- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
Kız yapma etme yürek kaldırmazHayir korkuyorum mavi goz sevdasina 4. Bebeyi yapacam diye
Yookk 40ım ciksin tupleri yaktirmaya gidicem bacim istemem Allah olmayana versin insallahKız yapma etme yürek kaldırmaz
Hayırla sağlıkla gelsin inşaallah kuzucukBugun kontrolum vardı doğum tarihim netlesti. 25 ağustosta epiduralli sezaryen oluyorum. Sanirim agustos annelerinin son doğurani ben olacam. Bugun 37+2 yim. kilosu 3500 boyu 52 cm dedi doktorum. Anesteziyle gorusunce gercekmiş gibi hissetmeye başladım. Bir yandan korkuyorum bir yandan gelsin istiyorum
Bende aynı şekildeyim. Sağ salim kurtulalım inşaallah . ❤Kizlar napiyosunuz iki gündür sadece firsat buldukça okudum son 2 günüm aşiri stresliyim yazik surekli kendimi eşimi azarlarken buluyorum şu isim yüzünden hala sinirliyim daha bebeğe isim koyamadik çıldırıyorumartık otururken bile surekli baskı hissediyorum sadece yatarken rahatım rabbim yardimcim olsun dualarinizi bekliyorum
Teşekkür ederim canım, amin inş öyle olacak dediğin gibi Allahın izniyle... Sütüm de inş stres oluyorum sanırım iyice, takviye mamayı çoğaltım gibi hayırlısı inş.. Meme ucu yaraları da geçmedi ki hele sol tarafı iyice bi felaket..Gecmiş olsun canım, doğumla hastalık birleşmiş kötü olmuş ama oglun da iyilesecek sen de iyileşeceksin gececek bu günler merak etme sütün de emzirdikce gelecek pes etme sen hemen gelmez zaten her bebekte farklı olur. Bi ayaklan ikisine de fazlasıyla yetersin merak etme
Ay ağzından bal damlıyorİnşaallah o zamana kadar gelir sancın . Rahimde incelme olması iyi . Cuma ya kalmadan gidersin inşaallah hayırla sağlıkla .
Amin aminYookk 40ım ciksin tupleri yaktirmaya gidicem bacim istemem Allah olmayana versin insallah
Günden güne şişlik ve kilo gidiyor doğumun bugün 11 . Günüm. 11 günde 7 kilo vermişim. Göbek bölgesi de toparlandı. Gitmeyecek diye çok stres yaptım.bende uçuk çıktı hatta ama toplanıyor ve haftaya korse kullanmayı düşünüyorum gün içinde bebek uyuyunca bı iki saat ile başlarsam etki görürüm inşallahBana daha sezaryenin 2. Günü korse kullanbilirsin dedi ama ben korktum kullanmadım hiç. Bugün kullandım 2 3 saat durdu çıkardım
Hakkını helal et çok güldüm bacımBuyuk oglumu tekvandoya gonderiyoruz .. dunde kaynanayla telde konusyodum bi yandanda iş goruyodum hafif egilmistim benim akilli oglanda güc gosterisi yapiyo guya sen gel benim popoma gelisi guzel yumruk salla tamda dikişlerin orayaneye ugradigimi sasirdim bide telefonla konusuyodum ıhh diyemedim evin icinde deli dana gibi dondum simdide sismis azcik buz mu koysam ki
Bana da kullanabilirsin dikişlerin için destek olur en azından dedi. Ama ben kullanamadım çünkü dikişlerim hala çok aciyoBana daha sezaryenin 2. Günü korse kullanbilirsin dedi ama ben korktum kullanmadım hiç. Bugün kullandım 2 3 saat durdu çıkardım
Benim de öyle çok kilo verdim 12 kilo birden gitti ama küçük bir göbek var o sinirimi bozuyor. Gitmeyecek gibi sanki. Bende günde 1 2 saat duracağım artık korse ile.Günden güne şişlik ve kilo gidiyor doğumun bugün 11 . Günüm. 11 günde 7 kilo vermişim. Göbek bölgesi de toparlandı. Gitmeyecek diye çok stres yaptım.bende uçuk çıktı hatta ama toplanıyor ve haftaya korse kullanmayı düşünüyorum gün içinde bebek uyuyunca bı iki saat ile başlarsam etki görürüm inşallah
Aynen benimde acıyor ama kullanacağım yine deBana da kullanabilirsin dikişlerin için destek olur en azından dedi. Ama ben kullanamadım çünkü dikişlerim hala çok aciyo
Senin kaç gün oldu hala mi aciyo dikişlerin. Allahım ne zaman geçecek bunun acisiBenim de öyle çok kilo verdim 12 kilo birden gitti ama küçük bir göbek var o sinirimi bozuyor. Gitmeyecek gibi sanki. Bende günde 1 2 saat duracağım artık korse ile.
Aynen benimde acıyor ama kullanacağım yine de
15. Gün bugün. Acıyor ama belki kişiden kişiye değişiyordur. Herkesin acı eşiği bir değil.Senin kaç gün oldu hala mi aciyo dikişlerin. Allahım ne zaman geçecek bunun acisi
Şuna bir cevap verir misiniz lütfen? Niye böyle uyuduğunu anlamadım.Kızlar bebeğim ağzı açık uyuyor ama ağzından değil burnun nefes alıyor. Sizinde öyle mi?
Benim öyle olmuştuSelam kızlar, burda biri ishal doğum belirtisi demişti. 4 kez tuvalete çıktım bugün inş doğum yakındırartık nelerden medet umar oldum te allaam
Yenidoganlar burundan nefes alıyormuş zaten, ağzına takilma bence cnm. Doktoruna danisirsin için rahat ederKızlar bebeğim ağzı açık uyuyor ama ağzından değil burnun nefes alıyor. Sizinde öyle mi?
Doktorum bana 2 gune onermemisti. Dikiş var, riskli geliyor bana daBana da kullanabilirsin dikişlerin için destek olur en azından dedi. Ama ben kullanamadım çünkü dikişlerim hala çok aciyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?