Masallah boylu posluBende bugün kontrolden geldim. Bebek 3700 55 cm. Şimdilik sıkıntı yok. Salı günü planlı sezeryana karar verdik çok az kaldı çok heyecanlandım
Ahaha kolay gelsin canımBurası da benim alanım düzeneklerimi kurdum
Masallah
Alllaaahhh geliyyyyyoOha oha ohanasıl doğuramadığımı anlatıcam derken nasıl doğurduğumu anlatıcam galiba sancı çıktı yine yatırdılar suyum azalmış biraz da gelişim geriliği olmuş sezaryene alalım seni dedi kızlar aaaaağğğyyyyy geliyoooorrrr geliyooooooooğğrrrrrr
Aynısı aynısı, zombi gibi geziyorum kaç aydır uyku falan yok bebe geleceği zaman uykuya düştümkendime inanamadim ben deo kadar ay uykusuz gezdim doğuma uyuyarak girecektim nerdeyse
Heyecan yapıp yapıp gününü bekleyecek minik kuşYeni geldim ben de, çok şükür bugün NST iyi çıktı, Salı günkü NsT den iyi durumlarAllah bilir tabi de, 3 gün kafam rahat sayılır şimdi
Yaaa çok sagol, detaylı açıklamışsinHakkını helal et
Masallah, ne güzel, içim ısındı... Ozellikl3 ilk kez bu duyguyu tadacaklar için içimiz kıpır kıpır
Sağlıkla büyüsün inşallah
Cnm haftan çok iyi, stres yapma. 1 hafta felansa ne geriliği ne de ileri olması bsey ifade etmiyor +1 -1hafta için. Sağlıkla gelsin inşallah
Of evet bende hayal kuruyorum. Çok şükür 2 gün kaldı. Gerçi son günlerde biraz salladım diyeti.Ah ah su lanet gebelik sekeri. Valla her yemek sonrasi sekerim cikacak mi kaygisi cikarsa yasadigim vicdan azabi canima yetti. Psikolojisi ciddi anlamda olumsuz etkileniyor insanin. Hele bir de benim gibi bogazina duskunse. 5 gun sonra yiyecegim seylerin hayalini simdiden kuruyorum
Hadi hayırlı olsun
Çok geçmiş olsun inşallah zorlanmadan alırsın bebeğini kucağına sağlıklaKızlar hemoroidim azdı 2 gündür ne çektiğimi Allah bilir. Eğer düşmanınız varsa ileri derece hemoroid olsun diyebilirsinizöyle böyle değil yani şuana kadar hamileliğimi balayı gibi geçmiş ne oturabiliyorum ne yürüyebiliyorum herşey eziyet oldu. Dün doktora gittim kontrole 10 gün sonra çatı muyanesine alcak nst temiz suyu mıyu herşey temiz güzel ama geçen 10 gün boyunca çok az almış 2299 du 2400 olmuş 36 haftanın içindeyim ben ikişer kilo alıyorum yavrum gram kadar alıyor herşeyden yemeye çalışıyordum şimdi hemoroid yüzünden korka korka yiyorum nasıl olcak bilmem dua edin banada şu hemoroid geçsin de yürüyüş yapabileyim yoksa nasıl normal doğum yapıcam
Yaaa maşallahMerhaba arkadaşlar, bugün kızımla 2. Günümüz çarşamba akşam 21:30 civarı sezaryanla doğum yaptım. Biraz ağrılarım var onun dışında herşey yolunda şükürler olsun. Birbirimize alışmaya çalışıyoruz. Allahım Bekleyen herkese sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Öyle güzel bir duyguymuş ki
Anaaaaammm hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun şimdidenOha oha ohanasıl doğuramadığımı anlatıcam derken nasıl doğurduğumu anlatıcam galiba sancı çıktı yine yatırdılar suyum azalmış biraz da gelişim geriliği olmuş sezaryene alalım seni dedi kızlar aaaaağğğyyyyy geliyoooorrrr geliyooooooooğğrrrrrr
MaşallahKontrolden geldik hersey cok iyi bebik plesentaya bu sefer kafayi full gömmüş çocuğum napiyosun sen ya diyesim geldinstde tık yok cok sukur sadece 60 gr almiş ona taktim kafayi normal dedi dr 2850 gr olmuş bu ara dondurma cikolata cok fazla yer oldum hemen azalticam
