2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah
Çatı ağrın her gün kesintisiz mi oluyor? Benimki güniçinde ara ara oluyor yürütmüyor paytaklaşıyorum bi anda. Acaba kafası mı baskı yapıyor diyorum
O bana da oluyor ara ara , yürütmüyor, paytaklasiyorum bende kafa baskisini hissediyorum da ben. 37+5 im bende. Haftaya Çarşambaya kadar dogurmazsam haftaya hafta sonuna kadar doğurmuş olurum diye tahmin ediyorum heyecan dorukta

Esimin tarafinda hic renkli goz yok.. benim annem kardesim hep mavi, yesil kendim ela gozluyum .. 2 cocukta kahverengi oldu gozleri simdi oglumun gozlerini bekliyorum bunda bari tutsa .. maviye yakin bi renk gun gectikce koyulasmiyor tam tersi dahada aciliyor gozbebeginin etrafindan bi umut bekliyorum bakalim ayvadan gamze isi tutmadi bu mavi goz bari tutsun..

Bizde de renkli gozlu pek yok bi buyukbabam bi de kiz kardesim cam gibi mavi. Bi de babam ben ve buyuk oglum ela. Esimlerde hep kahve bi kp yesil gozlu. Yesil ya da mavi biri vursa bari die bakiom

Çatı muayenesinden çıktım. Doktorumun elinin hafifliğinden midir bilmiyorum çok şükür pek bir şey hissetmedim.açılma yok ama düzenli sancıların var, bir de rahimde incelme var gibi bir şey dedi.(ben hala sancı falan hissetmiyorum tabi)perşembe 40 hafta oluyoruz. Cumaya kadar bekleyeceğiz. O aralıkta bir şeyler olur gibi dedi. Hayırlısı bakalım.

Bende oğlumu kendime benzetmisim inşallah gözleri de bana benzer yeşil ,ela kalır kızımın gözleri simsiyah oğlumun yeşil olsun bari saçlar benimki gibi çok fazla , iki tane de çok güzel gamzesi var , gözlerde yeşil kalırsa ohh masallahhh

Ben de kullanıyorum göğüs ucum olmadığı için. O olmadan tutmuyor benimki se biraz büyüsün agzı filan normal memeye alıstırmaya calısacagım daha erken diye düşünüyorum
İşte göğüs ucu kullanınca da bebeği birinin yardımı olmadan emziremiyorum göğüs ucunu tutmaya çalılıyorum kaymasın diye. Sen tek başına kucağına alıp emzirebiliyo musun ?

İnşaallah o zamana kadar gelir sancın . Rahimde incelme olması iyi . Cuma ya kalmadan gidersin inşaallah hayırla sağlıkla .

Kızlar bebeğim ağzı açık uyuyor ama ağzından değil burnun nefes alıyor. Sizinde öyle mi?

Bugun kontrolum vardı doğum tarihim netlesti. 25 ağustosta epiduralli sezaryen oluyorum. Sanirim agustos annelerinin son doğurani ben olacam. Bugun 37+2 yim. kilosu 3500 boyu 52 cm dedi doktorum. Anesteziyle gorusunce gercekmiş gibi hissetmeye başladım. Bir yandan korkuyorum bir yandan gelsin istiyorum

Bi bende tutmuyo zaten sac, kas, kiprikler kumral .. gozde mavi olursa bizede ohh masallah ama nedense yine kahverengiye doner gibi .. esime kalirsa asil turk kahverengi gozmus kendini kandiriyo yazzik içide gidiyo mavi olcak diye benden hevesli

Bende başlayayım o zaman. İnşallah geç kalmamışımdır
Doktor ikinci gün verdi bana ama dediğim gibi bende cesaret edemedim zaten agrılarım coktu takamadımda. Bende senin gibi düsündüm geç kaldım diye ama böyle bile etkisini gördüm. Karnım cekiliyo

Doktor ikinci gün verdi bana ama dediğim gibi bende cesaret edemedim zaten agrılarım coktu takamadımda. Bende senin gibi düsündüm geç kaldım diye ama böyle bile etkisini gördüm. Karnım cekiliyo
Aynen bana da öyle dedi bende korktum. Ama bugün kullandım. Kaç saat kullanıyorsun günde? Valla 3 saat zor durdum ben

Buyuk oglumu tekvandoya gonderiyoruz .. dunde kaynanayla telde konusyodum bi yandanda iş goruyodum hafif egilmistim benim akilli oglanda güc gosterisi yapiyo guya sen gel benim popoma gelisi guzel yumruk salla tamda dikişlerin oraya neye ugradigimi sasirdim bide telefonla konusuyodum ıhh diyemedim evin icinde deli dana gibi dondum simdide sismis azcik buz mu koysam ki

Benim eşimin ailesi ela gözlü biz komple kahverengi Ela için göz doktoruna hocam göz rengi sizce nolur dedim yeşillik var ela olur dedi. Çocuk bayağı koyu kahverengi gözlü

Benim eşimin ailesi ela gözlü biz komple kahverengi Ela için göz doktoruna hocam göz rengi sizce nolur dedim yeşillik var ela olur dedi. Çocuk bayağı koyu kahverengi gözlü
Hayir korkuyorum mavi goz sevdasina 4. Bebeyi yapacam diye

Bizimde günümüz aynı 37+2 3300 kilomuz boyu bilmiyoruz sizinle aynıyız neredeyse normalde bizde 25inde olacaktık ama ağrılarımdan dolayı doktorum heran dogumun baslayabilecegini söyledi 22si olarak netleşti bugün sizin sayenizde en son olmuyoruz sağlıkla gelsinler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…