2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bebişlere su verme konusunda ne düşünüyorsunuz?
Sadece emzirirseniz mama vermezseniz 6 ay su vermeyin anne sütünün %80i su diyorlar. Kimi de çocuk sıcakta kurur gider su verin diyor
Siz ne düşünüyorsunuz?

Bende sırf doğum yapıcam diye klima aldım. Ne büyük rahatlıkmış. Bebeğe kısa kollu hiçbir şey almadım o yüzden. İhtiyaca yönelik alınır diye düşündüm zaten biz evden çıkana kadar eylül ayı olur. Sadece çocuk doktoruna ev ile dışarı arasında ki ısı farkında ne yapmalıyım onu soracağım. Büyük ihtimal eşim arabada klimayı açar kapatır öyle biner gideriz bir yere gidilirse. araçlar çok ısınıyor çünkü

Kesinlikle verilmemli hiç gerek yok canım. Ben sütümü sağıyordum pompa ile daha sonra buz dolabına koyuyordum. Belli bir süre geçtikten sonra Sütteki yağ 1parmak kalınlığında yukarıya çıkıyor ve gerçekten altta %70-80 bildiğiniz su kalıyor. Yani gerçekten anne sütü sudan oluşuyor. O sebeple gereksiz su vermek. 1çay kaşığı veriyorum hiç bişey olmadı diyenler olacaktır çevrenizde. 1çay kaşığı bebeği sussuzluktan kurtarmaz zaten aksine su zehirlenmesine zemin hazırlar. Doktorunuzda söyleyecektir zaten canım

Biz araçta da klima ile gittik arkaya zaten ön gibi kuvvetli vurmuyor. İçine ince giydirip üstünü çıkardık klimasız bir yere gidecek olursak. Hep bizim kıyafetlerimize kıyas yaparak ilerleyebilirsin işte. Ben uykudan uyanınca falan da hiç yelek giydirmeye, sırtına bez koymaya alıştırmadim elhamdülillah alerjik olmasına rağmen çok nadir hastalanirdi 9 yaşına geldi antibiyotik kullanımı bir elin parmağını geçmemiştir.

Canim elbise gecelik giydiriyorlarmis ameliyattan cikinca
Ameliyattan çıkınca sonra elbise tarzı giydim. Normal Orkide geçince pijama takımı giydim. Alta bakmaları felan elbiseliyken rahat oluyor wc oturmak felanda
Bana elbise tarzı bi gecelik sabahlıklı iyi olur dediler
İlk kesinlikle elbise gecelik olsun canım depend giy çıkar lavabo falan çok daha kolay oluyor
Elbise giydim ben hep

Teşekkür ederim cevaplarınız için. Bende çok kararsız kaldım nasıl yapacağım konusunda. Alt üst giymek istiyorum ama elbise de çok rahat olacak sanki.

Ben alt üst takım gitmiştim.yine oyle yapacagim. Dikiş yerine bakmak.icin geceliği komple çekmesinden ise doktorun pijamanın indirmek daha kolay
Pijamayı indirmek zor olmaz mı dikiş ile. Of kafam karıştı. Yine de yedek olsun diye alsam mı bi tane elbise?
Ay evet az kaldı doğurcam bu sefer

B Bluemom44 un dediklerinin altına imzamı atabilirim. Oğlum 22 Haziran'da doğdu gayet de sıcak bir yazdı sadece emzirdim kurumadı yani Kaynamış soğumuş suyun ne faydası olacak zaten susuayinca da emecek hem minnacık midesi boşuna su ile dolacak ne gerek var ilk aylarda gelişimi kilo alımı için bir damla süt bile önemli

Kızlar ananas yiyor musunuz? Doğumu başlatıcı etkisi varmış öyle okumuştum, bu hafta yedim sanki hurmadan çaydan daha çok etki etti gibi. Yarın yine aldırıcam eşime

Beybiler benim kapı süsü bitti nasıl olmuş instgrama da yapılışı ile hızlandırılmış reels attım Size de fikir olsun ordan burdan bakıp özgün bir seyler yapmayı seviyorum.

Eklentiler

• 93F51009-7A69-402B-A357-B315BEEEF073.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 77
Kullanmaya başla hemen. Benim doula göğüs ucunuzu lifleyin liflerseniz yara olmaz dedi. Ben hem lifliyorum hem de lansinoh sürüyorum.
Acimiyor mu lifleyince ya
Kiz ne suyu bi cimcik mide zaten

Benimde eşim yürüyüş yap diyo annem otur bı yere çıkma son günlerin diyo

Beybiler benim kapı süsü bitti nasıl olmuş instgrama da yapılışı ile hızlandırılmış reels attım Size de fikir olsun ordan burdan bakıp özgün bir seyler yapmayı seviyorum.
Ya çok güzel olmuş güzel günlerde güle güle kullanın

Kızlar Bi soru da benden. Dogum yapınca emdirmeden gögüs ucuna sogan sürerseniz yara olmaz diyorlar bu konu ile ilgili duyum alan bilgi sahibi olan var mı
Soğan antibiyotik etkili bir ürün, yarayı engellemesi değil de yara olduktan sonra belki geciriyordur. Cocugu anne sütünden soğutmayın bence

Yoo, zaten dikis yerinde su geçirmez bandaj oluyor, pijamaya takılacak bsey yok. Dikisini kapatıyorlar bunla. Diğer türlü doktorum bakarken komple geceliğine eteğini kaldirman lazim :) 2 Pijama takımı götüreceğim ben. Yer kaplamaz, içinde kalmasın al istersen

Koydum ben 3 takım bakalım. Olmazsa öyle yaparım artık. Elbise ile gideceğim zaten doğuma. En kötü elbisemi giyerim baktım olmuyor.

Yok verme tabi ki. Bosver koca karilar sacmaliyor.

Cok guzel olmus gercekten. Yaratici insanlara cok saygi duyuyorum, benim 40 yil dusunsem aklima gelmez

Bugün nişanımın bir bölümü daha geldi, öncekinden biraz daha fazla gibiydi. M Mirune senin gibi parça parça geliyo ama ne sancı ne bişey hiçbir doğum emaresi yok
Hahah welcome to my world. 8 gun icinde 6 kez geldi. Son 2si en cok olaniydi. Bu sefer bir seyler olacak sandim evi toparlayip dus aldim, basladim beklemeye. Bekleyis o bekleyis, 4 gundur bekliyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…