2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ya canım geçmiş olsun Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah sen de çabucak toparlanırsın.
Kv ye gıcık oluyorum bence sen toparlayacaksın herşeyi yoluna sokacaksın canım
Kolay olur canım hiç korkma herşey yoluna girecek inşallah.
Canım naptın var mı bir gelişme?
Kıyamam yaaa bakalım ben neler yaşayacağım biz oğluma yeni oda yaptık yüzüne bile bakmadı benim yastığımda yatıyor resmen. Benim odamda baba yatsın diyor
Canım çok şok oldum kv gelip dövesin var sen iyi ol minnoşun iyi olsun inşallah Allah sağlıkla güzelce büyütmeyi nasip etsin canım.
Yaaa çok sevindim sana da canım allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Ben doguramam demistim demi acilma ilerlemedi sabaha kadar sancimla baktilar simdi suni taktilar cıldırmaya hazirimm

4cm aciklikla kaldim kizlar kendi sancimla olmadi rahim duvarim arkadaymis acikliga bakmak öldürüyo beni .. simdi lavman yapildi suni vericekler oncesine 2 tane besin serumu takildi dualarinizi eksik etmeyin
Canım ne yaptın valla güzel haberini bekliyoruz aklımız sende kaldı
Canımmm çok geçmiş olsun kötü denk gelmiş şansa sağ Salim bitti bu süreç de olacağı varmış.
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım

Silikon mem ucunun numarasi vs var mi yanımızda bulundurayim bebeginiz nasil sen nasilsin
Ya ben meme ucum küçük ne olur ne olmaz bulunsun diye ebebekte görüp almıştım Weebaby marka bi numarası filan yok sanırım, daha iyi bir markası vs var mı hiç bilmiyorum o zaman dikkat etmemişim lazım olursa bulunsun diye herhangi bi tane almışım ama iş görüyor.
İyiyiz çok şükür ilk gün hastanede o uçla güzel emdi süt de vardı ama dün eve geldiğimizden beri yeni emmiş bile olsa yine aranıyor ağlıyor, sütüm mü azaldı başka bir derdi mi var anlayamadım istedikçe emzirmeye çalışıyorum inşallah vardır sütüm

Allah güç versin bize de memelere de benim de daha tam gelmedi ama dediğin gibi yakinda gelir mama veriyorum aç kalmasın da süt emdikçe artacak inşallah

Kıyamam yaaa bakalım ben neler yaşayacağım biz oğluma yeni oda yaptık yüzüne bile bakmadı benim yastığımda yatıyor resmen. Benim odamda baba yatsın diyor
Bizde öyleyiz inan ayrılabilir ranza aldık. Önce kendi odasına gider oynar oyuncaklarını alırdı falan hiç böyle değildi bana da düşkün sayılmaz zaten. Ama son zamanlarda çocuğa bir aydınlanma geldi kardeşi olacağını anladı sanki Yataklarda birini salona koyduk ben serin diye en çok burda yatıyorum kendi de ayrılmış hissetmesin dedik. Alışkın diye yere yatakta seriyorum yok illa yapışık olacaz o uykuya dalan kadar
İnşallah doğumdan sonra bu kadar abartmazlar yenidoğanla dikişle çok zorlanırız.

Canm dikişlerin nasıl? Dışarıdan görünüyor mu benim ilk dogumda yapıştırma gibi idi yani hiç dikiş yoktu bunu da sordum aynen öyle dedi dikiş almaktan bahsetmedi.

Aynı ilerliyoruz hemen hemen. Benim de dün bir sancı çıkmıştı.Bizimkiler tam zamanında kendiliğinden gelecek gibi hissediyorum ben. Hakkımızda hayırlısı olsun.

9 günüm kaldı nasipse inşallah güzel ve rahat geçer Çok canı tatlı biriyim ödleğim her şey işte hepimize kolaylıklar olsun umarım

Ayy kalp krizi kim doğurunca sütler fışkırıyormuş allah aşkına. Kimse de demedi mi bi sus diye kadına rahat verince nasıl yoluna giriyor herşey

Doktorun bence çok mantıklı ilerliyor aslında aynı şeyi söylemişiz 'rahimin hazırsa suni veririz' demiş. Benim rahimim de hazır değildi ama günü çok geçtiği için mecburen başlattılar doğumu şimdiki doktorum olsa biraz daha beklerdi belki bilemiyorum ama artık düşünmek istemiyorum oldu bitti dönüşü yok. Senin doktorun gerek görmezse ille de doğum başlasın artık suni verin diye ısrar etme, o seni en kolay olacak zamanda yönlendirir zaten. Beni de 39dan önce muayene etmedi, muayene sonucunda da kendiliğinden başlayacağını düşündüğü için akışına birakti senin de öyle olabilir. Haftaya muayene edince herşey belli olur.

Aynı ilerliyoruz hemen hemen. Benim de dün bir sancı çıkmıştı.Bizimkiler tam zamanında kendiliğinden gelecek gibi hissediyorum ben. Hakkımızda hayırlısı olsun.
İnşallah canım banada benimkinin keyfi yerinde gibi geliyor, çıkası yok yerinden hayırlısı olsun hakkımızda

Sağ salim aldın kucağına sonunda . Geçmiş olsun hayırlı evlat olsun inşaallah

Doktoruma güveniyorum, bebekle ona bıraktım herşeyi zaten. Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin Bugün bi hastasını gördüm gayet mutlulardı ailecek, çıkışın oradalardı kadına sordu neden burdasın bi sorunun mu var diye herşey yolunda çıkıyoruz dediler :) kadının boyu kilosu vardı merak ettim sezeryan mı oldu diye ama soramadım sezeryansada gayet eğilip kalkıyordu rahat görünüyordu

Sezaryen olsa eğilip kalkarken zorlanırdi sanki daha yeni taburcu olduysa, normal doğumda da alttan dikiş olunca yan oturuyor insan oradan tanırsın İnşallah dikişsiz olur doğumlarımız kolayca sağlıkla

Canım bir yandan kahkaha attım valla kak olayına burda baya yazışma olmuştu aklıma onlar da geldi. Aman iyi olun da önemli olan o Maceralı maceralı doğum anıları olsun napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…