Hanaaaa sen kaç kilo doğurdun kaç cm doğdu yafrunkızlar mesajlarınızı kaçırmamak için salı gününden okumaya başladım. ama çok konuşmuşsun yahuvakit alıyor okumak
bebek de ben de çok daha iyiyiz şükür:)
herkesler doğuruyor mu yoksa
38 bana müthiş uzaktı hafta olarak çok iyi bakalım inşallah dayanabilirizMasallah boylu poslusalı günü doğum
Yapan sayımız artıyor
Ahaha kolay gelsin canım
Masallahgünün de belli oldu sağlıkla gelsin benim de 38+1 de olmus oluyor
Alllaaahhh geliyyyyyo
Amannn bebiş geliyormuş yaOha oha ohanasıl doğuramadığımı anlatıcam derken nasıl doğurduğumu anlatıcam galiba sancı çıktı yine yatırdılar suyum azalmış biraz da gelişim geriliği olmuş sezaryene alalım seni dedi kızlar aaaaağğğyyyyy geliyoooorrrr geliyooooooooğğrrrrrr
Vallahi içime doğdu sabah okuyunca yazicaktim yazmays üşendim
Kuzum doktoruna soyle proctolog fitil ve krem kullan ben onla rahatlamistim rahatladigim gun dogum oldu. Suan yine var ama o zamanki kadar rahatsiz degilim. Fitile devam ediyorum. Ihmal etme artar dogumda
Ayyy hadi insallah hayirla gelsin
Masallah boylu poslusalı günü doğum
Yapan sayımız artıyor
Ahaha kolay gelsin canım
Masallahgünün de belli oldu sağlıkla gelsin benim de 38+1 de olmus oluyor
Alllaaahhh geliyyyyyo
Of evet bende hayal kuruyorum. Çok şükür 2 gün kaldı. Gerçi son günlerde biraz salladım diyeti.
Hadi hayırlı olsun
Çok geçmiş olsun inşallah zorlanmadan alırsın bebeğini kucağına sağlıklaValla benim bebeğimde öyle almıyor kilo doktor normal dedi. Bende artık önemsemiyorum. Şükğr bitirdik günleri de kavuşmaya az kaldı.
Yaaa maşallahhayırlı olsun
Anaaaaammm hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun şimdiden
Maşallahdondurma çikolata ne alaka onları niye bırakıyorsun benimki de sadece 40 gr almıştı yemediğim halde
Hanaaaa sen kaç kilo doğurdun kaç cm doğdu yafrunmeditasyonum cidden işe yaradı hiç beklemiyordum
Daha almadılar kızlar bekliyorum nst de acil sezaryenler varmış onları bekliyorum bakalım ne zaman alacaklarAmannn bebiş geliyormuş ya
Heyecan yapıp yapıp gününü bekleyecek minik kuş
Bazen dudağını ıslatmana izin veriyorlarDaha almadılar kızlar bekliyorum nst de acil sezaryenler varmış onları bekliyorum bakalım ne zaman alacaklarspinal yapacaklarmış, sonrasında 6 saat daha su içmeyecekmişim sabah 8 de içmiştim en son şimdiden çok susadım o zorlayacak beni baya bideeee bugün bizim evlilik yıldönümümüz Allah'ım hediyeye bak çıvdıvıyovum
Cem Yılmaz diyor ya veriyorlar folik asiti vitamini böyle oluyorlar diyeBu kadar aksiyon anneye yazık yahu, yeni nesil çok başka, daha anne karnında başlıyorlar sıpalarNeyse gününü beklesin de sağlıkla sipa, elden bsey gelmiyor
Aynısı aynısı, zombi gibi geziyorum kaç aydır uyku falan yok bebe geleceği zaman uykuya düştümama seninki iyiymis suni sancida bile uyku olayı içimi rahatlattı
Of evet bende hayal kuruyorum. Çok şükür 2 gün kaldı. Gerçi son günlerde biraz salladım diyeti.
Hadi hayırlı olsun
Çok geçmiş olsun inşallah zorlanmadan alırsın bebeğini kucağına sağlıklaValla benim bebeğimde öyle almıyor kilo doktor normal dedi. Bende artık önemsemiyorum. Şükğr bitirdik günleri de kavuşmaya az kaldı.
