kokmaz mı benim adam bile yese evden atacak şekle geliyorumBu sıcakta nasıl kokar ooobebeğe de yazık olmaz mı
Bende sırf doğum yapıcam diye klima aldım. Ne büyük rahatlıkmış. Bebeğe kısa kollu hiçbir şey almadım o yüzden. İhtiyaca yönelik alınır diye düşündüm zaten biz evden çıkana kadar eylül ayı olur. Sadece çocuk doktoruna ev ile dışarı arasında ki ısı farkında ne yapmalıyım onu soracağım. Büyük ihtimal eşim arabada klimayı açar kapatır öyle biner gideriz bir yere gidilirse. araçlar çok ısınıyor çünküAy sakın milleti dinleyip klimayı kapatma sana da bebeğe de eziyet. Bu çocuk Antalya'da yasayacaksa klimaya alışması lazım Zaten. Ben oğlum 20 günlükken Cezayir'e döndüğüm gibi hep klimalı ortamda büyüdü. Zaten çocuğun üstüne üstüne üfletecek halin yok klimayıKlima çalışırken sadece body az olur. Mantık şöyle senin giydiğinden bir kat fazla giyecek. Sen tek t-shirt mü giyiyorsun o kısa kollunun içine çıtçıtlı body giyecek. Sen atlet-t-short mu duruyorsun o zaman o uzun kollu vb.
Kesinlikle verilmemli hiç gerek yok canım. Ben sütümü sağıyordum pompa ile daha sonra buz dolabına koyuyordum. Belli bir süre geçtikten sonra Sütteki yağ 1parmak kalınlığında yukarıya çıkıyor ve gerçekten altta %70-80 bildiğiniz su kalıyor. Yani gerçekten anne sütü sudan oluşuyor. O sebeple gereksiz su vermek. 1çay kaşığı veriyorum hiç bişey olmadı diyenler olacaktır çevrenizde. 1çay kaşığı bebeği sussuzluktan kurtarmaz zaten aksine su zehirlenmesine zemin hazırlar. Doktorunuzda söyleyecektir zaten canımKızlar bebişlere su verme konusunda ne düşünüyorsunuz?
Sadece emzirirseniz mama vermezseniz 6 ay su vermeyin anne sütünün %80i su diyorlar. Kimi de çocuk sıcakta kurur gider su verin diyor
Siz ne düşünüyorsunuz?
Biz araçta da klima ile gittik arkaya zaten ön gibi kuvvetli vurmuyor. İçine ince giydirip üstünü çıkardık klimasız bir yere gidecek olursak. Hep bizim kıyafetlerimize kıyas yaparak ilerleyebilirsin işte. Ben uykudan uyanınca falan da hiç yelek giydirmeye, sırtına bez koymaya alıştırmadim elhamdülillah alerjik olmasına rağmen çok nadir hastalanirdi 9 yaşına geldi antibiyotik kullanımı bir elin parmağını geçmemiştir.Bende sırf doğum yapıcam diye klima aldım. Ne büyük rahatlıkmış. Bebeğe kısa kollu hiçbir şey almadım o yüzden. İhtiyaca yönelik alınır diye düşündüm zaten biz evden çıkana kadar eylül ayı olur. Sadece çocuk doktoruna ev ile dışarı arasında ki ısı farkında ne yapmalıyım onu soracağım. Büyük ihtimal eşim arabada klimayı açar kapatır öyle biner gideriz bir yere gidilirse. araçlar çok ısınıyor çünkü
Canim elbise gecelik giydiriyorlarmis ameliyattan cikinca
Ameliyattan çıkınca sonra elbise tarzı giydim. Normal Orkide geçince pijama takımı giydim. Alta bakmaları felan elbiseliyken rahat oluyor wc oturmak felanda
Bana elbise tarzı bi gecelik sabahlıklı iyi olur dediler
İlk kesinlikle elbise gecelik olsun canım depend giy çıkar lavabo falan çok daha kolay oluyor
Elbise giydim ben hep
Pijamayı indirmek zor olmaz mı dikiş ile. Of kafam karıştı. Yine de yedek olsun diye alsam mı bi tane elbise?Ben alt üst takım gitmiştim.yine oyle yapacagim. Dikiş yerine bakmak.icin geceliği komple çekmesinden ise doktorun pijamanın indirmek daha kolay
Ay evet az kaldı doğurcam bu seferBizlere dokuz doğurtanCipisS in doğumuna 3 gün kaldı Bugünü sayma doğacağı günü sayma 2 gün
M Mirune veDelirella demirbaşlarımız hala buralardalar Ay herkesi merak ediyorum ama bakamadim çoğ kişi kesin doğurdu
Ben doğurmadan önce eşimle oraya da gideyim buraya da gideyim derken yollarda doğurucam herhaldeDün adalara gittik, doğurmadan geldim çok şükür , bugün Ayasofya'da cuma namazı kılıp, Kapalıçarşı'nin içinden Eminönü'ne indik, balık ekmek yiyip eve döndük. Eşime istersen buradan bir İstiklal yapalım dedim ama eve dönmek istedi adamın perti çıktı kaç gündür
B Bluemom44 un dediklerinin altına imzamı atabilirim. Oğlum 22 Haziran'da doğdu gayet de sıcak bir yazdı sadece emzirdim kurumadı yaniKızlar bebişlere su verme konusunda ne düşünüyorsunuz?
