Yani burnunda sorun olsa emerken sıkı tı olurdu demi? Çünkü emerken burnundan rahat nefes alıyor. Ama uyurken ağzı açık uyuyorYenidoganlar burundan nefes alıyormuş zaten, ağzına takilma bence cnm. Doktoruna danisirsin için rahat eder
Emerken burun açık olacak diyor hemşireler o yüzden. Sıcaksa oda ondan bile açılmış olabilir ağzı. Takip et cnmYani burnunda sorun olsa emerken sıkı tı olurdu demi? Çünkü emerken burnundan rahat nefes alıyor. Ama uyurken ağzı açık uyuyor
İşte aradığım cevap bu. Umut fakirin ekmeği. Biraz sancı bekliyim belki gelirBenim öyle olmuştu
Benim bebeğim çok yorgun olduğu zamanlar ağzı açık uyuyorŞuna bir cevap verir misiniz lütfen? Niye böyle uyuduğunu anlamadım.
Hayırlı uğurlu olsun saglikla dogsun minnoş bana bir önceki gittiğim zaman 22 demisti bu sefer seni daha iyi gördüm 25 olsun erkenden almayalim dedi bende süt insin emzirmek daha kolay olur diye erken olsun demedim. Bebeklerimizin iri olmasi iyiymiş mirune güçlü çekiyor diyordu o yuzden süt gelir diye düşünüyorumBizimde günümüz aynı 37+2 3300 kilomuz boyu bilmiyoruz sizinle aynıyız neredeysenormalde bizde 25inde olacaktık ama ağrılarımdan dolayı doktorum heran dogumun baslayabilecegini söyledi 22si olarak netleşti bugün sizin sayenizde en son olmuyoruz sağlıkla gelsinler inşallah
Benm oglanlarin agiz kucuk cene kucuk uyuyunca birlestiremiyolar dudaklari bebeklikteKızlar bebeğim ağzı açık uyuyor ama ağzından değil burnun nefes alıyor. Sizinde öyle mi?
Benim gibi olmuşsun bizde ilk 22 sonra bekleyebiliriz 25i olsun bugünde ağrı fazla dedi geri 22ye çektiHayırlı uğurlu olsun saglikla dogsun minnoş bana bir önceki gittiğim zaman 22 demisti bu sefer seni daha iyi gördüm 25 olsun erkenden almayalim dedi bende süt insin emzirmek daha kolay olur diye erken olsun demedim. Bebeklerimizin iri olmasi iyiymiş mirune güçlü çekiyor diyordu o yuzden süt gelir diye düşünüyorum
Benimki de arada agzı açık uyuyor ama burnundan nefes alıyorŞuna bir cevap verir misiniz lütfen? Niye böyle uyuduğunu anlamadım.
Sakin uyma oyle diyenlerin akli yok banada kizina baci yap dediler benim kiz kardesim yok bi umut belki dedim olmadi sanki siparis mi veriyon istedigin olsun bunlarin cani saolsun milletin lafiyla yakiyoz kendimiizi .. doktorum dedi normal dogumlulara uygunmus gobek deliginin altindan girip yumurtaliklari yakiyomus ne bilim 40 gun sonra gel hallederiz dedi bakacazAmin aminbugün kan alan kadın diyor ikinci kızdan sonra iki erkek güzel olur yok dedim olayı zirvede bırakacam 2 kız yeter Tüpleri yaktırmak nasıl oluyor ki ilk defa duydum
Sabaha kadar wcyle kardes olmustuk ama kusmada vardi bende bisey mi dokundu ishal ve kusma dogum belirtisimi bilmiyorum acile diye gittim dogurdum geldimSelam kızlar, burda biri ishal doğum belirtisi demişti. 4 kez tuvalete çıktım bugün inş doğum yakındırartık nelerden medet umar oldum te allaam
