor ne bulsam yiyorum bebisin kilosu beni şaşırttı sağlıklı olsun da takılma
At yemi kiz o zatenMeyveli felan olunca gideri var da, özünde çok tatsız tuzsuz saman gibi ya.
Ben 34te basladim gumus kapak krem duzenli olmasada aklima geldikce sürüyorumKızlar göğüs ucu kremi ne zaman kullanmaya başlamalıyız.. 37. Haftam ve 15 güne planlı sezeryanım var nasipse
İlk bi hafta hastane cıkıslarıyla dururmuhtemelen badi uzun kollu uzun alt patik filan işte. Bir hafta sonra askılılara geçerim antalya cok sıcak. Klima acık olursa yine ona göre giydiririm tabiBen de bir soru sorayım arkadaşlar yeni doğum yapanlar yada daha önce yazın doğum yapanlarNe giydiriyorsunuz bebişlere yani sadece çıtçıtlı badi mi yoksa tulum mu? Doktor ne öneriyor? Pişik olmasınlar bu sıcakta çok merak ediyorum. Teşekkürler
Ben almadım bile inanır mısın. Sütüm gelir mi gelmezmi emin olamadım. Emer mi emmez mi. İlj oglumda aldım kullanamadım.Kızlar göğüs ucu kremi ne zaman kullanmaya başlamalıyız.. 37. Haftam ve 15 güne planlı sezeryanım var nasipse
Ben biraz sütle pişiriyordum icine piserken dut kurusu ceviz biraz tarcın atiyordum evde ne meyve varsa muz citirlik versin diye pistikten sonra minik dogranmiş elma koyuyorum dutlar sicak sütle sisiyor taze dut gibi oluyor sonra kaba koyup dolaba atiyorum soguyunca tatli gibi oluyor çok begenirsin zevkine gore istedigini ekleyip cikartabilirsinMeyveli felan olunca gideri var da, özünde çok tatsız tuzsuz saman gibi ya.
Canim elbise gecelik giydiriyorlarmis ameliyattan cikincaKızlar özellikle daha önce ve yeni sezaryen ola lar ameliyattan sonra nasıl bir şey giydiniz? Benim tüm geceliklerim alt üst şeklinde. Nasıl giyineceğiz ne yapacağız?
Ameliyattan çıkınca sonra elbise tarzı giydim. Normal Orkide geçince pijama takımı giydim. Alta bakmaları felan elbiseliyken rahat oluyor wc oturmak felandaKızlar özellikle daha önce ve yeni sezaryen ola lar ameliyattan sonra nasıl bir şey giydiniz? Benim tüm geceliklerim alt üst şeklinde. Nasıl giyineceğiz ne yapacağız?
Bana elbise tarzı bi gecelik sabahlıklı iyi olur dedilerKızlar özellikle daha önce ve yeni sezaryen ola lar ameliyattan sonra nasıl bir şey giydiniz? Benim tüm geceliklerim alt üst şeklinde. Nasıl giyineceğiz ne yapacağız?
İlk kesinlikle elbise gecelik olsun canım depend giy çıkar lavabo falan çok daha kolay oluyorKızlar özellikle daha önce ve yeni sezaryen ola lar ameliyattan sonra nasıl bir şey giydiniz? Benim tüm geceliklerim alt üst şeklinde. Nasıl giyineceğiz ne yapacağız?
Rutin kontrol olarak bakılmadı. Mayıs ve haziran ayında erken doğumdan şüphe edilip 2 defa bakıldı. Ben ne kadar hoşlanmasam da kendimi kasmıyorum kolay geçiyorKizlar cati muayenesi oldunuz mu ? Kacinci haftada oldunuz? Nasil birsey
Elbise giydim ben hepKızlar özellikle daha önce ve yeni sezaryen ola lar ameliyattan sonra nasıl bir şey giydiniz? Benim tüm geceliklerim alt üst şeklinde. Nasıl giyineceğiz ne yapacağız?
Ben alt üst takım gitmiştim.yine oyle yapacagim. Dikiş yerine bakmak.icin geceliği komple çekmesinden ise doktorun pijamanın indirmek daha kolayKızlar özellikle daha önce ve yeni sezaryen ola lar ameliyattan sonra nasıl bir şey giydiniz? Benim tüm geceliklerim alt üst şeklinde. Nasıl giyineceğiz ne yapacağız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?