2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende bugün kontrolden geldim. Bebek 3700 55 cm. Şimdilik sıkıntı yok. Salı günü planlı sezeryana karar verdik çok az kaldı çok heyecanlandım
Masallah boylu poslu salı günü doğum
Yapan sayımız artıyor
Burası da benim alanım düzeneklerimi kurdum
Ahaha kolay gelsin canım
Masallah günün de belli oldu sağlıkla gelsin benim de 38+1 de olmus oluyor
Alllaaahhh geliyyyyyo

Heyecan yapıp yapıp gününü bekleyecek minik kuş

Of evet bende hayal kuruyorum. Çok şükür 2 gün kaldı. Gerçi son günlerde biraz salladım diyeti.
Hadi hayırlı olsun
Çok geçmiş olsun inşallah zorlanmadan alırsın bebeğini kucağına sağlıkla Valla benim bebeğimde öyle almıyor kilo doktor normal dedi. Bende artık önemsemiyorum. Şükğr bitirdik günleri de kavuşmaya az kaldı.
Yaaa maşallah hayırlı olsun
Anaaaaammm hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun şimdiden
Maşallah dondurma çikolata ne alaka onları niye bırakıyorsun benimki de sadece 40 gr almıştı yemediğim halde
kızlar mesajlarınızı kaçırmamak için salı gününden okumaya başladım. ama çok konuşmuşsun yahu vakit alıyor okumak
bebek de ben de çok daha iyiyiz şükür:)

herkesler doğuruyor mu yoksa
Hanaaaa sen kaç kilo doğurdun kaç cm doğdu yafrun meditasyonum cidden işe yaradı hiç beklemiyordum

Yapan sayımız artıyor

Ahaha kolay gelsin canım

Alllaaahhh geliyyyyyo
38 bana müthiş uzaktı hafta olarak çok iyi bakalım inşallah dayanabiliriz

Amannn bebiş geliyormuş ya

Vallahi içime doğdu sabah okuyunca yazicaktim yazmays üşendim
Kuzum doktoruna soyle proctolog fitil ve krem kullan ben onla rahatlamistim rahatladigim gun dogum oldu. Suan yine var ama o zamanki kadar rahatsiz degilim. Fitile devam ediyorum. Ihmal etme artar dogumda

Ayyy hadi insallah hayirla gelsin

Yapan sayımız artıyor

Ahaha kolay gelsin canım

Alllaaahhh geliyyyyyo
Amannn bebiş geliyormuş ya
Daha almadılar kızlar bekliyorum nst de acil sezaryenler varmış onları bekliyorum bakalım ne zaman alacaklar spinal yapacaklarmış, sonrasında 6 saat daha su içmeyecekmişim sabah 8 de içmiştim en son şimdiden çok susadım o zorlayacak beni baya bideeee bugün bizim evlilik yıldönümümüz Allah'ım hediyeye bak çıvdıvıyovum

Bazen dudağını ıslatmana izin veriyorlar cennet kokulu hediye

Aynısı aynısı, zombi gibi geziyorum kaç aydır uyku falan yok bebe geleceği zaman uykuya düştüm ama seninki iyiymis suni sancida bile uyku olayı içimi rahatlattı

bebek kafasını koyup baskı yapakiyomus. 110 daki sancı da bana çok şiddetli gelmemişti. ama suyumu açtılar bebek kanala kafayı koyunca o sakin ben gitti birden

inşallah kolay bi doğum olsun senin de

yazayım tabi
M Mirune tabloya eklemek istersen
3.795 gram 55 cm doğdu oğlum:)

sırf kitap okumayalim diye yaptın demi 423 sayfa miydi elindeki

En sona ben kalıcam galibam 7-22 Ağustos dedi dr sıcaklar kaldım iyice o kadar zaman geçti şu Son haftalar geçmiyor Inşallah 22 ağustosta sonrasına kalmam yoksa bu oğlan başak burcu olacak dedesi annesi kılıklı olabilir temizlik hastaları aman Allah korusun

Bundan güzel hediye olamaz ne güzel yaa. Ağzını çalkala abdest alır gibi ağzın kurumaz canım

Karnim sertlesiyor diye gittim kontrole ama evde olan sancilar hastaneye gidince bitiyor nst de hic sanci çıkmadı ama hamilelik oncesi basladigim demir ilaci hic bir fayda göstermemiş serum şeklinde kan verdiler . Erken dogum riskim vardi doktor cok saskinim bu zamana kadar geldigimiz icin hiçumudum yoktu dedi. Eger gelmezse 2 hafta sonra sezaryen ile dogum gerceklesecek ve cok sevindim ilk defa suyum normal cikti hep cok fazlaydi... dogum korkusu sardı beni iyice sanirsam daha dogrusu dogumdan sonra kimse olmayacak tek basima nasil bas edecem herseyle diye dusunceler sardi dort bir yanimi

bebek kafasını koyup baskı yapakiyomus. 110 daki sancı da bana çok şiddetli gelmemişti. ama suyumu açtılar bebek kanala kafayı koyunca o sakin ben gitti birden

inşallah kolay bi doğum olsun senin de
Amin canım İnşallah son hafta gelmezse suni sanciyla biz cagiririz dedi dr bakalım nolacak, hayırlısı

Canim benim hemoroid azinca dusa giriyorum sicaga yakin ılık suyu 5 dk boyunca tutuyorum cok rahatlatiyorr . Ayrica bol zeytinyağlısalata yememi soyledi doktor iyi geliyor bana sende dene istersen insallah iyi gelir

Listenin geneli istisnalar haric sat sirasina gore. Ben de listedeki 22. Kisiyim. Son adet tarihi benden önde olup dogum yapmamış olan 5 kişi kaldı. 16si doğum yaptı, 1 tanesi şu an yapıyor. Resmen sinirim bozuluyor. Bunlara ek olarak son adet tarihi benden sonra olan 10 kisi dogum yapmis.

Bi bakıyorum listeye ilk sırada ben varım ama bende tık yok

Canim benim hemoroid azinca dusa giriyorum sicaga yakin ılık suyu 5 dk boyunca tutuyorum cok rahatlatiyorr . Ayrica bol zeytinyağlısalata yememi soyledi doktor iyi geliyor bana sende dene istersen insallah iyi gelir
Oturma banyosu yapıyordum bende ılık suyla Dr tam tersi dedi hamileler de lohusalarda dedi yani soğuk jeller varmış eczane de yada buzlu tülbente sar koy dedi. Salata olayını bak bilmiyordum yapayım canım teşekkür ettim

Salı günü sezeryana gircem bi yandan hemen gelsin diyorum bi yandanda hiç gelmesin diyoeum. Spinal anestezi videolarını izledim izlemez olaydım. Kolum kadar igne sokacaklar. Aglamamak için zor tutuyorjm. Dün izlerken tansiyonum oynadı bi ara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…