ikili test yapılırken vücut ölçümleri yapılmış mıydı? Ben sadece ense kalınlığı falan bakılıyor sanıyordum neredeyse detaylı gibi ölçüm yapmıştı drKızlar amniyosentez sonucum cıktı capada randevumuz vardı bugun tam o sıradayken mesaj geldi esim gitti Cam sakuradan sonucu aldı geldi buradaki doktora gosterırız en azından bayramdan sonrayı beklemeyelim dıye burdakılerın de dedgı tek sey genetik temiz cıkmıs yanı bu astalık genetik bir hastalık tasımıyor kendiliğinden olmus bız dort gozle B sonucu beklerken hıcbır seye etki etmesini sadece bilinen genetik bir olay olmadgını bebegin kendisinde anormallik oldgunu soyledıler bu sefer de kolunun bacagını olcusunu eksik olctuler kısa dedıler hatta bakarken yanındakine o kadar cok anomali var ki hangisinden baslıcagımı bılemedım bile dedı bakan doktor.. Ve anlamıyorum bız İkili test yatrdk bısey cıkmadı detaylıda kafasındaki corpus kollosum yok dendi ona eyvallah dedik amniyosentez dedıler yaptırdık bısey yok bu sefer de kolu bacagı kısa ne demek bıseyı olsa bu testlerde cıkamaz mı kafayı usutecegız artık cokk yorulduk inanılmaz yorulduk... bizim de ilk bebegımıze bız de bıseyler in tadını cıkarmak ayaklarımı uzatıp canım sunu istiyor bunu istiyor demek istiyorum ama ne halim kaldı ne mecalim yedıgı yemegı bile zorla yıyorum her gunun her hastaneye bı umıtke gıdısm bıraz daha husran oluyor ve hepsı ayrı ayrı seyler soyluyor tek net olan korpus kollosum un beynınde olmaması,.. yarın da yıne capada bızı heyete cagrdılar sabah oraya gıdecegz ne yapacagımızı ne dıyecegımı her seyı sasrmıs bı haldeyim artık dayanamıyorum
Helal olsun bacim ne demek bende hala guluyorumHakkını helal et çok güldüm bacım
Benim oglanda aciyo bazen ben kapiyorum ceneden dilin damagin kurur diyorum ama burnundan nefes alip veriyoŞuna bir cevap verir misiniz lütfen? Niye böyle uyuduğunu anlamadım.
Canim cok gecmis olsun. Allah saglik sihhat versin. Baban belli ki amputeyle bi derdinden kurtulacak. Allah canini size bagislamis sag salim cikacak ameliyattan. Sen kendine bebegine yogunlas babana bolca dua et hamilenin duasi kabul olur. Hayirli dogum diliyorum sanaYarın insallah benimde dogumum var . Ama bende hic heyecan yok ayni anda babamin ameliyati var baska sehirdeyiz bacağını kesecekler ve yogun bakima alinacak ben doguma gircem bütün duyguları bir arada yaşıyorum ne hissettigimi hic bilmiyorum
Allah razi olsun canim dusunmemeye çalışıyorum sutum gelmezse diye ama ne kadar düşünmeyeceğim elde degil. Birde tek basima evdeyatmak zorunda kaldigim bir hamilelik geçirdim falan filan... karmakarisigim. Insallah kizima sag salim kavuşurum da hersey güzel olurCanim cok gecmis olsun. Allah saglik sihhat versin. Baban belli ki amputeyle bi derdinden kurtulacak. Allah canini size bagislamis sag salim cikacak ameliyattan. Sen kendine bebegine yogunlas babana bolca dua et hamilenin duasi kabul olur. Hayirli dogum diliyorum sana
Ne yazacağımı bilemedim . Rabbim güç versin iinsallah . Babacığınada acil şifalar diliyorum . Hayırla sağlıkla evladını kucağına alırsın inşaallah .Yarın insallah benimde dogumum var . Ama bende hic heyecan yok ayni anda babamin ameliyati var baska sehirdeyiz bacağını kesecekler ve yogun bakima alinacak ben doguma gircem bütün duyguları bir arada yaşıyorum ne hissettigimi hic bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?