2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aman iyi ve uslu olsunlar Masallah

Ee doğum yaklaştıkça ceneler düştü İyi olun, sağlıklı olun

doğumdan sonra yazacak zaman kalmıyor bol bol konuşun anacim
teşekkür ederim darısı sizlerin başına sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Bende bugün kontrolden geldim. Bebek 3700 55 cm. Şimdilik sıkıntı yok. Salı günü planlı sezeryana karar verdik çok az kaldı çok heyecanlandım
Maşallah. Benim oğluma da doğumdan önce 57 cm demişlerdi. 52 cm doğdu. Bacak boyu çok uzun olduğu için boyu o kadar uzun çıkıyordu. Bakalım sizinki tutacak mı doğunca.

Maşallah. Benim oğluma da doğumdan önce 57 cm demişlerdi. 52 cm doğdu. Bacak boyu çok uzun olduğu için boyu o kadar uzun çıkıyordu. Bakalım sizinki tutacak mı doğunca.
Doktor ölçümlerin tam net olmadığını söyledi bu haftdan sonra bakalım banada 52 53 doğar gibi geliyor

Hayırlı olsun canım. Aminn inşallah hepimiz sagsaglim kavuşuruz.
Hayırlısı ile kucagına al.

Patlican sapindan fayda bulursan bana da soyle

ben ilk doğumda doğurmuş gibi değildim bunda zorlandım biraz. özellikle açlık susuzluk yordu galiba.

ben de hastaneden eve geldim iki üç saat sonra gitti annemle babam yalnız kaldık
iki kardeş aynı odada kalıyorlar. beşiğe sürekli kalkıyorum diye eşim bebegi getirdi reflu yatağıyla. aramıza yatırdık büyük uyandı geldi. eşim de onun yatagina gitti.
büyük hala anne kardeşim köşede yatsın ben senin yanında yatiyim diyo
uykuya da zor daldı.
benim oğlan darlamiyo çok ama icleniyo hissediyorum. inşallah çabuk alınırlar canım

Ben de bunda zorlandim malesef. Hani ikinci daha kolaydi

Bende aynıyım saat 8 da kalktım 11 de geri yattım 2 de kalktım. Sürekli uyuyorum gündüz. Aksam oluncada dalamıyorum

Pazar günü Van’dan misafirlerim gelecek nasipse bugün Allah ne verdiyse kuzenle dip köşe temizliğe girişeceğiz koltuk perde halı ne varsa birazda buzluga poğaça falan koyacağız hem misafir hem doğum öncesi son temizliğim bidaha uzun bir süre yapabileceğimi düşünmüyorum bugün enerjim yüksek doğuracakmıyım bilemem belki temizlik tetikler bu durumu ne güzel çarşamba günü alacaktı doktorum bebişi eşimin yüzünden bidaha ki pazartesi ye kaldı sanırsın kendi taşıyor 8.8 olacakmış doğum tarihi

bana uyku bastırıyodu. hatta suni sancı verdiler onda bile uykum geldiydi

Çok geçmiş olsun canım. Şimdi iyisindir umarım.
Son haftalar bebeğin ölçümleri çok zor oluyor canım ondandır korkma

Kılar hepinize teşekkür ederim ben bugün ikinci sezeryan doğumumu yaptım bebeğim 37+6 da 2900 50 cm doğdu çok şükür ikimizde iyiyiz emismek için mücadele veriyoruz darısı hepinizin basina
Allah analı banalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş
Herşey sizin için çok güzel olsun canım kontrol altında olman daha iyi gelirse sağlıkla gelsin
Önceki doğumumda su geldiğinde doktoru aramıştım duş alıp yavaş yavaş hazırlanıp hastaneye gelin panik yapmayın demişti. Duş almakta bir sorun yok.
Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Heyecanla güzel haberleri bekliyoruz o zaman herşey yolunda gitsin sağlıkla kucağınıza alın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…