Maşallahdondurma çikolata ne alaka onları niye bırakıyorsun benimki de sadece 40 gr almıştı yemediğim halde
Hanaaaa sen kaç kilo doğurdun kaç cm doğdu yafrunmeditasyonum cidden işe yaradı hiç beklemiyordum
En sona ben kalıcam galibamOf evet bende hayal kuruyorum. Çok şükür 2 gün kaldı. Gerçi son günlerde biraz salladım diyeti.
Hadi hayırlı olsun
Bundan güzel hediye olamaz ne güzel yaa.Daha almadılar kızlar bekliyorum nst de acil sezaryenler varmış onları bekliyorum bakalım ne zaman alacaklarspinal yapacaklarmış, sonrasında 6 saat daha su içmeyecekmişim sabah 8 de içmiştim en son şimdiden çok susadım o zorlayacak beni baya bideeee bugün bizim evlilik yıldönümümüz Allah'ım hediyeye bak çıvdıvıyovum
Amin canım İnşallahbebek kafasını koyup baskı yapakiyomus. 110 daki sancı da bana çok şiddetli gelmemişti. ama suyumu açtılar bebek kanala kafayı koyunca o sakin ben gitti birden
inşallah kolay bi doğum olsun senin de
Canim benim hemoroid azinca dusa giriyorum sicaga yakin ılık suyu 5 dk boyunca tutuyorum cok rahatlatiyorr . Ayrica bol zeytinyağlısalata yememi soyledi doktor iyi geliyor bana sende dene istersen insallah iyi gelirKızlar hemoroidim azdı 2 gündür ne çektiğimi Allah bilir. Eğer düşmanınız varsa ileri derece hemoroid olsun diyebilirsinizöyle böyle değil yani şuana kadar hamileliğimi balayı gibi geçmiş ne oturabiliyorum ne yürüyebiliyorum herşey eziyet oldu. Dün doktora gittim kontrole 10 gün sonra çatı muyanesine alcak nst temiz suyu mıyu herşey temiz güzel ama geçen 10 gün boyunca çok az almış 2299 du 2400 olmuş 36 haftanın içindeyim ben ikişer kilo alıyorum yavrum gram kadar alıyor herşeyden yemeye çalışıyordum şimdi hemoroid yüzünden korka korka yiyorum nasıl olcak bilmem dua edin banada şu hemoroid geçsin de yürüyüş yapabileyim yoksa nasıl normal doğum yapıcam
Bi bakıyorum listeye ilk sırada ben varım ama bende tık yokListenin geneli istisnalar haric sat sirasina gore. Ben de listedeki 22. Kisiyim. Son adet tarihi benden önde olup dogum yapmamış olan 5 kişi kaldı. 16si doğum yaptı, 1 tanesi şu an yapıyor. Resmen sinirim bozuluyor. Bunlara ek olarak son adet tarihi benden sonra olan 10 kisi dogum yapmis.
Oturma banyosu yapıyordum bende ılık suyla Dr tam tersi dedi hamileler de lohusalarda dedi yani soğuk jeller varmış eczane de yada buzlu tülbente sar koy dedi. Salata olayını bak bilmiyordum yapayım canım teşekkür ettimCanim benim hemoroid azinca dusa giriyorum sicaga yakin ılık suyu 5 dk boyunca tutuyorum cok rahatlatiyorr . Ayrica bol zeytinyağlısalata yememi soyledi doktor iyi geliyor bana sende dene istersen insallah iyi gelir
Salı günü sezeryana gircem bi yandan hemen gelsin diyorum bi yandanda hiç gelmesin diyoeum. Spinal anestezi videolarını izledim izlemez olaydım. Kolum kadar igne sokacaklar. Aglamamak için zor tutuyorjm. Dün izlerken tansiyonum oynadı bi ara.Listenin geneli istisnalar haric sat sirasina gore. Ben de listedeki 22. Kisiyim. Son adet tarihi benden önde olup dogum yapmamış olan 5 kişi kaldı. 16si doğum yaptı, 1 tanesi şu an yapıyor. Resmen sinirim bozuluyor. Bunlara ek olarak son adet tarihi benden sonra olan 10 kisi dogum yapmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?