2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar napiyosunuz iki gündür sadece firsat buldukça okudum son 2 günüm aşiri stresliyim yazik surekli kendimi eşimi azarlarken buluyorum şu isim yüzünden hala sinirliyim daha bebeğe isim koyamadik çıldırıyorum artık otururken bile surekli baskı hissediyorum sadece yatarken rahatım rabbim yardimcim olsun dualarinizi bekliyorum

Hayırla sağlıkla gelsin inşaallah kuzucuk hiç korkma stres yapma sonunu düşün . Kucağına alınca herşeyi unutacaksın

Bende aynı şekildeyim. Sağ salim kurtulalım inşaallah . ❤

Teşekkür ederim canım, amin inş öyle olacak dediğin gibi Allahın izniyle... Sütüm de inş stres oluyorum sanırım iyice, takviye mamayı çoğaltım gibi hayırlısı inş.. Meme ucu yaraları da geçmedi ki hele sol tarafı iyice bi felaket..
Zaman deyip sabredeceğiz artık..

Bana daha sezaryenin 2. Günü korse kullanbilirsin dedi ama ben korktum kullanmadım hiç. Bugün kullandım 2 3 saat durdu çıkardım
Günden güne şişlik ve kilo gidiyor doğumun bugün 11 . Günüm. 11 günde 7 kilo vermişim. Göbek bölgesi de toparlandı. Gitmeyecek diye çok stres yaptım.bende uçuk çıktı hatta ama toplanıyor ve haftaya korse kullanmayı düşünüyorum gün içinde bebek uyuyunca bı iki saat ile başlarsam etki görürüm inşallah

Hakkını helal et çok güldüm bacım

Bana daha sezaryenin 2. Günü korse kullanbilirsin dedi ama ben korktum kullanmadım hiç. Bugün kullandım 2 3 saat durdu çıkardım
Bana da kullanabilirsin dikişlerin için destek olur en azından dedi. Ama ben kullanamadım çünkü dikişlerim hala çok aciyo

Bu aralar hiç giremez oldum siteye herkes iyidir umarım bugün bebisimin kontrolü vardı götürdük şükür bi sıkıntı yok sağlık ocaginda topuk kanı kayıt derken geldik eve benim oğlan iyi uyudu ama geceleri sık sık uyanıyor keşke gecede uyusa biraz

Benim de öyle çok kilo verdim 12 kilo birden gitti ama küçük bir göbek var o sinirimi bozuyor. Gitmeyecek gibi sanki. Bende günde 1 2 saat duracağım artık korse ile.
Bana da kullanabilirsin dikişlerin için destek olur en azından dedi. Ama ben kullanamadım çünkü dikişlerim hala çok aciyo
Aynen benimde acıyor ama kullanacağım yine de

Senin kaç gün oldu hala mi aciyo dikişlerin. Allahım ne zaman geçecek bunun acisi

Kızlar bebeğim ağzı açık uyuyor ama ağzından değil burnun nefes alıyor. Sizinde öyle mi?
Yenidoganlar burundan nefes alıyormuş zaten, ağzına takilma bence cnm. Doktoruna danisirsin için rahat eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…