2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Işte suniyle gelirmi acaba işte bebek büyük ya

Bence yarın kendi doktoruna gidin biran önce karar verilsin, suniden korkma. Bebeğin sağlığı için ne gerekiyorsa o yapılmalı. Haftasını geçmiş dahada beklemeyin. Eşinde gerçekten uyuz.

BBirde
Bide Kaynanam suni sanci ben gordum hastanede gorumcemin dogumum da gormus kadin duvari tirmaliyormus cok zormuş o yuzden sezeryan ol bence ama yinede siz bilirsiniz dedi

Yok canım gaz cıkarmadan cıkarmıyorlar.

Işte suniyle gelirmi acaba işte bebek büyük ya
Aynen bencede bakıyım o ne diyor oda acaba riskli goruyormu benim anlamadigim bundan önceleri bi kontrolumde sizede demistim bebegin kafasi buyuk demisti doktorum sonra muaneye gittigimde hatasıyla uyumlu demisti kafası büyük hocam demistiniz dedigimde yok haftasiyla uyumlu dedi bende bunu anlamiyorum bu cocugun kafasi bu buyuyup bi kuculuyormu birde canim sen son kontrolümuz 19 temmuz du o zaman kilosu 3 360 gram demişti doktorum oyle hatırlıyorum hatta yazmistim burayada bu çocuk nasıl bu kadar kilo aldı doktor ben 4 200 olcuyorum dedi kaynanamda diyo ki sen önce buradayken yuruyordun simdi evde yiyorsun uzaniyon ondan kilo aliyon hep haklida yurumuyorum ki evde ne iş yapsam odur ondanda ye iç otur kilo oldu galiba kadın haklı once kizlar ben birliktim calisiyordum hamileyken bile git gel yapiyordum yuruyordum mustakil ev kaynanam gilin evi bahçede baya büyük ama şimdi dairedeyiz oturuyorum evde ne iş yapıp gidip gelsem o eee bir yere de gitmiyorum ki yuruyeyim ondan oldu bence ne olur bana dua edin kendi sancım gelsinde normal dogum yapayım ne olur

Canım suni sancıdan boşuna korkuyorsun. Ben her iki sancıyı da deneyimledim. Normal kendi sancımdan hiçbir farkı yoktu. Ha, benim ağrı eşiğim yüksek zaten ama sen de iki normal doğum yapmışsın. Suni sancıdan etkileneceğini sanmıyorum. Eşinin demesi ile olacak iş değil bu. Az yersen bebek az kilo almaz. O her türlü senden alacağını alır yine kilo alır. İyi düşün kararını ver bence.

Yok canım gaz cıkarmadan cıkarmıyorlar.
Kendini sıcak tutmak önemli sanırım ameliyattan çıkınca baya uyuşma geçene kadar üşüdüm üzerimden atamadım. Sonra ısındım mümkün oldugunca üzerim kapalı idi ki üşütmeyim dedim Gazım maşallah durmadı utandım vallahi

Canım esimle konuşucam valla gerekirse bagiricam yarın sabah kendi doktoruma gidicem bakıyım o ne diyor ona gore ama sunuda dusunmuyor değilim suni sanci aldıktan sonra dogum olurmu acaba bebek büyük ya baya oda var kilosu zorlar diye dusunuyorum bir daha hem suni sanci çekip sonrada olmazsa bebiş sezeryan ben biterim ya

Diğer çocukların kaçar kilo doğmuştu? Dediğin gibi kendi doktorun bir tekrar baksın kilosuna. Bunun yanılma payı da var.

O zaman benden de bir soru gelsin bebek dogdugunda beşiğinde yatırma kusar görmezsin deniliyor yanina alyatir diyorlar ama bana sacmaa geliyor kendi yatağında daha rahat eder siz ne diyorsunuz

Burnu sıkıp sıkıp memeyi zorlucan o zaman. Calistircaz kucuk hanim efendiyi azcik. Yapacak bir sey yok.
Ay neler yapmadık ben hafif sıkıyorım ebeler geliyor catır catır sıkıyor aglatıyorlar 2 saniye bagırıp aglıypr sonra hiçbir şey olmamış gibi uyuyor neyse gene yarım saat emzirebiliyorum Allahtan. Ama bende mama takviyes veriyorum suanki sütle doymuyordur bence

O zaman benden de bir soru gelsin bebek dogdugunda beşiğinde yatırma kusar görmezsin deniliyor yanina alyatir diyorlar ama bana sacmaa geliyor kendi yatağında daha rahat eder siz ne diyorsunuz
İşte yan yatırma yastigi ile reflu yaparsa bebekte yan yattığı için çıkarıyormus

Bende beklemek istemiyorum kaka yutma ihtimali ile. Korkutuyor beni de. Suni sancı verince açılman ve normal doğum mu oldu.

Günaydin kizlaar nasilsiniz dogum yapan canlar nasıl gidiyor bebikli hayat gelemez oldunuz ay bende mi öyle olcam ki
Ay vallahi bebekli hayat bambaşka çok ama çok güzel bir duyguymuş evlat dedikleri.. Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat versin.. sizlerimde bir avazsa kurtarsın

Gel de inan

Tüh kendi doktoruna görün bence de yarın o sen yemesen de bebek kilo alacaksa alır canım kocan saçmalamış
CNım ben oğlumda kullanmıştım kusarsa kusmuk boğazını tıkamasın diye ama istersen reflü yastığı üzerine yan yatırma yastığı koyup öyle de yapabilirsin ben öyle yapacağım bu defa
Emzirme uzmani geldi gitti. Benim bebe sicaktan meme reddi yapiomus kizlar. Ev cehennemden bir kose adeta. Gobegi dusmeden yikamadim ben. Kiz yikayalim serinler bisi olmaz dedi soktu suya. Emdi kerata. Insallah devam eder
Ay ben oğlumu her gün banyo yaptırıyordum göbek bağı 20 günde düşmüştü bunda yıkama dediler ama kız bebek olacak diye kaka yapınca altını yıka diyorlar pardon ama bu sıcakta bebek yıkanmalı bence ya ben kızımı yıkarım bence inşallah sağlıklı olsun da neyse çözüm bulunmasına inan çok mutlu oldum diğer arkadaşlara da örnek olsun Bizim de aklımızda olsun
Canım ilk zamanlar mesela ben oğlumu park yatakta yatırıyordum ama korkumdan salonda koltukta da çok ikimizin uyuduğu olmuştu için nasıl rahat edecek çok hareketli yatıyorsan tehlikeli ve sen sabit yatıyorsan bile mesela başkası olmamalı yanında benim kocam yatakta olsa bebeği ezer ruhu duymaz

Hayatta yanima alip yatiramam kendime güvenmiyorum bu konuda esime bile uykuda zarar veren biriyim o kdar deli yatıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…