2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah
Çatı ağrın her gün kesintisiz mi oluyor? Benimki güniçinde ara ara oluyor yürütmüyor paytaklaşıyorum bi anda. Acaba kafası mı baskı yapıyor diyorum
Benim haziran ayından beri var zaten o zaman baş aşağı dönmüştü muhtemelen o etkiliyor artık hiç geçmiyor yalancı kasılmalarım da akşamları artıyor doktor çok hareketli bir bebek olduğunu söyledi ama bunlar heran doğumu başlatabilir dedi kan sulandırıcı iğneyi bugünden itibaren kesti sezaryen günümü 25ine almak istiyordu ama beklemeye gerek yok risk almayalım diye 22 ağustos sabaha tarih verdi tahlillerimi falanda verdim geldim bundan sonrası bekleme
Çocuk baskı yapıyor heralde . Bağlar geriliyor . Sonu güzel olacak inşaallah .
İnşallah canım son haftaya girdik çok şükür bence de öyle çünkü ne zaman baş aşağı döndü o zaman başladı bebek kilo aldıkça artarak devam etti

Basladım dört gündür kullanıyorum faydasını gördüm sanki.
Of ben canım acıyacak diye korkuyorum. Gün içinde evde mi kullanıyorsun yoksa dışarı çıkarken de takıyor musun korse?
Ben kullanıyorum her gün az da olsa takmaya çalışıyorum doktorum daha hastaneden çıkarken takabilirsin korse demişti
Bana da dedi ama korkuyorum ben canım acıyacak dikişe gelecek diye.

Ayni ben. Gececegini biliyorum ama yine de cok zorlaniyorum. Ilk dogumda hersey daha kolaymis iki cocukla cok zor gercekten.

Burun tikanikligi, hapsrma ve ara ara öksürme bizdede var dün o kadar sicakti ki vucudu 37 geldi atesi kendimi olctum benimde oyleydi cocuklar esim normaldi .. hani durumu kotu degildi hasta olan cocuk emmez, uyumaz, aglar surekli diye dusundum o yuzden goturmedim hastaneye daha el kadar bebegi verecekleri burdada ayni calpol.

Of ben canım acıyacak diye korkuyorum. Gün içinde evde mi kullanıyorsun yoksa dışarı çıkarken de takıyor musun korse?

Bana da dedi ama korkuyorum ben canım acıyacak dikişe gelecek diye.
Sürekli kullanıyorum paçalı olandan aldı. Üstüne bluz giyiyoeum tayt gibi kullanıyorum.bitek yatarken cıkarıyorum. Doktor yatarkende takabilirsin dedi. Faydasını gördüm gibi sanki.

Yüzde 99 su olan ıslak mendil kullanıyordum dünden beri bıraktım sadece su kullanıyorum, yurtdışındsyım canım, pampers kullanıyordum huggiese geçiş yaptım, bakim kantaron yağı var mı burada, çok teşekkür ederim

Ayni ben. Gececegini biliyorum ama yine de cok zorlaniyorum. Ilk dogumda hersey daha kolaymis iki cocukla cok zor gercekten.
Ayy ben kurtulmayı beklerken beni bir fırtına mı bekliyor yoksa Allahım yardımcınız olsun yaa .. Bende 2. Çocuklu olcam benim süreç nasıl ilerliyecek acaba

Ben de kullanıyorum göğüs ucum olmadığı için. O olmadan tutmuyor benimki se biraz büyüsün agzı filan normal memeye alıstırmaya calısacagım daha erken diye düşünüyorum

Sezaryen ile doğum yapan annişler korse kullanmaya başladınız mı? Ben korkuyorum sarmaya göbeğimi hala. Sanki içi acıyor gibi geliyor. Ama geçte kalmak istemiyorum
Ben bie iki ay sonra kullanacaktım ama yakın arkadasım 10 ay onve dogum yaptı o 2 hafta sonra kullanmaya baslamıs kendininkini getirecek bana ben de kullanmaya baslayacagım. Denersin önce baktın rahat edemiyorsun cıkarırsın

Sezeryan ile doğum yapan annisler hastane çantama iki takım gecelik koymayı düşünüyorum ayriyeten pijama takımına gerek varmı sezeryan olacağım
Ben 3 takın pijama götürdüm 2 sini giydim 1 gün kaldık zaten hastanede diger gün cıktık. 2. Yi bile giymezdin kirlenmedi hic cunku kanamam da cok olmadı depend giyince kirlenmedi de ama ne olur ne olmaz 3 tane götürmek lazım bence

Teşekkürler canım depent zorladimi sezeryandan dolayi

Anladım kuzum o zaman bende öyle yapayım. Valla kararsız kaldım. Şimdi geç taksrsam göbek gitmez diye düşündüm bi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…