- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
Yaaa hadi sağlıkla gelsin 22 liklerHayirli olsun çok sevindim bende doktordan 22 agustosu isticem tamam derse ayni gün doğurmuş oluruz
Aman iyi ve uslu olsunlarMasallah
Ee doğum yaklaştıkça ceneler düştüİyi olun, sağlıklı olun
Maşallah. Benim oğluma da doğumdan önce 57 cm demişlerdi. 52 cm doğdu. Bacak boyu çok uzun olduğu için boyu o kadar uzun çıkıyordu. Bakalım sizinki tutacak mı doğunca.Bende bugün kontrolden geldim. Bebek 3700 55 cm. Şimdilik sıkıntı yok. Salı günü planlı sezeryana karar verdik çok az kaldı çok heyecanlandım
Doktor ölçümlerin tam net olmadığını söyledi bu haftdan sonra bakalım banada 52 53 doğar gibi geliyorMaşallah. Benim oğluma da doğumdan önce 57 cm demişlerdi. 52 cm doğdu. Bacak boyu çok uzun olduğu için boyu o kadar uzun çıkıyordu. Bakalım sizinki tutacak mı doğunca.
doğumdan sonra yazacak zaman kalmıyor bol bol konuşun anacim
teşekkür ederimdarısı sizlerin başına sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Hayırlı olsun canım. Aminn inşallah hepimiz sagsaglim kavuşuruz.Merhaba arkadaşlar, bugün kızımla 2. Günümüz çarşamba akşam 21:30 civarı sezaryanla doğum yaptım. Biraz ağrılarım var onun dışında herşey yolunda şükürler olsun. Birbirimize alışmaya çalışıyoruz. Allahım Bekleyen herkese sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Öyle güzel bir duyguymuş ki
Hayırlısı ile kucagına al.Oha oha ohanasıl doğuramadığımı anlatıcam derken nasıl doğurduğumu anlatıcam galiba sancı çıktı yine yatırdılar suyum azalmış biraz da gelişim geriliği olmuş sezaryene alalım seni dedi kızlar aaaaağğğyyyyy geliyoooorrrr geliyooooooooğğrrrrrr
Patlican sapindan fayda bulursan bana da soyleOnları kullandım canım devam da ediyorum kadın doğumcum da kontrol etti sağolsun trombolize olmuş dedi soğuk jel buz yöntemi uygula dedi hamile ve lohusalarda soğuk yöntem uygulanır dedi afedersin memeleri içeride tutmak lazım dedi çabuk iyileşsin diye doğuma kadar aslında doğumdan sonra çıkar dedi falaneşimde bitkisel yöntemler araştırıyor patlıcan sapı kaynatıp içiyomuşsun dr sorduk yani yediğimiz bitki dedi deneyebilirsin dedi dün başladım bakalım inşallah fayda bulurum
Ay ilk gunler ilgilenmek cok zor dimi yaa. Dun herkes evine gitti oglanlarla yalniz kaldim. Guneyi emzirirken kuzey bisey istedi. Kardesin emdikten sonra versem olmaz mi oglum dedm hep o mu once olcak artk dedi. Memeyi usulca cektiiiiim kalktim kuzeyin istedigini yaptim mecbur. Banyo yapilcak annemle yikanalim uyku uyunacak annemle uyuyalim. Nasil olcak bu isler
Ben de bunda zorlandim malesef. Hani ikinci daha kolaydiben ilk doğumda doğurmuş gibi değildim bunda zorlandım biraz. özellikle açlık susuzluk yordu galiba.
ben de hastaneden eve geldim iki üç saat sonra gitti annemle babam yalnız kaldık
iki kardeş aynı odada kalıyorlar. beşiğe sürekli kalkıyorum diye eşim bebegi getirdi reflu yatağıyla. aramıza yatırdık büyük uyandı geldi. eşim de onun yatagina gitti.
büyük hala anne kardeşim köşede yatsın ben senin yanında yatiyim diyo
uykuya da zor daldı.
