2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yenidoganlar burundan nefes alıyormuş zaten, ağzına takilma bence cnm. Doktoruna danisirsin için rahat eder
Yani burnunda sorun olsa emerken sıkı tı olurdu demi? Çünkü emerken burnundan rahat nefes alıyor. Ama uyurken ağzı açık uyuyor

Yani burnunda sorun olsa emerken sıkı tı olurdu demi? Çünkü emerken burnundan rahat nefes alıyor. Ama uyurken ağzı açık uyuyor
Emerken burun açık olacak diyor hemşireler o yüzden. Sıcaksa oda ondan bile açılmış olabilir ağzı. Takip et cnm

Şuna bir cevap verir misiniz lütfen? Niye böyle uyuduğunu anlamadım.
Benim bebeğim çok yorgun olduğu zamanlar ağzı açık uyuyor saatlerce uykuya direnip direnip sonunda bir şekilde daldığında ağzı açık kalıyor yavrumun yani normal bence geçen gün artık yorgunluktan bitap düştüğümde ben bile ağzım açık uyumuşum

Hayırlı uğurlu olsun saglikla dogsun minnoş bana bir önceki gittiğim zaman 22 demisti bu sefer seni daha iyi gördüm 25 olsun erkenden almayalim dedi bende süt insin emzirmek daha kolay olur diye erken olsun demedim. Bebeklerimizin iri olmasi iyiymiş mirune güçlü çekiyor diyordu o yuzden süt gelir diye düşünüyorum

Benim gibi olmuşsun bizde ilk 22 sonra bekleyebiliriz 25i olsun bugünde ağrı fazla dedi geri 22ye çekti bebeğin iri olmasi değil çenesi önemli ilk kızım 2200dü ama maşallah çenesi çok kuvvetliydi güzel emdi hatta olayı fazla abartinca 15. ayda doktor memeden kestirdi

Kızlar yarın doktora gidicem açıklığım arttı ise muhtemelen yatış vercek. Bana dua edin hayırla sağlıkla evladımı kucağıma alabileyim . Her akşam ağrılarım artıyor . Yarın inşaallah doğum yaptım diye yazmak istiyorum hayırlısı ise ..

Amin amin bugün kan alan kadın diyor ikinci kızdan sonra iki erkek güzel olur yok dedim olayı zirvede bırakacam 2 kız yeter Tüpleri yaktırmak nasıl oluyor ki ilk defa duydum
Sakin uyma oyle diyenlerin akli yok banada kizina baci yap dediler benim kiz kardesim yok bi umut belki dedim olmadi sanki siparis mi veriyon istedigin olsun bunlarin cani saolsun milletin lafiyla yakiyoz kendimiizi .. doktorum dedi normal dogumlulara uygunmus gobek deliginin altindan girip yumurtaliklari yakiyomus ne bilim 40 gun sonra gel hallederiz dedi bakacaz

Selam kızlar. Dün gece gaz sancısı beni benden aldı ölüyorum sandım. İshal oldum ve basür çıktı şişti çok acıyor Bi taraftan da gögsüm mahvediyor. Bugünün en güzel yanı kızımın göbeği düştü.

Ama bu kız beni çok zorluyor iki gögsümü emiyor zar zor gaz çıkartıyoruz ona ragmen ağlıyor kucağıma aldım mı susuyor gaz damlası için erken mi acaba.

Selam kızlar, burda biri ishal doğum belirtisi demişti. 4 kez tuvalete çıktım bugün inş doğum yakındır artık nelerden medet umar oldum te allaam
Sabaha kadar wcyle kardes olmustuk ama kusmada vardi bende bisey mi dokundu ishal ve kusma dogum belirtisimi bilmiyorum acile diye gittim dogurdum geldim

ikili test yapılırken vücut ölçümleri yapılmış mıydı? Ben sadece ense kalınlığı falan bakılıyor sanıyordum neredeyse detaylı gibi ölçüm yapmıştı dr

Canim cok gecmis olsun. Allah saglik sihhat versin. Baban belli ki amputeyle bi derdinden kurtulacak. Allah canini size bagislamis sag salim cikacak ameliyattan. Sen kendine bebegine yogunlas babana bolca dua et hamilenin duasi kabul olur. Hayirli dogum diliyorum sana

Allah razi olsun canim dusunmemeye çalışıyorum sutum gelmezse diye ama ne kadar düşünmeyeceğim elde degil. Birde tek basima evdeyatmak zorunda kaldigim bir hamilelik geçirdim falan filan... karmakarisigim. Insallah kizima sag salim kavuşurum da hersey güzel olur

Ne yazacağımı bilemedim . Rabbim güç versin iinsallah . Babacığınada acil şifalar diliyorum . Hayırla sağlıkla evladını kucağına alırsın inşaallah .

Sarılık oldu kızım. Kan grubundan dolayı imiş akşam iyice sarardı acile gittik 19.5 çıktı ve yatış verdiler. İlk gittiğimiz hastane ama doğduğu hastaneye götürün yada devlete dedi bizi kabul etmedi. Şimdi doğduğu hastanedeyiz. Foto terapi alıyor iki saatte bir çıkarıp besliyoruz. İnşallah sabaha birşey kalmaz. Başında bekliyorum gözlerini açmasın diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…