- 10 Ekim 2016
- 350
- 451
- 103
- 37
O bana da oluyor ara ara , yürütmüyor, paytaklasiyorum bende kafa baskisini hissediyorum da ben. 37+5 im bende. Haftaya Çarşambaya kadar dogurmazsam haftaya hafta sonuna kadar doğurmuş olurum diye tahmin ediyorum heyecan doruktaMaşallah
Çatı ağrın her gün kesintisiz mi oluyor? Benimki güniçinde ara ara oluyor yürütmüyor paytaklaşıyorum bi anda. Acaba kafası mı baskı yapıyor diyorum
Insallah verir be Allahtan umit kesilmezAyyy sende üc mü var allah sabır versin
Bizde de renkli gozlu pek yok bi buyukbabam bi de kiz kardesim cam gibi mavi. Bi de babam ben ve buyuk oglum ela. Esimlerde hep kahve bi kp yesil gozlu. Yesil ya da mavi biri vursa bari die bakiomEsimin tarafinda hic renkli goz yok.. benim annem kardesim hep mavi, yesil kendim ela gozluyum .. 2 cocukta kahverengi oldu gozleri simdi oglumun gozlerini bekliyorum bunda bari tutsa .. maviye yakin bi renk gun gectikce koyulasmiyor tam tersi dahada aciliyor gozbebeginin etrafindan bi umut bekliyorum bakalim ayvadan gamze isi tutmadi bu mavi goz bari tutsun..
Bende oğlumu kendime benzetmisim inşallah gözleri de bana benzer yeşil ,ela kalırEsimin tarafinda hic renkli goz yok.. benim annem kardesim hep mavi, yesil kendim ela gozluyum .. 2 cocukta kahverengi oldu gozleri simdi oglumun gozlerini bekliyorum bunda bari tutsa .. maviye yakin bi renk gun gectikce koyulasmiyor tam tersi dahada aciliyor gozbebeginin etrafindan bi umut bekliyorum bakalim ayvadan gamze isi tutmadi bu mavi goz bari tutsun..
İşte göğüs ucu kullanınca da bebeği birinin yardımı olmadan emziremiyorum göğüs ucunu tutmaya çalılıyorum kaymasın diye. Sen tek başına kucağına alıp emzirebiliyo musun ?Ben de kullanıyorum göğüs ucum olmadığı için. O olmadan tutmuyor benimki se biraz büyüsün agzı filan normal memeye alıstırmaya calısacagım daha erken diye düşünüyorum
İnşaallah o zamana kadar gelir sancın . Rahimde incelme olması iyi . Cuma ya kalmadan gidersin inşaallah hayırla sağlıkla .Çatı muayenesinden çıktım. Doktorumun elinin hafifliğinden midir bilmiyorum çok şükür pek bir şey hissetmedim.açılma yok ama düzenli sancıların var, bir de rahimde incelme var gibi bir şey dedi.(ben hala sancı falan hissetmiyorum tabi)perşembe 40 hafta oluyoruz. Cumaya kadar bekleyeceğiz. O aralıkta bir şeyler olur gibi dedi. Hayırlısı bakalım.
1 ay sonra demişti doktorum bana, şuan erken değil miSezaryen ile doğum yapan annişler korse kullanmaya başladınız mı? Ben korkuyorum sarmaya göbeğimi hala. Sanki içi acıyor gibi geliyor. Ama geçte kalmak istemiyorum
Bi bende tutmuyo zaten sac, kas, kiprikler kumral .. gozde mavi olursa bizede ohh masallahBende oğlumu kendime benzetmisim inşallah gözleri de bana benzer yeşil ,ela kalırkızımın gözleri simsiyah oğlumun yeşil olsun bari saçlar benimki gibi çok fazla , iki tane de çok güzel gamzesi var , gözlerde yeşil kalırsa ohh masallahhh
Bana daha sezaryenin 2. Günü korse kullanbilirsin dedi ama ben korktum kullanmadım hiç. Bugün kullandım 2 3 saat durdu çıkardım1 ay sonra demişti doktorum bana, şuan erken değil mi
Doktor ikinci gün verdi bana ama dediğim gibi bende cesaret edemedim zaten agrılarım coktu takamadımda. Bende senin gibi düsündüm geç kaldım diye ama böyle bile etkisini gördüm. Karnım cekiliyoBende başlayayım o zaman. İnşallah geç kalmamışımdır
Aynen bana da öyle dedi bende korktum. Ama bugün kullandım. Kaç saat kullanıyorsun günde? Valla 3 saat zor durdum benDoktor ikinci gün verdi bana ama dediğim gibi bende cesaret edemedim zaten agrılarım coktu takamadımda. Bende senin gibi düsündüm geç kaldım diye ama böyle bile etkisini gördüm. Karnım cekiliyo
Benim eşimin ailesi ela gözlü biz komple kahverengiEsimin tarafinda hic renkli goz yok.. benim annem kardesim hep mavi, yesil kendim ela gozluyum .. 2 cocukta kahverengi oldu gozleri simdi oglumun gozlerini bekliyorum bunda bari tutsa .. maviye yakin bi renk gun gectikce koyulasmiyor tam tersi dahada aciliyor gozbebeginin etrafindan bi umut bekliyorum bakalim ayvadan gamze isi tutmadi bu mavi goz bari tutsun..
Hayir korkuyorum mavi goz sevdasina 4. Bebeyi yapacam diyeBenim eşimin ailesi ela gözlü biz komple kahverengiEla için göz doktoruna hocam göz rengi sizce nolur dedim yeşillik var ela olur dedi. Çocuk bayağı koyu kahverengi gözlü
Bizimde günümüz aynı 37+2 3300 kilomuz boyu bilmiyoruz sizinle aynıyız neredeyseBugun kontrolum vardı doğum tarihim netlesti. 25 ağustosta epiduralli sezaryen oluyorum. Sanirim agustos annelerinin son doğurani ben olacam. Bugun 37+2 yim. kilosu 3500 boyu 52 cm dedi doktorum. Anesteziyle gorusunce gercekmiş gibi hissetmeye başladım. Bir yandan korkuyorum bir yandan gelsin istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?