benim oğlan darlamiyo çok ama icleniyo hissediyorum. inşallah çabuk alınırlar canım
Bende aynıyım saat 8 da kalktım 11 de geri yattım 2 de kalktım. Sürekli uyuyorum gündüz. Aksam oluncada dalamıyorumDoğumdan önce enerji geliyo diyolar doğru mu doğum yapan arkadaşlar? Eğer öyleyse ben uzun bir süre daha dogurmam bulduğum yerde uyuyorum10-11 saat uyudum bıraksan yine yatar uyurum noluyo böylee dogurmam gerekirken uyuyorum
Ahahah, sicakta erimezsek yazarız ya, bir yandan emzir bir yandan ya sıcağı
Ayy nolacak bu halimiz ben de normalde öyleydim gündüz uyuyodum gece uyuyamiyodum ama şimdi hem gece hem gündüz Allah ne verdiyse uyuyorumBende aynıyım saat 8 da kalktım 11 de geri yattım 2 de kalktım. Sürekli uyuyorum gündüz. Aksam oluncada dalamıyorum
Tabi söylerim canımPatlican sapindan fayda bulursan bana da soyle
Doğumdan önce enerji geliyo diyolar doğru mu doğum yapan arkadaşlar? Eğer öyleyse ben uzun bir süre daha dogurmam bulduğum yerde uyuyorum10-11 saat uyudum bıraksan yine yatar uyurum noluyo böylee dogurmam gerekirken uyuyorum
Ayy ben de öyle olcam sanirimbana uyku bastırıyodu. hatta suni sancı verdiler onda bile uykum geldiydi
Ben de bunda zorlandim malesef. Hani ikinci daha kolaydi
Ayy ben de öyle olcam sanirimbekliyorum bi enerji gelir dogururum diye de tam tersi git gide uykuya düşüyorum
Çok geçmiş olsun canım. Şimdi iyisindir umarım.çok teşekkür ederim.hepimizin evladını hayırlı etsin Rabbim sezeryanim şöyle.sıkinti oldu tam uyuşma olmadı spinal oldum ama herşeyi hissettim. yoğun bı ağrı hemde tam anlamıyla değil.elbette ama yüksek oranda.uyusmadim ve hayal ettiğim gibi bı doğum yaşamadım çığlık.cigligaydim bebeği gösterdikten sonra da uyutmak zorunda kaldılar ameliyatının yarışı uyuyarak geçti yani.
Son haftalar bebeğin ölçümleri çok zor oluyor canım ondandır korkmaHanımlar benim bebiş 1 haftada 50 ve almış boyu aynı.doktorum haftası ile uyumlu bundan sonra çok kilo almaz dedi ama endişelendim ben. Sizde durumlar ne?
Birde ara ara adet ağrısı gibi birşey giriyro çıkıyor ama uzun değil sizdrde oluyor mu
Allah analı banalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşKılar hepinize teşekkür ederim ben bugün ikinci sezeryan doğumumu yaptım bebeğim 37+6 da 2900 50 cm doğdu çok şükür ikimizde iyiyiz emismek için mücadele veriyoruzdarısı hepinizin basina
Herşey sizin için çok güzel olsun canım kontrol altında olman daha iyi gelirse sağlıkla gelsinHala hastanedeyim açılmam artmıyor hala 2 cm ama kasılmalarım devam ediyormus su an yine nst deyim sık sık baglıyorlar bakıyorlar, asağıdaki gibi ilerliyor, cok bişey anlamıyorum ama dağ gibi olanlar sancı herhalde, agrı hissetmiyorum ama, güzel dilekler için sağolunn, bakalım benim oglum da mı kolpacı yarın belli olacak galiba, ama dokror böyle cok durmaz diyor
Önceki doğumumda su geldiğinde doktoru aramıştım duş alıp yavaş yavaş hazırlanıp hastaneye gelin panik yapmayın demişti. Duş almakta bir sorun yok.Benim de bir sorum var, @Delirelladan rol çalmak istemem ama
Su geldikten sonra enfeksiyon riski oluşuyor ya kese delindiği için, duş yapmakta sakınca olmaz herhalde değil mi? Suyum gelirse duş yapıp öyle giderim hastaneye diye düşünüyorum ama bi sorayım dedim
Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsinMerhaba arkadaşlar, bugün kızımla 2. Günümüz çarşamba akşam 21:30 civarı sezaryanla doğum yaptım. Biraz ağrılarım var onun dışında herşey yolunda şükürler olsun. Birbirimize alışmaya çalışıyoruz. Allahım Bekleyen herkese sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Öyle güzel bir duyguymuş ki
Heyecanla güzel haberleri bekliyoruz o zamanOha oha ohanasıl doğuramadığımı anlatıcam derken nasıl doğurduğumu anlatıcam galiba sancı çıktı yine yatırdılar suyum azalmış biraz da gelişim geriliği olmuş sezaryene alalım seni dedi kızlar aaaaağğğyyyyy geliyoooorrrr geliyooooooooğğrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?