Sadece emzirirseniz mama vermezseniz 6 ay su vermeyin anne sütünün %80i su diyorlar. Kimi de çocuk sıcakta kurur gider su verin diyor
Siz ne düşünüyorsunuz?
Acimiyor mu lifleyince yaKullanmaya başla hemen. Benim doula göğüs ucunuzu lifleyin liflerseniz yara olmaz dedi. Ben hem lifliyorum hem de lansinoh sürüyorum.
Kiz ne suyu bi cimcik mide zatenKızlar bebişlere su verme konusunda ne düşünüyorsunuz?
Siz ne düşünüyorsunuz?
Benimde eşim yürüyüş yap diyo annem otur bı yere çıkma son günlerin diyoMaşallah sanabenim markete çıkmaya dötüm yemiyor :) bi yere gitmek istesemde eşim korkuyor adamcağızda haklı konuşurken yemek yerken bile nefes nefese kalıyorum zaten göbeğim neredeyse bacaklarıma değecek
Ya çok güzel olmuşBeybiler benim kapı süsü bitti nasıl olmuşinstgrama da yapılışı ile hızlandırılmış reels attım Size de fikir olsun ordan burdan bakıp özgün bir seyler yapmayı seviyorum.
Soğan antibiyotik etkili bir ürün, yarayı engellemesi değil de yara olduktan sonra belki geciriyordur. Cocugu anne sütünden soğutmayın benceKızlar Bi soru da benden. Dogum yapınca emdirmeden gögüs ucuna sogan sürerseniz yara olmaz diyorlar bu konu ile ilgili duyum alan bilgi sahibi olan var mı
Yoo, zaten dikis yerinde su geçirmez bandaj oluyor, pijamaya takılacak bsey yok. Dikisini kapatıyorlar bunla. Diğer türlü doktorum bakarken komple geceliğine eteğini kaldirman lazim :) 2 Pijama takımı götüreceğim ben. Yer kaplamaz, içinde kalmasın al istersenTeşekkür ederim cevaplarınız için.Bende çok kararsız kaldım nasıl yapacağım konusunda. Alt üst giymek istiyorum ama elbise de çok rahat olacak sanki.
Pijamayı indirmek zor olmaz mı dikiş ile. Of kafam karıştı. Yine de yedek olsun diye alsam mı bi tane elbise?
Ay evet az kaldı doğurcam bu sefer
Ben dogurmayayim diye doktor yat uzan yorulma diyor artık son 2 haftadaBenimde eşim yürüyüş yap diyo annem otur bı yere çıkma son günlerin diyo
Koydum ben 3 takım bakalım. Olmazsa öyle yaparım artık. Elbise ile gideceğim zaten doğuma. En kötü elbisemi giyerim baktım olmuyor.Yoo, zaten dikis yerinde su geçirmez bandaj oluyor, pijamaya takılacak bsey yok. Dikisini kapatıyorlar bunla. Diğer türlü doktorum bakarken komple geceliğine eteğini kaldirman lazim :) 2 Pijama takımı götüreceğim ben. Yer kaplamaz, içinde kalmasın al istersen
Su geçirmez bant yardımı büyük boy tıbbi Åeffaf yara steril pansuman bandı nefes alabilen göbek macunu bant yardımcıları bandajlar - AliExpress 30
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comm.tr.aliexpress.com
Yok verme tabi ki. Bosver koca karilar sacmaliyor.Kızlar bebişlere su verme konusunda ne düşünüyorsunuz?
Siz ne düşünüyorsunuz?
Cok guzel olmus gercekten. Yaratici insanlara cok saygi duyuyorum, benim 40 yil dusunsem aklima gelmezBeybiler benim kapı süsü bitti nasıl olmuşinstgrama da yapılışı ile hızlandırılmış reels attım Size de fikir olsun ordan burdan bakıp özgün bir seyler yapmayı seviyorum.
Hahah welcome to my world. 8 gun icinde 6 kez geldi. Son 2si en cok olaniydi. Bu sefer bir seyler olacak sandim evi toparlayip dus aldim, basladim beklemeye. Bekleyis o bekleyis, 4 gundur bekliyorumm
Çok güzel olmuş bayıldım eline sağlıkBeybiler benim kapı süsü bitti nasıl olmuşinstgrama da yapılışı ile hızlandırılmış reels attım Size de fikir olsun ordan burdan bakıp özgün bir seyler yapmayı seviyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?